West Coast Swing Budapest több pontján

Táncolj önfeledten napjaink R’n’B, Funky slágereire, vagy bármilyen 4/4-es zenére.
A West Coast Swing a modern idők társastánca.

A West Coast Swing (WCS) a 20. század közepén kialakult, napfényes Kaliforniából származó, a Lindy Hopban gyökerező társastánc. E modern táncstílus lendületessége, kreativitása által mára az egész világot meghódította. Különféle zenei stílusokra táncolható, így a zenéhez igazodva vált modern társastánccá. Azért is alakulhatott így, mert alapvetően improvizatív jellegű tánc, tehát a mozdulatokkal, díszítésekkel visszaadható az adott zenei stílus. E tánc különlegessége az elegáns és folyamatos elasztikus mozdulatokban rejlik. Előadásunkat leginkább a partnerkapcsolat feszítő - lazító technikánk határozza meg. A bulikon született, szabadon, kötött koreográfia nélkül táncolható, sőt, a WCS versenyeken az egyik legnépszerűbb kategória az un. „Jack & Jill”, ahol nem összeszokott párok indulnak, hanem a fiúk és a lányok külön-külön neveznek, és sorsolással döntik el, ki kivel táncol a bejátszásra kerülő zenére improvizálva.


Szeretnéd kipróbálni a West Coast Swing - et nagy táncos családunkban? Tedd meg az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra!


 

Dancing with the Style

WEST COAST SWINGESEK FELKÉSZÜLTETEK? 
Február 24-én szombaton újra a fejlődésé és a legjobb West Coast Swing technikai elemeké lesz a főszerep a Goldance Tánciskolában Dancing With The Style eseményünkön. 
Ha előző eseményeinken már velünk tartottál tudod, hogy mennyi technikai elemmel bővülhet a táncod. Ha pedig még nem próbáltad itt a remek alkalom. 

2 óra style workshop: ahol nagy hangsúlyt fektetünk a mozdulatok helyes technikai végrehajtására, vagyis arra, hogy álljon a lábfej, térd, csípő, mellkas, váll, kar, kéz és fej, hol legyen a testsúlyod, a csípőd, központod, és milyen izmokat használj mindehhez (90 perc). A maradék 30 perceben összegyűlünk 1 nagy teremben és összerakjuk, amit tanultunk. Végig vesszük connection, position, timing (CPT) szempontjából az adott variációkat, és jut idő kis gyakorlásra is.
Ezután akik szeretnék jobban elmélyíteni a tudásukat a gyakorlatban és szeretnének több személyes visszajelzést kapni, azoknak szól a következő lehetőség:

75 perces privát óra: a style órán résztvevők jelentkezhetnek a 75 perces privát órára, maximum 10 pár. A 6 tanár és a 10 pár egyszerre van jelen egy teremben, 1-1 tanár egyszerre 1 párral foglalkozik egy magánórához hasonlóan, de itt főleg az előző style órán megtanult variációkat lehet gyakorolni irányított formában. A tanárok forgó rendszerben haladnak pártól párig, táncolnak a leaderrel és a followerrel is, folyamatos visszajelzést adva arról, mit kellene érezni a testedben, a kezedben az adott variáció közben. A lényeg a connection, position, timing (CPT) – ha jó kapcsolatot adsz és kérsz, jó helyen vagy jó időben a partneredhez képest – akkor működni fog! Begyakorolhatod mekkora connection-t adj és kérj, milyen távolságban legyél, hova fordulj, hova nézz, hogyan készítsd elő az adott variációt, melyik izmokat használd, egyszóval hogyan menedzseld a saját táncodat.
Ha jó helyen van a súlyod, a központod, jól áll a lábfejed, a csípőd, a vállad és a megfelelő izmokat használod ehhez, akkor leszel jó kapcsolatban a partnereddel és meglátod, egyszer csak előjönnek a begyakorolt mozdulatok.

Helyszín:
MTA Irodaház (Etele út 59-61.)


