+1 hét tánc ajándékba!

2019-ben december 20. péntekig lesznek megtartva a táncóráink az órarend szerint. Zumba a két ünnep között is lesz, a két ünnep közötti Zumba órarendet a Karácsony előtti héttől érhetitek el. A 2020 - as évet január 2 - án csütörtökön kezdjük. Új kezdő csoportok a január 6-ai héten indulnak. Az iroda a két ünnep között zárva lesz.

Ha november 28. és december 20. között vásárolsz bérletet, +1 hét érvényességi időt adunk a két ünnep közötti szünet miatt. Zumbára a hosszabítás nem érvényes, mivel zumba órák a két ünnep között is lesznek.


Szilveszter éjszakáján a PAW – Party Time, Salsa Alliance partyján táncoljuk át magunkat az új esztendőbe. 5 Táncstílus, 5 táncterem (Kubai salsa, Vonalas salsa, Urban kiz, Bachata, Társastánc), ingyenes ajándékok. Részletek itt

Extra évindító kedvezmény januárban à 2020. januárban vásárolt 1. kiegészítő bérletedre a 2. kiegészítő bérletet is megkapod ajándékba, amivel az összes táncágunk minden óráján részt vehetsz (szinteden belül és a szinted alatt). Próbálj ki minél több táncágat az új esztendő alkalmából! 

Ajándékozz táncot Karácsonyra! 


Mi lehetne jobb ajándék, mint a tánc élménye? :)
Minden bérlettípusunkból választhatsz ajándékkártyát, és az ajándékozottad döntheti el melyik táncstílusra szeretné a bérletét felhasználni. Ajándékkártyákat a Fáklya klubban (VI. ker., Csengery utca 68.) az I. emeleti irodánkban vásárolhatsz minden hétköznap 14:00 - 19:30. Készpénzben vagy átutalással is fizethetsz, azonban az ajándékkártyákat átvenni csak személyesen tudod. Átutalás esetén személyi igazolvány számot, és aláírást is kérünk a kártya átvevőtől.

AJÁNDÉKKÁRTYA REGISZTRÁCIÓ 

 

Az ajándékkártyák ára megegyezik a bérletek árával. 
Korlátlan felhasználású havi főbérlet (bármelyik táncstílusra érvényesíthető) - 9.990 Ft
6 alkalmas bérlet (bármelyik táncstílusra érvényesíthető) - 12.000 Ft 
9 alkalmas zumba bérlet - 12.000 Ft

Év végi ajándék Részletek itt