Esküvői táncoktatás

Életetek egyik legfontosabb és legszebb napját felejthetetlenné tesszük esküvői táncoktatás keretében. Elbűvölő keringő, sexy salsa, vagy egy vicces mix tánc? 15 év tapasztalattal a hátunk mögött, hidd el, értünk hozzá!

Kívánjuk, hogy minden álmotok váljon valóra!

Sokan egy éven keresztül még a szalvéta színét is megtervezik, és aztán az esküvő előtt pár nappal eszükbe jut:  Hoppá, elfeledkeztünk az esküvői nyitótáncról! Ma már sokan gondolják úgy, hogy a zenekar vagy a DJ önmagában semmit sem ér. A zenét élővé kell varázsolni, és ezt a legkönnyebben akkor tehetjük meg, ha mi magunk keltjük életre az esküvői nyitótánccal. A megfelelő ruhában, keringő közben, álmodozva lebegni, nincs ennél csodálatosabb, maradandóbb élmény.

Egy esküvői nyitótánc betanítása kb. 4 alkalomból áll az esküvői táncoktatás folyamán. Az esküvői tánctanítás teljes mértékben igazodik a Ti igényeitekhez; több helyszín közül válogathattok, sőt, kérésre a tanár házhoz megy. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is.

Tánctanáraink - kivétel nélkül -  professzionális táncosok, így nem "csak" az ár / érték arány kivételesen jó, hanem a koreográfia minősége is.

Hengereljétek le rokonaitokat, barátaitokat fergeteges tánctudásotokkal a nagy napon!
 

Áraink

5200 Ft / 60 perc / pár
plusz adott helyszínen terembérleti díj


 

Tanáraink

Balogh Diána

Oktatott táncok: Társastáncok, Keringő, Latin-mix

Aktív versenyzőként pontosan tudom mit jelent egy tökéletes koreográfia. Minden egyes pillanatban jól érzed magad a produkcióban annál jobb. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, számos koreográfiát készítettem. Egy gyönyörű keringő látványa mindig örömmel tölt el, főleg ha én tanítottam. 

Csábi Dávid

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Latin-amerikai táncok (Cha-cha, Samba, Rumba, stb) Mix-táncok

A célom, hogy megmutassam mindenkinek a tánc örömeit, átadjam tánctudásomat, és eközben mindenki felszabadultan és jól érezze magát, hiszen a tánc nem csak sport és művészet egyben, hanem örömöt, boldogságot hoz az ember életébe.

Jenei Róbert

Több mint 5 éve tanítok esküvői táncokat. Számomra a legfontosabb, hogy a páros kedvet kapjon a tánchoz és a közönség lássa, hogy az előadást maguk is élvezik. Mindig szívvel és lélekkel készítem a koreográfiákat és még nagyobb lelkesedéssel oktatom.

Kemény Tamás

Esküvői tánc repertoárom: Báli, Standard táncok (Angolkeringő, Tango, Bécsi keringő, Slow Fox, Foxtrott, Quick Step) de egy jó ötlet kapcsán semmitől se riadok vissza!

 

Kreiter Dávid

Több mint 10 éve tanítok esküvőre készülő párokat. Munkám során ügyelek arra, hogy ne a "szokásos séma" koreográfiát kapják párosaim, még ha ugyanarra a számra is oktatok. 

Lóránt Szandra

Esküvői tánc repertoárom: Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Cha-cha-cha, Rocky, Salsa
 
Válasszatok bármilyen zenét az esküvői nyitótáncotokhoz ami a szívetekhez közel áll, örömmel állok rendelkezésetekre!

Merkovics Katalin

Esküvői tánc repertoárom: Angol Keringő, Bécsi Keringő, Tango, Latin táncok (Mambo, Rumba, Cha-cha, stb…) Mixek, 

Legyen csoportos, egyéni, vagy páros tánc, a lényeg, hogy az elképzelések és ötletek megvalósuljanak egy közös munka eredményeként. Azon a napon, mikor kimondjátok az „igent” minden 

Miklós Mónika

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Tangó, Latin táncok (cha - cha-cha, rumba, rocky) Vicces mix táncok

Számomra az egyik legjobb dolog az esküvői táncoktatásban, mikor a páros a kezdeti izgalmakat legyőzve feloldódik, örömét leli a tanulásban, és rájön nem is olyan ördöngösség a tánc. Szeretem a koreográfiát a páros személyiségéhez igazítani, hogy igazán a magukénak érezhessék azt.