Időpont:
2024. február 24. szombat 09:30 - 13:45


Órarend:
09:30 - 10:00: Regisztráció
10:00 - 12:00: Style workshop:
2 teremben, külön fiúknak és külön lányoknak, nyitott, létszám nem korlátozott, ideje 90 perc, K2 szinttől. A maradék 30 percben: leaderek és followerek 1 teremben, párban, párcserékkel, közös gyakorlás

Tanárok:
Fiúknak: Zsolt, Árpi, Zsolt
Lányoknak: Timi, Kriszti, Gabi

12:00 - 12:30: Szünet
12:30 - 13:45: CPT privát óra 6 tanárral 75 percben:
maximum 6 pár vehet részt rajta, ehhez előzetes regisztráció szükséges párban, KH szinttől.
Tanárok: Zsolt, Timi, Árpi, Kriszti, Zsolt, Gabi


Árak:
Style workshop ára: 5.000 Ft/fő
Privát óra ára: 5.000 Ft/fő
Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben. SZÉP kártyás fizetésre nincs lehetőség.


REGISZTRÁCIÓ

 

 

WCS - COM(P)BAT

COM(P)BAT = COMP BATTERY Gyakorló WCS Jack & Jill verseny-sorozat március 9-én szombaton a Goldance Tánciskolába. 
Miért nem jutottam be a döntőbe? - tesszük fel a kérdést, ha ez történik és nem jönnek a várt eredmények. 
A J&J -ezést gyakorolni sosem elég, mert ez egy nagyon sajátságos, kiszámíthatatlan műfaj, ami megfelelő testi és lelki hozzáállást kíván.
A J&J előtti workshopokon a fókusz a "Quality of movement"-en lesz, hiszen a J&J-ben valahol mégis az egyéni táncunk számít a legjobban: a mozgásunk minősége, a mozdulataink összehangoltsága, folyamatossága lesz az, ami odavonzza a bírók tekintetét. 
A legtöbb WSDC verseny ijesztően nagy létszámú és borzasztóan stresszes az először indulók, de még a sokadszor indulók számára is.
Erre szeretnénk felkészítő lehetőségeket biztosítani a versenyezni vágyó WCS-sek számára! 

Versenyszimuláció J&J (nem WSDC)
3 szintre lehet nevezni:
 1.szint Newcomer: itt indulhatnak azok, akiknek ez az első versenye, és azok is, akik már Newcomerben indultak WSDC versenyen, de nincs még pontjuk
 2. szint Novice: akik már indultak WSDC versenyen Novice kategóriában, vagy van már Newcomer pontjuk és feljebb lépnének
 3. szint Intermediate: akik WSDC versenyen Intermediate szinten vannak illetve akiknek megvan a Novice 16 pontjuk és szívesen feljebb lépnének

A verseny után visszajelzéseket kérhettek a bíróktól, tanároktól.
Cél: hogy fejleszd és megismerd magad versenykörülmények között.
A workshopra kérljük párral érkezz és regisztrálj! 

Helyszín:
MTA irodaház (1119 Budapest, Etele út 59 - 61)

Időpont:
2024. március 9. szombat 10:00 - 16:00


TANÁROK & BÍRÓK
Vajda Zsolt (Advanced) - Gombos Tímea (Advanced)


 Órarend:
09:30 - 10:00: Regigsztráció
10:00 - 12:00 2 óra fókuszált workshop Zsolt és Timi-vel: Leadereknek: Hogyan hozd ki egyszerűen a Phrase-change-eket: 1. active stillness, 2. slow motion, 3. fast countinous.
Followereknek: mit, milyen mozdulatokat és mikor tegyél hozzá?

