West Coast Swing Budapest több pontján

Táncolj önfeledten napjaink R’n’B, Funky slágereire, vagy bármilyen 4/4-es zenére.
A West Coast Swing a modern idők társastánca.

A West Coast Swing (WCS) a 20. század közepén kialakult, Kaliforniából származó, a Lindy Hopban gyökerező társastánc. E modern táncstílus lendületessége, kreativitása által mára az egész világot meghódította. Különféle zenei stílusokra táncolható, így a zenéhez igazodva vált modern társastánccá. Azért is alakulhatott így, mert alapvetően improvizatív jellegű tánc, tehát a mozdulatokkal, díszítésekkel visszaadható az adott zenei stílus. A bulikon született, szabadon, kötött koreográfia nélkül táncolható, sőt, a WCS versenyeken az egyik legnépszerűbb kategória az un. „Jack & Jill”, ahol nem összeszokott párok indulnak, hanem a fiúk és a lányok külön-külön neveznek, és sorsolással döntik el, ki kivel táncol a bejátszásra kerülő zenére improvizálva.


Szeretnéd kipróbálni a West Coast Swing - et nagy táncos családunkban? Tedd meg az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra!

Dancing With The Style

Május 21-én szombaton újra a fejlődésé és a legjobb West Coast Swing technikai elemeké lesz a főszerep a Goldance Tánciskolában Dancing With The Style eseményünkön. 
Ha előző eseményeinken már velünk tartottál tudod, hogy mennyi technikai elemmel bővülhet a táncod. Ha pedig még nem próbáltad itt a remek alkalom. 

 2 óra style workshop: ahol nagy hangsúlyt fektetünk a mozdulatok helyes technikai végrehajtására, vagyis arra, hogy álljon a lábfej, térd, csípő, mellkas, váll, kar, kéz és fej, hol legyen a testsúlyod, a csípőd, központod, és milyen izmokat használj mindehhez (90 perc). A maradék 30 perceben összegyűlünk 1 nagy teremben és összerakjuk, amit tanultunk. Végig vesszük connection, position, timing (CPT) szempontjából az adott variációkat, és jut idő kis gyakorlásra is.
Ezután akik szeretnék jobban elmélyíteni a tudásukat a gyakorlatban és szeretnének több személyes visszajelzést kapni, azoknak szól a következő lehetőség:

 75 perces privát óra: a style órán résztvevők jelentkezhetnek a 75 perces privát órára, maximum 6 pár. A 6 tanár és a 6 pár egyszerre van jelen egy teremben, 1-1 tanár egyszerre 1 párral foglalkozik egy magánórához hasonlóan, de itt főleg az előző style órán megtanult variációkat lehet gyakorolni irányított formában. A tanárok forgó rendszerben haladnak pártól párig, táncolnak a leaderrel és a followerrel is, folyamatos visszajelzést adva arról, mit kellene érezni a testedben, a kezedben az adott variáció közben. A lényeg a connection, position, timing (CPT) – ha jó kapcsolatot adsz és kérsz, jó helyen vagy jó időben a partneredhez képest – akkor működni fog! Begyakorolhatod mekkora connection-t adj és kérj, milyen távolságban legyél, hova fordulj, hova nézz, hogyan készítsd elő az adott variációt, melyik izmokat használd, egyszóval hogyan menedzseld a saját táncodat.
Ha jó helyen van a súlyod, a központod, jól áll a lábfejed, a csípőd, a vállad és a megfelelő izmokat használod ehhez, akkor leszel jó kapcsolatban a partnereddel és meglátod, egyszer csak előjönnek a begyakorolt mozdulatok.

 Időpont:
2022. május 21. szombat 12:30 - 16:45

 

Helyszín:
Fáklya klub - Csengery u. 68.

