Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Poolball Hungary
Eredeti ár: 2400 Ft
Kedvezményes ár: 1200 Ft
Poolball Hungary
Poolball Hungary
Poolball Hungary
Ez a játék a legújabb őrület. Egy hatalmas méretű biliárdasztalon speciális labdák vannak, melyeket lábbal juttatjuk be a zsákokba, lyukakba.

A játék maga egy hibrid. A biliárd és a foci keveréke, mint azt a kifejezés is magában foglalja. Világszerte máshogyan nevezik. A snooker és a football vagy a pool és a football ötvözete. Így snookball vagy poolball néven találhatjuk meg szerte a világon. Hazánkban az elsők között vagyunk, akik behozták ezt a játékot. Mi a Poolball elnevezést választottuk, mert szerintünk ez a legtalálóbb kifejezés erre a játékra.

A helyszínen, 6 poolball pálya és 1 teqball asztal biztosítja a kellemes időtöltést, valamint büfé várja, ahol kedvére ihat és ehet

Évadzáró, évnyitó, céges vagy baráti rendezvény, születésnap, névnap, bajnokság vagy csak simán egy társasággal szeretnél kikapcsolódni a pályáinkon. A nálunk járt vendégeink szívesen térnek vissza.
A játék a biliárd alapszabályain alapul. Egyszerre játszhatja kettő vagy négy játékos. Ugyanazon szisztéma alapján lehet a közkedveltebb 8-as változat, ahol 7-7 darab színes labda, egy fekete és egy fehér labda van vagy lehet a 9-es változat, ahol 9 színes labda és egy fehér labda szerepel.

A kedvezmény legalább két óra foglalásakor érvényesíthető. Előzetes időpontfoglalás szükséges.

Poolball Hungary
Telefon: +3670 3824374
Email: info@poolballhungary.hu
Cím: Budapest IX. Könyves K. krt. 26-28.

50%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!