Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Krimibázis
Eredeti ár: 9900 Ft
Kedvezményes ár: 4390 Ft
Krimibázis
Krimibázis
Krimibázis
Szabadtéri nyomozótúra a Krimibázistól 2-4 fő részére 4390 Ft-ért, ajándék itallal
Mi ez?
Krimi városnézés a Krimibázis jóvoltából. Nem akarsz otthon ülni a négy fal között, hanem aktívan kihasználnád a jó időt? Szívesen sétálnál a budai várnegyedben a napsütésben? Szereted a krimit, és szeretnéd, ha valami végre megdolgoztatná az agytekervényeidet?
Mi segítünk! Játékunkkal egy magyar sorozatgyilkos kilétére kell fényt derítened.

Mit kell tenned?
A megvásárolt kupon sorszámával előjegyezni a krimibazis@gmail.com e-mail címen vagy a 06304179044-es telefonszámon. A kinyomtatott kuponnal a Piknik Pavilon nevű kávézóban átvenni cégünk (Bázisraktár Kft.) bélyegzőjével ellátott borítékot, és már indulhat is a nyomozás! A játék időtartama kb. 1,5 óra, ideális létszám 2-4 fő. A borítékban találsz egy rejtvényt, amelynek segítségével a budai várnegyedben sétálva, az ott lévő információkat felhasználva rá kell jönnöd egy magyar sorozatgyilkos kilétére. A rejtvény elnavigál a túra útvonalán, és minden állomáson egy újabb fejtörő megoldásához találsz segítséget. Segítségképpen elrejtettünk benne egy térképet is, amelyen szerepel a túra útvonala.
Ha rájöttél a megfejtésre, térj vissza a kávézóba, és pihend ki a túra fáradalmait. A borítékban találsz egy kávékupont, amellyel 800 Ft elfogyasztható a helyszínen kávéra vagy más italra.
56%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!