 

Órarend:
12:30 - 13:00: Regisztráció
13:00 - 15:00: Style workshop:
2 teremben, külön fiúknak és külön lányoknak, nyitott, létszám nem korlátozott, ideje 90 perc, K2 szinttől. A maradék 30 percben: leaderek és followerek 1 teremben, párban, párcserékkel, közös gyakorlás

Tanárok:
Fiúknak: Zsolt, Viktor Bence
Lányoknak: Timi, Brigi, Kriszti

15:00 - 15:30: Szünet
15:30 - 16:45: CPT privát óra 6 tanárral 75 percben:
maximum 6 pár vehet részt rajta, ehhez előzetes regisztráció szükséges párban, KH szinttől.

Tanárok: Zsolt, Timi, Viktor, Brigi, Bence, Kriszti

 

Árak:
Style workshop ára: 4000 Ft/fő
Privát óra ára: 4000 Ft/fő
Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben. SZÉP kártyás fizetésre nincs lehetőség.

 

REGISZTRÁCIÓ

KEDVEZMÉNY
Ha részt veszel Dancing With The Style eseményünkön és jelentkezésedkor megveszed az esti Társastánc, WCS és Rocky Gyakorlóestre is a jegyed akkor számodra 2000 Ft helyett csak 1500 Ft az esti buli belépője. 

További információért KATTINTS IDE!

 

Társastánc, WCS és Rocky Gyakorlóest

Május 21-én szombaton este egy elképesztő hangulatú gyakorló esttel vár benneteket a Goldance Tánciskola. 
Egyszerre 3 táncstílussal találkozhatsz a Fáklya Klubban szombat este, ahol a gyakorlási lehetőség mellett Goldys ismerőseiddel és tanáraiddal táncolhatod át az estét. 
Tegyük felejthetetlenné együtt a szombat estét és táncoljuk egy hatalmasat. 

Egy hely, ahol:

- gyakorolhatsz
- kikapcsolódhatsz
- találkozhatsz a legjobb Goldys ismerőseiddel
- kamatoztathatod a workshoppokon vagy az órákon tanultakat
- bármikor kérhetsz tanári segítséget

Helyszín:
Fáklya klub, 1067 Budapest, Csengery u. 68.
 

Időpont:
2022. május 21. szombat 20:00 – 00:00
 

Földszint

20:00 WCS workshop: Keresd az ablakokat! ➡ Zsolt & Timi
21:00 – 00:00 West Coast Swing gyakorlóest

 

Jegyár
2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóestet és ruhatár árát is!
 

További információért KATTINTS IDE!


West Coast Swing oktatás vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában, Magyarország egyik legnagyobb West Coast Swing közössége alakult ki. Három advanced szintű tanárunk van - Zsolt, Timi és Viktor - akik dobogós helyezéseket értek el versenyeken. Tanárpárosaink folyamatosan képzik magukat, és nagy lelkesedéssel adják át tudásukat az órákon. Elsődleges céljuk, hogy az órán minden résztvevővel megszerettessék a táncot, és minél többen műveljék örömmel a WCS - t. Óráinkra pesti és budai helyszínen is járhatsz, havi bérleteddel ingyenes az átjárás a csoportok között.

 • Szereted napjaink slágereit?
 • Szereted a társaságot?
 • Szeretnél barátokat szerezni, ismerkedni?
 • Szeretnél könnyedén kapcsolatba lépni a másik nemmel?
 • Szeretsz partikba, bulikba, szórakozóhelyekre járni?
 • Szeretnél aktív résztvevője lenni egy bulinak?
 • Szeretnél ott magabiztosan, lazán, de stílusosan viselkedni?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, itt a helyed a West Coast Swing óráinkon. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, az első órádra a vendégünk vagy.

Ruházat: A tanfolyami órákra megfelelő ruházat a kényelmes utcai viselet.
Cipő: puha, lapos sarkú, hajlékony talpú cipő viselése javasolt mindkét nem részére, a WCS tánctechnikai sajátossága miatt. Elkötelezett West Coast Swingeseknek ajánljuk a direkt ehhez a tánchoz tervezett Brigell márkájú lábbeliket. 