12:00 - 13:00 ebéd szünet - készülődés

13:00 - 15:00 2 óra verseny: Newcommer, Novice és Intermediate szinteken
15:00 - 16:00 1 óra értékelés és gyakorlás mind a 6 tanárral (a versenyen kapott visszajelzés alapján az adott technikai elem gyakorlása tanári segítséggel)


 Ár:
A fókuszált workshop díja elővételben március 8. péntek 12:00 - ig: 5.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 6.000 Ft

J&J és értékelés díja elővételben március 8. péntek 12:00 - ig: 7.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 8.000 Ft

Kombinált jegy (Workshop + J&J + értékelés) díja elővételben március 8. péntek 12:00 - ig: 10.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 11.000 FtREGISZTRÁCIÓ


West Coast Swing oktatás vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában, Magyarország egyik legnagyobb West Coast Swing közössége alakult ki. Négy advanced szintű tanárunk van - Zsolt - Timi és Viktor - Brigi - akik dobogós helyezéseket értek el versenyeken. Tanárpárosaink folyamatosan képzik magukat, és nagy lelkesedéssel adják át tudásukat az órákon. Folyamatosan támogatnak majd fejlődésed alatt, segítségükkel te is könnyedén elsajátíthatod az izgalmas mozdulatokat. Elsődleges céljuk, hogy az órán minden résztvevővel megszerettessék a táncot, és minél többen műveljék örömmel a WCS - t. Óráinkra pesti és budai helyszínen is járhatsz, havi bérleteddel ingyenes az átjárás a csoportok között.

 • Szereted napjaink slágereit?
 • Szereted a társaságot?
 • Szeretnél barátokat szerezni, ismerkedni?
 • Szeretnél könnyedén kapcsolatba lépni a másik nemmel?
 • Szeretsz partikba, bulikba, szórakozóhelyekre járni?
 • Szeretnél aktív résztvevője lenni egy bulinak?
 • Szeretnél ott magabiztosan, lazán, de stílusosan viselkedni?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, itt a helyed a West Coast Swing óráinkon. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, az első órádra a vendégünk vagy.

Ruházat: A tanfolyami órákra megfelelő ruházat a kényelmes utcai viselet.
Cipő: puha, lapos sarkú, hajlékony talpú cipő viselése javasolt mindkét nem részére, a WCS tánctechnikai sajátossága miatt. Elkötelezett West Coast Swingeseknek ajánljuk a direkt ehhez a tánchoz tervezett Brigell márkájú lábbeliket. 

Mit jelent az "advanced" szint? 
Az "advanced" a wcs-ben a versenyzői szintet jelöli. Pontgyűjtéses rendszerben sok-sok év alatt, rengeteg gyakorlással lehet feljutni newcommer, novice, intermediate, advanced és all star kategóriákba. Magyarországon még csak 5 - 6 advanced szintű wcs táncos van, köztük tanáraink Zsolt - Timi és Kriszti. A West Coast Swing izgalmasságát az is mutatja, hogy napjainkra több mint 5000 variációt és figurát dokumentáltak, melyek száma évről - évre nő. Óráinkon profi tanáraink segítségével fedezheted fel e tánc sokszínűségét.

Vélemények West Coast Swing oktatásunkról

„Olyan táncot kerestem, amiben a nőnek/followernek is sok szerepe van, ami modern, és használható a mindennapokban is. Olyan sportközösséget kerestem, amiben visz előre a csapatszellem és a jó hangulat, mert egyedül az ember hamar feladja. Mindezt, és ennél többet is megtaláltam benne. Egyvalamit veszítettem: 9 kilót. Vigyázat: függőséget okoz!” Czinkóczi Krisztina

„Szeretem, hogy minden egyes tánc egyedi és megismételhetetlen. Szeretem, hogy többféle táncstílus elemei megtalálhatóak a WCS-ben. Szeretem, hogy mind a vezető, mind a követő meg tudja mutatni az egyéni stílusát és itt, aki követ is bele tud szólni a tánc alakulásába. Szeretem a könnyedségét, a játékosságát és azt, hogy sosem unalmas. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire magával tud ragadni a West Coast Swing és sosem szeretnék majd szabadulni ettől a szenvedélytől! Szuper a közösség, sok lehetőség van a tánc gyakorlására és akár a versenyzésre is itt Magyarországon.” Luczi Andrea

„Bár nem kerestem, de két szerelmet is találtam: Egy táncot, ami szinte minden zenére végtelen lehetőséget ad, és egy partnert, akivel mindezt együtt élvezhetem.” Ölvédi Tibor

West Coast Swing figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű West Coast Swing figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!
 


