Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Shaolin stúdió
Eredeti ár:
Kedvezményes ár: minden szolgáltatás
Shaolin stúdió
Shaolin stúdió
Shaolin stúdió
A Shaolin Stúdiót azért hoztuk létre, hogy a nyugalom szigetére kalauzoljuk vendégeinket. Hozzánk belépve, feltöltődhetnek energiával, elfelejthetik a mindennapi stressz okozta feszültséget gyógymasszázs- és wellness szolgáltatásaink segítségével. Stúdiónkban megtalálhatják a nyugati masszázs stílusokon kívül a keleti masszázs formákat is.

Legújabb LPG gép, a CELLU M6 INTEGRAL 2®, ma a non-invazív test- és arckezelések egyik csúcskezelésének számít a szépségiparban, és a gyógyászatban. Gépünk alkalmazza az Endermologie™ exkluzív sejtstimulációs technikát, amelynek segítségével vákuumos kötőszöveti masszázs kezeléseket végzünk. Segítségével arcfiatalítás, alakformálás, testkarcsúsítás, izom- kötőszöveti regenelálódás egyaránt elérhető.

Kozmetikusaink elektroporációt,azaz a tű nélküli mezoterápiát alkalmazzák az anti-aging kezelésekhez, kiegészítve a JEAN D'ARCEL kiváló minőségű válogatott hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumaival, illetve a megbízható Binella ortomolekuláris rendszer szérumaival.
Ugyanakkor az alpesi Kurland® kezeléseket azok számára ajánlják, akik valóban "a természet erejével" kívánnak szépülni.

Stúdiónkban teljes spa élményt kínálunk finn szaunánkkal és Relax infraszaunánkkal.
Azon vendégeink számára, akik meg szeretnék őrizni nyári színüket, szoláriumunkban van rá lehetőségük, a legkorszerűbb új Hot Chocolate Brown® csöveink segítségével, melyeket szigorú belső protokoll szerint cserélünk.

Szakembereink segítenek abban, hogy ingyenes állapotfelmérés alapján teljesen személyre szabott kezelésben, vagy kezeléssorozatban részesülhessen!

Cím: 1145 Budapest, Róna utca 125.
Tel: +36 1 610 7571
Mail: info@shaolinstudio.hu
Web: shaolinstudio.hu
20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!