Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Game Over videójáték múzeum
Eredeti ár: 2500 Ft
Kedvezményes ár: 1500 Ft
Game Over videójáték múzeum
Game Over videójáték múzeum
Game Over videójáték múzeum
A régi, de már modern játékok látványa sokak arcára mosolyt csal, még akkor is, ha valaki nem volt megrögzött nintendós vagy nem nyomkodta álló napon át a joystickot. De valójában tényleg azok értékelik a rég múlt idők modern játékait, akiknek ez egyet jelent a gyerekkorával. Nekik egy földi paradicsom lesz a Game Over elnevezésű interaktív videojáték múzeum, ahol garantáltan tobzódni fognak a látványban és az élményben.

Budapest első és egyetlen videojáték múzeuma hosszas előkészületek után a napokban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a belvárosi Liszt Ferenc téren. Így valószínű sokan még nem is tudnak róla, köztük olyanok sem, akik annak idején-éltek-haltak ezekért a játékokért. Egy kiállítás belépő garantáltan szuper ajándék lesz nekik karácsonyra vagy egy ott vásárolt szuperkütyü, amire szintén lehetőség van a Game Overben.

A tömény nosztalgia, a retro szellem és a színtiszta játék jegyében fogant videojáték múzeum rengeteg ismerős és talán ismeretlen kütyüt vonultat fel a 80-as évektől kezdődően egészen napjainkig az ismert és működő gépeken át a ritkaságokon keresztül a különlegességekig. De vannak itt unikumnak számító híradástechnikai eszközök vagy olyan gépek is, amik javításra szorultak azzal a céllal, hogy újra bevetésre kerüljenek.

A régi kedvencekből és új játékokból álló gyűjtemény még közel sem teljes, de a törekvés folyamatos a bővítésre. Ahogy arra is, hogy klubok szerveződjenek, bajnokságok vagy játékestek alakuljanak, sőt még tárlatvezetésre is lesz lehetőség magyarok és külföldiek számára egyaránt. Igény esetén zártkörű rendezvénynek is helyszínt ad majd a múzeum, amely hétfőtől péntekig 12:00-22:00, szombaton pedig 10:00-22:00 között várja az érdeklődőket.

Game Over Budapest videójáték múzeum
Cím: Liszt Ferenc tér 1.
Tel: (30) 495 4658
https://www.facebook.com/consolemuseumbudapest/

40%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!