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.

 

A West Coast Swing oktatás szintjei

A West Coast Swinget két irányra bonthatjuk: vannak akik a saját szórakozásukra szeretnének megtanulni táncolni, hobbiból - ez a social dance - ezután lesznek, akiknek annyira megtetszik, hogy szívesen versenyeznének is - ez a competitive dance. Teljesen kezdő szinttől 7 szinten tanulhatsz nálunk, majd akár hobbi vagy versenyzői szinten is táncolhatsz velünk. Rendszeres bulikon és fellépéseken is részt vehetsz. Mindig tudunk újat mutatni és tudásodat fejleszteni képességidnek megfelelően, akár hobbi szinten érdekel a tánc akár a szenvedélyeddé válik csoportjaink között megtalálod a helyed. 

Kezdő I-II. szint – kb. 3 -6 hónap, ismerkedés az alap figurákkal, a 4/4 zenével és a basic ritmikával. Bevezetés a kapcsolat (partnership), a vezetés - követés technikájába, alapvető lépéstechnika elsajátítása.

Középhaladó I-II. szint – kb. 3 - 6 hónap, basic figurák kombinációi, variációi, alapritmika, alapfigurák magabiztos önálló használata lassú/közepes zenére a ritmus tartása mellett. Lendületesebb táncolás, bevezetés a zenei interpretációba kisebb variációkkal és további technikai elemekkel.

Haladó I-III. szint - lépéstechnika és a vezetés - követés technika (partnership) magasabb szinten. Lépés variációk, styling, a musicalityhez szükséges ritmus váltások, figura kombinációk, lassú/közepes/gyors zenékre táncolás.


Versenyzési lehetőség a Goldance Tánciskolában

A versenyzést általában 1,5 - 2 év általános WCS tanulás után ajánljuk azoknak, akiknek kedvük van belevágni. Ehhez már több technikai tudás, sok gyakorlás és kitartás szükséges. A Goldance - ben szintezett órákon vehetsz részt, és ha netán versenyeznél, különböző technikai órákon készítenek fel jelenleg is aktívan versenyző advanced tanárpárosaink. Választhatsz a hobbi Social Terrace, vagy a BabyMaster, illetve MasterClass csoportok között.

Ha valaki szereti az izgalmakat és a megmérettetéseket, akkor lehetősége van rendszeresen versenyeken indulni. A WCS - ben a hobbitól a profi szintig sokan megtalálják a helyüket.

Social Terrace - Összetett figura kombinációk, amit a bulikban tudsz használni. Partnership, díszítések, styling, footwork. Magabiztosan tudsz táncolni bármilyen szintű partnerrel, kezdőtől a haladóig többféle stílusú zenére is. Kreatívan fűzöl össze figurákat partnerhez és a zenéhez adaptálódva.

MasterClass - Versenyzői szintű technikai órák, azok számára, akiknek kedve van versenyzéshez, fellépésekhez. Haladó styling, zenetáncolás, forgástechnika, finomságok, díszítések a saját stílus megtalálásához. 

West Coast Swing órarend 
 


9 indok, amiért érdemes a West Coast Swing - et választanod

1. Mai slágerekre táncolhatsz;  R’n’b, Soul, Hip-hop, slágerek, amiket a rádióban hallasz (pl.: Justin Bieber, Major Laser, Chris Brown).

2. A tánc egyben testmozgás is, javítja a fizikai erőnlétet.

3. Fejlesztheted a mozgáskoordinációdat, a test - tudatodat, szebb lesz a tartásod, a járásod.

4. Társaságba tartozhatsz, barátokra tehetsz szert, akár párkapcsolatra is lelhetsz.

5. Általános tánctechnikát tanulsz, amit más táncokban is hasznosíthatsz (lépéstechnika, vezetés - követés).

