Esküvői táncoktatás

Szeretnétek mindenkit elkápráztatni az esküvői tánccal? Készüljetek fel velünk, hogy életetek legboldogabb napja igazán varázslatos legyen.

 

Esküvői táncoktatás Budapest és környékén

Egy nap, melynek minden pillanata rólatok, a boldogságotokról és összetartozásotokról szól. Mi ezt a napot segítünk még különlegesebbé varázsolni esküvői táncoktatásunkkal, hogy még különlegesebb és emlékezetesebb legyen. Hiszen egy jó tánc mindig megadja a jó hangulatot és évekkel később is szívesen tudtok rá visszaemlékezni Ti is és a barátok, családtagok is. 

 

Miért érdemes minket választani?

- profi táncoktatók állnak a rendelkezésetekre

- már több, mint 1000 pár felkészülését segítettük

- személyre szabott órák, egyedi koreográfiák

- rugalmas időbeosztás, több budapesti helyszínen

- ha nem tudtok dönteni, oktatóink mindig szívesen segítenek ötleteikkel 
 

Jelentkezzetek most az esküvői táncoktatásotokra!

Hengereljétek le rokonaitokat, barátaitokat fergeteges táncotokkal a nagy napon.

JELENTKEZÜNK

 

Áraink

4990 Ft / 60 perc / pár
+ terembérleti díj

7490 Ft / 90 perc / pár 
+ terembérleti díj


 

Tanáraink
Balogh Diána

Oktatott táncok: Társastáncok, Keringő, Latin-mix

Aktív versenyzőként pontosan tudom mit jelent egy tökéletes koreográfia. Minden egyes pillanatban jól érzed magad a produkcióban annál jobb. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, számos koreográfiát készítettem. Egy gyönyörű keringő látványa mindig örömmel tölt el, főleg ha én tanítottam. 

Csábi Dávid

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Latin-amerikai táncok (Cha-cha, Samba, Rumba, stb) Mix-táncok

A célom, hogy megmutassam mindenkinek a tánc örömeit, átadjam tánctudásomat, és eközben mindenki felszabadultan és jól érezze magát, hiszen a tánc nem csak sport és művészet egyben, hanem örömöt, boldogságot hoz az ember életébe.

Deák Gabriella

A salsa mindenkinek mást ad, mindenkit juttat valahova. Valakinek a zene örömét adja, valakinek a tánc szeretetét, az emberek és a társaság közelségét, vidámságot, izgalmat. Valakit annyira elbűvöl, hogy egész Kubáig repíti. És még ismerkedési lehetőségnek sem utolsó…!   

Lóránt Szandra
Esküvői tánc repertoárom: Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Cha-cha-cha, Rocky, Salsa
 
Válasszatok bármilyen zenét az esküvői nyitótáncotokhoz ami a szívetekhez közel áll, örömmel állok rendelkezésetekre!
Merkovics Katalin

A tánc kitölti és beszínezi az unalmas napokat, ettől lesz tartalmas az életed. Merj élni, merj táncolni!

Pollák Anna

Esküvői tánc repertoárom: angol-, bécsi keringő, tangó. Latin-amerikai táncok: cha-cha, rumba, samba, jive, salsa, bachata, merengue.  Mixek.

Pollák Anna vagyok, 25 év táncos múlttal rendelkezek. Ebbe értetendő a klasszikus balett, jazz balett, akrobatikus rock and roll és a versenytánc. 10 éve készítek fel jegyes párokat a nagy eseményre. Mikor egy pár életében eljön az a pillanat, hogy egy életre össze szeretnék kötni az életüket, akkor az esküvői táncnak is méltónak kell lenni ehhez az eseményhez. Ez lehet romantikus, vicces vagy akár egy kicsit komolyabb is. Igyekszem megvalósítani a párok ötleteit és belevinni a koreográfiába az egyéniségüket. Nekem az a fontos, hogy még szebbé tegyük együtt ezt a boldog napot. Jó látni az óráimon, amikor a pároknak sikerélményük van, és ilyenkor mindig elcsattan egy puszi.

Az óráimat a jókedv, humor és a határozott, pontos munka jellemzi.

Somodi Gábor

A tánc lehet szenvedély, vagy csak szórakozás. A lényeg, hogy megtaláld benne önmagad.

 

Szabó András

Esküvői tánc repertoárom: Keringők, Latin-amerikai társastáncok

A tánc szeretete egészen gyermekkorom óta végigkísért. 14 éven át versenytáncoltam, emellett megismerkedtem a Zumbával és a Lindy Hop-pal is.

Takácsné Schmidt Ildikó

Leginkább táborokban, külföldi fesztiválokon tanultam meg bachatázni Takács Vendelnek köszönhetően, aki azóta a táncpartnerem, tanár párom és nem mellesleg a férjem. Ez utóbbi szintén a bachatának köszönhető! ☺ 

Ez a tánc az, amiben mindenki meg tudja találni azt, ami igazán hozzá illik: lehet lassú és pörgős, komoly és vidám, klasszikus és modern, bulis vagy szenvedélyes is. Itt a férfi igazán férfi és a nő igazán nő! A bachatában mindannyian ki tudjuk élni magunkat, bele tudjuk csempészni mindazt, ami bennünk rejlik gátlások nélkül! 

