West Coast Swing Budapest több pontján

Táncolj önfeledten napjaink R’n’B, Funky slágereire, vagy bármilyen 4/4-es zenére.
A West Coast Swing a modern idők társastánca.

 

A West Coast Swing (WCS) a 20. század közepén kialakult, Kaliforniából származó, a Lindy Hopban gyökerező társastánc. E modern táncstílus lendületessége, kreativitása által mára az egész világot meghódította. Különféle zenei stílusokra táncolható, így a zenéhez igazodva vált modern társastánccá. Azért is alakulhatott így, mert alapvetően improvizatív jellegű tánc, tehát a mozdulatokkal, díszítésekkel visszaadható az adott zenei stílus. A bulikon született, szabadon, kötött koreográfia nélkül táncolható, sőt, a WCS versenyeken az egyik legnépszerűbb kategória az un. „Jack & Jill”, ahol nem összeszokott párok indulnak, hanem a fiúk és a lányok külön-külön neveznek, és sorsolással döntik el, ki kivel táncol a bejátszásra kerülő zenére improvizálva.

Szeretnéd kipróbálni a West Coast Swing - et nagy táncos családunkban? Tedd meg az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra!

 

West Coast Swing oktatás vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában, Magyarország egyik legnagyobb West Coast Swing közössége alakult ki. Két advanced szintű tanárunk van - Zsolt és Viktor - akik dobogós helyezéseket értek el versenyeken. Tanárpárosaink folyamatosan képzik magukat, és nagy lelkesedéssel adják át tudásukat az órákon. Elsődleges céljuk, hogy az órán minden résztvevővel megszerettessék a táncot, és minél többen műveljék örömmel a WCS - t. Óráinkra pesti és budai helyszínen is járhatsz, havi bérleteddel ingyenes az átjárás a csoportok között.

 • Szereted napjaink slágereit?
 • Szereted a társaságot?
 • Szeretnél barátokat szerezni, ismerkedni?
 • Szeretnél könnyedén kapcsolatba lépni a másik nemmel?
 • Szeretsz partikba, bulikba, szórakozóhelyekre járni?
 • Szeretnél aktív résztvevője lenni egy bulinak?
 • Szeretnél ott magabiztosan, lazán, de stílusosan viselkedni?

Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, itt a helyed a West Coast Swing óráinkon. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, az első órádra a vendégünk vagy.

Ruházat: A tanfolyami órákra megfelelő ruházat a kényelmes utcai viselet.
Cipő: puha, lapos sarkú, hajlékony talpú cipő viselése javasolt mindkét nem részére, a WCS tánctechnikai sajátossága miatt. Elkötelezett West Coast Swingeseknek ajánljuk a direkt ehhez a tánchoz tervezett Brigell márkájú lábbeliket. 

Mit jelent az "advanced" szint? 
Az "advanced" a wcs-ben a versenyzői szintet jelöli. Pontgyűjtéses rendszerben sok-sok év alatt, rengeteg gyakorlással lehet feljutni newcommer, novice, intermediate, advanced és all star kategóriákba. Magyarországon még csak 4 - 5 advanced szintű wcs táncos van, köztük tanáraink Zsolt és Viktor. 

West Coast Swing figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű West Coast Swing figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!
 


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.

 

A West Coast Swing oktatás szintjei

A West Coast Swinget két irányra bonthatjuk: vannak akik a saját szórakozásukra szeretnének megtanulni táncolni, hobbiból - ez a social dance - ezután lesznek, akiknek annyira megtetszik, hogy szívesen versenyeznének is - ez a competitive dance. Teljesen kezdő szinttől 7 szinten tanulhatsz nálunk, majd akár hobbi vagy versenyzői szinten is táncolhatsz velünk. Rendszeres bulikon és fellépéseken is részt vehetsz.

Kezdő I-II. szint – kb. 3 -6 hónap, ismerkedés az alap figurákkal, a 4/4 zenével és a basic ritmikával. Bevezetés a kapcsolat (partnership), a vezetés - követés technikájába, alapvető lépéstechnika elsajátítása.