6. Segít a felgyülemlett stressz levezetésében,  felold, ellazít, növeli az önbizalmad.

7. Kreatívitásra és önkifejezésre ad lehetőséget.

8. Ha szívesen szerepelsz, fellépéseken megmutathatod magad.

9. Ha tudásodat szeretnéd másokkal összemérni, akkor versenyzésre is van lehetőséged.


A West Coast Swing - ről bővebben

A WCS-ben tényleg a férfiak vezetnek, vagyis táncoltatják a nőt. Fontos eleme a vezetéstechnika. Már az első órákon megismerkedhetsz ezzel az érzéssel, ahogy a testek kommunikálnak. A kezünk segítségével vannak összekötve a testjeink, így a férfi oda vezeti a lányt, ahová akarja, a lány megtanulja hagyni magát és követ. De ettől nem lesz kiszolgáltatott, hiszen csak a kapcsolatra kell figyelnie, a teste szabadon mozoghat közben. Nyomhat hullámokat, tekereghet, és ebben a táncban átveheti néha az irányítást, bizonyos helyeken belenyúlhat a táncba. A megfelelő helyeken remekül improvizálhat, kifejezheti saját stílusát. Megállíthatja a férfit, hogy most Ő mutatja meg magát egy kicsit. A férfi adja az impulzust, a nő reagál rá. Izgalmas játék férfi és nő között. A WCS-es vezetés technika minden tánc alapja.

A WCS a mai napig fejlődik, már nem hasonlítható a kialakulását inspiráló táncokhoz, önálló, egyedi stílusnak tekinthető. Nincs meghatározott ruhastílus, amiben táncolják, csak a divatos-alkalmi ruha általánosságban. Nem zenefüggő, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen típusú zenére táncolható, mindaddig, amíg 4/4-szer van, legyen az Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown és hasonló műfajok. A mozdulatok is rendkívűl sokszínűek az alap technika elsajátítása után bőven válogathatunk a zenére illő mozdulatokkal. Hullámzás, tekergés, tapsolás, összebújás, megállás, ahogyan éppen a zene adja és nekünk jólesik. A tizenévesektől korhatár nélkül mindenki megtalálhatja benne önmagát, a barátait vagy éppen a párját. A West Coast Swing tánc kikapcsol, felold és felszabadít. 

Nézd meg hogyan West Coast Swing - eltek tanáraink a belvárosban: 

 

West Coast Swing tanáraink

Balogh Regina
 • "Táncidő: mikor az élet bocsánatot kér azért, amilyen máskor."

Bodnár Ivett
 • Minek élni tánc nélkül, ha tánccal is lehet? Gyere el, kapcsolódj ki és érezd jól magad a tánccal! Ez az, ami kell!

Csajági Zsolt
 • Hamarosan feltöltjük...:)

Gombos Tímea
 • Szeretem átadni az embereknek ennek a táncnak a tudását és az élvezetét, és hozzásegíteni őket ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban és szívből táncoljanak.

Hollósi Hajnalka
 • A tánc kikapcsol és feltölt. Amíg táncolsz, picit jobb a világ. Gyere és tapasztald meg a tánc erejét.

Koltai Eszter
 • Hamarosan feltöltjük...:)

Koroknai Árpád
 • Találd meg életed szerelmét. Legyen az a tánc, vagy ... ;)
  Nekem mindkettő sikerült.

Lakó Gabriella
 • Hamarosan feltöltjük...:)

Légrády Levente
 • Ezt a táncot csak szeretni lehet. Én imádom! Ha szeretnél te is vidáman, felszabadultan táncolni, itt a helyed. ;) 

Ruska Márton
 • Nem ciki kezdőnek lenni!

Szamos Krisztina
 • Ne stresszelj! Mindenki elkezdte valahol.

Vajda Zsolt
 • Szeretném hozzásegíteni tanítványaimat ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban, és a saját stílusukban szívből táncoljanak.

Áraink

Főbérlet 15.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

Alkalmi díj (90 perces órákra) 3800 Ft


ÁRKALKULÁTOR

 

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 
A West Coast Swing órákon jellemzően napjaink népszerű slágereire táncolunk. Több zenei műfaj is felcsendül, legyen az R'n'B, Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown.
 

