ÚJ BÉRLETRENDSZER TÁJÉKOZTATÓ

Érvényes: 2018. szeptember 3 - tól


Táncos családunk felvetéseit megfontolva a bérletrendszerünket 2018. szeptember 3 - tól megváltoztatjuk.

Az adott hónapra érvényes havi bérletet úgynevezett 30 napos bérletre cseréljük, így - a vásárlás napjától függetlenül - a hónap közben vásárolt havi bérlet is maximálisan kihasználható, ami mindenki számára kedvező változás. :) Példa: Ha bérleted érvényessége március 4 - én kezdődik, április 3 - ig lesz érvényes, tehát a következő hónap azonos dátuma -1 nap az érvényességi idő. 

A 30 napos bérleteddel továbbra is korlátlanul, bármelyik helyszínünkön részt vehetsz a vásárláskor megadott táncág(ak) óráin, a szinteden belül és a szinted alatt.

Az 1 táncágra érvényes bronz bérletedet az érvényesség kezdetét követően is lehetőséged van több táncágra érvényes ezüst, vagy arany bérletre kiegészíteni, de a kiegészítő bérleted érvényességi ideje is az alapbérleted érvényességi ideje lesz.

Figyelem! A bérleted minden órára belépéskor magaddal kell vinned és fel kell mutatnod a recepciósnak, enélkül a recepciós nem engedhet be órára, akkor sem, ha ismer és emlékszik a bérleted megvásárlására.
 

Havi bérlet árak

Tipp: Tartsd meg a 2017 / 18 szezonban legalább 1 hónapra érvényesített havi bérletedet és ennek felmutatásával 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz magadnak legkésőbb 2018. december 31 - ig érvényes 30 napos bérletet, az eddig tartó időszakban bármennyi alkalommal. Tavalyi bérleteddel 1 korábban nem tanult táncágat is választhatsz ajándékba az első 30 napos bérleted vásárlásakor. 

Bérlet típus

Alkalmi díjak:
90 perces órák – 2250 Ft
60 perces órák – 1500 Ft

Szeptember 3 - tól érvényes őszi órarendünket itt böngészheted! 

Kérdésed van? Keresd a titkárságunkat!
Tel: +3630 442 7902
Mail: mail@goldance.hu