Zumba® Budapesten és környékén

Fitness + Tánc + Party = Zumba® a Goldance családdal :)
Mozogj, fogyj és érezd jól magad velünk vérpezsdítő Zumba óráinkon.

A Zumba latin táncokra épülő fitneszprogram. A Zumba órákon fergeteges hangulatban bulizunk együtt, ami pozitív energiáid felszabadításának igazi katalizátora és az edzés kardió, valamint izomerősítő szempontból is nagyon hatékony. Ha fogyni szeretnél, jobb mozgásformát nem is igen találhatnál. Egy 60 perces Zumba óra alkalmával kb. 600 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességedet is. Tudtad, hogy a nevetés mozgás közben még több kalória elégetését eredményezi? A Zumba edzés alatt mindenki vidám, ez egy nagyszerű kikapcsolódás, tökéletes feszültséglevezető. A Zumba edzés alatt garantáltan megfeledkezel a szürke hétköznapokról, és egy szenvedéllyel végig Zumbázott óra után feltöltődve, újult erővel állhatsz hozzá a kihívásokhoz. A kiadós mozgás mellett a rendszeres Zumbázás a mentális egészségedre is pozitív hatással van. Kitáncolod magadból a feszültséget, és a stressz garantáltan elszáll az óra végére. Felfrissülsz testileg és lelkileg is.


 

A Zumba órákat instruktoraink vezetik, a népszerű latinos zenékre épülő koreográfiák, a lépések és a mozdulatok korábbi táncos tapasztalatok nélkül is mindenki számára könnyen elsajátíthatóak. A Zumba órák csoportosak, de nem párban, hanem egyénileg táncolunk. Az óráinkon többségében hölgyek vesznek részt, de férfiakat is szívesen látunk. Korosztálytól függetlenül mindenkit szeretettel várunk. Az órarendben megtalálható kezdő szinttel jelölt csoportokat kifejezetten a Zumbával újonnan ismerkedőknek ajánljuk, azonban az alapszintű csoportokhoz is bárki, bármikor csatlakozhat. Bátran gyere el óráinkra, hiszen a Zumbában nincsenek rossz mozdulatok, csak egyedi szólók, itt kudarc nem érhet. Az a legjobb Zumbás, aki a legjobban élvezi :) Próbáld ki milyen nálunk egy Zumba óra, regisztrálj MOST ingyenes első órádra!
 

Zumba edzés vár a Goldance Tánciskolában

A Goldance Tánciskolában az első között kezdtünk el Zumba edzéseket tartani Magyarországon, 2010 óta jelentős szerepet vállalunk a Zumba magyarországi elterjedésében. Ez idő alatt már több, mint 10.000 - en vettek részt Zumba óráinkon, és járnak hozzánk óráról-órára. Tanáraink képzett Zumba instruktorok, akik maguk is szenvedélyes Zumbások, így nagy lelkesedéssel motiválnak mindenkit az óráinkon. Koreográfiáinkat rendszeresen frissítjük, így hosszú távon sem válnak unalmassá edzéseink. A Zumba óráinkon szuper a hangulat, mindenki nagy táncos családunk tagjának érezheti magát.

Budapesten és környékén több helyszínen tartunk Zumba edzéseket, változatos időpontokban. 30 napos bérletünkkel korlátlan alkalommal, bármikor, bármelyik helyszínünkön részt vehetsz a Zumba edzéseinken. Próbáld ki további kötelezettségek nélkül, milyen nálunk egy Zumba edzés. Az első órád ingyenes, előzetes regisztrációt követően. 
 

Kezdő Zumba csoportok

Még nem vagy gyakorlott zumbás, és nem szeretnél kezdő lenni a többiek között? A kezdő zumba órákat Neked találtuk ki. Bármelyik zumba csoportunkhoz csatlakozhatsz kezdőként is, azonban a kezdő zumba csoportokban kifejezetten figyelünk arra, hogy kezdőként se érezd magad feszélyezve.A kezdő zumba csoportokban részletesen mutatjuk az alapokat, a különböző stílusú koreográfiák lépéseit és azt, hogy mire érdemes figyelni tánc közben. Megválaszoljuk az összes kérdést a koreográfiákkal és az órákkal kapcsolatban. Az alap zumba órákra akkor érdemes továbblépned, amikor úgy érzed, hogy el tudod engedni magad az órákon és érted az oktató instruktálását.

 

Figurák 1 percben 

Ismerj meg néhány népszerű Zumba figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 

Vélemények Zumba óráinkról 

"Tavaly kezdtem el zumbázni, és imádom. :) A tánc nagyon változatos, elégedett vagyok az oktatás színvonalával. Szeretem az órák hangulatát, a Goldance csapata pedig nagyon kedves, ezért egy nehéz munkanap végén alig várom, hogy megérkezzek az órára. Kezdőként kicsit nehéz volt belejönni, de javaslom mindenkinek, ne adjátok fel az elején, mert az első néhány alkalom után már élmény lesz a zumbázás."