 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 30 West Coast Swing - COM(P)BAT
Workshop, J&J, értékelés részletek a regisztrációs lapon.
Tanár: Timi , Zsolt 6 Nap: Szombat
Márc.9.
Időpont: 09:30-16:00
Helyszín: ETELE út
Jelentkezem!
2 0 ÚJ West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz márc. 08-ig!
Tanár: Ivett , Levy 5 Nap: Péntek
Febr. 23-tól!
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: ETELE út I. emelet
3 0 ÚJ West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz márc. 11-ig!
Tanár: Hajni , Marci 1 Nap: Hétfő
Febr. 26-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
4 0 ÚJ West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz márc. 21-ig!
Tanár: Zsolt , Gabi 4 Nap: Csütörtök
Márc. 07-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
5 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz jan. 22-ig!
Tanár: Regina , Árpi 1 Nap: Hétfő
Jan.08-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
6 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz jan.22-ig!
Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Jan.08-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
7 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz jan.26-ig!
Tanár: Eszter , Levy 5 Nap: Péntek
Jan.12-től!
Időpont: 19:30-21:00
Helyszín: ETELE út
8 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Eszter , Marci 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: ETELE út - 206 C
9 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Regina , Árpi 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
10 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
11 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Árpi , Kriszti 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
12 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Hajni , Marci 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
13 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Hajni , Levy 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
14 3 West Coast Swing - Középhaladó I. Tanár: Hajni , Marci 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
15 4 West Coast Swing - Középhaladó II. Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
16 4 West Coast Swing - Középhaladó II. Tanár: Hajni , Levy 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
17 6 West Coast Swing - Haladó I. Tanár: Árpi , Kriszti 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
18 6 West Coast Swing - Haladó I. Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
19 9 West Coast Swing - Social Terrace Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
20 34 West Coast Swing - TTT Practice
Az óra KH1-es szinttől látogatható!
Tanár: Timi , Zsolt 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
21 19 West Coast Swing - Base Line
Invite only!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 19:30-21:00
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
35 18 West Coast Swing - Gyakorlóestek
Buli & workshop belépő: 2.900 Ft Csak a buli belépő: 2.300 Ft
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Febr.16.
Időpont: 21:00-02:00
Helyszín: ETELE út
További információ

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Hétfő 18:30 - 20:00
Jan.08-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz jan.22-ig!
 
Hétfő 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Kezdő II. -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 20:00 - 21:30
West Coast Swing - TTT Practice -
Az óra KH1-es szinttől látogatható!

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 201.

ÚJ
Csütörtök 20:00 - 21:30
Márc. 07-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz márc. 21-ig!
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Középhaladó II. -

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Kedd 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Középhaladó II. -
 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Social Terrace -

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker.

 
Szombat 09:30 - 16:00
Márc.9.
West Coast Swing - COM(P)BAT -
Workshop, J&J, értékelés részletek a regisztrációs lapon.
 
Péntek 19:30 - 21:00
Jan.12-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz jan.26-ig!
 
Péntek 21:00 - 02:00
Febr.16.
West Coast Swing - Gyakorlóestek -
Buli & workshop belépő: 2.900 Ft Csak a buli belépő: 2.300 Ft

MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.

ÚJ
Hétfő 18:30 - 20:00
Febr. 26-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz márc. 11-ig!
 
Szerda 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Szerda 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Középhaladó I. -

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Hétfő 18:30 - 20:00
Jan.08-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz jan. 22-ig!
 
Hétfő 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Kedd 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Haladó I. -

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő II. -

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker. 206 Markó terem

 
Péntek 18:00 - 19:30
West Coast Swing - Haladó I. -
 
Péntek 19:30 - 21:00
West Coast Swing - Base Line -
Invite only!

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker. 206C

 
Péntek 18:00 - 19:30
West Coast Swing - Kezdő II. -

ETELE I. emelet - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker.

ÚJ
Péntek 18:00 - 19:30
Febr. 23-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz márc. 08-ig!