Év végi tájékoztató

2018-ban december 22. szombatig lesznek megtartva a táncóráink az órarend szerint. Zumba a két ünnep között is lesz december 27-29-ig. A 2019 - es évet január 3 - án kezdjük. Az iroda a két ünnep között zárva lesz.

December végi bérlethosszabítás --> Ha a bérleted a december 27 - 31 közötti időszakban is érvényes - akár csak az egyik napon - a 30 napos érvényességi időt + 7 nappal hosszabítjuk meg. (Zumba órák a két ünnep között is lesznek, ezért Zumba főbérletre a hosszabítás nem érvényes)

+7nap


Ajándékozz táncot Karácsonyra! Lepd meg szeretteidet Goldance ajándékkártyával. A táncágban nem is kell döntened, hiszen az ajándékkártya bármelyik oktatott táncágunkra érvényes 30 napos bérletre váltható 1 éven belül. Az ajándékkártyáért plussz díjat nem számítunk fel, így 9.500 Ft havi bérlet áron vásárolhatsz a Fáklya klubban, az irodánkban (VI. ker., Csengery utca 68., I. em. iroda, hétköznap 14:00 - 19:30).

ajándékkártya


Az idei Goldance karácsonyi bemutató és Tequila Gold Party időpontja december 16. vasárnap, 16:00 - 23:00. A helyszín természetesen a Törekvés Művelődési Ház, azaz a Töri-ke. Karácsony ünnepe előtt ismét összegyűlik nagy táncos családunk, hogy megajándékozzuk egymást közös szenvedélyünkkel, a tánccal. Rengeteg tánc, remek hangulat és ünnepi együttérzés vár mindenkit.

Karácsonyi bemutató


Szilveszter éjszakáján a PAW – Party Time, Salsa Alliance partyján táncoljuk át magunkat az új esztendőbe. 5 Táncstílus, 5 táncterem (Kubai salsa, Vonalas salsa, Kizomba, Bachata, Társastánc), ingyenes ajándékok. A társastáncosokat 20:00 - tól, a többi táncstílus táncosai 22:00 - től egészen hajnali 5:00 - ig ünnepelhetnek a táncparketten. Elővételben a belépő kedvezményes.

PAW szilveszterÚj kezdő csoportok a január 7-ei héten indulnak Társastánc, Salsa, West Coast Swing és Bachata táncágakon, több helyszínünkön is. Rocky 8 alkalmas kezdő csoportunk februárban fog indulni. A Zumba csoportokba folyamatosan lehet csatlakozni. A januári kezdő csoportok december elejétől lesznek elérhetőek az órarendben. Regisztrációt követően az első órád ingyenes.


Extra évindító kedvezmény januárban à 2019. januárban vásárolt 1. kiegészítő bérletedre a 2. kiegészítő bérletet is megkapod ajándékba, amivel az összes táncágunk minden óráján részt vehetsz (szinteden belül és a szinted alatt). Próbálj ki minél több táncágat az új esztendő alkalmából! 

évindító


West Coast Swing - Master Class Baby csoport à Januártól csütörtök esténként várunk minden West Coast Swing fanatikust a Fáklya klubban. Az órákon a technikai tudásunkat fogjuk mélyíteni, rengeteg gyakorlással. A résztvételhez legalább középhaladó I. szintű tánctudás ajánlott. Csak fix párokat várunk, párcsere nem lesz.

Salsa - Club Cubano à Januártól csütörtök esténként a Salsa elkötelezett híveivel találkozunk a Fáklya klubban, Eszter és Tibi vezetésével. A résztvételt a haladó csoportot végzett rutinos salsásoknak ajánljuk. Az órákon a Salsa végtelen fejlődési lehetőségeit fogjuk felfedezni, nagyon sok gyakorlással.Kérdésed van? Keress minket!
✆ +36 30 442 79 02
✉ mail@goldance.hu

Táncos év végét kívánunk,
Goldance csapat