Középhaladó I-II. szint – kb. 3 - 6 hónap, basic figurák kombinációi, variációi, alapritmika, alapfigurák magabiztos önálló használata lassú/közepes zenére a ritmus tartása mellett. Lendületesebb táncolás, bevezetés a zenei interpretációba kisebb variációkkal és további technikai elemekkel.

Haladó I-III. szint - lépéstechnika és a vezetés - követés technika (partnership) magasabb szinten. Lépés variációk, styling, a musicalityhez szükséges ritmus váltások, figura kombinációk, lassú/közepes/gyors zenékre táncolás.


Versenyzési lehetőség a Goldance Tánciskolában

A versenyzést általában 1,5 - 2 év általános WCS tanulás után ajánljuk azoknak, akiknek kedvük van belevágni. Ehhez már több technikai tudás, sok gyakorlás és kitartás szükséges. A Goldance - ben szintezett órákon vehetsz részt, és ha netán versenyeznél, különböző technikai órákon készítenek fel jelenleg is aktívan versenyző advanced tanárpárosaink. Választhatsz a hobbi Social Terrace, vagy a BabyMaster, illetve MasterClass csoportok között.

Ha valaki szereti az izgalmakat és a megmérettetéseket, akkor lehetősége van rendszeresen versenyeken indulni. A WCS - ben a hobbitól a profi szintig sokan megtalálják a helyüket.

Social Terrace - Összetett figura kombinációk, amit a bulikban tudsz használni. Partnership, díszítések, styling, footwork. Magabiztosan tudsz táncolni bármilyen szintű partnerrel, kezdőtől a haladóig többféle stílusú zenére is. Kreatívan fűzöl össze figurákat partnerhez és a zenéhez adaptálódva.

MasterClass - Versenyzői szintű technikai órák, azok számára, akiknek kedve van versenyzéshez, fellépésekhez. Haladó styling, zenetáncolás, forgástechnika, finomságok, díszítések a saját stílus megtalálásához. 

West Coast Swing órarend 
 

West Coast Swing tanáraink

Gombos Tímea tánctanár (advanced)

Timi 6 évnyi jazz balettes alapok után 10 éven keresztül sport aerobik versenyzõ volt (OB II. hely, EB VIII. hely), majd a Budapesti Tanítóképzõ Fõiskola elvégzését követően a Testnevelési Egyetemen aerobik-verseny fitness szakedzõ lett. Évekig edzősködött és tanított gyerekeknek sport aerobikot, aztán éveken keresztül magával ragadta a kubai salsa őrület.
A West Coast Swinggel 2008 - ban ismerkedett meg, ekkor a West Coast Swing még egészen új volt Magyarországon. Rögtön magával ragadta ez a tánc, mert ötvöződik benne a modern tánc, a jazz balett és a társastánc, amit nagyon szabadnak és önkifejezőnek talált. Hamarosan sok külföldi workshopon és magánórán vett részt, ahol nemzetközi champion tanároktól tanulhatott.
A tanítás mindig is a vérében volt, így Vajda Zsolttal hamarosan elindították WCS tanfolyamaikat. Egy baráti párosnak köszönhetően kerültek nagy táncos családunkba, és hihetetlen gyorsasággal népszerűsítik nálunk ezt a táncot.
Versenyeken is rendszeresen részt vett, Zsolttal párosban classic kategóriában többszöri dobogós hellyel büszkélkedhetnek (2013. SSS III hely, Hungarian Open III.hely, 2013. Budafest III. hely, Open Strictlyben is többször voltak döntõben). Az MLTSZ Országos versenyein többször elsõ helyezést értek el, 2013 - ban Látványtánc Európa Bajnokok lettek a swing alapú táncok kategóriájában mind párosban, mind formációban.
A rendszeres tanítás mellett folyamatosan képzi magát nemzetközi workshopokon és magánórákon, hogy mindig az aktuális trendet és stílust, valamint a legújabb technikákat adhassa át tanítványainak.
 

