Molnár Bálint tánctanár "Bálint"

Táncfajták: Bachata

Napok: Szerda, Szombat

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.


„Táncolni mindenki tud. Olyan, mint a séta. Bal, majd jobb és megint bal. És ugyanez zenére!”

Hogyan érkezett a tánc az életembe?

Anno csak keringőzni szerettem volna megtanulni, mert nem árt, ha az ember tud táncolni, de nem terveztem szokást csinálni ebből, csak néhány alaplépésre gondoltam, amolyan gyorstalpalóra. Nos ebből az lett, hogy már 10 éve, heti szinten többször is táncolok. :D Megtaláltam azt, ami nélkül most már el se tudnám képzelni az életem.

 

Mit ad számomra és mit adhat neked?

A tánc nem csak egy mozgásforma, sokkal összetettebb annál. Egy mód, hogy kifejezhesd önmagad, ami benned van. Egy út, amin végighaladva sok mindent találhatsz: élményeket, barátokat, tudást és örömöt. Ezt, ahogy én is, úgy te is átélheted és megtapasztalhatod, miként töltenek fel a táncórák hétről-hétre.

 

Mit jelent nekem a bachata?

Amikor megismerkedtem a bachatával, azt mondták nekem, hogy a bachata a „szerelmesek tánca”. Nem azt mondom, hogy nem lehet az, de ez így nem teljesen igaz. A bachata egy olyan tánc, ahol az intimitás a játék része. Ahogy szépen haladunk az anyaggal, úgy nyitunk mások felé és mire odaérünk, hogy tényleg közel kell engedj valakit magadhoz, addigra mi sem egyszerűbb ennél. Számomra a bachata egy új szint, amit megismerve a társas kapcsolatok még többet adhatnak.

 

Miért lettem tanár?

Sose hittem volna, hogy így magával fog ragadni a tánc világa. Legyen az akármilyen tánc, a tánc örömöt, boldogságot ad, amihez nincs fogható. Ezt az érzést akartam és akarom most is megosztani minél több emberrel, mert nincs annál felemelőbb érzés, mint a tánc.
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
14 1 Bachata - Középhaladó Tanár: Lizi , Bálint 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
13 1 Bachata - Középhaladó Tanár: Lizi , Bálint 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 16.

Helyszínek betöltése...