Kiss Levente tánctanár "Levi"

Táncfajták: Salsa, Magánórák

Napok: Szerda

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.


Élvezni lehet és kell az életet, aztán mellette időnként zenére is léphetek!

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Körülbelül 10 éves korom óta táncolok, és a szüleim legnagyobb örömére az elsõ 8 évemet a Magyar Népművészet mélységesen gazdag világában töltöttem. Mint ahogy a Salsa, ez is egy életérzést sugárzó tánc, sajátos mozgáskúltúrával és történelemmel. Sajnos külföldi munkavégzésből kifolyólag nem tudtam folytatni a Néptáncot, így 3 évig szinte tánc nélkül tengettem szerény életem.

Külföldi munkám kifejezetten fizikai volt, - és előtte heti 2-3 táncóra kellett ahhoz, hogy az energiáim jótékony irányba hasznosuljanak-, így miután részlegesen befejeztem azt, túlzottan sok energiám maradt.
 

Hogyan lettem salsa tanár? 

Mivel a magyar néptánc rendkívül mély, tágas, bonyolult és lojalitást követel, ezért másik stílus után nézelődtem, majd sajátos módon, több ismerősön keresztül párhuzamosan megtalált a Salsa, az univerzum pedig azt sugallta: "Ez az ön Tánca!"

Nem túl sok hezitálás után, 2015-ben elkezdtem Salsa órákra járni. Már az elejétől sok tanárhoz jártam párhuzamosan, mivel szerettem egy dolgot sok szemszögből vizsgálni, igy sikeresen tanultam Gyulától, Atesztól, Dénestől, Abdultól, Tomtól, és megannyi remek szívlélek tanártól, szintén heti 2-3 alkalommal.

Amikor épp elkezdtem volna gondolkozni, mennyire is lennék nyitott tanítani, - mivel elég tanító beállítottságú voltam mindig is - az Evidance4you felé sodort az élet. Viktor számomra nagyon hiteles kizomba tanárként már jelen volt az életemben, ezért az elhalófélben lévő Bachata tudásom felfrissítésének reményével ellátogattam egy hétvégi workshopjukra, ahol Veroccsal beszélgettünk arról, miszerint gondolkodok azon, hogy tanítanék. Később beszélgettünk hármasban is erről, és követelmények nélkül mindhárman nyitottan nekiláttunk egy közös munkának. A heti rendszerességgel végzett kemény óráknak köszönhetően fél év után úgy látta mindenki, hogy a felkészülés mindenki részéről sikeresnek mondható, és így kaptam meg a lehetőséget arra, hogy továbbra is fejlődve, készülve taníthassak.

Így kezdődött a sűrű órákkal tömött utam, workshopokon, magánórákon keresztül, s azóta is rettentő büszke vagyok azokra, akiktől tanultam, s jelenleg is tanulok, nekik köszönhetem, hogy megismertem a kubai életérzést, és a mély alázatot a tánc, a tanítványok és a tanárok között. Szeretném ezt a tapasztalást hasonlóan csodás módon továbbadni mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni: Élvezni lehet és kell az életet, aztán mellette időnként zenére is léphetek!

Vamos a bailar!
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
8 0 Salsa - Kezdő I. Tanár: Verocs , Levi 3 Nap: Szerda
Júl. 21-től!
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
19 5 Salsa - Haladó I. Tanár: Verocs , Levi 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2021. 10. 28.

Helyszínek betöltése...