Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Extreme Valley
Eredeti ár:
Kedvezményes ár: minden program
Extreme Valley
Extreme Valley
Extreme Valley
Megállsz egy pillanatra a hétköznapok taposómalmában és elgondolkozol – mivégre csináljuk ezt az egészet? Mire fogsz szívesen visszaemlékezni a munkával és rohanással töltött éveidből, mit fogsz mesélni a csillogó szemmel hallgató unokáknak? Hány táblázattal végeztél péntekig, mennyi határidőt tartottál be vagy hagytál figyelmen kívül? Valóban ezért vagy itt, ennyit ér az időd, tényleg ez a dolgod? Kínzó kérdések, messzire vezet a válasz keresése…

Pedig a válasz nem nincs messze – Szlovéniában, a Juliai Alpok tengerhez közeli lábánál három gyönyörű völgy (Trenta, Bavšica , Koritnica) találkozásánál fekszik a festői környezetben fekvő kalandfőváros – Bovec valamint a Soča-völgy turisztikai centruma: az ExtremeValley Sport-Szabadidős és Rekreációs Központ – Közép-Európa legmagasabb zuhataga – a Boka-vízesés mellett. A völgyön zubog át az egyedülállóan smaragd színű, tajtékos habokat vető Soča folyó, mely páratlan és lenyűgöző élményt biztosít az ide látogatók számára. A Soča-völgy már több világsikerű filmprodukciónak biztosított mesebeli hátteret, többek között a NARNIA csodálatos fantáziavilágának díszleteként is szolgált. Az élményszerzés megannyi formája adott az extremevalley.com Vendégeinek.

Kipróbálhatod az igazi adrenalinfröccsnek számító kanyon mászást (Canyoing), legyőzheted önmagad egy izgalmas klettersteigen (Via Ferrata), de kalandos vadvízi evező (Rafting) programokat is kínálunk a barlangászás (Caving) és a drótkötél csúszás (Zip-Line), mellett, valamint hegyi kerékpártúrák és egyéb családi programok is szerepelnek kínálatunkban. A kincses völgy elbűvölő szépsége arra inspirál, hogy minden Vendégünk kimagasló figyelemben és kiszolgálásban részesüljön. Hiszen nekünk a legfontosabb, hogy Te, a barátaid, a családod a legjobban érezzék magukat velünk, melyhez munkatársaink a hét minden napján állnak a rendelkezésedre.

Küldetésünk, hogy a Soča-völgyének összes titkát megmutassuk, mindeközben levegyük a válladról a kaland és szálláskeresés, szervezés feladatát. Csak érkezz meg hozzánk, és kapcsolódj ki a komplett, biztonságos és magas minőségű programjainkon. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk garantáltan megtalálod az igényeidnek és a felkészültségednek megfelelőt, legyen az családi program, vagy céges csapatépítés, esetleg olaszországi vagy horvátországi túrád megállója. Felhívjuk a figyelmed, hogy az Extremevalley sodró lendületű változatos programjait elegendő egyszer kipróbálnod, a Soča-völgy hangulata annyira magával ragadó és olyan élményekben lesz részed, mely örökre ideköt.

Extreme Valley
Tel: +386 (0) 51773 168
E-mail: info@extremevalley.com
http://www.extremevalley.com
20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!