Vajda Zsolt tánctanár (advanced)

Zsolt társastáncos pályafutása 15 évesen kezdődött Székesfehérváron, ahol a Felicita néven működő táncklub keretein belül kezdte a versenyzést. Ezután Budapesten a Botafogo táncklubban talált befogadó társaságra, ahol két évig volt szerencséje belekóstolni a formáció világába is. Utolsó párjával – Horváth Dórival – 2004 - ben B osztályos területi bajnokok lettek, majd a B Országos Bajnokság bronzérmesei lettek és a latin magyar ranglistán a 24 - be kerültek. Már ebben az időszakban is tartott tánctanfolyamokat egyetemistáknak, és rengeteg fellépésen vett részt.
Tagja lett a Belvárosi Színház Interoperett Tánckarának, ahol igazán remek csapattal évekig ropták az operett slágerekre a változatos táncokat, valamint két évig szerepelt a Botafogo táncklub Aladdin című színházi táncjátékában is. 2007 - ben egy fellépőcsoporttal jutott ki Korfura, ahol latin show-val szórakoztatták a közönséget. A show-ra való felkészülés alkalmával botlott bele a Tatiana Mollman - Jordan Frisbee páros koreografiáiba, és rögtön szerelmese lett az addig számára teljesen ismeretlen West Coast Swingnek. Így alakult, hogy Gombos Timivel elkezdték ezt a táncot tanulni. Kezdetben csak itthon, később rendszeresen részt vettek külföldi versenyeken és workshopokon is, ahol számos nagynevű tanártól tanulhattak.
A tanítás mellett a versenyezés sem mellékes. A WSDC (World Swing Dance Council) Jack & Jill versenyeken többször dobogós helyet sikerült elérni. Az MLTSZ versenyein Timivel többször első helyezést értek el, 2013 - ban Látványtánc Európa Bajnokok lettek a swing alapú táncok kategóriájában mind páros táncban, mind formációban.
Timivel 2010 óta tanít West Coast Swinget. Céljuk, hogy másokkal is megszerettessék ezt a táncot. Szeretnék hozzásegíteni tanítványaikat ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban, és a saját stílusukban szívbõl táncoljanak.

Timi és Zsolt kedvenc tanárai, akiktől már tanultak: Tatiana Mollmann, Jordan Frisbee, Jennifer de Luca, John Lindo, Kyle Redd, Sarah Van Drake, Maxence Martin, Virginie Grondin, Benji Swimmer, Ben Morris


Keller Brigitta tánctanár

Brigi egész életét átszövi a tánc, a mozgás és a sport. Már 3 évesen megismerkedett a ritmikus sportgimnasztikával, és tíz évig kitartóan tornázott, megfűszerezve más sportokkal, mint például az úszás és a röplabda. A gimnáziumi évek alatt az egri majorette csoport tagja lett, ahol a csapatuk kiemelt arany minősítést szerzett. A négy év alatt számos belföldi és külföldi fellépésük volt, és ez az időszak azért is különösen meghatározó számára, mert a majorette próbák alatt figyelt fel a szomszéd teremben gyakorló versenytáncosokra.
16 évesen szerelmes lett a társastáncba, és közel négy éven át vett részt hazai latin-amerikai táncversenyeken egészen C osztályos szintig. Ezzel párhuzamosan folyamatosan jazz balettre is járt. Miután a versenyzést befejezte, belekóstolt a vonalas salsába, majd a hastáncban is.
A West Coast Swing - re Vajda Zsolt hívta fel a figyelmét, az első YouTube-videó, mely azonnal megfogta, Jordan Frisbee és Tatiana Mollman classic tánca volt. 2010 - ben kezdett el táncolni Zsoltnál és Timinél, vezetésük alatt a Swingshot formáció tagja lett 3 évre, mellyel a Magyar Látványtáncok Versenyén arany minősítést értek el.
Egy térdsérülés miatt két év pihenőre kényszerült, de 2014 októberében visszatért a WCS életbe. Ekkor ismerkedett meg Miskolczy Viktorral, akivel az első közös táncuk után tudták, a lehető legtöbbet akarják a West Coast Swing - ből.