"Hetente több zumba órára is járok, nagyon jó, hogy az 1 hónapos korlátlan bérlettel bármennyi órán részt lehet venni. Tetszik, ahogy minden instruktor kicsit másképp tartja az órákat, beleviszi a saját személyiségét az oktatásba. Összeségében nagyon jó mindenki, nagyon tetszenek a koreok és a zenék is. Amióta rendszeresen zumbázok, kevésbé vagyok stresszes és jobb a közérzetem. Mosolygunk a táncpartnerekkel, barátságok születnek egymás között. Minden óra egy új élmény" 

"Körülbelül 7 éve járok a Goldance-be Zumbázni. A Zumba akkor volt a legnagyobb divat, de a Goldance-ben azóta is sikerül tartani a színvonalat. A koreok rendszeresen újulnak és az instruktorok is lelkesek. Bármilyen rosszkedvűen, vagy fáradtan érkezek az órákra, mosolyogva távozom. Tetszik a korlátlan bérlet, amit általában ki is használok. Számomra a Goldance a kikapcsolódást, a feltöltődést és a jó kedvet jelenti.
 

Zumba instruktoraink


Sveti 
Sveti 

2013-ban ismerkedtem meg a zumbával, de a sport mindig is jelen volt az életemben. Amikor még Moszkvában éltem, több éven keresztül jártam ritmikus gimnasztikára. 2014-ben elkeztem a társastáncot és a versenytáncot is tanulni, amik nagyon jó alapot adtak nekem a zumbában. Jellemző volt rám, hogy szégyenlős, félénk és zárkózott vagyok, de a tánc teljesen megváltoztatta az életem, és most pontosan az ellentéte vagyok a régi énemnek.
A Goldance-ben nagyon jó embereket ismerhettem meg, hálás vagyok érte a sorsnak. 
Úgy döntöttem, hogy az életem minden percét a tánccal szeretném tölteni. Számomra megtiszteltetés megmutatni és megszerettetni valakivel a zumba csodálatos világát!
Gyere és táncolj! A jó hangulat garantált. :)


 


Gábor

Gábor

A zumba őrület engem is megtalált, és minden óra után egy plusz inspirációt ad a rengeteg kipirult arc, valamint a fáradt, de lelkes mosoly. A zumba órák után mindenki egyszerűen csak azt érezheti; ez jól esett.
A zumba órákat ajánlom mindenkinek, aki szereti a mozgást és a táncot. A zumba nem csak egy edzésforma, itt pár nélkül is végig bulizhatod az egész órát a legjobb latin zenékre.
A tánc az életem, a hobbim és a munkám. Nagyon szeretem a zenét, és a tánc által tudom a legjobban kifejezni magamat. Ebből fakad, hogy ezt az érzést szeretném átadni tanítványaimnak is.

 

 

Eszter

Eszter

Az a felszabadító érzés, amit egy zumba óra alatt és után érez az ember az leírhatatlan. Nem mondom, hogy nem kemény, mert olyan helyeken is megmozgat, amiről eddig lehet nem is tudtál, de végig élvezni fogod. :)
A tánc nekem mindig hatalmas erőt, felszabadultságot és önbizalmat adott. Ha kiállok a színpadra nem érdekel mit gondolnak rólam mások, csak az érdekel, hogy abban a pillanatban ott lehetek és azt csinálhatom, amit mindennél jobban szeretek, táncolhatok. Szeretném, ha te is megtapasztalnád, milyen érzés az, amikor a zene és a tánc teljesen magával ragad, és csak visz előre. Nincsenek gondok, nincs zavaró tényező, csak te és egy igazi csoda világ, amitől feltöltődsz, és alig várod, hogy újra átéld. Nem kell  „tökéletes” alakkal rendelkeznünk, hogy jól érezzük magunkat, a zumba úgy is tesz arról is, hogy ne csak a lelkünk, de a testünk is csodás legyen. :)
Gyere és éld át velem, ezt a csodát. ;)


 

András 

Gyermekkorom óta táncolok, 14 évig versenyszerűen táncoltam, így a mozgás az életem szerves részévé vált. A Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem, mint modern társastánc pedagógus. Jelenleg a lindy hop-pal is ismerkedem. Az életemet a zumba tette igazán teljessé. Gyere próbáld ki Te is! :)

 

 

 

 

 

 

 

További zumba instruktorainkat itt ismerheted meg

 

Zumba zenék

Koreográfiánk zenéit összegyűjtöttük YouTube lejásztási listánkon, így bárhol, bármikor ráhangolódhatsz a Zumba óráink hangulatára.