Az óráimon a legnagyobb célom az, hogy a tánctudás és a fantasztikus hangulat mellett átadjam a tánc iránti szeretetem, és megtanítsalak Titeket élvezettel és felszabadultam táncolni!

Helyszínek
Helyszínek betöltése...

Pesten: 

Fáklya Klub VI. ker.: Csengery u. 68. ( Terembérlet 60 percre: 1200 Ft, 90 percre: 1800 Ft )

Oktogon VI. ker.: Teréz krt. 13. ( Terembérlet 60 percre: 1200 Ft, 90 percre 1800 Ft )

Kőbánya: Könyves K. krt. 25. ( Terembérlet: 60 percre: 1500 Ft, 90 percre: 2250 Ft )
 

Budán:

XI. ker.: Vegyész utca 17. ( Terembérlet 60 percre: 2500 Ft, 90 perce: 3000 Ft )

XI. ker.: ELTE SPORTTELEP, Mérnök u. 35. ( Terembérlet 60 percre: 2300 Ft, 90 percre: 3450 Ft )

Vagy egy általatok biztosított helyszínen.
 

TIPPEK ÉS TANÁCSOK

Az alábbiakban pár hasznos tippet és tanácsot találtok, amik sokat segíthetnek az esküvői táncra való felkészülésben.

ZENEVÁLASZTÁS

Nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, mivel nagyon sok zeneszám fog megtetszeni, és választani közülük már igazi kihívás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a Ti nagy napotok, ezért válasszatok olyan számot amihez emléketek kötődik vagy illik rátok, így sokkal személyesebb jellegűvé tudjátok varázsolni az első táncotokat.

TÁNCCIPŐ - ESKÜVŐI CIPŐ

A három legfontosabb kulcsszó: kényelem, biztonság, esztétikum. Ebben a sorrendben!
Hiába gyönyörű a cipő, ha nem tartja a bokát stabilan és úgy tör, hogy öt perc után már hajítanánk ki az ablakon. Illeszkedjen természetesen a ruhához, legyen csinos, de figyelj oda, hogy a lábad ne mozogjon benne és jól érezd magad benne, mivel nem csak táncolni fogsz benne, de egész nap rajtad lesz. Erősen ajánlott ebben a cipőben próbálni az órákon is.

MIKOR KEZDJÜK EL A NYITÓTÁNC BETANULÁSÁT?

Ez teljesen páros függő, van akik rendelkeznek némi táncos múlttal és magabiztosabban mozognak ezen a téren. Nekik elég lehet 3-4 alkalom, persze itt is javasolt a gyakorlásra is időt fordítani, így az az optimális, ha 1-1 alkalom között hagyunk 1 hét szünetet.
Amennyiben kevesebb az önbizalmatok, vagy úgy érzitek igazi kihívás előtt álltok, érdemes több időt fordítani erre, akár heti 2 alkalommal órát venni, de ebben az esetben is 1 maximum 2 hónap alatt tökélyre tudjuk fejleszteni a nyitótáncotokat és annak előadását.

MI VAN HA TÚL KÉSŐN GONDOLTUNK A NYITÓTÁNCRA ÉS MÁR CSAK PÁR NAPUNK MARADT AZ ESKÜVŐIG?

Tánctanáraink mind gyakorlott oktatók számos koreográfia betanításával maguk mögött, így tudják azt, hogy egy ilyen helyzetben mit kell tenni. Van lehetőség intenzív betanításra is, amivel akár napokon belül is fel tudtok készülni a meglepetéstánc bemutatására.

SZERETNÉNK BEVONNI A NÁSZNÉPET IS A NYITÓ-, MEGLEPETÉSTÁNCBA. VAN ERRE LEHETŐSÉG?

Természetesen. Tánctanáraink rugalmasan állnak az általatok elképzelt ötletek megvalósításához, így ez sem akadály. Ha nem tud mindenki eljönni a próbákra, van lehetőség a lépéseket videóra venni, így a távoli rokonok sem maradnak ki.

SZERETNÉNK PROFI TÁNCOSOKAT BEVONNI A LAGZIBA. MEGOLDHATÓ?

Igen. Nálunk van lehetőség versenytáncosokat felkérni a hangulat fokozására. Igény szerint rögtönzött tánctanítást is elvállalunk a násznép örömére.

Esküvői táncoktatóink állnak rendelkezésükre előre egyeztetett időpontban.

További információt itt találtok: http://eskuvoitancoktatas.hu/

esküvői tánc, esküvői tánc budapest, esküvői táncoktatás, esküvői táncoktatás budapest, esküvői tánctanítás, esküvői tánctanítás budapest,esküvői tánctanár, esküvői tánctanár budapest, esküvői tánctanfolyam, esküvői tánctanfolyam budapest