Miskolczy Viktor tánctanár (advanced)

Viktor egész gyermekkorát áthatotta a sportolás öröme, már 6 éves korában versenyszerűen szertornázni kezdett. Más sportágak is felkeltették az érdeklődését; kiskora óta síel és snowboardozik, tinédzserként pedig teniszezett, úszott, röplabdázott és kick-boxolt is. Első egyetemi éveiben találkozott a capoeira - val. Mivel nagy zeneimádó, azonnal megfogta ez a küzdősport, melynél fürge, trükkös mozdulatokkal, változatos zenei stílusokra, különböző technikákkal kell harcot imitálni. A mai napig hobbi szinten futballozik is a barátaival, főként kispályás amatőr bajnokságokban.
Később belekóstolt rövid időre a kubai salsába, de a zenei világa nem fogta meg. Ekkor talált rá egy YouTube - videóra, melyben John Lindo és Deborah Szekely táncol. Ledöbbent, amikor rájött, hogy a videón egy versenyt lát, ahol a párokat a helyszínen sorsolják össze, és tánc közben improvizálniuk kell. Már ekkor lenyűgözte a West Coast Swing sokszínűsége.
2013 szeptemberében kezdett el West Coast Swingelni. nnyira megtetszett számára a WCS, hogy rövid idő után párhuzamosan több tanárpárhoz is járt táncolni, végül már heti 5 - 6 alkalommal táncolt. Az elmúlt három év alatt közel 30 hazai és nemzetközi rendezvényen vett részt, amelyeken a WCS legjobb tanáraitól, Jordan Frisbee-től, Maxence Martin-tól és Ben Morris-tól is tanulhatott.
2014 októberében ismerkedett meg Keller Brigittával, akivel az első tánc után érezte, azonos energiákkal táncolnak. Azóta rendszeresen részt vesznek nemzetközi workshopokon, ahol nemcsak a legjobb külföldi tanároktól tanulnak, hanem versenyeznek is. 

Melyik tanárpárosunkhoz szeretnél járni? Nézd meg az órarendet, és regisztrálj MOST ingyenes első órádra!


9 indok, amiért érdemes a West Coast Swing - et választanod

1. Mai slágerekre táncolhatsz;  R’n’b, Soul, Hip-hop, slágerek, amiket a rádióban hallasz (pl.: Justin Bieber, Major Laser, Chris Brown).

2. A tánc egyben testmozgás is, javítja a fizikai erőnlétet.

3. Fejlesztheted a mozgáskoordinációdat, a test - tudatodat, szebb lesz a tartásod, a járásod.

4. Társaságba tartozhatsz, barátokra tehetsz szert, akár párkapcsolatra is lelhetsz.

5. Általános tánctechnikát tanulsz, amit más táncokban is hasznosíthatsz (lépéstechnika, vezetés - követés).

6. Segít a felgyülemlett stressz levezetésében, felold, ellazít.

7. Kreatívitásra és önkifejezésre ad lehetőséget.

8. Ha szívesen szerepelsz, fellépéseken megmutathatod magad.

9. Ha tudásodat szeretnéd másokkal összemérni, akkor versenyzésre is van lehetőséged.


A West Coast Swing - ről bővebben

A WCS-ben tényleg a férfiak vezetnek, vagyis táncoltatják a nőt. Fontos eleme a vezetéstechnika. Már az első órákon megismerkedhetsz ezzel az érzéssel, ahogy a testek kommunikálnak. A kezünk segítségével vannak összekötve a testjeink, így a férfi oda vezeti a lányt, ahová akarja, a lány megtanulja hagyni magát és követ. De ettől nem lesz kiszolgáltatott, hiszen csak a kapcsolatra kell figyelnie, a teste szabadon mozoghat közben. Nyomhat hullámokat, tekereghet, és ebben a táncban átveheti néha az irányítást, bizonyos helyeken belenyúlhat a táncba. Megállíthatja a férfit, hogy most Ő mutatja meg magát egy kicsit. A férfi adja az impulzust, a nő reagál rá. Izgalmas játék férfi és nő között. A WCS-es vezetés technika minden tánc alapja.