Az én tanácsom a párosnak: legyetek bátrak, és vágjunk bele! :)

Pollák Anna

Esküvői tánc repertoárom: angol-, bécsi keringő, tangó. Latin-amerikai táncok: cha-cha, rumba, samba, jive, salsa, bachata, merengue.  Mixek.

Pollák Anna vagyok, 25 év táncos múlttal rendelkezek. Ebbe értetendő a klasszikus balett, jazz balett, akrobatikus rock and roll és a versenytánc. 10 éve készítek fel jegyes párokat a nagy eseményre. Mikor egy pár életében eljön az a pillanat, hogy egy életre össze szeretnék kötni az életüket, akkor az esküvői táncnak is méltónak kell lenni ehhez az eseményhez. Ez lehet romantikus, vicces vagy akár egy kicsit komolyabb is. Igyekszem megvalósítani a párok ötleteit és belevinni a koreográfiába az egyéniségüket. Nekem az a fontos, hogy még szebbé tegyük együtt ezt a boldog napot. Jó látni az óráimon, amikor a pároknak sikerélményük van, és ilyenkor mindig elcsattan egy puszi.

Az óráimat a jókedv, humor és a határozott, pontos munka jellemzi.

Princz Nóra

15 éves tapasztalattal oktatok esküvői táncokat! Nálam mindig van valamilyen történet, 

amire épül a tánc! Így tehát, az párosra jellemző elemekkel illetve a közösség stílusának 

megfelelően alakítom ki a koreográfiát, függetlenül a műfajtól. Lelkesedés, motiváció, jó 

hangulat, fegyelmezett és pontos munka jellemzik az óráimat.

Somodi Gábor

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Tangó, Latin táncok( cha-cha,szamba, rumba, jive, mambo), Népek táncai( Bajor, Skót, Orosz…), Rocky, Swing, Show tánc, charleston, stb…

Somodi Gábor vagyok. 1999 óta tanítok és készítek fel jegyes párokat. Fontos számomra, hogy az ifjú pár magabiztosan tudjon kiállni a produkciójával a násznép elé, hiszen ez életük legfontosabb napja, és mindennek jól kell sikerülni! Ha egyedi és látványos koreográfiát szeretnétek, vagy csak tánc ismereteket szerezni, keressetek bátran!

 

Szabó András

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Latin-amerikai társastáncok

András vagyok, a tánc szeretete egészen gyermekkorom óta végigkísért. 14 éven át versenytáncoltam, emellett megismerkedtem a Zumbával és a Lindy Hop-pal is.

Szandányi Szabolcs

"A tánc a legszebb kétszemélyes hobby." 

Célom, hogy e szép műfajt megismertessem és tudásomat átadjam minél több tanítványomnak.

A kikapcsolódás és a jókedv garantált az óráimon! 

Szennyesi Blanka

Esküvői tánc repertoárom: Latin táncok (cha-cha-cha, rumba, jive,samba, mambo ), Keringők, Rocky, Twist, vegyes mix-és modern koreográfiák.

 

2011 óta tanítok különböző típusú táncokat. Fontosnak tartom, hogy a "nagy nap" fényét párosaim tánca is emelje, így kifejezetten szeretem a kreatív, egyedi ötleteket is megvalósítani a hagyományos koreográfiák mellett. A párosok sajátos elképzeléseihez, igényeihez, időbeosztásához szívesen alkalmazkodok, hogy egy különleges, egyedülálló esküvői táncot adhassanak elő.

 

Helyszínek
Helyszínek betöltése...

