Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Gém Klub
Eredeti ár: 7990 Ft
Kedvezményes ár: 6390 Ft
Gém Klub
Gém Klub
Gém Klub
A Gémklub 25 éve klub és 10 éve Gém: 25 éve indult az első társasjáték klubunk és 10 éve jött létre a Gémklub Kft. Főtevékenységünk a társasjáték fejlesztés és kereskedelem. A csapat legelhivatottabb tagjai 2001-ben hozták létre a Gémklub Első Magyar Játékkiadó Kft-t, a nonprofit tevékenységhez azonban valódi üzleti tevékenység csak 2006-tól kapcsolódott, Magyarország első társasjáték webáruházának és szakmai weboldalának elindításával (www.gemklub.hu) Ma már a webáruház mellett 3 saját játékbolttal, társasjáték és logikai játék nagykereskedelemmel és játékkiadó részleggel működünk.

Értékteremtéssel foglalkozunk. Társadalmi célunk az embereket összehozni, a társasjáték kultúra terjesztésével elérni, hogy minél több család és baráti társaság minél több időt értékes együttléttel töltsön. Üzleti célunk értékes gyerek, családi és felnőtt játékokkal minél jobb pozíciót elérni. Ezt egyrészt a legjobb külföldi játékok honosításával és terjesztésével érjük el, másrészt az így megszerzett pozíció segítségével magyar feltalálók, szerzők és művészek bevonásával magyar fejlesztésű társasjátékokat értékesítünk, és végül a legjobb magyar társasjátékokat nemzetközileg is értékesítjük.

A Gém Klub az évek során bolthálózattá fejlődött, és a központi, Ráday utcai bolt mellett három Gondolkodó Játékbolt is várja a játékos kedvűeket. Az elsőként alakult Fény utcai bolt (http://www.gemklub.hu/gondolkodo_jatekbolt) mellett ma már a vásárlók rendelkezésére áll a Sugár üzletközpontban (http://www.gemklub.hu/gondolkodo_jatekbolt_sugar).

Központi üzlet: Ráday Játékbolt
1092 Budapest Ráday u 30/b. (bejárat a Biblia utca felől)
Mail: info@gemklub.hu
Tel: 06-20/263-3534
http://www.gemklub.hu/
20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!