West Coast Swing Budapest több pontján

Táncolj önfeledten napjaink R’n’B, Funky slágereire, vagy bármilyen 4/4-es zenére.
A West Coast Swing a modern idők társastánca.

A West Coast Swing (WCS) a 20. század közepén kialakult, napfényes Kaliforniából származó, a Lindy Hopban gyökerező társastánc. E modern táncstílus lendületessége, kreativitása által mára az egész világot meghódította. Különféle zenei stílusokra táncolható, így a zenéhez igazodva vált modern társastánccá. Azért is alakulhatott így, mert alapvetően improvizatív jellegű tánc, tehát a mozdulatokkal, díszítésekkel visszaadható az adott zenei stílus. E tánc különlegessége az elegáns és folyamatos elasztikus mozdulatokban rejlik. Előadásunkat leginkább a partnerkapcsolat feszítő - lazító technikánk határozza meg. A bulikon született, szabadon, kötött koreográfia nélkül táncolható, sőt, a WCS versenyeken az egyik legnépszerűbb kategória az un. „Jack & Jill”, ahol nem összeszokott párok indulnak, hanem a fiúk és a lányok külön-külön neveznek, és sorsolással döntik el, ki kivel táncol a bejátszásra kerülő zenére improvizálva.


Szeretnéd kipróbálni a West Coast Swing - et nagy táncos családunkban? Tedd meg az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra!

SwinGin' - Tonic

Frissítő West Coast Swing Weekend! Frissítsd fel tánctudásod a magyar All Star és advanced tanárokkal! 
Középhaladó - Haladó - Top class - Competitor class órák párhuzamosan 2 teremben

Esti J&J Versenyszimuláció - aki szeretné kipróbálni magát verseny szituációban vagy már versenyző és gyakorolna egyet
Tanári Invitational Jack&Jill a szombat esti gyakorlóesten.

Időpont:
2022. szeptember 23. - 25.

Helyszínek:
Workshopok: Fáklya Klub
1067 Budapest, Csengery u. 68.

Gyakorlóes, verseny: BHG
1117 Budapest, Sopron út 19.
 

Tanárok:
Pártos Attila (All Star) - Pártos Andrea (Advanced)
Ponce Paloma (All Star)
Jászai Zoltán (All Star) - Mezei Panni (Intermediate)
Vajda Zsolt (Advanced) - Gombos Tímea (Advanced)
Székely Bálint (Advanced) - Keller Brigitta (Advanced)
Szilágyi Bence (Intermediate) - Szamos Krisztina (Intermediate)
 

SZINTEK
Középhaladó:

Az alapfigurák nem okoznak gondot. Magabiztosságot és variációs készséget szeretne fejleszteni, hogy felszabadultan bulizhasson.

Haladó:
Több mint 1 éve West Coast Swingel, biztos a ritmikában, a basic-ben, gyakran használ figura kombinációkat, variációkat. Követés-vezetésen szeretne fejleszteni és megtalálni a zenében a helyét.

Top class:
több, mint 2 éve West Coast Swingel. Erre a szintre gyere, ha szeretnél technikát és figura kombinációkat tanulni, hogy mindenki veled akarjon táncolni, és te bárkit fel merj kérni.

Competitor class:
Novice 1 pont, illetve tanárokkal való egyeztetés. Többször indultál már versenyen és szeretnéd folytatni egyre eredményesebben. Hajlandó vagy a fejlődés érdekében apró dolgokra is időt szakítani, mert tudod, hogy a befektetett idő és energia meghozza az eredményt.

Péntek este PREPARTY a BHG-ban.


Passok/Árak:
Sör pass: 1 szint 1 nap 7.500 Ft
Bor pass: 1 szint 2 nap 13.000 Ft
Likőr pass: 2 szint 1 nap 13.000 Ft
Pálinka pass: 2 szint 2 nap 20.000 Ft

Versenyre nevezés 1500 Ft/ fő

Fizetés kizárólag a helyszínen. SZÉP kártyás fizetésre nincs lehetőség.


REGISZTRÁCIÓ


Szombat esti program:
Gyakorlóest tanári J&J bemutatóval

Helyszín:
BHG Foci
Sopron út 19., Budapest, 1117

13 perc sétára az ALLEE-tól
Jár éjszakai busz és ott a 4-6 villamos is.
Jó parketta, szép terem, légkondi, fények, szuper zenék, hangulat - már csak TE hiányzol! 
Eszem-iszom hozható! Édesek, sósak és némi szomjoltó jöhet!
Mi biztosítunk vizet és poharakat.

Zene: Dj Drazsé, Dj Viko, Dj Levy

A gyakorlóest nyitott nem SwinGin-Tonic-os résztvevők számára is.
Belépő 2500 Ft, ami a versenyen való indulásra is feljogosít.
 

