Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Jovenker oktatási stúdió
Eredeti ár: 19990 Ft
Kedvezményes ár: 11994 Ft
Jovenker oktatási stúdió
Jovenker oktatási stúdió
Dreamwedding - szervezd meg magadnak a nagy napot!

Esküvőszervezői alapismeretek

Váltsd valóra az álmaidat! A nagy nap speciális nap. És olyannak szeretnéd, ami emlékezetes marad! Millió kis ötleted van, amire vágysz? Valósítsd meg egy az egyben. Igazából csak Te tudod, milyen esküvőt szeretnél. Elképzelted magadnak a ruhát, helyszínt, a meghívókat.... és azt szeretnéd, ha minden döntésben a Tied lenne az utolsó szó. Közbecsatolt szervezők, ötletektől és megbízott vállalkozók nélkül. A felelősség most már a Tied és Te büszkén állsz elébe.

Csak Te és az esemény!
Légy Te a főnök és a vendég egyszerre!
Nálunk megszerezheted mindazt a speciális háttértudást, aminek segítségével erőlködés, kapkodás és kétségek nélkül meg tudod szervezni a nagy napot.
Amennyiben azok közé a párok közé tartoztok, akik úgy döntöttek, hogy saját maguk szervezik meg az esküvőjüket, a legjobb helyen jártok. Megtanítunk az esküvőszervezés csínjára -bínjára, sőt konkrét személyre szóló ötleteket adunk Neked, hogy az elképzeléseid a legjobban érvényesülhessenek. Így lesz a Nagy Nap emlékezetes, egyedi és színvonalas.
Az esküvő a nők életében egy valóra vált álom. Szeretnéd, hogy tökéletes legyen. Ugye? Azonban az esküvőnek nem kell feltétlenül egy vagyonba kerülnie.

Eláruljuk, mely részleteken spórolhatsz, hogy életed legszebb napja egyben ne a legdrágább, ne kifizethetetlen legyen. Semmi kompromisszum! Semmi lemondás! Minden olyan lesz, amilyennek szeretnéd, sokkal egyszerűbb módon, mint hinnéd.
Képtelenség?
Nem ismered a helyszíneket, a dekorálás módszertanát, nem tudod hogyan lesz szép meghívód, és egyáltalán: nem tudod hogyan kell rendezvényt szervezni? Nem tudod eldönteni, hogy mikor és mivel kezdd a szervezést? Mi segítünk. Nem kell esküvőszervezőt fogadnotok, hiszen az előadásokon specialistáink célzottan hasznos, gyakorlatias tanácsokat adnak, amelyek után biztosan képes leszel megszervezni az álmaid esküvőjét. A dolog igen egyszerű! Már a tervezésnél kizárod, hogy felesleges kiadásaitok legyenek azzal, hogy a fontossági sorrendet és a trükkjeinket betartod. Ha a rendezvény keretei adottak, jöhet a helyszín arculata és az esküvői öltözékek.

Az esküvő „arculatát”, alapvonásait elsősorban a helyszín határozza meg, így a megfelelő helyszín kiválasztása mindig gondot okoz. Az egyéniségednek a ruhával, a helyszínnek a dekorációval is harmonizálnia kell. A ruha kiválasztásánál figyelembe kell venni az alakod és személyes színeidet is - ebben is, egyénre szabottan segítünk mindenkinek, beleértve a tökéletes smink és frizura, csokor kérdését is. Meglátod, nincsen szükséged senkire - megy ez egyedül is! A vőlegény és a násznép sem marad ki a körből - megtanítunk az öltözködésprotokollon keresztül arra, milyen stílust válassz és ajánlj. Ennek alapján már csak az ízléseden múlik, hogyan döntesz. Igazi profiként.

A tanfolyam célja, hogy interaktívan, a helyszínen, készségszinten mindent elsajátítva, közösen megbeszélve a felmerülő kérdéseket, semmilyen kétség ne maradjon bennetek, leendő menyasszonyokban. Hogy egyedül, profi módon megszervezzétek az eseményt - és jöhet a nagy nap! A tanfolyam elvégzése nem jár semmilyen rizikóval... ha csak azzal nem, hogy utána magad is esküvőszervezőként keresed meg a kenyeredet!

Goldance kuponnal igénybe vehető kedvezmény: 40%

Érdeklődés: +36(70)9417370 vagy jovenker@jovenker.hu

Csoportok indítása folyamatosan

Jovenker oktatási stúdió
Cím: 1143, Budapest, Tábornok u. 11/a.
http://www.jovenker.hu
40%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!