Mit jelent az "advanced" szint? 
Az "advanced" a wcs-ben a versenyzői szintet jelöli. Pontgyűjtéses rendszerben sok-sok év alatt, rengeteg gyakorlással lehet feljutni newcommer, novice, intermediate, advanced és all star kategóriákba. Magyarországon még csak 4 - 5 advanced szintű wcs táncos van, köztük tanáraink Zsolt, Timi és Viktor. 

Vélemények West Coast Swing oktatásunkról

„Olyan táncot kerestem, amiben a nőnek/followernek is sok szerepe van, ami modern, és használható a mindennapokban is. Olyan sportközösséget kerestem, amiben visz előre a csapatszellem és a jó hangulat, mert egyedül az ember hamar feladja. Mindezt, és ennél többet is megtaláltam benne. Egyvalamit veszítettem: 9 kilót. Vigyázat: függőséget okoz!” Czinkóczi Krisztina

„Szeretem, hogy minden egyes tánc egyedi és megismételhetetlen. Szeretem, hogy többféle táncstílus elemei megtalálhatóak a WCS-ben. Szeretem, hogy mind a vezető, mind a követő meg tudja mutatni az egyéni stílusát és itt, aki követ is bele tud szólni a tánc alakulásába. Szeretem a könnyedségét, a játékosságát és azt, hogy sosem unalmas. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire magával tud ragadni a West Coast Swing és sosem szeretnék majd szabadulni ettől a szenvedélytől! Szuper a közösség, sok lehetőség van a tánc gyakorlására és akár a versenyzésre is itt Magyarországon.” Luczi Andrea

„Bár nem kerestem, de két szerelmet is találtam: Egy táncot, ami szinte minden zenére végtelen lehetőséget ad, és egy partnert, akivel mindezt együtt élvezhetem.” Ölvédi Tibor

West Coast Swing figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű West Coast Swing figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!
 


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.

 

A West Coast Swing oktatás szintjei

A West Coast Swinget két irányra bonthatjuk: vannak akik a saját szórakozásukra szeretnének megtanulni táncolni, hobbiból - ez a social dance - ezután lesznek, akiknek annyira megtetszik, hogy szívesen versenyeznének is - ez a competitive dance. Teljesen kezdő szinttől 7 szinten tanulhatsz nálunk, majd akár hobbi vagy versenyzői szinten is táncolhatsz velünk. Rendszeres bulikon és fellépéseken is részt vehetsz.

Kezdő I-II. szint – kb. 3 -6 hónap, ismerkedés az alap figurákkal, a 4/4 zenével és a basic ritmikával. Bevezetés a kapcsolat (partnership), a vezetés - követés technikájába, alapvető lépéstechnika elsajátítása.

Középhaladó I-II. szint – kb. 3 - 6 hónap, basic figurák kombinációi, variációi, alapritmika, alapfigurák magabiztos önálló használata lassú/közepes zenére a ritmus tartása mellett. Lendületesebb táncolás, bevezetés a zenei interpretációba kisebb variációkkal és további technikai elemekkel.

Haladó I-III. szint - lépéstechnika és a vezetés - követés technika (partnership) magasabb szinten. Lépés variációk, styling, a musicalityhez szükséges ritmus váltások, figura kombinációk, lassú/közepes/gyors zenékre táncolás.


Versenyzési lehetőség a Goldance Tánciskolában

A versenyzést általában 1,5 - 2 év általános WCS tanulás után ajánljuk azoknak, akiknek kedvük van belevágni. Ehhez már több technikai tudás, sok gyakorlás és kitartás szükséges. A Goldance - ben szintezett órákon vehetsz részt, és ha netán versenyeznél, különböző technikai órákon készítenek fel jelenleg is aktívan versenyző advanced tanárpárosaink. Választhatsz a hobbi Social Terrace, vagy a BabyMaster, illetve MasterClass csoportok között.