Versenyszimuláció

Helyszín:
BHG - 1117 Budapest, Sopron út 19.
Időpont: 17:00 órától

2 szintre lehet nevezni:
1.szint Newcomer (itt indulhatnak azok is, akik már Newcomerben indultak)
2. szint Open: akik már indultak versenyen (nem Newcomer kategóriában)

A verseny után visszajelzéseket kérhettek a bíróktól, tanároktól
Cél: hogy kipróbálhasd magad és a versenyzést


23:00 órakor:
Verseny eredményhirdetés és díjátadás!
Invitational J&J és tanári bemutató

Kapcsolódj ki és töltődj fel a SwinGin-Tonic workshop utáni gyakorlóesten 21:00-02:00-ig.
A legjobb gyakorlási lehetőség tanári segítséggel. 
 

REGISZTRÁCIÓ


West Coast Swing oktatás vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában, Magyarország egyik legnagyobb West Coast Swing közössége alakult ki. Négy advanced szintű tanárunk van - Zsolt - Timi és Viktor - Brigi - akik dobogós helyezéseket értek el versenyeken. Tanárpárosaink folyamatosan képzik magukat, és nagy lelkesedéssel adják át tudásukat az órákon. Folyamatosan támogatnak majd fejlődésed alatt, segítségükkel te is könnyedén elsajátíthatod az izgalmas mozdulatokat. Elsődleges céljuk, hogy az órán minden résztvevővel megszerettessék a táncot, és minél többen műveljék örömmel a WCS - t. Óráinkra pesti és budai helyszínen is járhatsz, havi bérleteddel ingyenes az átjárás a csoportok között.

 • Szereted napjaink slágereit?
 • Szereted a társaságot?
 • Szeretnél barátokat szerezni, ismerkedni?
 • Szeretnél könnyedén kapcsolatba lépni a másik nemmel?
 • Szeretsz partikba, bulikba, szórakozóhelyekre járni?
 • Szeretnél aktív résztvevője lenni egy bulinak?
 • Szeretnél ott magabiztosan, lazán, de stílusosan viselkedni?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, itt a helyed a West Coast Swing óráinkon. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, az első órádra a vendégünk vagy.

Ruházat: A tanfolyami órákra megfelelő ruházat a kényelmes utcai viselet.
Cipő: puha, lapos sarkú, hajlékony talpú cipő viselése javasolt mindkét nem részére, a WCS tánctechnikai sajátossága miatt. Elkötelezett West Coast Swingeseknek ajánljuk a direkt ehhez a tánchoz tervezett Brigell márkájú lábbeliket. 

Mit jelent az "advanced" szint? 
Az "advanced" a wcs-ben a versenyzői szintet jelöli. Pontgyűjtéses rendszerben sok-sok év alatt, rengeteg gyakorlással lehet feljutni newcommer, novice, intermediate, advanced és all star kategóriákba. Magyarországon még csak 5 - 6 advanced szintű wcs táncos van, köztük tanáraink Zsolt - Timi és Viktor - Brigi. A West Coast Swing izgalmasságát az is mutatja, hogy napjainkra több mint 5000 variációt és figurát dokumentáltak, melyek száma évről - évre nő. Óráinkon profi tanáraink segítségével fedezheted fel e tánc sokszínűségét.

Vélemények West Coast Swing oktatásunkról

„Olyan táncot kerestem, amiben a nőnek/followernek is sok szerepe van, ami modern, és használható a mindennapokban is. Olyan sportközösséget kerestem, amiben visz előre a csapatszellem és a jó hangulat, mert egyedül az ember hamar feladja. Mindezt, és ennél többet is megtaláltam benne. Egyvalamit veszítettem: 9 kilót. Vigyázat: függőséget okoz!” Czinkóczi Krisztina

„Szeretem, hogy minden egyes tánc egyedi és megismételhetetlen. Szeretem, hogy többféle táncstílus elemei megtalálhatóak a WCS-ben. Szeretem, hogy mind a vezető, mind a követő meg tudja mutatni az egyéni stílusát és itt, aki követ is bele tud szólni a tánc alakulásába. Szeretem a könnyedségét, a játékosságát és azt, hogy sosem unalmas. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire magával tud ragadni a West Coast Swing és sosem szeretnék majd szabadulni ettől a szenvedélytől! Szuper a közösség, sok lehetőség van a tánc gyakorlására és akár a versenyzésre is itt Magyarországon.” Luczi Andrea

„Bár nem kerestem, de két szerelmet is találtam: Egy táncot, ami szinte minden zenére végtelen lehetőséget ad, és egy partnert, akivel mindezt együtt élvezhetem.” Ölvédi Tibor

West Coast Swing figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű West Coast Swing figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!
 


