Zumba® Budapesten és környékén

Fitness + Tánc + Party = Zumba® a Goldance családdal :)
Mozogj, fogyj és érezd jól magad velünk vérpezsdítő Zumba óráinkon.

A Zumba latin táncokra épülő fitneszprogram. A Zumba órákon fergeteges hangulatban bulizunk együtt, ami pozitív energiáid felszabadításának igazi katalizátora és az edzés kardió, valamint izomerősítő szempontból is nagyon hatékony. Ha fogyni szeretnél, jobb mozgásformát nem is igen találhatnál. Egy 60 perces Zumba óra alkalmával kb. 600 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességedet is. Tudtad, hogy a nevetés mozgás közben még több kalória elégetését eredményezi? A Zumba edzés alatt mindenki vidám, ez egy nagyszerű kikapcsolódás, tökéletes feszültséglevezető. A Zumba edzés alatt garantáltan megfeledkezel a szürke hétköznapokról, és egy szenvedéllyel végig Zumbázott óra után feltöltődve, újult erővel állhatsz hozzá a kihívásokhoz. A kiadós mozgás mellett a rendszeres Zumbázás a mentális egészségedre is pozitív hatással van. Kitáncolod magadból a feszültséget, és a stressz garantáltan elszáll az óra végére. Felfrissülsz testileg és lelkileg is.


 

A Zumba órákat instruktoraink vezetik, a népszerű latinos zenékre épülő koreográfiák, a lépések és a mozdulatok korábbi táncos tapasztalatok nélkül is mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. A Zumba órák csoportosak, de nem párban, hanem egyénileg táncolunk. Az óráinkon többségében hölgyek vesznek részt, de férfiakat is szívesen látunk. Korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel várunk. Az órarendben megtalálható kezdő szinttel jelölt csoportokat kifejezetten a Zumbával újonnan ismerkedőknek ajánljuk, azonban az alapszintű csoportokhoz is bárki, bármikor csatlakozhat. Bátran gyere el óráinkra, hiszen a Zumbában nincsenek rossz mozdulatok, csak egyedi szólók, itt kudarc nem érhet. Az a legjobb Zumbás, aki a legjobban élvezi :) Próbáld ki milyen nálunk egy Zumba óra, regisztrálj MOST ingyenes első órádra!
 

Zumba edzés vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában az első között kezdtünk el Zumba edzéseket tartani Magyarországon, 2010 óta jelentős szerepet vállalunk a Zumba magyarországi elterjedésében. Ez idő alatt már több, mint 10.000 - en vettek részt Zumba óráinkon, és járnak hozzánk óráról-órára. Tanáraink képzett Zumba instruktorok, akik maguk is szenvedélyes Zumbások, így nagy lelkesedéssel motiválnak mindenkit az óráinkon. Koreográfiáinkat rendszeresen frissítjük, így hosszú távon sem válnak unalmassá edzéseink. A Zumba óráinkon szuper a hangulat, mindenki nagy táncos családunk tagjának érezheti magát.

Budapesten és környékén több helyszínen tartunk Zumba edzéseket, változatos időpontokban. 30 napos bérletünkkel korlátlan alkalommal, bármikor, bármelyik helyszínünkön részt vehetsz a Zumba edzéseinken. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, milyen nálunk egy Zumba edzés. Az első órád ingyenes, előzetes regisztrációt követően. 
 

Figurák 1 percben 

Ismerj meg néhány népszerű Zumba figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 

Zumba zenék

Koreográfiánk zenéit összegyűjtöttük YouTube lejásztási listánkon, így bárhol, bármikor ráhangolódhatsz a Zumba óráink hangulatára.


Mi zajlik a testedben egy Zumba óra alatt? 

Először is nézzük, hogyan is épül fel egy 60 perces Zumba óra. A Zumba órák menete a bemelegítésből, táncból és levezetésből áll. Kezdjük az elején, a bemelegítésnél. Ez az első szakasza az órának, aminek célja, hogy testedet felkészítsd a táncra, cardio edzésre, a terhelésre. Fokozatosan izmaid bemelegednek, gyorsulni kezd a légzésed, ezáltal a vérkeringésed, szívverésed is szaporább lesz, így kitágulnak a hajszálereid és testhőmérsékleted megemelkedik. Ízületeidben elindul az a bizonyos folyadék termelődése, ami úgymond „beolajozza” azokat és rugalmasabbak lesznek. A bemelegedés mindenkinél más időintervallumot igényel, de átlagosan 10 perccel számolhatunk.

Amikor még úgy érzed, hogy nehezedre esik a mozgás, és kellemetlen a lihegés, akkor még zajlanak a leírt folyamatok, majd egyszer csak átbillensz egy holtponton, ami után egész könnyedén tudsz táncolni, ugrálni, akkor már nyugodt lehetsz, testedet felkészítetted az órára. A bemelegítés nagyon fontos, ezért sosem hagyjuk ki, hiszen látod, mennyire szükséged van rá. Így kellemetlen sérülésektől kímélheted meg magad.

