Goldance Tánciskola Budapesten és környékén

Téged is vár a Goldance táncos családja

Isten hozott a Goldance Tánciskola táncos családjában! A családban nem számít ki vagy, honnan jöttél, csak az, hogy szeress táncolni!  Legyen az sportos Zumba®, elegáns Társastánc, forró Salsa, funky West Coast Swing, agyeldurrantós Rocky, vagy sexy Bachata, nálunk megtalálod a “táncos családtagokat”! Mi a TÁNC  szeretetével tesszük  jobbá a világot. Engedd meg, hogy bemutassuk tánciskolánk történetét!

 

Goldance Tánciskola Budapesten és környékén
"Ha meg akarsz ismerni valamit, vegyél részt benne! Ha tudni akarod mi a tánc, ne a táncost nézd, légy te a táncos!"
Fred Astaire

Tánciskolánk bemutatkozik 

Tánciskolánk 2003 - ban, két helyszínen kezdte meg működését, Társastánc oktatással. 2005 - től már amatőr szintű versenyzőket is képeztünk, míg 2007 - ben csatlakoztunk a Magyar Táncsport Szövetséghez, immáron hivatalosan is elindult nálunk a Versenytánc. 2006 - ban megérintett minket a Salsa forró hangulata. Pár évig csak baráti csapatként, majd 2009 óta komolyabb oktatás keretében oktatjuk a világ egyik leg - magával ragadóbb táncstílusát. 2010  volt a következő nagy vízválasztó iskolánk életében, amikor elkezdtünk Zumba® - t oktatni. A következő táncstílus a West Coast Swing volt, 2012 - ben, amit felvettünk repertoárunkba, mivel szuperül kiegészíti a klasszikus Társastáncokat. Majd elkövetkezett 2014 januárja, amikor az első Rocky óránkon azonnal ráébredtünk, hogy nagy hiányt pótolunk ezzel a pörgős, vagány táncstílussal. Legfiatalabb “gyermekünk” a Bachata, melyet 2016 óta táncolunk és tökéletesen kiegészítője a Salsának. Senior társastáncosaink nagy örömére, 2014 óta,  immáron az 50+ - os örökifjúakat is oktatjuk.

Tánctáborokat,  Táncversenyeket is aktívan szervezünk. Havi rendszerességgel tartunk workshopokat és  táncpartykat.

 

A Goldance vezetője: Kreiter DávidKreiter Dávid

1997 óta táncolok. 2003 óta tanítok standard és latin-amerikai táncokat. 2008-ban szereztem másoddiplomát a Magyar Táncművészeti Főiskola modern társastánc tanári szakán.
     
A standard és latin-amerikai táncokon kívül szenvedélyeim még a balett és a salsa. Ez a négy stílus számomra kiegészítik egymást, mint a tűz, a víz, a föld és a levegõ.

A táncban megtaláltam mindent, ami fontos: szerelmet, gyűlöletet, szenvedélyt és az összes elhasznált közhelyet, melyek nélkül minek is élnénk. Minden nap újat tanulok, és majd akkor nem táncolok, ha már nem lesz ilyen nap…
    
Maximalizmusra törekszem magammal és tanítványaimmal szemben.

  • Kedvenc eredményeim:
  • 2009. Hungarian Open (Rising Star) I. hely
  • 2005. Standard Magyar Bajnokság III. hely
  • 2005. Savaria Grand Prix I. hely