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.

 

A West Coast Swing oktatás szintjei

A West Coast Swinget két irányra bonthatjuk: vannak akik a saját szórakozásukra szeretnének megtanulni táncolni, hobbiból - ez a social dance - ezután lesznek, akiknek annyira megtetszik, hogy szívesen versenyeznének is - ez a competitive dance. Teljesen kezdő szinttől 7 szinten tanulhatsz nálunk, majd akár hobbi vagy versenyzői szinten is táncolhatsz velünk. Rendszeres bulikon és fellépéseken is részt vehetsz. Mindig tudunk újat mutatni és tudásodat fejleszteni képességidnek megfelelően, akár hobbi szinten érdekel a tánc akár a szenvedélyeddé válik csoportjaink között megtalálod a helyed. 

Kezdő I-II. szint – kb. 3 -6 hónap, ismerkedés az alap figurákkal, a 4/4 zenével és a basic ritmikával. Bevezetés a kapcsolat (partnership), a vezetés - követés technikájába, alapvető lépéstechnika elsajátítása.

Középhaladó I-II. szint – kb. 3 - 6 hónap, basic figurák kombinációi, variációi, alapritmika, alapfigurák magabiztos önálló használata lassú/közepes zenére a ritmus tartása mellett. Lendületesebb táncolás, bevezetés a zenei interpretációba kisebb variációkkal és további technikai elemekkel.

Haladó I-III. szint - lépéstechnika és a vezetés - követés technika (partnership) magasabb szinten. Lépés variációk, styling, a musicalityhez szükséges ritmus váltások, figura kombinációk, lassú/közepes/gyors zenékre táncolás.


Versenyzési lehetőség a Goldance Tánciskolában

A versenyzést általában 1,5 - 2 év általános WCS tanulás után ajánljuk azoknak, akiknek kedvük van belevágni. Ehhez már több technikai tudás, sok gyakorlás és kitartás szükséges. A Goldance - ben szintezett órákon vehetsz részt, és ha netán versenyeznél, különböző technikai órákon készítenek fel jelenleg is aktívan versenyző advanced tanárpárosaink. Választhatsz a hobbi Social Terrace, vagy a BabyMaster, illetve MasterClass csoportok között.

Ha valaki szereti az izgalmakat és a megmérettetéseket, akkor lehetősége van rendszeresen versenyeken indulni. A WCS - ben a hobbitól a profi szintig sokan megtalálják a helyüket.

Social Terrace - Összetett figura kombinációk, amit a bulikban tudsz használni. Partnership, díszítések, styling, footwork. Magabiztosan tudsz táncolni bármilyen szintű partnerrel, kezdőtől a haladóig többféle stílusú zenére is. Kreatívan fűzöl össze figurákat partnerhez és a zenéhez adaptálódva.

MasterClass - Versenyzői szintű technikai órák, azok számára, akiknek kedve van versenyzéshez, fellépésekhez. Haladó styling, zenetáncolás, forgástechnika, finomságok, díszítések a saját stílus megtalálásához. 

West Coast Swing órarend 
 


9 indok, amiért érdemes a West Coast Swing - et választanod

1. Mai slágerekre táncolhatsz;  R’n’b, Soul, Hip-hop, slágerek, amiket a rádióban hallasz (pl.: Justin Bieber, Major Laser, Chris Brown).

2. A tánc egyben testmozgás is, javítja a fizikai erőnlétet.

3. Fejlesztheted a mozgáskoordinációdat, a test - tudatodat, szebb lesz a tartásod, a járásod.

4. Társaságba tartozhatsz, barátokra tehetsz szert, akár párkapcsolatra is lelhetsz.

5. Általános tánctechnikát tanulsz, amit más táncokban is hasznosíthatsz (lépéstechnika, vezetés - követés).

6. Segít a felgyülemlett stressz levezetésében,  felold, ellazít, növeli az önbizalmad.

7. Kreatívitásra és önkifejezésre ad lehetőséget.

8. Ha szívesen szerepelsz, fellépéseken megmutathatod magad.

9. Ha tudásodat szeretnéd másokkal összemérni, akkor versenyzésre is van lehetőséged.


A West Coast Swing - ről bővebben

A WCS-ben tényleg a férfiak vezetnek, vagyis táncoltatják a nőt. Fontos eleme a vezetéstechnika. Már az első órákon megismerkedhetsz ezzel az érzéssel, ahogy a testek kommunikálnak. A kezünk segítségével vannak összekötve a testjeink, így a férfi oda vezeti a lányt, ahová akarja, a lány megtanulja hagyni magát és követ. De ettől nem lesz kiszolgáltatott, hiszen csak a kapcsolatra kell figyelnie, a teste szabadon mozoghat közben. Nyomhat hullámokat, tekereghet, és ebben a táncban átveheti néha az irányítást, bizonyos helyeken belenyúlhat a táncba. A megfelelő helyeken remekül improvizálhat, kifejezheti saját stílusát. Megállíthatja a férfit, hogy most Ő mutatja meg magát egy kicsit. A férfi adja az impulzust, a nő reagál rá. Izgalmas játék férfi és nő között. A WCS-es vezetés technika minden tánc alapja.