Nézzük tovább, mi is történik a következő igen kemény szakaszban. Itt már beszélhetünk cardio, intervall edzésről. Mivel a cardio szóból is kiderül, a szív terhelését fokozzuk, az intervallum szó pedig arra utal, hogy nagy intenzitású és pihentető szakaszok váltakoznak. Amikor például táncolsz egy pörgős reggaeton-t, majd egy hajtós merengue-t, aztán egy ugrálós party dancet, akkor érezheted, hogy ez egy intenzív blokk. A keringésed, pulzusod felgyorsul, belép a zsírégető zónába és kezdetét veszi a zsírégetés, kalória felhasználás, elkezdesz izzadni, amivel méreganyagok távoznak szervezetedből. Itt tudod szabályozni edzésed intenzitását, de ha kezdő vagy, a fokozatosságra ügyelj nagyon!

Hogyan tudod kivitelezni, és a maximumot beleadni a Zumbába? Minél jobban tudod és ismered a koreográfiát, annál tudatosabban csinálod a mozdulatokat. Az ugrások legyenek magasak, a guggolások mélyek, a lépések pontosak. Figyeld instruktorod lábait, hogy valóban azt léped-e Te is. Lényeges, hogy mikor zárod a lábad és mikor nem, mekkorák a lépéseid nagyságai, milyen magasra húzod fel a térdeidet, stb. Kezeid dinamikusan dolgozzanak, legyen benne erő és a mozdulatokat indítsd el, állítsd meg, sose lógjanak. Mellkas és csípő is végig dolgozik, egyszóval teljes testedből táncolj! Majd következik egy pihenősebb szakasz, például bachata, axe, vagy más kellemes tempójú tánc, ami közben pulzusod lelassul. Esetleg pihenhetsz 30 másodpercet, amikor ihatsz pár korty vizet, hiszen a kiizzadt folyadékot pótolnod kell. Ezután folytatjuk a következő blokkal.

Végül a levezető szakasz már kellemes élmény lesz számodra. Ez ugyanolyan fontos, mint a bemelegítés, mindig csináld végig, hiszen itt is fontos folyamatok zajlanak. A pulzusodat csökkenteni kell úgy, hogy fokozatosan csökkented a mozgást. (Sose állj meg, ha lüktet a vér az ereidben, mert ájuláshoz is vezethet!) Ez legalább 5 percet vesz igénybe, majd jöhetnek az izmok és ízületek.

A megterhelt felmelegedett izmoknak szüksége van a nyújtásra, hogy könnyebben regenerálódjanak, és ne legyen izomlázad. Figyelj oda, ha fájdalmat érzel, ne erőltesd, itt is a fokozatosság a lényeg! Ízületeid flexibilitása annál nagyobb lesz, minél jobban nyújtod izmaidat.

Ezen folyamatok komplex lefolyása sokat segít közérzeteden, fittségeden, ellenálló képességeden és állóképességeden is, ha rendszeresen beiktatod életedbe a Zumbát.


A Zumba története 

A Zumba történetének kezdete Alberto "Beto" Perez nevéhez füződik. Caliban, Columbia-ban nőtt fel, mindig szerette a táncot és a testmozgást, saját csoportjait tanította. Az 1990-es évek közepén egy nap megérkezett, hogy tanítsa rendszeres aerobik óráját, amikor rájött, hogy elfelejtette elhozni az óra zenéjét. Nem akart csalódást okozni a csoportjának, visszatért a kocsijához, megragadta a saját zenéit és azt mondta a csoportnak: ma valami mást fogunk csinálni! Improvizálta az egész órát különböző merengue és salsa zenékre, így született a Zumba. Gyorsan népszerűvé vált az újszerű program, Beto egyre jobban kifejlesztette a stílust, nemsokára két koreográfiát Shakira számára is készíthetett.

Néhány év múlva Beto úgy döntött, hogy Amerikába költözik, hogy kövesse az amerikai álmot és közben két olyan üzletembert mutattak be neki, akik nagy érdeklődést mutattak a Zumba iránt. Az amerikai közönség gyorsan megkedvelte a Zumbát és nem sokkal később világszerte elterjedt az új táncstílus, a többi pedig már történelemnek számít.


Nézd meg a Zumbáról velünk készült riportotRegisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy Zumba edzés nagy táncos családunkban! 

Áraink

Főbérlet  9500 Ft, egy táncágra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. A váltás napjától 30 napig érvényes.

 

Első kiegészítő bérlet + 2500 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncágra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Bármikor vásárolható, de érvényessége megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével.

 

Második kiegészítő bérlet  + 1000 Ft, az összes táncstílus összes táncórájára, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Bármikor vásárolható, de érvényessége megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével.


