Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Partnerek

Vitruvius testszervíz
Eredeti ár: 3500 Ft
Kedvezményes ár: 1800 Ft
Vitruvius testszervíz
Vitruvius testszervíz
A masszázs az egyik legősibb gyógyítási módszer. A testen gyakorolt mechanikus behatás, mely tanult fogásokon alapul. A test és lélek harmóniájának optimalizálása a cél. Serkenti a vérkeringést, oldja az izmok feszességét, és segít a test méregtelenítésében. Nyugtató hatással van az idegrendszerre, ezáltal oldja a stresszt.

A mai rohanó világban egyre kevesebb időnk jut magunkra és az egészségünkre, ezért egyre fiatalabb korban tapasztalhatunk egészségromlást, fáradékonyságot és feszültséget. A masszázzsal ezek a problémák csökkenthetőek, sok esetben megszüntethetőek. Egy kezelés alatt is érezhető a javulás. A teljesítményünk javulhat, kipihentebbek lehetünk és könnyebben tudunk odafigyelni munkánkra és magánéletünkre egyaránt. Minden esetben személyre szabott az adott problémára specializálódó masszázst válasszunk, és kérjük ki a masszőr vagy akár orvosunk véleményét.

Masszőrként mi nem diagnosztizálunk, de fontos, hogy tudjunk az Ön panaszairól és betegségéről a masszázs megkezdése előtt. Amennyiben súlyos panaszai vannak, kérjük, keresse fel orvosát!

A kedvezmény Goldance kuponnal 40 perces masszázsra érvényesíthető!

Vitruvius testszerviz
1122 Bp. Krisztina krt. 27.
https://www.facebook.com/v.testszerviz
Tel: +3620 216 4854 vagy +3630 294 9855
www.v-testszerviz.hu


48%
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!