Esküvői táncoktatás

Szeretnétek mindenkit elkápráztatni az esküvői tánccal? Készüljetek fel velünk, hogy életetek legboldogabb napja igazán varázslatos legyen.

 

Szeretnétek magabiztosabbá tenni az esküvői táncot, vagy akár komolyabb mozdulatokat bemutatni a táncparketten? Érdemes fontolóra venni a táncórákat az esküvő előtt, hogy nehogy négy ballábas duóként debütáljatok a násznép előtt!

Készüljetek fel velünk, hogy életetek legboldogabb napja igazán varázslatos legyen, így valóban mindenkit el fogtok kápráztatni, a tökéletesen koreografált esküvői tánccal!

Ráadásul a táncórákkal nem csak az esküvőre gyakoroltok, hanem tekintsetek rá úgy, ezt  hogy ezt a különleges táncos kalandot egész közös életetekben élvezhetitek. Mindig lesz valami, amit a jövőbeni eseményeken párként fel tudtok majd mutatni. 
 

Esküvői táncoktatás Budapest és környékén

Egy nap, amelynek minden pillanata rólatok, a boldogságotokról és összetartozásotokról szól. Mi ezt a napot segítünk még különlegesebbé varázsolni esküvői táncoktatásunkkal, hogy még különlegesebb és emlékezetesebb legyen. Hiszen egy jó tánc alapozza meg a fantasztikus hangulatot és évekkel később is örömmel teli szívvel tudtok rá visszaemlékezni. Ti is és a barátok, családtagok is. 

 

Miért érdemes minket választani?

- több, mint 10 profi, türelmes táncoktató áll rendelkezésetekre, így az igényeteiknek legmegfelelőbb tanárunk tud veletek foglalkozni

- már több, mint 1000 pár felkészülését segítettük

- személyre szabott órák, egyedi koreográfiák

- gyors felkészítés, rugalmas időbeosztás, több budapesti helyszínen

- ha nem tudtok dönteni, oktatóink mindig szívesen segítenek ötleteikkel 

- minőségi táncoktatás kedvező áron, könnyű de látványos koreográfiák

- esküvői táncoktatás. (Gyertyafény) keringő. Esküvői nyitótánc. Meglepetés tánc.


Hengereljétek le rokonaitokat, barátaitokat fergeteges táncotokkal a nagy napon.

 

Jelentkezzetek most az esküvői táncoktatásotokra!

Tánctanárunk 48 órán belül felveszi veletek a kapcsolatot.

JELENTKEZÜNK


Vélemények Esküvői táncoktatásunkról

"Dia egy nagyon kedves, türelmes személyiség, aki ugyanakkor nagyon ösztönző is volt. Mindig segített, ha elakadtunk, nem hagyta, hogy csüggedjünk, ha nem akart sikerülni egy lépés. Mindenkinek ajánljuk, akik egy gyönyörű keringővel szeretnék emlékezetessé tenni életük nagy napját." Vass István, Varga Bíborka
 

"Nekem az első perctől kezdve nagyon tetszett Liza hozzáállása. Jól esett, hogy először a bejáratnál várt minket és felkísért a teremhez, nem hagyta, hogy bolyongjunk az épületben. Tetszett az is, hogy az első órára érkezve az átküldött zenénket már meghallgatta, felkészült volt és megkérdezte, mi az, amit szeretnénk, mi az, ami nekünk tetszik. Ezután lenyűgöző profizmussal olyan klassz koreográfiát állított össze az órák folyamán, ami látványos volt, passzolt hozzánk és szívesen is táncoltuk. Nagyon sokat segített, hogy mindent eltáncolt nekünk, mindig megmutatta a női és férfi mozdulatokat, és mindig pozitív korrigálással vezetett minket. Nagyon élveztük az óráit, jó hangulatúak voltak, sokat nevettünk, és    a végeredményt tekintve nagy sikerünk volt. Úgy érzem, a rendelkezésre álló időből és a tánctudásunkból a maximumot kihozta. Én nagyon örülök, hogy Ő volt a tanárunk." Teleki Farkas Viktória
 

