Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Urbán Hanga
Eredeti ár: 7000 Ft
Kedvezményes ár: 2390 Ft
Urbán Hanga
Urbán Hanga
Urbán Hanga vagyok, frissítő masszőr. 2007-ben pályát módosítottam, mert eredeti foglalkozásom során hiányzott az, ami az életelemem: embereken segíteni, intenzív kapcsolatokat ápolni. Kerestem egy másik utat, s megismerkedtem a Holisztikus Oktatási Központ tevékenységével, ahol talpmasszázst, majd természetgyógyászatot tanultam, és rendszeresen részt vettem – és jelenleg is veszek – a gyakorlati hetek munkájában is. Azóta folyamatosan képzem magam, gyakorlatilag minden szabadidőmet – a hétvégéket beleértve – különféle új tudások elsajátításával töltöm, pl. reiki és a frissítő masszázsok. Ez a tevékenység meghozta számomra az intenzív emberi kapcsolatokat.

Tanultam alapfokon kineziológiát és így az üzleti és a magán életben is szoktam alkalmazni az 5-5 perc technikát, amikor meghallgatom a másik felet, a vendéget, ilyenkor sokszor magamban lejegyzetelem azokat a dolgokat, amik a másik félnek fontosak, ezeket elraktározom, és gondosan figyelek rá a munkám során.

Klienseimmel nagyon jó emberi kapcsolatokat tudok kiépíteni, igen tartalmasak azok az órák, melyeket kezeléssel töltünk. Mivel nekem is örömöt jelent a masszázs általi gyógyítás, lelkes és nagy munkabírású vagyok.

Általános kedvezmény: 26%

Goldance kuponnal igénybe vehető 2 alkalmas hát vagy talp masszázs kedvezmény 2390-ért 7000 Ft helyett.

Urbán Hanga
http://www.hangalaura.hu
Bejelentkezés: +0630/904-3229
Helyszín: Budapest, Ferenc Körút 19-21.
26%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!