Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Trio Hair Hajgyógyászat
Eredeti ár: 9000 Ft
Kedvezményes ár: 7200 Ft
Trio Hair Hajgyógyászat
Trio Hair Hajgyógyászat
Az elmúlt évtizedekben jelentősen megemelkedett a hajhullás, kopaszodás stb..tüneteivel küszködők száma. Sokan csak akkor tulajdonítanak ennek jelentőséget, amikor fodrászuk, környezetük is észre veszi, ilyenkor kapkodva különféle készítményeket kezdenek alkalmazni,vagy vitaminokat szednek,de sajnos sok esetben eredménytelenül. Ahhoz hogy kiküszöböljük a felesleges vizsgálatokat,gyógyszereket, inkább forduljunk olyan szakképzett szakemberhez, aki személyre szabott kezelést állít össze a meglévő haj és fejbőr problémánkra.

Az ide érkező vendégek a Trio Hair Hajgyógyász és Szépség Stúdióba csöppennek, ahol hajgyógyászati tevékenység folyik.
Mindenféle haj és fejbőrtípusnak megfelelő kezeléseket végzünk, ezért megfelelő tanácsokkal is ellátjuk a hozzánk járó vendégeket. Az itt használt termékek, hajfürdők, pakolások, teljes mértékben növényi hatóanyagokat tartalmaznak, és le kell szögezzem hogy az egyetlen eredeti hajgyógyászati termékcsaláddal történik, ami az olasz Orising.
Szépség Stúdiónkban a Hajgyógyász végzettségű szakember haj-és fejbőr diagnosztikát végez mikrokamerával, mely 300-szoros nagyításban segít, hogy vizuálisan szembesüljünk a problémánkkal.

Ezen a szakterületen 18 éve dolgozom, teljes elhivatottsággal a hajgyógyászat iránt. Fodrászként kezdtem el dolgozni, így ismertem meg az O\'rising anyagokat, tehát fodrászként és trichológusként is dolgozom! Sajnos ez a kombináció ritkán jár együtt, pedig tökéletesen kiegészítik egymást. A trichológia hajjal, bőrrel és kozmetológiával foglalkozó tudományág. A hajas fejbőr és a hajszálszerkezet rendellenességeit és kóros elváltozásait tárja fel.

A hajgyógyász belső problémákra is rávilágít, mert a fejbőrünkön található összes akupunktúrális pontunk jelzi testünk biokémiai és működési változásait. A felborult egyensúly hajhulláshoz, korpásodáshoz vagy egyéb tünetekhez vezet.
Elsősorban a haj minősége, színe, tartása vagy vastagsága változik meg. Súlyosabb esetekben, genetikai,és foltos kopaszodás, menopauza, psoriasis, vagy kemoterápia okozta hajveszteség kezelését is sikeresen gyógyítjuk.
Az Orising termékek garantáltan biológiai technológiával előállított, kizárólag természetes alapanyagú növényi kivonatok,ezért kúra szerűen kell őket alkalmazni a bőr élettani ciklusának ütemében.

A kedvezmény haj- és fejbőr diagnosztikára vonatkozik!

További szolgáltatásaink:
-biofodrászat,
-biokozmetika,
-3D műszempilla,
-Ergoline szolárium,
-manikűr,pedikűr,
-műkörömépítés,
-géllakkozás

Trio Hair Hajgyógyászat
1056, Molnár utca 23.
Telefon: 061-950-2027
E-mail: triohair.hajgyogyasz@gmail.com
http://www.hajgyogyaszom.hu
20%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!