Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Dr. Fish halpedikűr
Eredeti ár: 3900 Ft
Kedvezményes ár: 1950 Ft
Dr. Fish halpedikűr
Dr. Fish halpedikűr
Add meg lábadnak, amit megérdemel!

Tudtad, hogy létezik egy különleges kozmetikai kezelés a bőrproblémákra? Ez a halpedikűr, amely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít.

A közkedvelt Ráday utca sétáló részén található (1092 Budapest, Ráday utca 24/A ) Dr. Fish professzionális és higiénikus szalonjában tanúsítvánnyal rendelkező, eredeti török halakkal dolgozunk. A magas minőségi követelményeknek megfelelő, Európa számos országában működő halpedikűr rendszerünkkel szalonunk színvonalát az Európai Unió Egészségvédelmi Ügynökségének (Health Protection Agency) előírásai alapján biztosítjuk.

A kezelés során egy meleg vizes medencében a halak elkezdik csipegetni a megvastagodott bőrfelületet, minek eredményeként a felső réteg teljesen eltűnik. Fontos tudni: a halak az egészséges bőrt sohasem fogyasztják el, s azt is lényeges megemlíteni, hogy mivel nincs foguk, így teljesen ártalmatlanok.

A garra rufa hal hatékony többféle bőrbetegség, például az ekcéma és a pikkelysömör kezelésére. Kimondottan hasznos ízületi megbetegedések, izom traumás sérülések, reumatikus és idegrendszeri zavarok kezelésére is. A halak serkentik a láb akupunktúrás pontjait, szabályozva ezzel az idegrendszert, ellazítja a testet, csökkenti a fáradtság érzetét és puhábbá varázsolja a bőrt, segítenek eltávolítani a pórusok eltömődését és elősegítik a jobb vérkeringést. A kezelés során a halak finoman eltávolítják az elhalt bőrsejteket, ezzel megfiatalítva a lábakat vagy a kezeket, melyek a kezelés után puhák és simák lesznek.

Élje át nálunk a halpedikűr élményét és kényeztesse fáradt lábát, talpát. Próbálja ki paraffinos kezelésünket is.

Weboldal:
http://www.drfish.hu
50%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!