„Lizit, ismertük már a társastánc órákról, így mikor kiderült, hogy ő lesz a nyitótáncunk megálmodója, tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk. Az első perctől kezdve nagyon szimpatikus volt a hozzáállása a közös munkához, látszott az alkalmakor, hogy minden tudását és tánc iránti szeretetét beleadja a koreográfiába, sokszor gondoltam rá milyen jó dolga is van, hiszen azt csinálja, amit szeret. Jó néhány alkalommal mentünk úgy a próbára, hogy nem volt időnk gyakorolni ... így újra és újra el kellett magyaráznia a lépéseket, mindezt végtelen türelemmel, gyakran humorral megfűszerezve tette. Talán azért élveztünk vele tanulni, mert rendkívül közvetlen, nyitott, kedves és humoros a személyisége, így mindig jó hangulatban teltek az órák. Nem feszengtünk, hogy ha rosszat lépünk mérges lesz esetleg, inkább vártuk a következő alkalmakat. A táncunkat a mi tudásunkhoz igazodva látványos elemekkel, frappánsan megalkotta. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!” Máté Nyíri Petra 

 

Esküvői tánctanáraink
Balogh Diána

Egy gyönyörű keringő látványa mindig örömmel tölt el, főleg ha én tanítottam. 

Borkai Anita

Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Dorn Eszter

Szeretném élménnyé varázsolni a felkészülést és egy olyan táncot alkotni, mely a legjobban illik hozzátok. 

Erdélyi Szilárd

A tánc nem csak egymás utáni lépések tömege, hanem egy külön életérzés, ahol megtalálhatjuk minden napi rohanásban a kikapcsolódásunk és feltöltődésünk helyét!

Merkovics Katalin

Segítek, hogy minden elképzeléseteket megvalósuljon.

Papp Krisztina

A lényeg az, hogy élvezzük a táncot. 

Patai Ádám

Mindig a páros elvárásait és képességeit is figyelembe véve készítek koreográfiát. Arra törekszem, hogy a felkészülést ne egy kötelező programként, hanem egy újabb közös élményként éljék meg.

Pollák Anna

Igyekszem megvalósítani a párok ötleteit és belevinni a koreográfiába az egyéniségüket. Nekem az a fontos, hogy még szebbé tegyük együtt ezt a boldog napot.

Somodi Gábor

Ha szeretnéd lenyűgözni a vendégeket egy meglepetés tánccal, keress bizalommal! Több stílusban is oktatok, legyen az elegáns, laza, vicces.

Takácsné Schmidt Ildikó

Számomra az a fontos, hogy a Nagy Napotok és az elképzeléseitek valóra válhassanak! :)

Áraink

8.000 Ft / 60 perc / pár
+ terembérleti díj

12.000 Ft / 90 perc / pár 
+ terembérleti díj


 

Pesten: 

Fáklya Klub VI. ker.: Csengery u. 68. (Terembérlet 60 percre: 2000 Ft, 90 percre: 3000 Ft)

Oktogon VI. ker.: Teréz krt. 13. (Terembérlet 60 percre: 2000 Ft, 90 percre 3000 Ft)
 

Budán:

II. ker.: Marczibányi tér 1. (Terembérleti díj: 3500 Ft/60 perc, 5250 Ft/90 perc)

XI. ker: Etele út 59-61. (Terembérlet 60 percre: 1600 Ft, 90 percre 2300 Ft)

Vagy egy általatok biztosított helyszínen.
 

TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Az alábbiakban pár hasznos tippet és tanácsot találtok, amik sokat segíthetnek az esküvői táncra való felkészülésben. Az esküvői táncoktatás Nálunk csak Rólatok fog szólni, épp ezért az alábbi pár pont nagyot tud segíteni.

