Zalabányi Diána "Dia"

Táncfajták: Bachata

Napok: Kedd

Helyszínek:
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.


Táncolj felszabadultan, fejlődj örömmel és élvezd ki minden percét!

Hogy érkezett a tánc az életembe?

Gyerekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben a sport, sok változatát kipróbáltam, de a tánc volt az, ami a teljes szívemet rabul ejtette. A parketten töltött időm legnagyobb része latin társastánccal telt, de belekóstoltam a standard táncok, az argentin tangó, a musical tánc, a rocky és a West Coast Swing világába is.
Az egyetemi éveimmel kezdve sajnos jó pár évre megszakadt az életemben a tánc. Próbáltam nélküle élni, de rájöttem, hogy nem érdemes: ez az a sport, ami számomra nem csupán hobbi, hanem az életem szerves része. Számomra ez az a plusz, amiért kiegyensúlyozottan ébredek és este boldogan fekszem le aludni.
Amellett, hogy a tánc remek lehetőséget nyújt a mindennapi mókuskerékből és stresszből való kizökkenésre, egyúttal a második otthonommá vált, ahol mindig kedves emberek és barátok vesznek körül, ahol igazán önmagam lehetek. Megtanít arra, hogy igazán odafigyeljünk önmagunkra és másokra egyaránt, megtanít rábízni magunkat a partnerünkre és a legnemesebb értelemben szocializálódni az ellenkező nemmel.
Minden egyes táncstílus lehetőséget ad arra, hogy a mozdulatainkon és a testbeszédünkön keresztül kommunikáljunk érzéseket és gondolatokat. A tánc egy nemzetközi nyelv, bárhová is mész a világban, ezen keresztül mindenütt otthon érezheted magad.

Miért pont a bachata?

Számos táncstílus kipróbálása során rájöttem, hogy egyszerre keresem a vérpezsdítő, tüzes latin zenéket, a nőiesség és a kreativitás kifejezésének módját, valamint a szeretetteljes közösséget. Amikor besétáltam életem első bachata órájára, egyből azt éreztem, hogy igen, ez az, megérkeztem! Elvarázsolt, hogy ebben a táncban egyszerre őrizhetem meg a társastáncokban tanult eleganciát és tartást, miközben lehetőséget és szabadságot ad az egyéni stílus kibontakoztatására. Egyetlen tánc, aminek ezernyi arca van.
Szeretném, ha Te is átélnéd, milyen hazatérni a parkettre, ahol úgy fejlődhetsz napról-napra, hogy közben minden percét élvezed. Legyen a tánc számodra is az a tevékenység, ami során nem kell azon aggódnod, hogy mit gondolnak rólad mások, hogy nézel ki és elég jó vagy-e! Mindenki elkezdte valahol, ezért a fejlődés során egyedül az számít, szeretnél-e jobb lenni a tegnapi önmagadnál. Ha mindezt boldogan, felszabadultan nevetve szeretnéd megélni, akkor tarts velem!
 

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
11 0 Bachata - Kezdő Tanár: Réka , Bálint , Dia 2 Nap: Kedd
Jan.10-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 03. 20.

Helyszínek betöltése...