Hogyan vehetsz részt a táncóráinkon?


Az első lépést a legkönnyebb megtenned nagy táncos családunkba, hiszen az első órád minden táncágunkon ingyenes, bármikor csatlakozol. Az ingyenes első óra igénybevételéhez csupán egy gyors regisztrációt kell tenned a kiválasztott órára. A részvétel semmilyen további kötelezettséggel nem jár. Regisztráció itt

Az ingyenes első órát követően, ha szeretnéd a választott táncág óráit látogatni, két lehetőséged van:

  • vásárolhatsz bérletet 
  • vásárolhatsz alkalmi belépőt


Bérletet és alkalmi belépőt is az órák helyszínén a recepciósnál vásárolhatsz. Bankkártyás fizetés nem lehetséges. A SZÉP kártyás fizetési tájékoztatónkat itt olvashatod

Fontos! Előzetes regisztrációra nincs szükség amennyiben bérlettel vagy alkalmi díjjal veszel részt az órákon, regisztrációt csak az ingyenes első órádnál kérünk.

 

Nyári árrobbanásunkról IDE KATTINTVA tájékozódhatsz. Főbérlet

A főbérlet 1 hónapig érvényes, azaz a váltás napjától a következő hónap azonos napja mínusz 1 nap az érvényességi idő. Példa: Ha bérleted érvényessége március 4 - én kezdődik, április 3 - ig lesz érvényes. Ez a 28, 29, 30 és 31 napos hónapokra egyaránt érvényes. A bérlet érvényességi idejébe az ünnepnapok és a hosszú hétvégék is beleszámítanak, tehát ezek esetében az érvényességi idő nem hosszabbodik meg (kivétel december végén a két ünnep közötti időszak, amiről külön tájékoztatást teszünk elérhetővé december elejétől). 

A főbérlet a választott táncstílus összes órája látogatható bármelyik helyszínünkön (a szinteden belül és a szinted alatt).

A főbérlet ára 9990 Ft.


Kiegészítő bérletek

Az 1 táncágra érvényes főbérlethez lehetőséged van vásárolni kiegészítő bérlet(ek)et, amivel a főbérleten felül más választott táncágak óráin is részt vehetsz. Kiegészítő bérletet a főbérleted vásárlásával együtt, és a főbérleted érvényességének kezdetét követően is van lehetőséged vásárolni, azonban a kiegészítő bérlet(ek) érvényességi ideje is a főbérleted érvényességi ideje lesz.

A főbérletedhez vásárolt első kiegészítő bérleted ára 3000 Ft, ezen felül a második kiegészítő bérleted ára 1500 Ft. A második kiegészítő bérlettel az összes oktatott táncágunk óráin részt vehetsz.

Figyelem! A bérleted minden órára belépéskor magaddal kell vinned és fel kell mutatnod a recepciósnak, enélkül a recepciós nem engedhet be órára, akkor sem, ha ismer és emlékszik a bérleted megvásárlására.
 

Alkalmi díjak

Alkalmi díj fizetésével is minden óránk látogatható. Az alkalmi díjat az óra előtt a helyszínen lehet befizetni. Alkalmi díj előre fizetésére, több alkalom előzetes megvásárlására nincs lehetőség
A 90 perces órák alkalmi díja 2500 Ft. 

A 60 perces órák alkalmi díja 1700 Ft.

 

Figyelem! Az egyedi tanfolyamok a fentiektől eltérő díjszabásúak lehetnek és az ingyenes első alkalomra, valamint a csatlakozásra is más feltételek vonatkozhatnak. Az ezzel kapcsolatos információkat a tanfolyamok eseményleírásánál találhatod meg. 

Órarendünket itt böngészheted

A változtatás jogát fenntartjuk. A változtatásokról hírlevelünkben adunk értesítést. 

Kérdésed van? Keresd a titkárságunkat! 
Tel: +3630 442 7902
Mail: mail@goldance.hu
Cím: Fáklya klub, VI. ker., Csengery utca 68. I. em. (munkanapokon: 14:00 - 19:30) 

 

MÁR CSAK 08.13-ig tudsz jelentkezni a Goldance Nyári Tánctáborába ;) RÉSZLETEK ITT