A WCS a mai napig fejlődik, már nem hasonlítható a kialakulását inspiráló táncokhoz, önálló, egyedi stílusnak tekinthető. Nincs meghatározott ruhastílus, amiben táncolják, csak a divatos-alkalmi ruha általánosságban. Nem zenefüggő, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen típusú zenére táncolható, mindaddig, amíg 4/4-szer van, legyen az Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown és hasonló műfajok. Hullámzás, tekergés, tapsolás, összebújás, megállás, ahogyan éppen a zene adja és nekünk jólesik. A tizenévesektől korhatár nélkül mindenki megtalálhatja benne önmagát, a barátait vagy éppen a párját. A West Coast Swing tánc kikapcsol, felold és felszabadít.

Nézd meg hogyan West Coast Swing - eltek tanáraink a belvárosban: 

 

West Coast Swing tanáraink

Gombos Tímea
 • 2008-ban ismerkedtem meg a West Coast Swinggel Zsolttal közösen, amit akkor nemrégiben hozott be Magyarországra Jóri Rita és Balázsy Ádám. 
  Rögtön magával ragadott ez a tánc, mert ötvöződik benne a modern tánc, a jazz balett és a társastánc. Ettől lesz szabad és kifejező. Hamarosan sok külföldi workshopon és magánórán vettem részt, ahol főleg nemzetközi champion tanároktól tanulhattam: Tatiana Mollmann, Jordan Frisbee, Jennifer de Luca, John Lindo, Kyle Redd, Sarah Van Drake, Maxence Martin, Virginie Grondin, Benji Swimmer, Ben Morris... a kedvenceim!
  A tanítás mindig is a véremben volt, így Vajda Zsolttal hamarosan elindítottuk wcs tanfolyamainkat. 
  Egy baráti párosnak köszönhetően kerültünk a Goldance Tánciskolába, ami immár 4 éve ad otthont a West Coast Swingnek, és hihetetlen gyorsasággal népszerüsíti ezt a táncot. 

Keller Brigitta
 • A West Coast Swingre Vajda Zsolt hívta fel a figyelmemet, az első Youtube-videó, mely azonnal megfogott, Jordan Frisbee és Tatiana Mollman classic tánca volt.

  2010-ben kezdtem el táncolni Vajda Zsoltnál és Gombos Tímeánál, vezetésük alatt a Swingshot formáció tagja lettem 3 évre, mellyel a Magyar Látványtáncok Versenyén arany minősítést értünk el.

Miskolczy Viktor
 • Számomra a WCS a No.1. tánc, elsősorban a zenei sokszínűsége miatt, hiszen olyan kedvenc zenékre táncolhatok, melyeket a rádióban hallok nap, mint nap.

Szamos Krisztina
 • Megismerkedés a west coast swinggel

  A sok unatkozós, sorozatnézős és nassolós hétköznapi esték után rá kellett döbbenjek, hogy nem tudja semmi és senki más helyettesíteni azt az örömöt, amit a tánc nyújt nekem. Ezt felismervén visszatértem ebbe a világba, ezúttal a Goldance tánciskola óráira. Egy olyan táncot választottam, ahova nem kell fix partner és folyamatos a párcsere, így ismerkedtem meg a west coast swinggel 2014-ben.

  Szeretni bolondulásig

  Egyből magával ragadott ez a világ. Lányként is hatalmas lehetőségeket nyújt ez a tánc, persze csak akkor, ha a partnerem engedi. Humorossága kézenfekvő, a zenét pedig KÖ-TE-LE-ZŐ kitáncolni! J Tanítványaimnak pedig szeretném átadni és megmutatni a tánc nyújtotta örömöt és alternatívákat.

Szilágyi Bence
 • Szüleim jóvoltából már egészen kisgyerek korom óta jelen van az életemben a zene és a tánc, amit igazán általános iskolás koromtól művelek tudatosan. Ekkor a néptánc volt az, ami a zenei sokszínűséggel és a látványos mozdulatokkal elcsábított. Ennek eredményként 10 éven keresztül műveltem ezt a táncstílust és részt vettem számos csoportos és szóló fellépésen és versenyen is.