Alkalmi díj (90 perces órákra) 2.250 Ft

Alkalmi díj (60 perces órákra) 1.500 Ft


Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád- online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 

 

Órarend

Találatok

Zumba csoportban tetszőleges szinten tetszőleges napon, tetszőleges tanárral,  tetszőleges időpontban, helyszín tetszőleges.
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
3 2 Pest Zumba - Alap szint Gábor 1 Hétfő
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
4 2 Buda Zumba - Alap szint Nóri 1 Hétfő
18.00-19.00
Móricz - Szent Imre
5 2 Pest megye Zumba - Alap szint
Bérlet 6200 Ft, alkalmi díj 1200 Ft!
Kati 1 Hétfő
18.00-19.00
Mogyoród - Szent László Ált. Isk.
6 2 Pest Zumba - Alap szint Blanka 1 Hétfő
18.30-19.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
7 6 Pest Zumba - POWER DANCE szint
Szívás de király! :)
Ultrakemény óra, több stílussal.
Blanka 1 Hétfő
19.30-20.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
9 2 Pest Zumba - Alap szint Gábor 2 Kedd
10.00-11.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I. Em
10 2 Pest Zumba - Alap szint Kati 2 Kedd
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
12 2 Buda Zumba - Alap szint Sveti 2 Kedd
17.30-18.30
Móricz - Szent Imre
13 2 Csepel Zumba - Alap szint Anita 2 Kedd
18.00-19.00
CSEPEL - Jedlik
14 2 Pest Zumba - Alap szint Kati 2 Kedd
18.30-19.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I. Em
15 2 Csepel Zumba - Alap szint Anita 2 Kedd
19.00-20.00
CSEPEL - Jedlik
16 2 Pest Zumba - Alap szint Andris 2 Kedd
20.00-21.00
XV. ker. - Csokonai
17 2 Pest Zumba - Alap szint Gábor 3 Szerda
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
18 1 Pest Zumba - Kezdő szint Sveti 3 Szerda
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III. Em
19 2 Buda Zumba - Alap szint Nóri 3 Szerda
17.30-18.30
Móricz - Szent Imre
20 2 Pest Zumba - Alap szint
Váltott tanárokkal
Blanka 3 Szerda
18.30-19.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
23 2 Pest Zumba - Alap szint Gábor 4 Csütörtök
10.00-11.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I. Em
24 2 Pest Zumba - Alap szint Anita 4 Csütörtök
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
25 2 Buda Zumba - Alap szint Andris 4 Csütörtök
17.30-18.30
Móricz - Szent Imre
26 2 Pest Zumba - Alap szint Anita 4 Csütörtök
18.30-19.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.Em 214.
27 2 Pest Zumba - Alap szint
Bérlet 6200 Ft, alkalmi díj 1200 Ft!
Kati 4 Csütörtök
18.00-19.00
Mogyoród - Szent László Ált. Isk.
29 2 Pest Zumba - Alap szint Kati 4 Csütörtök
20.00-21.00
XV. ker. - Csokonai
30 2 Pest Zumba - Alap szint Andris 5 Péntek
16.30-17.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
32 2 Pest Zumba - Alap szint Gábor 5 Péntek
17.30-18.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
34 2 Csepel Zumba - Alap szint Andris 5 Péntek
Szept. 21 - től!
19.00-20.00
Csepel - Mátyás Király
151 2 Buda Zumba - Alap szint Sveti 6 Szombat
10.00-11.00
Móricz - Szent Imre

Utolsó frissítés dátuma: 2018.09.25. Érvényes 2018 szeptember 3 - tól.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

CSEPEL - Mátyás Király Ált. Isk.

 
Péntek 19.00 - 20.00
Szept. 21 - től!
Zumba - Alap -

Csepel - Jedlik Ányos Gimnázium

 
Kedd 18.00 - 19.00
Zumba - Alap -
 
Kedd 19.00 - 20.00
Zumba - Alap -

CSOKONAI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - XV. ker. Eötvös utca 64-66.

 
Kedd 20.00 - 21.00
Zumba - Alap -
 
Csütörtök 20.00 - 21.00
Zumba - Alap -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. Fsz.

 
Hétfő 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Hétfő 18.30 - 19.30
Zumba - Alap -
 
Kedd 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Szerda 18.30 - 19.30
Zumba - Alap -
Váltott tanárokkal
 
Csütörtök 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Péntek 16.30 - 17.30
Zumba - Alap -
 
Péntek 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I. Em.

 
Kedd 10.00 - 11.00
Zumba - Alap -
 
Kedd 18.30 - 19.30
Zumba - Alap -
 
Csütörtök 10.00 - 11.00
Zumba - Alap -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II. Em. 214.

 
Csütörtök 18.30 - 19.30
Zumba - Alap -

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II. em. 201-es

 
Hétfő 19.30 - 20.30
Zumba - POWER DANCE - Szívás de király! :)
Ultrakemény óra, több stílussal.

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III. Em.

 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Kezdő -

MÓRICZ - SZENT IMRE - Szent Imre Gimnázium, XI. ker. Villányi út 27.

 
Hétfő 18.00 - 19.00
Zumba - Alap -
 
Kedd 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Csütörtök 17.30 - 18.30
Zumba - Alap -
 
Szombat 10.00 - 11.00
Zumba - Alap -

MOGYORÓD - Szent László Ált . Isk.

 
Hétfő 18.00 - 19.00
Zumba - Alap -
Bérlet 6200 Ft, alkalmi díj 1200 Ft!
 
Csütörtök 18.00 - 19.00
Zumba - Alap -
Bérlet 6200 Ft, alkalmi díj 1200 Ft!