Csőke Nóra zumba instruktor "Nóri"

Táncfajták: Zumba

Napok: Szerda, Hétfő, Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Móricz - Szent Imre
Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem


Számomra a zumba egyenlő a tánc, a zene, a mozgás örömével. Ha igazán pörgős, kemény órát szeretnél, gyere és zumbázz velem! :)

Hogy érkezett a tánc az életembe?

Gyerekkoromban többféle sporttal próbálkoztam, de mindig is a tánc vonzott igazán, csak egy valami hiányzott hozzá: az önbizalom. Már szemeztem egy ideje a zumbával, mire végre rávettem magam, hogy megpróbálkozzam vele, azonnal kiderült, hogy nagyon jó döntés volt. :)  Az első pillanattól kezdve imádom, a zene, a tánc, a hangulat teljesen magával ragadott és már az első óra után alig vártam, hogy jöjjön a következő. Ahogy kezdtem belejönni, egyre jobban és jobban élveztem. Később a zumba meghozta számomra a kellő önbizalmat a páros táncokhoz is: salsáztam, társastáncoltam, a jelenlegi kedvencem pedig a west coast swing. :)

 

Hogy lettem Zumba instruktor?

Épp Kati és Gábor társastánc óráján voltam, amikor Kati odajött hozzám és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem órákat tartani. Elsőre nagyon meglepődtem, addig a pillanatig meg sem fordult a fejemben, hogy lehetnék én is instruktor, de mivel akkor már több éve zumbáztam és nagyon szerettem, ezért kis gondolkodás után igent mondtam. :)

 

Mit ad nekem a tánc?

A tánc nekem első sorban a mindennapi életből való kikapcsolódást jelenti, a mozgás örömét. Nagyon szeretem azt az érzést, amikor igazán fel tudok szabadulni tánc közben. :)  A zumba ugyanakkor edzés is, szeretek kemény órákat tartani és látni a fáradt, de elégedett mosolyokat a végén. Gyere és próbáld ki te is! :)

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2021. 04. 19.

Helyszínek betöltése...