Vajda Zsolt
Áraink

Főbérlet 9990 Ft, egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet + 3000 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet + 1500 Ft, az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


6 alkalmas bérlet 12.000 Ft. Érvényes a váltás napjától két hónapig. (Következő utáni hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)
 

Alkalmi díj (90 perces órákra) 2.500 Ft


ÁRKALKULÁTOR

 

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. 


50+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják!

 

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
2 0 West Coast Swing - Kezdő I. szint Tanár: Kriszti , Bence 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
3 0 West Coast Swing - Kezdő I. szint Tanár: Brigi , Bence 3 Nap: Szerda
Időpont: 19.30-21.00
Helyszín: Örs Vezér tere - Cédrus bevásárlóközpont
Érdekel
4 0 West Coast Swing - Kezdő I. szint Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
5 0 West Coast Swing - Kezdő I. szint Tanár: Kriszti , Bence 1 Nap: Hétfő
Időpont: 19.15-20.45
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Tükör terem
Érdekel
6 1 West Coast Swing - Kezdő II. szint Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 17.00-18.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Érdekel
8 1 West Coast Swing - Kezdő II. szint Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
9 1 West Coast Swing - Kezdő II. szint Tanár: Timi , Zsolt 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Érdekel
10 1 West Coast Swing - Kezdő II. szint Tanár: Brigi , Viktor 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Móricz - Szent Imre
Érdekel
12 4 West Coast Swing - Középhaladó II. szint Tanár: Timi , Zsolt 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
13 4 West Coast Swing - Középhaladó II. szint Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Érdekel
14 6 West Coast Swing - Haladó I. szint Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Érdekel
15 6 West Coast Swing - Haladó I. szint Tanár: Brigi , Viktor 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
Érdekel
17 9 West Coast Swing - Social Terrace szint Tanár: Timi , Zsolt 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
18 10 West Coast Swing - Master Baby szint
Technikai óra. Fix partner szükséges.9 hónapos tudástól. Goldances bérlet nem érvényes, de kedvezményt jelent. A 3000 Ft-os ár nem számít bele a kiegészítő bérletekbe!
Tanár: Brigi , Viktor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Érdekel
19 11 West Coast Swing - Master Class szint
Goldances bérlet nem érvényes, de kedvezményt jelent. A 3000 Ft-os ár nem számít bele a kiegészítő bérletekbe!
Tanár: Timi , Zsolt 5 Nap: Péntek
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Érdekel

Utolsó frissítés dátuma: 2020.03.13. Érvényes 2020. január 7-től.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Péntek 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Kedd 20.00 - 21.30
West Coast Swing - Kezdő I. -
 
Kedd 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Social Terrace -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Középhaladó II. -
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
West Coast Swing - Master Baby -
Technikai óra. Fix partner szükséges.9 hónapos tudástól. Goldances bérlet nem érvényes, de kedvezményt jelent. A 3000 Ft-os ár nem számít bele a kiegészítő bérletekbe!

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Péntek 17.00 - 18.30
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Csütörtök 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Péntek 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Haladó I. -
 
Péntek 20.00 - 21.30
West Coast Swing - Master Class -
Goldances bérlet nem érvényes, de kedvezményt jelent. A 3000 Ft-os ár nem számít bele a kiegészítő bérletekbe!

MÓRICZ - SZENT IMRE - Szent Imre Gimnázium, XI. ker. Villányi út 27.

 
Kedd 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Kedd 20.00 - 21.30
West Coast Swing - Haladó I. -

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Hétfő 19.15 - 20.45
West Coast Swing - Kezdő I. -

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Hétfő 18.30 - 20.00
West Coast Swing - Kezdő II. -
 
Hétfő 20.00 - 21.30
West Coast Swing - Középhaladó II. -

Örs Vezér Tere - Cédrus bevásárlóközpont

 
Szerda 19.30 - 21.00
West Coast Swing - Kezdő I. -
A járványhelyzet miatt határozatlan ideig zárva tartunk RÉSZLETEK ITT