Salsa Budaörs

Salsa Budaörs

A forró, latinos szenvedély mágával ragad és felpezsdít mindenkit, aki táncolja. Egy salsa óra a tüzesen lüktető ritmusok ellenállhatatlan életérzését közvetíti. Ha egyszer kipróbálod biztosan a rabja leszel. A lépések könnyen elsajátíthatóak, majd a kreativitásod által úgy kombinálhatod őket, ahogy csak szeretnéd. Már az első óra alatt bepillantást nyersz a kubai életérzésbe. A salsa tánc jellemzője a változatos, érdekes figura- és lépéskombinációk. A zene folyamatosos változása lehetővé teszi, hogy igazán elengedd magad. Egy salsa óráról biztosan mosolyogva fogsz távozni. :)

 

Árak

KEDVEZMÉNYES 6 alkalmas bérlet (csak Budaörsön): 9600 Ft

Alkalmi díj: 2000 Ft 

 

Kedvezményes tánc bérlet

 

Hogyan tanulunk salsázni?

A salsa órákon "ruedában" (körben) történik az oktatás, melynél a folyamatos párcserének köszönhetően érkezhetsz párban és egyedül is, mert mindenképp élménnyé válik számodra az óra. Ennek köszönhetően könnyen kapcsolatot tud teremteni mindekivel és gyorsan kialakul egy igazán barátságos, családias légkör. :) 

Egy kis ízelítő a salsa magávalragadó világából. 
 

További információkat szeretnél megtudni a salsáról, és a nálunk tanított figurák listájáról? Ide kattintva tudsz tájékozódni. :)

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes.


Minden, bérletet vásárló ismerősöd után megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal!

( Amennyiben már van Goldance-s bérleted és együtt jöttök a bérletvásárláskor! )


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 25% kedvezményt adunk. (Zumbára nem érvényes)TOVÁBB A SALSA ÓRARENDRE