Támogasd Te is a Goldance csapatát

A járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások ideje alatt tánctanáraink ingyenesen elérhető online órákat tartanak számodra otthonukból, a hét minden napján. A közvetítéseket a Goldance Tánciskola és a Zumba party Facebook oldalainkon követheted élőben, és utólag is bármikor megtekintheted a videókat. Szeretnénk, hogy az otthon maradás ne legyen tánc nélkül maradás.  

INGYENES online táncóráinkkal igyekszünk folyamatosan tartani táncos családunkkal a kapcsolatot, hogy ha már személyesen nem is, így megtudjuk ajándékozni egymást és egy kicsit még szebbé varázsolni a mindennapokat mindenki számára. Napról napra egyre jobban hiányoznak nekünk is remek táncosaink és már alig várjuk a januárt, hogy újra megtölthessük tánctermeinket táncos családunk tagjaival. 

A tánc, a közösség, az együtt megélt pillanatok mindannyiunknak nagyon hiányoznak. A közös tánc hiánya mellett a táncoktatás elmaradása miatt kieső bevétel bizonytalanná teszi tánciskolánk helyzetét. A Goldance csapatának tánctanárait és munkatársait ezekben az időkben sem hagyhatjuk anyagi hozzájárulás nélkül. Helyszíneinket 2021. május 16-ig be kellett zárnunk, de az infrastruktúrát így is folyamatosan fenn kell tartanunk, ami jelenleg is jelentős állandó költség. Reméljük a korlátozások mielőbb véget érnek, és újra együtt táncolhatunk óráinkon. Addig is a fennmaradásunkat biztosítanunk kell, amiben segítséget szeretnénk kérni. 

Támogasd a Goldance Tánciskola csapatát a korlátozások ideje alatt!

 

BRONZ TÁMOGATÁS 
2.500 Ft 

Egy alkalmi díjnak felel meg

EZÜST TÁMOGATÁS 
5.000 Ft 

Fél havi bérletnek felel meg

ARANY TÁMOGATÁS
10.000 Ft 

Egy havi bérletnek felel meg

EGYEDI TÁMOGATÁS
???? Ft 

Egyedi összegű felajánlás 

 

Támogatásod összegét az alábbi bankszámlaszámunkra utalhatod:
Goldance TSE
11705998-21272640-00000000 (OTP Bank)
Közleményben tüntesd fel e-mail címedet és az "adomány" szót.
Amennyiben a közleményben nem tudod feltüntetni e-mail címedet, ezzel kapcsolatban írj nekünk egy üzenetet a mail@goldance.hu e-mail címünkre.


SZÉP kártyás fizetéssel is lehetőséged van táncórát fizetni:
Banki szolgáltatódtól függően az alábbiak szerint fizetheted táncórádat.

Közleményben csak az e-mail címedet és a számlázási címed kell feltüntetned. Amennyiben SZÉP kártyával van lehetőséged táncórát fizetni kérkük küldj egy e-mailt a mail@goldance.hu e-mail címünkre, melyben feltünteted a számlázási címed.

- OTP: Az OTP portálon keresztül a regisztrált kártyabirtokos kezdeményezheti a tranzakciót az "előlegfizetés" menüpont kiválasztásával és az elfogadóhely megadásával. Közleményben kérjük tüntesd fel a számlázási címedet.
Elfogadóhely: Goldance Táncsport Egyesület (Goldance TSE)
- K&H: A K&H portálon keresztül a regisztrált kártyabirtokos kezdeményezheti a tranzakciót az "előlegfizetés" menüpont kiválasztásával, elfogadóhely azonosító számának megadásával. Közleményben kérjük tüntesd fel a számlázási címedet.
Elfogadóhely azonosító száma: 84010746 (Goldance TSE)

- MKB: Hívd a Goldance Tánciskola Titkárságát a +3630/442-7902-es számon. (minden hétköznap 10.00-18.00-ig)

Ha elakadsz, vagy kérdésed lenne, keress minket az elérhetőségeinken.

Előre is hálásan köszönjük támogatásod!

Tervezett újranyitásunk május 17. Szeretnél elsőként értesítést kapni újranyitásunkról?


Feliratkozom az újranyitás értesítőre