Demeter Csilla tánctanár "Csilla"

Táncfajták: Társastánc, Esküvő tánctanítás

Napok: Szerda

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.


A tánc segít kifejezni azokat az érzelmeket, melyeket szóban nehezebb elmondani.

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Már kis óvodás koromtól kezdve a mindennapjaim része volt a tánc, amint megszólalt a zene már táncra is perdültem. Több különböző táncstílust is kipróbáltam mielőtt megérkezett az életembe a társastánc, gyermekként csodálattal néztem a „Szombat esti láz” című táncos műsort és eldöntöttem, hogy egyszer én is így szeretnék táncolni. Hamar szerelmemmé vált a társastánc, először formációban versenyeztem, majd egyéni versenyzőként folytattam pályafutásom táncpartneremmel. 8 év versenyzés után, az élet egy csodálatos lehetőséget hozott az életembe, így egy óceánjáró hajón kamatoztathattam tudásom színházi táncosként, valamint táncoktatóként, miközben a világ számos elképesztő helyét bejárhattam.
 

Mit jelent nekem a társastánc?

A tánc segít kifejezni azokat az érzelmeket, melyeket szóban nehezebb elmondani. Tánc közben nem gondolkodom a problémákon, hagyom, hogy a zene és a ritmus magával ragadjon és átadom magam ennek az érzésnek.
 

Mit ad számomra és mit adhat neked?

Számomra a tánc az a mozgásforma, mely a test és a lélek harmóniáját megteremti, emellett úgy formálhatjuk a testünket, hogy közben észre sem vesszük, hogy edzünk. :)
Óráim során törekszem arra, hogy az új lépések elsajátítása élvezetes legyen, és ne nehézség. Szeretném átadni azt az érzést a tanítványaimnak, ami engem is megfogott a táncban, illetve szeretném, ha a mindennapjaik részévé válna a tánc és feltöltődni jönnének az órákra.
Esküvői tánctanítás során kifejezetten szoktam arra figyelni, hogy a koreográfia és a zene illeszkedjen a pároshoz, ezért igyekszem minél mélyebben megismerni őket, valamint az igényeiket. Szeretem kiélni a kreativitásom és valami újat alkotni. Nincs is annál nagyobb büszkeség, mint látni a végeredményt, amely különlegesebbé teszi a nagy napjukat.
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
6 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz nov.9-ig!
Tanár: Dave , Csilla 3 Nap: Szerda
Okt.26-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
25 20 Társastánc - Latin technika
Haladó szinttől lehet csatlakozni! Havi díj: 3000 forint a bérleten felül fizetendő!
Tanár: Dave , Csilla 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 12. 02.

Helyszínek betöltése...