Kovács Péter "Péter"

Táncfajták: Salsa

Napok: Hétfő, Csütörtök

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Móricz - Szent Margit - Apor terem


"A tánc nem szenvedély az elején, csak egy életérzés.

Belekezdesz és nem tudod abba hagyni! 

Ekkor válik szenvedéllyé!”

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Maga a tánc 16 éves koromban csöppent az életembe. Műszaki középiskolába jártam, amikor az egyik osztálytársam felkért, hogy csatlakozzak az épp induló társastánc órához. Eleinte ódzkodtam tőle, hisz abban az időben (1991) nem volt még divat, hogy egy fiú, pasi, férfi táncoljon. Ennek ellenére lenéztem oda, majd amikor láttam, hogy a csoport 2/3-a lány, jelentkeztem is... ;)
 Annyira megtetszett, hogy végigjártam a tanfolyamokat, majd felkértek, hogy versenyszerűen folytassam, amire gondolkodás nélkül igent mondtam. 7 évet versenyeztem, azonban az élet (munka) közbeszólt, és sajnos hosszú ideg mellőznöm kellet ezt a hobbyt.
2008-ban tudtam visszatérni a táncos közegbe. Akkoriban kezdett teret hódítani a kizomba, bachata, salsa, bár utóbbi már igencsak népszerű volt. Mindegyikbe bele-bele kóstoltam, de valahogy a salsában találtam meg azt stílust, táncformát, amit valahogy sose tudtam megunni, nem beszélve az autentikus mivoltára, így a mai napig is van/lehet mit tanulni, finomítani.
Kortól, nemtől függetlenül bárki, bármikor elkezdheti, nem számít ki vagy, honnan jöttél. Tánc közben csak Te vagy, a partnered, és a zene....
Nagyon megörültem akkor, amikor a Goldance felkért, hogy a náluk eltöltött sok év alatt megszerzett tudást kamatoztassam az újak oktatásával

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
10 1 Salsa - Kezdő II. Tanár: Anikó , Péter 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
3 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. Tanár: Bogi , Péter 4 Nap: Csütörtök
Máj. 6-tól
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem

Utolsó frissítés dátuma: 2021. 04. 19.

Helyszínek betöltése...