ZENEVÁLASZTÁS

Nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, mivel nagyon sok zeneszám fog megtetszeni, és választani közülük már igazi kihívás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a Ti nagy napotok, ezért válasszatok olyan számot amihez emléketek kötődik vagy illik rátok, így sokkal személyesebb jellegűvé tudjátok varázsolni az első táncotokat. Mi is tudunk zenéket ajánlani miután megismertük zenei ízléseteket, mert azt szeretjük a legjobban, hogy ha az ifjú pár stílusát tükrözi a zenéjük és ezáltal a táncuk is.

TÁNCCIPŐ - ESKÜVŐI CIPŐ

A három legfontosabb kulcsszó: kényelem, biztonság, esztétikum. Ebben a sorrendben!
Hiába gyönyörű a cipő, ha nem tartja a bokát stabilan és úgy tör, hogy öt perc után már hajítanánk ki az ablakon. Illeszkedjen természetesen a ruhához, legyen csinos, de figyelj oda, hogy a lábad ne mozogjon benne és jól érezd magad benne, mivel nem csak táncolni fogsz benne, de egész nap rajtad lesz. Erősen ajánlott ebben a cipőben próbálni az órákon is, hogy kellőképpen fel tudj készülni még jóval esküvő előtt.

RUHA - ESKÜVŐI RUHA, KÉNYELMES RUHA

Amikor felkészülsz az órákra, kényelmes ruhát viselj, amiben könnyű mozogni. Az órákhoz nem szükséges hivatalos öltözék vagy szoknya, azonban ha az esküvői ruhád nagyon telt, érdemes megfontolni egy tüllszoknya vásárlását a gyakorláshoz, hogy hozzászokj a nagy volumenű mozgáshoz.

MIKOR KEZDJÜK EL A NYITÓTÁNC BETANULÁSÁT?

Ez teljesen páros függő, van akik rendelkeznek némi táncos múlttal és magabiztosabban mozognak ezen a téren. Nekik elég lehet 3-4 alkalom, persze itt is javasolt a gyakorlásra is időt fordítani, így az az optimális, ha 1-1 alkalom között hagyunk 1 hét szünetet.
Amennyiben kevesebb az önbizalmatok, vagy úgy érzitek igazi kihívás előtt álltok, érdemes több időt fordítani erre, akár heti 2 alkalommal órát venni, de ebben az esetben is 1 maximum 2 hónap alatt tökélyre tudjuk fejleszteni a nyitótáncotokat és annak előadását.

MI VAN HA TÚL KÉSŐN GONDOLTUNK A NYITÓTÁNCRA ÉS MÁR CSAK PÁR NAPUNK MARADT AZ ESKÜVŐIG?

Tánctanáraink mind gyakorlott oktatók számos koreográfia betanításával maguk mögött, így tudják azt, hogy egy ilyen helyzetben mit kell tenni. Van lehetőség intenzív betanításra is, amivel akár napokon belül is fel tudtok készülni a meglepetéstánc bemutatására.

SZERETNÉNK BEVONNI A NÁSZNÉPET IS A NYITÓ-, MEGLEPETÉSTÁNCBA. VAN ERRE LEHETŐSÉG?

Természetesen. Tánctanáraink rugalmasan állnak az általatok elképzelt ötletek megvalósításához, így ez sem akadály. Ha nem tud mindenki eljönni a próbákra, van lehetőség a lépéseket videóra venni, így a távoli rokonok sem maradnak ki.

SZERETNÉNK PROFI TÁNCOSOKAT BEVONNI A LAGZIBA. MEGOLDHATÓ?

Igen. Nálunk van lehetőség versenytáncosokat felkérni a hangulat fokozására. Igény szerint rögtönzött tánctanítást is elvállalunk a násznép örömére.

Esküvői táncoktatóink állnak rendelkezésükre előre egyeztetett időpontban.

További információt itt találtok: https://eskuvoitancoktatas.hu/

Nálunk az esküvői táncoktatás Budapest vagy az általatok választott külső helyszínen is történhet. Az esküvői tánctanáraink rengeteg esküvői táncot tanítottak már be, így bármilyen stílusban, zenében számíthattok rájuk. Az eredmény egy örök emlék lesz!