Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Moviescape
Eredeti ár:
Kedvezményes ár:
Moviescape
Moviescape
A tökéletes trükk:

Azt mondják, sose nézz be egy bűvész dolgozószobájába, mert megtörik a varázslat... A MoviEscape szabadulós játékában azonban csak még több rejtéllyel és káprázattal találkozol, és olyasmiket láthatsz, amiket el sem tudtál volna képzelni!

A szoba, ahol találkozik a varázslat és a szabadulás felejthetetlen élménye, különleges látványvilág és máshol nem tapasztalható egyedi feladatok várnak

Az elvarázsolt szobából kijutni csak logikával, csapatmunkával és ügyességgel lehet, de a kaland közben bekukkanthatsz a bűvészet legmélyére, s bámulattal viheted véghez a feladataidat.

Vigyázz azonban, ne kalandozz sokat, mert az idő szorít... Összesen 60 perc áll a rendelkezésedre, hogy kijuss a szobából, ahová egy szerencsétlenül végződő trükk következtében kerültél.

A szoba garantált szórakozást nyújt cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak és kisebb gyerkőcöknek egyaránt, különleges látványvilággal és máshol nem tapasztalható egyedi feladatokkal találkozhatsz kényelmes, igényes és tágas környezetben. Ahhoz viszont, hogy kiszabadulj, igazi bűvésszé kell válnod. Készen állsz?

A Kör:

A Kör korunk egyik legmeghatározóbb horrorfilmje volt, ami után azok is remegő kézzel vették fel a telefont, akik soha korábban nem féltek a sötétben aludni. A film feledhetetlen, velőig ható hangulatát a jól felépített történetnek köszönheti, aminek most te is, valóban a részévé válhatsz, és még többet tudhatsz meg Samara Morgan titokzatos életéről.

A MoviEscape szabadulószobájában valódi kazetták, valódi atmoszféra, valódi rejtélyek várnak. A szereplők pedig ti magatok vagytok. Izgalmas, hátborzongató, felejthetetlen.

A játék elején megnézitek a rettegett kisfilmet, és onnantól kezdve csak rajtatok múlik, meddig juttok a titkok feltárásában, és végül sikerül-e megmenekülnötök. 60 percetek van kiszabadulni Samara szobájából, különben tudjátok, mi következik... hiszen: „Ő sosem alszik." Samara végigkísér benneteket az utatokon, ott lesz mindenhol, mindenen, mindenben, saját személyében. Él, beszél, lélegzik, figyel. Végig figyel...

Moviescape
E-mail: info@moviescape.hu
Cím: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky köz 2
Telefon: 06-30-336-06-57, 06-30-506-01-04
Web: www.moviescape.hu
25%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!