Mi zajlik a testedben egy Zumba óra alatt? 

Először is nézzük, hogyan is épül fel egy 60 perces Zumba óra. A Zumba órák menete a bemelegítésből, táncból és levezetésből áll. Kezdjük az elején, a bemelegítésnél. Ez az első szakasza az órának, aminek célja, hogy testedet felkészítsd a táncra, cardio edzésre, a terhelésre. Fokozatosan izmaid bemelegednek, gyorsulni kezd a légzésed, ezáltal a vérkeringésed, szívverésed is szaporább lesz, így kitágulnak a hajszálereid és testhőmérsékleted megemelkedik. Ízületeidben elindul az a bizonyos folyadék termelődése, ami úgymond „beolajozza” azokat és rugalmasabbak lesznek. A bemelegedés mindenkinél más időintervallumot igényel, de átlagosan 10 perccel számolhatunk.

Amikor még úgy érzed, hogy nehezedre esik a mozgás, és kellemetlen a lihegés, akkor még zajlanak a leírt folyamatok, majd egyszer csak átbillensz egy holtponton, ami után egész könnyedén tudsz táncolni, ugrálni, akkor már nyugodt lehetsz, testedet felkészítetted az órára. A bemelegítés nagyon fontos, ezért sosem hagyjuk ki, hiszen látod, mennyire szükséged van rá. Így kellemetlen sérülésektől kímélheted meg magad.

Nézzük tovább, mi is történik a következő igen kemény szakaszban. Itt már beszélhetünk cardio, intervall edzésről. Mivel a cardio szóból is kiderül, a szív terhelését fokozzuk, az intervallum szó pedig arra utal, hogy nagy intenzitású és pihentető szakaszok váltakoznak. Amikor például táncolsz egy pörgős reggaeton-t, majd egy hajtós merengue-t, aztán egy ugrálós party dancet, akkor érezheted, hogy ez egy intenzív blokk. A keringésed, pulzusod felgyorsul, belép a zsírégető zónába és kezdetét veszi a zsírégetés, kalória felhasználás, elkezdesz izzadni, amivel méreganyagok távoznak szervezetedből. Itt tudod szabályozni edzésed intenzitását, de ha kezdő vagy, a fokozatosságra ügyelj nagyon!

Hogyan tudod kivitelezni, és a maximumot beleadni a Zumbába? Minél jobban tudod és ismered a koreográfiát, annál tudatosabban csinálod a mozdulatokat. Az ugrások legyenek magasak, a guggolások mélyek, a lépések pontosak. Figyeld instruktorod lábait, hogy valóban azt léped-e Te is. Lényeges, hogy mikor zárod a lábad és mikor nem, mekkorák a lépéseid nagyságai, milyen magasra húzod fel a térdeidet, stb. Kezeid dinamikusan dolgozzanak, legyen benne erő és a mozdulatokat indítsd el, állítsd meg, sose lógjanak. Mellkas és csípő is végig dolgozik, egyszóval teljes testedből táncolj! Majd következik egy pihenősebb szakasz, például bachata, axe, vagy más kellemes tempójú tánc, ami közben pulzusod lelassul. Esetleg pihenhetsz 30 másodpercet, amikor ihatsz pár korty vizet, hiszen a kiizzadt folyadékot pótolnod kell. Ezután folytatjuk a következő blokkal.

Végül a levezető szakasz már kellemes élmény lesz számodra. Ez ugyanolyan fontos, mint a bemelegítés, mindig csináld végig, hiszen itt is fontos folyamatok zajlanak. A pulzusodat csökkenteni kell úgy, hogy fokozatosan csökkented a mozgást. (Sose állj meg, ha lüktet a vér az ereidben, mert ájuláshoz is vezethet!) Ez legalább 5 percet vesz igénybe, majd jöhetnek az izmok és ízületek.

A megterhelt felmelegedett izmoknak szüksége van a nyújtásra, hogy könnyebben regenerálódjanak, és ne legyen izomlázad. Figyelj oda, ha fájdalmat érzel, ne erőltesd, itt is a fokozatosság a lényeg! Ízületeid flexibilitása annál nagyobb lesz, minél jobban nyújtod izmaidat.

Ezen folyamatok komplex lefolyása sokat segít közérzeteden, fittségeden, ellenálló képességeden és állóképességeden is, ha rendszeresen beiktatod életedbe a Zumbát.


