Hogyan vehetsz részt a táncóráinkon?


Az első lépést a legkönnyebb megtenned nagy táncos családunkba, hiszen az első órád minden oktatott táncstílusunkon ingyenes, bármikor csatlakozol. Az ingyenes első óra igénybevételéhez csupán egy gyors regisztrációt kell tenned a kiválasztott órára. A résztvétel semmilyen további kötelezettséggel nem jár. Regisztrálni az órarendnél tudsz. Induló kezdő csoportjainkat itt nézheted meg.

Az ingyenes első órát követően, ha szeretnéd a választott táncág óráit látogatni, két lehetőséged van:

  • vásárolhatsz bérletet 
  • vásárolhatsz alkalmi belépőt


Bérletet és alkalmi belépőt is az órák helyszínén a recepciósnál vásárolhatsz. Bankkártyás fizetés nem lehetséges. A SZÉP kártyás fizetési tájékoztatónkat itt olvashatod

Fontos! Ha plasztik bérletkártyádat elhagyod, akkor új kártyádat 1000 Ft-os áron tudjuk pótolni.

Fontos! Előzetes regisztrációra nincs szükség amennyiben bérlettel vagy alkalmi díjjal veszel részt az órákon, regisztrációt csak az ingyenes első órádnál kérünk.Főbérlet

A főbérlet 1 hónapig érvényes, azaz a váltás napjától a következő hónap azonos napja mínusz 1 nap az érvényességi idő. Példa: Ha bérleted érvényessége március 4 - én kezdődik, április 3 - ig lesz érvényes. Ez a 28, 29, 30 és 31 napos hónapokra egyaránt érvényes. A bérlet érvényességi idejébe az ünnepnapok és a hosszú hétvégék is beleszámítanak, tehát ezek esetében az érvényességi idő nem hosszabbodik meg (kivétel december végén a két ünnep közötti időszak, amiről külön tájékoztatást teszünk elérhetővé december elejétől). 

A főbérlet a választott táncstílus összes órája látogatható bármelyik helyszínünkön (a szinteden belül és a szinted alatt).

A főbérlet ára 15.990 FtKiegészítő bérletek

Az 1 táncágra érvényes főbérlethez lehetőséged van vásárolni kiegészítő bérlet(ek)et, amivel a főbérleten felül más választott táncágak óráin is részt vehetsz. Kiegészítő bérletet a főbérleted vásárlásával együtt, és a főbérleted érvényességének kezdetét követően is van lehetőséged vásárolni, azonban a kiegészítő bérlet(ek) érvényességi ideje is a főbérleted érvényességi ideje lesz.

A főbérletedhez vásárolt első kiegészítő bérleted ára 4000 Ft,
 ezen felül a második kiegészítő bérleted ára 2000 Ft. A második kiegészítő bérlettel az összes oktatott táncstílusunk óráin részt vehetsz.

Figyelem! A bérleted minden órára belépéskor magaddal kell vinned és fel kell mutatnod a recepciósnak, enélkül a recepciós nem engedhet be órára, akkor sem, ha ismer és emlékszik a bérleted megvásárlására.
 

Alkalmi díjak

Alkalmi díj fizetésével is minden óránk látogatható. Az alkalmi díjat az óra előtt a helyszínen lehet befizetni. Alkalmi díj előre fizetésére, több alkalom előzetes megvásárlására nincs lehetőség
A 90 perces órák alkalmi díja 3.800 Ft.

A 60 perces órák alkalmi díja 2.600 Ft.

Figyelem! Az egyedi tanfolyamok a fentiektől eltérő díjszabásúak lehetnek és az ingyenes első alkalomra, valamint a csatlakozásra is más feltételek vonatkozhatnak. Az ezzel kapcsolatos információkat a tanfolyamok eseményleírásánál találhatod meg. 


ÚJ kezdő csoportok
 

A változtatás jogát fenntartjuk. A változtatásokról hírlevelünkben adunk értesítést. 

Kérdésed van? Keresd a titkárságunkat! 
Tel: +3630 442 7902
Mail: mail@goldance.hu
Cím: Fáklya klub, VI. ker., Csengery utca 68. I. em. (munkanapokon: 14:00 - 19:30)