Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Miniversum
Eredeti ár: 3400 Ft
Kedvezményes ár: 2720 Ft
Miniversum
Miniversum
Miniversum
Miniversum - Maxilove: páros belépő szerelmes fiataloknak

A MINIVERSUMOT benépesítő emberkék aprók bár, de szerelmük annál hatalmasabb! Gyertek el, és merítsetek szerelmes energiákat a legboldogabb pillanataikból! 2015. Valentin napjától kezdve folyamatosan él ez az új programunk, amiben mindennapi romantikus pillanatok mellett híres szerelmes filmek jeleneteit is elrejtettük a terepasztal eldugott szegleteiben!

Gyertek párban, mutassátok a diákigazolványotokat, mondjátok, hogy "szerelmesek vagytok", és részt vehettek a játékban! Egy feladatmegoldós térképet fogtok kapni, és ha sikerrel veszitek a kincskereső-filmfelismerő kaland akadályait, a végén vendégeink vagytok egy-egy szerelmi bájkakaóra! A programon a 14-25 év közötti vendégeink vehetnek részt, a páros belépő ára 3.400 Ft. (25 évesnél idősebb szerelmespárok a belépő mellé megváltott külön jeggyel vehetnek részt a páros kalandozáson.)

Ha pedig igazán pikáns kalandokra vágytok, a terepasztal mögé is bebújhattok: kiegészítő jeggyel ugyanis a 18 pluszos jeleneteket is megleshetitek a terepasztaloknak a nagyközönség elől elzárt, hátsó részén. Vigyázat, itt már kicsit fülledt a levegő, de azért a tárlatvezető is veletek lesz! :)

A kedvezmény kizárólag Goldance kuponnal érvényesíthető két személy együttes belépése esetén! Az ajánlat 14-25 éves látogatók és diákigazolvány felmutatása esetén érvényes. 25 évesnél idősebb vendégek eltérő díjszabással szintén részt vehetnek a programon, de ezt a kupont nem használhatják fel.

MINIVERSUM
1061 Budapest, Andrássy út 12.
info@miniversum.hu
www.miniversum.hu
20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!