A Zumba története 

A Zumba történetének kezdete Alberto "Beto" Perez nevéhez füződik. Caliban, Columbia-ban nőtt fel, mindig szerette a táncot és a testmozgást, saját csoportjait tanította. Az 1990-es évek közepén egy nap megérkezett, hogy tanítsa rendszeres aerobik óráját, amikor rájött, hogy elfelejtette elhozni az óra zenéjét. Nem akart csalódást okozni a csoportjának, visszatért a kocsijához, megragadta a saját zenéit és azt mondta a csoportnak: ma valami mást fogunk csinálni! Improvizálta az egész órát különböző merengue és salsa zenékre, így született a Zumba. Gyorsan népszerűvé vált az újszerű program, Beto egyre jobban kifejlesztette a stílust, nemsokára két koreográfiát Shakira számára is készíthetett.

Néhány év múlva Beto úgy döntött, hogy Amerikába költözik, hogy kövesse az amerikai álmot és közben két olyan üzletembert mutattak be neki, akik nagy érdeklődést mutattak a Zumba iránt. Az amerikai közönség gyorsan megkedvelte a Zumbát és nem sokkal később világszerte elterjedt az új táncstílus, a többi pedig már történelemnek számít.


Nézd meg a Zumbáról velünk készült riportotRegisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy Zumba edzés nagy táncos családunkban! 

Áraink

Főbérlet 9990 Ft, egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet + 3000 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet + 1500 Ft, az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


9 alkalmas zumba bérlet 12.000 Ft. Érvényes a váltás napjától két hónapig. (Következő utáni hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)
 

Alkalmi díj (Zumba órákra) 1.700 Ft


Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád- online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk.

 

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
3 2 Zumba - Normál szint Tanár: Gábor 1 Nap: Hétfő
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
4 2 Zumba - Normál szint Tanár: Panni 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
5 1 Zumba - Kezdő szint Tanár: Sveti 1 Nap: Hétfő
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
10 2 Zumba - Normál szint Tanár: Nóri 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.00-19.00
Helyszín: Móricz - Szent Imre
11 2 Zumba - Normál szint Tanár: Eszter 2 Nap: Kedd
Időpont: 10.00-11.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
13 2 Zumba - Normál szint Tanár: Kati 2 Nap: Kedd
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
14 2 Zumba - Normál szint Tanár: Panni 2 Nap: Kedd
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
15 2 Zumba - Normál szint Tanár: Andris 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.00-19.00
Helyszín: Csepel Munkásotthon
16 2 Zumba - Normál szint Tanár: Vivi 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
18 2 Zumba - Normál szint
Tanár: Andris 2 Nap: Kedd
Időpont: 19.00-20.00
Helyszín: Csepel Munkásotthon
19 2 Zumba - Normál szint Tanár: Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
20 1 Zumba - Kezdő szint Tanár: Eszter 3 Nap: Szerda
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
23 2 Zumba - Normál szint Tanár: Nóri 3 Nap: Szerda
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
24 2 Zumba - Normál szint Tanár: Eszter 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.30-19.30
Helyszín: Nyugati/ Oktogon-Fáklya Klub, II.em. 213.
25 2 Zumba - Normál szint Tanár: Gábor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 10.00-11.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
26 2 Zumba - Normál szint Tanár: Panni 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
27 2 Zumba - Normál szint Tanár: Andris 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
32 2 Zumba - Normál szint Tanár: Vivi 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18.30-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
175 2 Zumba - Normál szint Tanár: Gábor 5 Nap: Péntek
Időpont: 17.30-18.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
239 2 Zumba - Normál szint Tanár: Sveti 6 Nap: Szombat
Időpont: 10.00-11.00
Helyszín: Móricz - Szent Imre

Utolsó frissítés dátuma: 2020.02.14. Érvényes 2020. január 7-től.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Hétfő 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Hétfő 18.30 - 19.30
Zumba - Normál -
 
Kedd 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Péntek 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Kedd 10.00 - 11.00
Zumba - Normál -
 
Kedd 18.30 - 19.30
Zumba - Normál -
 
Csütörtök 10.00 - 11.00
Zumba - Normál -
 
Csütörtök 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -

Nyugati/ Oktogon-Fáklya Klub, 1067. Bp. Csengery utca 68, II.em. 213.

 
Szerda 18.30 - 19.30
Zumba - Normál -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 214.

 
Csütörtök 18.30 - 19.30
Zumba - Normál -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Hétfő 17.30 - 18.30
Zumba - Kezdő -
 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Kezdő -

MÓRICZ - SZENT IMRE - Szent Imre Gimnázium, XI. ker. Villányi út 27.

 
Hétfő 18.00 - 19.00
Zumba - Normál -
 
Kedd 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Szerda 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Csütörtök 17.30 - 18.30
Zumba - Normál -
 
Szombat 10.00 - 11.00
Zumba - Normál -

Csepel Munkásotthon

 
Kedd 18.00 - 19.00
Zumba - Normál -
 
Kedd 19.00 - 20.00
Zumba - Normál -