Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Tánciskola

Goldance Táncsport  Egyesület


   Tánciskolánk 2003 - ban, két helyszínen kezdte meg működését. A Goldance bővült és a versenytánc képzésünk is elindult.


 2006 óta tánciskolánkban Salsát is oktatunk. Tánciskolásainknak lehetőség nyílik a csoportok között átjárni, tehát nem csak a Goldance, hanem a táncikolások is "sokszínűek" hisz ezt a lehetőséget szinte mindenki kihasználja.

 
Versenyzőink sikeres szerepléseinek köszönhetően tánciskolánk 2007-ben belépett a Magyar Táncsport Szövetség tagjainak sorába.

    Kezdetben az ifjúsági és felnőtt korosztály túlsúlya volt jellemző tanfolyamainkra, de későbbiekben hangsúlyt fektettünk a gyermek, junior és a senior korosztály táncparkettre csábítására is.

    Mivel nagy igény merült fel a régi típusú hobbi versenyek felélesztésére, ezért 2007-től több Goldance Tánciskolás Kupára került sor. Ezzel a tapasztalattal és lendülettel 2009-től már számos profi verseny megrendezésére is vállalkoztunk.

Tánciskolás tanfolyamokat és a versenytánc vonalat  egyaránt bővítjük és fejlesztjük. A magas színvonalú oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a  kellemes hangulatra és jó közösségre.  A tanfolyamokat évente három alkalommal bemutatóval zárjuk, mely keretében a tánciskola kezdő csoportjától a versenyzőkig mindenki fellép.

2010 szeptemberében a Goldancet is elérte a Zumba láz. Nagy lehetőség ez nekünk táncosoknak, hisz a zumba segítségével nagy rétegekhez el tudjuk jutatni a tánc örömét.
A zumba nem csak fitnessz, hanem tánc is egyben.

    Első táborunkat 2005 nyarán rendeztük Kehidakustányban. A nagy érdeklődés miatt a következő évben már két tábort szerveznünk, külön a tánciskolásoknak és külön a versenyzőink számára. 2008 nyarán a két tábor mellett már egy nyári senior továbbképzésre is sor került.

   2011 - ben először Társastáncosok, Salsások és Zumbások nyaraltak és táncoltak együtt, azóta nyaranta is összegyűlik a Goldance - család.

2013 szeptemberétől rendszeresen rendezünk  táncos bulikat, hogy a megszerzett tánctudást kötetlenül  élvezhessék és gyakorolhassák tanítványaink.

    Tánciskolánk  tanárai nagy lendülettel és lelkesedéssel tanítanak,  szervezkednek, hogy mindenki örömét lelhesse ebben a varázslatos sportban és művészetben.

    Az egyesület vezetője: 

    
Kreiter Dávid

    1997 óta táncolok.  2003 óta tanítok Standard és Latin-amerikai táncokat. 2008 - ban szereztem másoddiplomát a Magyar Táncművészeti Főiskola Modern Társastánctanári szakán.
    
    A Standard és Latin - amerikai táncokon kívül szenvedélyeim még a Balett és a Salsa. E négy stílus számomra kiegészítik egymást, mint a tűz, a víz, a föld és a levegõ.

    A táncban megtaláltam mindent, ami fontos: szerelmet, gyűlöletet, szenvedélyt és az összes elhasznált közhelyet, melyek nélkül minek is élnénk. Minden nap újat tanulok, és majd akkor nem táncolok, ha már nem lesz ilyen nap…
   
    Maximalizmusra törekszem magammal és tanítványaimmal szemben.

    Kedvenc eredményeim:
    2009. Hungarian Open (Rising Star) I. hely
    2005. Standard Magyar Bajnokság III. hely
    2005. Savaria Grand Prix                   I. hely
 
Táncpartner kereső
Piactér
BEJELENTKEZÉS
VERSENYZŐINKNEK
Hírlevél, Iratkozz fel!
Share
TÁNCOKTATÁS
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!