Burinda Boglárka asszisztens "Bogi"

Táncfajták: Salsa

Napok: Szerda

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem


"Ha elsajátítottad a lépéseket, elkezdheted megtölteni lélekkel."

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Már általános iskolásként belekóstoltam a tánc világába, több évnyi néptáncolás formájában, a Diósgyőri Alapfokú Táncművészeti Iskolában. Később a családommal beiratkoztunk egy társastánc tanfolyamra és akkor éreztem, hogy ez az én világom. Mind a standard, mind a latin táncokban sikerült kifejeznem önmagam. Gimnazistaként a Helikon Táncsport Egyesületben folytattam társastáncos tanulmányaimat. Az egyetem alatt kevesebbet foglalkoztam a tánccal, de egyre inkább éreztem, hogy valami hiányzik.

Hogy jött a Salsa?

A táncolás volt mindig is az az állapot, amikor nem számított a zenén és a mozdulatokon kívül semmi, ahol igazán elememben éreztem magam. Régóta vágytam rá, és nem egészen egy éve, bele is vágtam a salsa világának megismerésébe. Minél több órán vettem részt, annál inkább rájöttem, milyen különleges világ ez, hogy milyen sokat lehet még tanulni. Úgy éreztem, hogy még-még-még! Mindent tudni szeretnék, így elég hamar már heti 8 órára jártam a Goldance-be. A kubai salsán kívül a vonalas salsa, a son és a bachata világába kóstoltam még bele
A salsa csak jót hozott az életembe. Igazán jó embereket ismertem meg, remek barátokat szereztem. Életminőség-javításra mindenképp a táncot ajánlanám mindenkinek! Nekem bejött :)
Hálás vagyok, hogy a Goldance tanári karának tagjává válhatok. Így a pedagógiai késztetéseimet is kiélhetem, segíthetek, hogy mások is átélhessék azt az örömöt és szabadságérzetet, amit én minden egyes tánc közben érzek.
"Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban."    

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
12 1 Salsa - Kezdő II. Tanár: Bogi , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
15 3 Salsa - Középhaladó II. Tanár: Bogi , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem

Utolsó frissítés dátuma: 2021. 10. 28.

Helyszínek betöltése...