Ha valaki szereti az izgalmakat és a megmérettetéseket, akkor lehetősége van rendszeresen versenyeken indulni. A WCS - ben a hobbitól a profi szintig sokan megtalálják a helyüket.

Social Terrace - Összetett figura kombinációk, amit a bulikban tudsz használni. Partnership, díszítések, styling, footwork. Magabiztosan tudsz táncolni bármilyen szintű partnerrel, kezdőtől a haladóig többféle stílusú zenére is. Kreatívan fűzöl össze figurákat partnerhez és a zenéhez adaptálódva.

MasterClass - Versenyzői szintű technikai órák, azok számára, akiknek kedve van versenyzéshez, fellépésekhez. Haladó styling, zenetáncolás, forgástechnika, finomságok, díszítések a saját stílus megtalálásához. 

West Coast Swing órarend 
 


9 indok, amiért érdemes a West Coast Swing - et választanod

1. Mai slágerekre táncolhatsz;  R’n’b, Soul, Hip-hop, slágerek, amiket a rádióban hallasz (pl.: Justin Bieber, Major Laser, Chris Brown).

2. A tánc egyben testmozgás is, javítja a fizikai erőnlétet.

3. Fejlesztheted a mozgáskoordinációdat, a test - tudatodat, szebb lesz a tartásod, a járásod.

4. Társaságba tartozhatsz, barátokra tehetsz szert, akár párkapcsolatra is lelhetsz.

5. Általános tánctechnikát tanulsz, amit más táncokban is hasznosíthatsz (lépéstechnika, vezetés - követés).

6. Segít a felgyülemlett stressz levezetésében, felold, ellazít.

7. Kreatívitásra és önkifejezésre ad lehetőséget.

8. Ha szívesen szerepelsz, fellépéseken megmutathatod magad.

9. Ha tudásodat szeretnéd másokkal összemérni, akkor versenyzésre is van lehetőséged.


A West Coast Swing - ről bővebben

A WCS-ben tényleg a férfiak vezetnek, vagyis táncoltatják a nőt. Fontos eleme a vezetéstechnika. Már az első órákon megismerkedhetsz ezzel az érzéssel, ahogy a testek kommunikálnak. A kezünk segítségével vannak összekötve a testjeink, így a férfi oda vezeti a lányt, ahová akarja, a lány megtanulja hagyni magát és követ. De ettől nem lesz kiszolgáltatott, hiszen csak a kapcsolatra kell figyelnie, a teste szabadon mozoghat közben. Nyomhat hullámokat, tekereghet, és ebben a táncban átveheti néha az irányítást, bizonyos helyeken belenyúlhat a táncba. Megállíthatja a férfit, hogy most Ő mutatja meg magát egy kicsit. A férfi adja az impulzust, a nő reagál rá. Izgalmas játék férfi és nő között. A WCS-es vezetés technika minden tánc alapja.

A WCS a mai napig fejlődik, már nem hasonlítható a kialakulását inspiráló táncokhoz, önálló, egyedi stílusnak tekinthető. Nincs meghatározott ruhastílus, amiben táncolják, csak a divatos-alkalmi ruha általánosságban. Nem zenefüggő, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen típusú zenére táncolható, mindaddig, amíg 4/4-szer van, legyen az Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown és hasonló műfajok. Hullámzás, tekergés, tapsolás, összebújás, megállás, ahogyan éppen a zene adja és nekünk jólesik. A tizenévesektől korhatár nélkül mindenki megtalálhatja benne önmagát, a barátait vagy éppen a párját. A West Coast Swing tánc kikapcsol, felold és felszabadít.