A WCS a mai napig fejlődik, már nem hasonlítható a kialakulását inspiráló táncokhoz, önálló, egyedi stílusnak tekinthető. Nincs meghatározott ruhastílus, amiben táncolják, csak a divatos-alkalmi ruha általánosságban. Nem zenefüggő, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen típusú zenére táncolható, mindaddig, amíg 4/4-szer van, legyen az Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown és hasonló műfajok. A mozdulatok is rendkívűl sokszínűek az alap technika elsajátítása után bőven válogathatunk a zenére illő mozdulatokkal. Hullámzás, tekergés, tapsolás, összebújás, megállás, ahogyan éppen a zene adja és nekünk jólesik. A tizenévesektől korhatár nélkül mindenki megtalálhatja benne önmagát, a barátait vagy éppen a párját. A West Coast Swing tánc kikapcsol, felold és felszabadít. 

Nézd meg hogyan West Coast Swing - eltek tanáraink a belvárosban: 

 

West Coast Swing tanáraink

Gombos Tímea
 • Szeretem átadni az embereknek ennek a táncnak a tudását és az élvezetét, és hozzásegíteni őket ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban és szívből táncoljanak.

Keller Brigitta
 • Szeretném, hogy te is átéld az első tánc után, hogy minél többet akarsz a West Coast Swingből.

Miskolczy Viktor
 • Számomra a WCS a No.1. tánc, elsősorban a zenei sokszínűsége miatt, hiszen olyan kedvenc zenékre táncolhatok, melyeket a rádióban hallok nap, mint nap.

Szamos Krisztina
 • Ne stresszelj! Mindenki elkezdte valahol.

Szilágyi Bence
 • Szeretem a figurákat, a tánc különböző típusú zenékhez való alkalmazkodását és a táncpartnerek közötti kommunikációt.

Vajda Zsolt
 • Szeretném hozzásegíteni tanítványaimat ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban, és a saját stílusukban szívből táncoljanak.

Áraink

Főbérlet 12.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

Alkalmi díj (90 perces órákra) 2990 Ft


ÁRKALKULÁTOR

 

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben a hozott ember befizeti a havi tagsági díjat és neked már volt / van Goldance táncbérleted, amelyet be tudsz mutatni és együtt érkeztek az Ő első táncbérlet vásárlásakor!! :)

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 
A West Coast Swing órákon jellemzően napjaink népszerű slágereire táncolunk. Több zenei műfaj is felcsendül, legyen az R'n'B, Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown.
 

 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz szept. 27-ig!
Tanár: Kriszti , Bence 2 Nap: Kedd
Szept. 13-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
2 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz szept. 29-ig!
Tanár: Kriszti , Bence 4 Nap: Csütörtök
Szept. 15-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
3 0 West Coast Swing - Kezdő I.
Csatlakozz szept. 30-ig!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Szept. 16-tól!
Időpont: 18:00-19:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
4 0 West Coast Swing - Kezdő I.
A csoport nem teljesen kezdő szintű!
Tanár: Kriszti , Bence 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
5 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Kriszti , Bence 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
6 1 West Coast Swing - Kezdő II. Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
7 3 West Coast Swing - Középhaladó I. Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
8 4 West Coast Swing - Középhaladó II. Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
9 7 West Coast Swing - Haladó II. Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
10 8 West Coast Swing - Haladó III. Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
11 9 West Coast Swing - Social Terrace Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
12 19 West Coast Swing - Base Line
Invite only!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 19:30-21:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 10. 04.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Hétfő 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Középhaladó I. -
 
Hétfő 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Középhaladó II. -
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Haladó II. -
 
Kedd 20:00 - 21:30
West Coast Swing - Haladó III. -
 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Social Terrace -

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Szept. 15-től!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz szept. 29-ig!
 
Péntek 18:00 - 19:30
Szept. 16-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz szept. 30-ig!
 
Péntek 19:30 - 21:00
West Coast Swing - Base Line -
Invite only!

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Hétfő 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő I. -
A csoport nem teljesen kezdő szintű!
 
Kedd 18:30 - 20:00
West Coast Swing - Kezdő II. -

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 20:00 - 21:30
Szept. 13-tól!
West Coast Swing - Kezdő I. -
Csatlakozz szept. 27-ig!