Fáklya Klub VI. ker.: Csengery u. 68., ( Terembérlet 60 percre: 1000 Ft, 90 percre 1500 Ft )

Oktogon VI. ker.: Teréz krt. 13. ( Terembérlet 60 percre: 1000 Ft, 90 percre 1500 Ft )

Kőbánya: Könyves K. krt. 25. ( Terembérlet:      Téli időszakban: 60 percre 1500 Ft

                                                                            Nyári időszakban: 60 percre 1000 Ft )

Budán:

XI. ker.: Vegyész utca 17. ( Terembérlet 60 percre: 2500 Ft, 90 perce:3000 Ft )

XI. ker.: ELTE SPORTTELEP, Mérnök u. 35. ( Terembérlet 60 percre 1500 Ft )

Vagy egy Önök által biztosított helyszínen.
 

TIPPEK ÉS TANÁCSOK
Az alábbiakban pár hasznos tippet és tanácsot találtok, amik sokat segíthetnek az esküvői táncra való felkészülésben.

ZENEVÁLASZTÁS
Nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, mivel nagyon sok zeneszám fog megtetszeni, és választani közülük már igazi kihívás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a Ti nagy napotok, ezért válasszatok olyan számot amihez emléketek kötődik vagy illik rátok, így sokkal személyesebb jellegűvé tudjátok varázsolni az első táncotokat.

TÁNCCIPŐ - ESKÜVŐI CIPŐ
A három legfontosabb kulcsszó: kényelem, biztonság, esztétikum. Ebben a sorrendben!
Hiába gyönyörű a cipő, ha nem tartja a bokát stabilan és úgy tör, hogy öt perc után már hajítanánk ki az ablakon. Illeszkedjen természetesen a ruhához, legyen csinos, de figyelj oda, hogy a lábad ne mozogjon benne és jól érezd magad benne, mivel nem csak táncolni fogsz benne, de egész nap rajtad lesz. Erősen ajánlott ebben a cipőben próbálni az órákon is.

MIKOR KEZDJÜK EL A NYITÓTÁNC BETANULÁSÁT?
Ez teljesen páros függő, van akik rendelkeznek némi táncos múlttal és magabiztosabban mozognak ezen a téren. Nekik elég lehet 3-4 alkalom, persze itt is javasolt a gyakorlásra is időt fordítani, így az az optimális, ha 1-1 alkalom között hagyunk 1 hét szünetet.
Amennyiben kevesebb az önbizalmatok, vagy úgy érzitek igazi kihívás előtt álltok, érdemes több időt fordítani erre, akár heti 2 alkalommal órát venni, de ebben az esetben is 1 maximum 2 hónap alatt tökélyre tudjuk fejleszteni a nyitótáncotokat és annak előadását.

MI VAN HA TÚL KÉSŐN GONDOLTUNK A NYITÓTÁNCRA ÉS MÁR CSAK PÁR NAPUNK MARADT AZ ESKÜVŐIG?
Tánctanáraink mind gyakorlott oktatók számos koreográfia betanításával maguk mögött, így tudják azt, hogy egy ilyen helyzetben mit kell tenni. Van lehetőség intenzív betanításra is, amivel akár napokon belül is fel tudtok készülni a meglepetéstánc bemutatására.

SZERETNÉNK BEVONNI A NÁSZNÉPET IS A NYITÓ-, MEGLEPETÉSTÁNCBA. VAN ERRE LEHETŐSÉG?
Természetesen. Tánctanáraink rugalmasan állnak az általatok elképzelt ötletek megvalósításához, így ez sem akadály. Ha nem tud mindenki eljönni a próbákra, van lehetőség a lépéseket videóra venni, így a távoli rokonok sem maradnak ki.

SZERETNÉNK PROFI TÁNCOSOKAT BEVONNI A LAGZIBA. MEGOLDHATÓ?
Igen. Nálunk van lehetőség versenytáncosokat felkérni a hangulat fokozására. Igény szerint rögtönzött tánctanítást is elvállalunk a násznép örömére.

Esküvői táncoktatóink állnak rendelkezésükre előre egyeztetett időpontban.

További információt itt találtok: http://eskuvoitancoktatas.hu/

esküvői tánc, esküvői tánc budapest, esküvői táncoktatás, esküvői táncoktatás budapest, esküvői tánctanítás, esküvői tánctanítás budapest,esküvői tánctanár, esküvői tánctanár budapest, esküvői tánctanfolyam, esküvői tánctanfolyam budapest