Nézd meg hogyan West Coast Swing - eltek tanáraink a belvárosban: 

 

West Coast Swing tanáraink

Gombos Tímea
 • Szeretem átadni az embereknek ennek a táncnak a tudását és az élvezetét, és hozzásegíteni őket ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban és szívből táncoljanak.

Keller Brigitta
 • Szeretném, hogy te is átéld az első tánc után, hogy minél többet akarsz a West Coast Swingből.

Miskolczy Viktor
 • Számomra a WCS a No.1. tánc, elsősorban a zenei sokszínűsége miatt, hiszen olyan kedvenc zenékre táncolhatok, melyeket a rádióban hallok nap, mint nap.

Szamos Krisztina
 • Ne stresszelj! Mindenki elkezdte valahol.

Szilágyi Bence
 • Szeretem a figurákat, a tánc különböző típusú zenékhez való alkalmazkodását és a táncpartnerek közötti kommunikációt.

Vajda Zsolt
 • Szeretném hozzásegíteni tanítványaimat ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban, és a saját stílusukban szívből táncoljanak.

Áraink

Főbérlet 11.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

Alkalmi díj (90 perces órákra) 2990 Ft


ÁRKALKULÁTOR

 

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. 


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! 

 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben a hozott ember befizeti a havi tagsági díjat és neked már volt / van Goldance táncbérleted, amelyet be tudsz mutatni és együtt érkeztek az Ő első táncbérlet vásárlásakor!! :)

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 
A West Coast Swing órákon jellemzően napjaink népszerű slágereire táncolunk. Több zenei műfaj is felcsendül, legyen az R'n'B, Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown.
 

 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 20 West Coast Swing - Dancing With The Style
Style workshop ára: 4000 Ft/fő Privát óra ára: 4000 Ft/fő
Tanár: Timi , Brigi , Viktor , Kriszti , Bence , Zsolt 6 Nap: Szombat
Máj.21.
Időpont: 12:30-16:45
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Jelentkezem!
2 0 West Coast Swing - Kezdő I. Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Ápr. 07-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
3 0 West Coast Swing - Kezdő I. Tanár: Kriszti , Bence 1 Nap: Hétfő
Ápr. 25-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
4 0 West Coast Swing - Kezdő I. Tanár: Kriszti , Bence 4 Nap: Csütörtök
Febr. 17-től!
Időpont: 18:15-19:45
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
5 0 West Coast Swing - Kezdő I. Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Nov. 05-től!
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
6 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Kriszti , Bence 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
7 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
8 3 West Coast Swing - Középhaladó I. Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
9 3 West Coast Swing - Középhaladó I. Tanár: Kriszti , Bence 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
10 6 West Coast Swing - Haladó I. Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
11 6 West Coast Swing - Haladó I. Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
12 9 West Coast Swing - Social Terrace Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
13 19 West Coast Swing - Base Line
Invite only!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Jan. 14-től!
Időpont: 19:30-21:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
14 18 West Coast Swing - Gyakorlóestek
Jegyár 2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóest és ruhatár árát is!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Máj.21.
Időpont: 20:00-00:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
További információ

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 16.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Szombat 12:30 - 16:45
Máj.21.
West Coast Swing - Dancing With The Style -
Style workshop ára: 4000 Ft/fő Privát óra ára: 4000 Ft/fő
 
Péntek 20:00 - 00:00
Máj.21.
West Coast Swing - Gyakorlóestek -
Jegyár 2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóest és ruhatár árát is!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Ápr. 07-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Hétfő 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Hétfő 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Középhaladó I. -
 
Kedd 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Haladó I. -
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Haladó I. -
 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Social Terrace -

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Csütörtök 18:15 - 19:45
Febr. 17-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Péntek 18:00 - 19:30
Nov. 05-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Péntek 19:30 - 21:00
Jan. 14-től!
West Coast Swing - Base Line -
Invite only!

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Hétfő 18:30 - 20:00
Ápr. 25-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő II. -

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Középhaladó I. -