Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Magyar Nemzeti Cirkusz
Eredeti ár: 8000 Ft
Kedvezményes ár: 4000 Ft
Magyar Nemzeti Cirkusz
Magyar Nemzeti Cirkusz
Magyar Nemzeti Cirkusz
Az idei évben a 21. szezonunkat nyitjuk meg! A tavalyinál és az elvárásoknál is fenomenálisabb műsort láthat idén a közönség! Az idei év más lesz mint a többi!

Az előadás első felében tematikus, Afrika köré épített műsorszámokat láthatnak a nézők, mely egy komplett témát ölel fel, így lett a műsor címe is: Afrika Afrika. A második félidőben is igazi tradicionális, lélegzetelállító, magas színvonalú cirkuszi műsorszámok kapnak helyet.
Tudják, nem a lélegzetvételek száma számít életünkben, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk! Ha sok-sok ilyen pillanatra szeretne visszaemlékezni, itt a helye a Magyar Nemzeti Cirkusz „Afrika Afrika” című előadásán!

Minden idők legnagyobb állatseregletével járjuk körbe az országot. Lesznek tigrisek, zebrák, púpos tevék, lámák, zsiráfok és a tavalyi nagy sikerrel járó fellépés után újra itt lesznek a csodálatos elefántok is, akik a Casselly család jóvoltából új produkciót mutatnak be a kedves rajongók számára.

2015-ben is a Magyar Nemzeti Cirkusz mutatja be az ország legszínvonalasabb műsorát!

Kenyából érkezett 8 tagú csoport látványos akrobatikai elemekkel tarkított produkcióval és egy tüzes limbóval gondoskodik arról, hogy a hangulat méltán afrikai legyen.
A Monte Carlo-ban aranybohóc díjat nyert ifjú harcos, René Casselly junior 4 afrikai elefánttal mutatja meg nekünk Maugli meséjét.
Velünk lesz még Giordano Caveagna, aki szabad kézzel varázsol kiscicákat 8 szibériai és bengáli tigriseiből.
Természetesen egy kis bohóckodás sem maradhat el, melyről Jasson bohóc gondoskodik, aki bizony komoly produkciót is képes lesz bemutatni.
Műsorunk sztárja, aki 2014-ben arany-díjat nyert el a 10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, nem más mint Ifj. Richter József. A világon egyedülálló műsorszámmal készül, az afrikai hangulatba hozott "Puszta 5-ös fogat"-tal. Továbbá vele lesz frissen eljegyzett kedvese, Merrylu Casselly, akivel közösen szintén egy új produkciót mutatnak be: a Pass de deux-ot, egy látványos balettot emeléssekkel, fríz és andalúz lovaik hátán.
Az előadás zenei színvonaláról továbbra is a Nemzeti Cirkusz minden este élőben játszó 8 tagú fúvószenekara gondoskodik.

MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ
Budapest, XV. kerület, Pólus Center parkolója
Infovonal: +3620/935-4050
http://www.magyarnemzeticirkusz.hu

50%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!