Kiss Nikolett "Niki"

Táncfajták: Társastánc

Napok: Szerda

Helyszínek:
Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Móricz - Szent Margit - Apor terem


Ne csak szemléld, álmodd, hanem merd megLÉPNI, merd megÉLNI!

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

A tánc mindig is az életem része volt, valamilyen formában mindig rám talált. Legyen az harcművészet (Capoeira), vagy akár fitness (Zumba).

Kiskoromban az akrobatikus rock and roll világa csábított, felnőttként pedig a Társastánc ragadott magával csodálatos sokszínűségével, olyan lendülettel, amely egészen a versenyzésig vitt. A Társastánc mellett még a Hip-Hop, a Bachata, a Salsa is a részemmé vált.

Először azt gondoltam, útkeresés, azonban rájöttem, hogy mindegyikben megtalálom önmagam. A közös bennük a zene, amely inspirál. A jó zene hallatán, az ereimben érzem annak lüktetését, felszínre tör az ahhoz tartozó énem. Onnantól nemigen lehet parancsolni sem a testnek, sem a léleknek. Hiszem azt, hogy más is így van ezzel, így érezhet az is, aki a neki tetsző zenét hallgatva például az autó kormányán dobol! 

Miért pont a társastánc?

A Társastáncban a mai napig imádom azt, hogy teret ad sok érzelemnek. Lehetsz pajkos, szenvedélyes, légies, kifinomult, és mindez a pároddal, partnereddel harmóniában valósulhat meg, az adott táncstílus által.

Szerencsés vagyok, hogy a sok-sok év alatt kiváló tanároktól tanulhattam, és élhettem át a tánc szeretetét. Bízom abban, hogy általam, általunk a TÁNC másokat is rabul ejt, és a részévé válik, hiszen amikor táncolsz, olyan mintha egy másik dimenzióba lépnél, megszűnik az általad ismert világ, nincs múlt, nincs jövő, csak a jelen, amely kikapcsol, felszabadít, felemel és feltölt.

Emlékszem, hogy az első Társastánc órára összegyűjtve minden bátorságomat partner nélkül mentem el. Nem bántam meg! Akkor még fel sem merült bennem, hogy versenyezni is fogok, hogy versenyző leszek. Mindannyian kezdőként kezdjük! Nincs mitől tartani! Csak LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE!  ;)

 

 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
14 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Niki , Ádám 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
19 2 Társastánc - Haladó
A csoport MEGSZŰNIK, utolsó óra 04.05-én!
Tanár: Niki , Ádám 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 03. 20.

Helyszínek betöltése...