Gebefügi Dóri "Dóri"

Táncfajták: Zumba

Napok: Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem


Éljük át együtt a Zumba felszabadító érzését, a legjobb spanyol zenékkel, ahol mindenki belerakhatja saját stílusát és egyéniségét a táncba. Garantáltan hatalmas buli lesz! :)
¡Bailemos juntos! (Táncoljunk együtt!)
 

Hogy érkezett a tánc az életembe?

Gyerekkorom óta életem elengedhetetlen része a tánc, számos stílusban kipróbálhattam magam a Majorette-től kezdve, az Akrobatikus rocky és pompon-on keresztül végül elértem a Hip Hop-hoz, ami teljesen belopta magát a szívembe. 6 éven keresztül tagja voltam Magyarország egyik elismert Hip Hop tánciskolájának és akkoriban el sem tudtam képzelni magam más stílusban.

Hogy lettem mégis Zumba instruktor?

Aztán jött a váltás, kiköltöztem Spanyolországba és ott találkoztam először a Zumbával. Emlékszem már az első órán magával ragadott a hangulat, a spanyol életérzés és az elmondhatatlan felszabadultság, jó kedv. Nem is volt kérdés, hogy megtaláltam az új kedvenc hobbim. Miután hazajöttem megismerkedtem a Goldance Tánciskolával, ahol a Zumba órák visszarepítettek Spanyolországba. Bátran kijelenthetem, hogy ezek a táncórák kiszakítanak a szürke hétköznapokból, önbizalmat adnak és mindemellett alaposan átmozgatnak.
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
10 2 Zumba - Normál Tanár: Dóri 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 12. 02.

Helyszínek betöltése...