Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Shiatsu masszázs
Eredeti ár: 5500 Ft
Kedvezményes ár: 3900 Ft
Shiatsu masszázs
Shiatsu masszázs
Shiatsu masszázs
A Shiatsu a hagyományos kínai orvoslás tudására épülő modern, ma is fejlődő japán gyógyító eljárás. Több ezer éves tapasztalatok ötvöződnek benne a modern nyugati manuális medicina leghatékonyabb módszereivel.

A Shiatsu szemlélet nem választja szét az ember testi, lelki, szellemi szintjeit, egységben szemléli az embert. A kezelés beszélgetéssel kezdődik, amelyben a masszőr rákérdez a tünetekre, valamint informálódik az életenergia különböző szinteken megnyilvánuló jellegzetességeiről.

A kezelés földön történik, és nagy előnye, hogy nem kell levetkőzni, a páciens és a kezelő is vékony pamut ruhában van végig. Minden kezelés teljes mértékben személyre szabott, a kliens állapotához, az ő igényeihez igazodik a kezelés minden pillanatában. Az alkalmazott technikák sorának számtalan variációja jöhet létre a lehelet finom érintéstől az egészen intenzív módszerekig attól függően, hogy éppen mire van szükség. A kezelés célja minden esetben a testünkben található életenergia (Qi) természetes egyensúlyának helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása, a blokkok oldása, a gyógyulás támogatása. A meridiánok és a különböző szövetek kezelése, fókuszált figyelemmel támogatott érintése nem pusztán a tüneteket, hanem a betegségek, fájdalmak kialakulásának okait célozza meg. A kezelés az egész testet érinti. A terápia kiegészülhet mozgásgyakorlatok megtanításával, vagy életmód illetve étkezési tanácsokkal. A kezelésre kérjük, hozz magaddal könnyű pamut ruházatot (póló, kényelmes nadrág és zokni)!

Nagy Krisztina
Tel: 30/738-8332
Mail: nagy.krisztina@sunandlife.hu
http://sunandlife.hu/nagy-krisztina/
30%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!