Helembai Krisztina "Kriszti"

Táncfajták: Bachata

Napok: Péntek, Hétfő, Kedd

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
Nyugati/ Oktogon-Fáklya Klub, II.em. 213.
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.
Móricz - Szent Margit - II.em. folyosó


“Tánc közben varázslat vesz körül. Minden összeáll. A világot pedig harmónia uralja, és minden porcikáddal azt érzed, hogy élsz.“

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Szüleim céltudatos, szorgalmas gyermeknek neveltek, így délutáni elfoglaltságként már hétévesen négyféle táncstílust próbálhattam ki. A mazsorett oktatott engem a fegyelemre, pontosságra. A klasszikus balett megtanított arra, hogy munka nélkül nincs eredmény. A jazz-balett mutatta meg nekem, milyen is tagja lenni egy csapatnak, hogyan kell együttműködni másokkal a siker érdekében. A versenytáncban pedig megértettem a bizalom, és a lojalitás fogalmát. Később a west coast swing, a modern tánc, és a bachata rejtelmeibe is bepillantást nyerhettem, így elsajátítottam ezen táncok sajátosságait, s mozdulatait. Több versenyen is indultam, amiken szép eredményeket értem el, de a legfontosabb mégis az volt, hogy megismerhettem a tánc erejét, aminek segítségével alkalomadtán űztem már el bánatot, de az alaptermészetemből adódó vidámságom mindig csak fokozódott a táncolással.

Nagy lelkesedéssel fogadtam minden táncot és meglepő volt számomra az is, hogy milyen erős a közösségépítő hatása. Évről évre rengeteget fejlődtem, megannyi tapasztalattal, élménnyel gazdagodtam. Felismertem, hogy bármit meg lehet valósítani, csak akaraterő kell hozzá, kitartás, no meg persze a már említett lelkesedés.

A tánc birodalma egy varázslatos világ, amit megmutatok neked, hogy megéld milyen csodálatos, megismerd a tested és a mozgásban rejlő lehetőségeket. A tánc tele van szenvedéllyel, olykor alázatot követel és kihívásokat is rejt. E közben ismerkedsz, fejlődsz, élvezed magát a táncolást. Kell ennél több?   Kívánom, hogy örömöd leld benne, és hozzon számodra számtalan sikerélményt! Én elszántan és töretlen lelkesedéssel leszek segítségedre ebben.
 

Miért pont a bachata? 

Szeretném, ha Te is átélnéd, hogy milyen a bachata óra után energiával feltöltődve kilépni a teremből. Szeretném, hogy a bachata Téged is megigézzen, magával ragadjon, és érezd, hogy milyen óráról órára fejlődni és egyre magabiztosabbá válni. Idővel tapasztalni fogod, hogy a táncparkett és a zene is egyre csak vonz és Te nem tudsz ellenállni, de már nem is akarsz. Az óráim által mindezt Te is átélheted.

Joggal kérdezheted, hogy miért éppen a táncolást, tánctanítást választottam. Mi ösztökélheti az embert arra, hogy táncoljon. Nos, a kérdésedre a legkézenfekvőbb választ adom: több vagy általa. Olyan új tereket és lehetőségeket nyithatsz meg vele, mely tánc nélkül kivitelezhetetlen lenne.

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
14 1 Bachata - Középhaladó Tanár: Kriszti , Krisztián 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
6 0 ÚJ Bachata - Kezdő
Csatlakozz máj.8-ig!
Tanár: Kriszti , Krisztián 1 Nap: Hétfő
Ápr.17-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/ Oktogon-Fáklya Klub, II.em. 213.
4 0 ÚJ Bachata - Kezdő
Csatlakozz ápr.25-ig!
Tanár: Kriszti , Isti 2 Nap: Kedd
Ápr.11-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - II.em. folyosó
9 0 Bachata - Kezdő
Csatlakozz márc.10-ig!
Tanár: Kriszti , István 5 Nap: Péntek
Febr.24-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
22 1 Bachata - Középhaladó Tanár: Kriszti , István 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 03. 20.

Helyszínek betöltése...