Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Tóth Dániel Pszichológus
Eredeti ár: 10 000 Ft
Kedvezményes ár: 5 000 Ft
Tóth Dániel Pszichológus
Tóth Dániel Pszichológus
Tóth Dániel Pszichológus
Felmérés, tanácsadás, kezelés egy helyen

Több helyszínen egyéni igényhez igazodva.

A hozzám fordulónak visszajelzésekkel, kérdésekkel, meglátásokkal, információkkal, technikákkal segítek. Néha tükröt tartok, máskor kizökkentem a klienst a mókuskerék szerű gondolatmintáiból, egyúttal rámutatva arra. Korunk sulykolt megoldása szinte minden problémára külső megoldás, legyen az egy személy, vagyontárgy, vagy egy pirula. Munkám során arra irányítom klienseim figyelmét, hogy megoldásaikat, erejüket, boldogságukat ne mástól várják, ne kívül keressék, hanem saját magukban leljenek rá. Nem ritkán a biztatás, és bátorítás eszközével is élek, és bár sosincs két egyforma alkalom, vannak visszatérő elemek.

Visszatérő mondatok kliensektől az:

„Erre még így nem is gondoltam.” És a

„Hú most lesz min gondolkodnom.”

A közös munka során nem a bevett társalgási elvek uralkodnak. Bárkinek lehet rossz napja. Akkor még nincs szükség pszichológusra. Ha valaki csak panaszkodni akar egy jót, javaslom mondja el inkább a legközelebbi téglafalnak, mert ahhoz sem kell pszichológus.

Viszont, ha jobbá akarja tenni az életét, ha van egy kihívás, amihez fel szeretne nőni, vagy ha tanulni, fejlődni, változtatni szeretne, és ehhez szeretne segítséget, állok rendelkezésére.

Teljes titoktartás mellett egy elfogadó és mégis megoldásközpontú attitűddel dolgozom. A találkozások közötti időszakra gyakran otthon is végezhető gyakorlatokat, olvasnivalókat javaslok, ezzel is fokozva a folyamat hatékonyságát.

Az 50% Goldance kedvezmény egyéni és páros tanácsadásra egyaránt érvényesíthető. Az egyéni tanácsadás kedvezményes ára 5000Ft/óra, a páros tanácsadás kedvezményes ára 7500Ft/óra.

A kedvezmény egyszeri alkalommal érvényesíthető!


Tóth Dániel
06 30 643 40 80
tothdaniel01@gmail.com
http://www.nextgenpsyche.eu

Napszikra Terápiás Stúdió
Budapest, VI. kerület, Bajnok utca 1.
50%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!