Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Center fitness
Eredeti ár:
Kedvezményes ár: Minden ár
Center fitness
Center fitness
Az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Center Point irodaházban nyitotta meg kapuit 2007-ben a Center Fitness és Mozgásstúdió.
Fitness klubbunk közel 500 négyzetméteren a legmodernebb felszereltséggel ellátott, otthonos, udvarias, környezetben és felkészült szakmai vezetéssel kínálja szolgáltatásait.A kondicionáló terem kialakításában is arra törekedtünk, hogy akik nem szeretik a tömeget, illetve családias meghitt környezetre vágynak, azok is merjenek átlépni az edzőterem küszöbén. A nálunk található gépek, eszközök, súlyok, elsősorban ezen célcsoport igényei szerint lettek kialakítva.

Az aerobik teremben kiemelt hangsúlyt fektettünk a női tornákra, szinte minden korosztály számára kínálunk programokat, mozgás lehetőségeket.

Mivel stresszel teli, rohanó világunkban mindannyiunk számára egyre fontosabbá válik egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, a munkával töltött idő és a pihenés egyensúlyának megteremtése, kevés szabadidőnk hasznos eltöltése, így célunk, hogy azokkal is megkedveltessük a mindennapi mozgást, akiknek ez korábban nem volt fontos és felüdülést nyújtsunk egy stresszes, fáradt nap után.

Center Fitness Mozgásstúdió
Center Point Irodaház
1139 Budapest, Váci út 81.
Telefonszámaink: 239-11-29, 06-30/ 292-47-16
Email cím: centerfitness81@gmail.com
Weboldal: www.center-fitness.hu
-20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!