MAGÁNÓRÁK

Szeretnél egy táncstílusban jobban elmélyedni? Az időbeosztásod nem mindig engedi, hogy a csoportos óráinkon részt vegyél? Felnőtt egyéni táncoktatást, tánctanulást keresel? Természetesen tanáraink magánórákkal is várnak, hogy amikor számodra a legmegfelelőbb, a saját ütemedben haladva tudd elsajátítani a választott táncstílust. Az órákra érkezhetsz a pároddal vagy akár egyedül is, ebben az esetben tánctanárainkkal tudsz táncolni.
Minden óránk személyre szabott, így tökéletesen tudsz haladni a saját tempódban és rugalmas időbeosztásunknak köszönhetően abban az időpontban tudsz táncolni, mely számodra a legkényelmesebb. Profi oktatóink Budapest több helyszínén várnak, hogy megtanuld azt a táncot, mely számodra a legtökéletesebb.

A tánc az egyik legnépszerűbb előadóművészet, különböző formái ámulatba ejtenek, gyönyörűen formálják a testet, fittebbé, egészségesebbé tesznek és nem utolsó sorban örömet okoznak. A tehetséges táncosok megállják a helyüket a színpadon, és kifejező mozgással és lenyűgöző koreográfiákkal képráztatják el a közönséget. 


A tánc egy szórakoztató módja annak, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, számos pozitív hatása mellett, segít az önkifejezésben, magabiztosabb leszel tőle és könnyebb lesz kapcsolatot teremteni másokkal, ezért bárki számára hasznos lehet. Akár salsa, társastánc-, bachata-, west coast swing-, rocky táncot szeretnél tanulni, a magánórák segítenek abban, hogy elkezdj ritmusra mozogni. 


Könnyen találhatsz ingyenes táncórákat, oktató anyagokat és oktató videókat az interneten, de a tánctanulás legjobb módja a magántanárral való gyakorlás. Egy magántanárral olyan órákon töltheted az idődet, amelyeket az érdeklődési körödnek, tanulási igényeidnek és táncos céljaidnak megfelelően alakítottak ki - ahelyett, hogy olyan órákra pazarolnád az idődet, ami nem a Te személyes fejlődésedet támogatja. 


Gyorsan elsajátíthatod az új koreográfiákat, és leküzdheted az egyéni kihívásokat, mivel azonnali visszajelzést kapsz. Nincs két egyforma magánóra. A magánórákon motivált és érdeklődő maradsz, miközben a számodra kényelmes tempóban és szinten dolgozol. 


Gyere és próbáld ki a magánórát, ne csak álmodozz róla!

 

ÉRDEKLŐDÖM

 

Mikor válaszd a magánórákat?
(magán tánctanár segítséget)

- ha szeretnéd, hogy egy tanárunk csak veled/veletek foglalkozzon 

- ha magán tánctanárt keresel Budapesten

- ha extra ütemben szeretnél fejlődni

- ha készülsz megmérettetésre és szükséged van felkészítésre 

- ha szeretnéd, hogy a tánctanár Budapesten akár Nálad oktasson

-ha szégyenlős vagy, és inkább magánórán gyakorolnál 

- ha szeretnéd pótolni, ismételni a csoportos órákon tanultakat 

- ha a csoportos órák keretei nem adnak lehetőséget arra, amivel elmélyültebben szeretnél foglalkozni

- ha gyorsabban és precízebben szeretnél megtanulni táncolni

- ha olyan időben szeretnél táncolni tanulni, amikor nincsenek csoportos óráink

- ha meglévő tánctudásodra és képességeidre szeretnél építeni

- ha meghallgatásra, előadásra való felkészítés a cél

 

Milyen táncstílusok közül tudsz választani?

 

Salsa magánóra

Társastánc magánóra

Bachata magánóra

West Coast Swing magánóra

Rocky magánóra

 

 

 Mi a különbség a csoportos és a magánórák között?

A tánctanulás mindenki számára más ütemben zajlik. Valaki a csoportos órákra esküszik, de van, aki akkor tud igazán elmélyülni egy – egy mozdulatban, ha egyedül vehet részt egy órán. Ezért remek lehetőség, hogy tanárainkat magánóra keretein belül is fel tudod keresni és ezáltal minden kérdésedre választ kaphatsz. Pontosan ez az egyik legnagyobb különbség a magánórák és a csoportos órák között. A magánórák sokkal személyesebbek, privátabbak. Itt csak akkor megyünk tovább, ha te is és mi is úgy látjuk, hogy jöhet a következő lépés. Ennek köszönhetően természetesen a tánctanulás sokkal intenzívebb is, hiszen a tanár figyelme kizárólag rád irányul, rögtön tud javítani, plusz tanácsokat adni, így elkerülhető, hogy valami már az elején rosszul rögzüljön be. Hiszen mint tudjuk egy rosszul berögzült mozdulatot nehezebb javítani, mint ha már az első pillanatban helyesen sajátítjuk el. Itt ilyen biztosan nem lesz, hiszen tanáraink minden pillanatban rád figyelnek és segítenek, hogy a mozdulatokat a legjobban tudd elsajátítani. Ezáltal könnyebb és gyorsabb a fejlődési lehetőség is.

 

Mikor és hol tudok magánórán részt venni?

Minden óra hozzád van alakítva. Bármelyik helyszínünket választhatod, sőt ha ezeken kívül egy másik helyszín sokkal megfelelőbb lenne számodra, akkor erre is van lehetőséged kiszállási díj ellenében, melyről a helyszíneink menüpontban tudsz tájékozódni.


Természetesen nemcsak a helyszínt tudjuk hozzád igazítani, hanem az órák menetét is. Nincs hátráltató tényező, nincsenek furcsa pillantások csak Te és tanárunk, aki azért van, hogy mindenben segítsen neked. Ha társastáncainkból csak egy táncból szeretnél magánórát venni, akkor ez is megoldható. Ha számodra a Rumba az a tánc, amit jobban ki szeretnél gyakorolni, akkor csak azt fogjuk elővenni a magánórákon. Ha pedig az összes standard vagy latin tánc érdekel és mindet szeretnéd gyakorolni, esetleg még több technikai elemet megtanulni, akkor az órákat ennek megfelelően állítjuk össze. Nincs rossz kérdés, nincs túl sok kérdés. Bátran kérdezz és jelezd nekünk, hogy mit szeretnél.

 

Milyen lehetőségeim vannak magánórák során? 

Magánóráink azért is remek lehetőségek, mert még több technikai tudást tudunk átadni, így sokkal jobban el tudsz mélyülni a legapróbb részletekben is. Ezért jó választás egy magánóra, mert akár gyakorolni szeretnél, vagy egy magasabb szintre lépni, mindenre van lehetőség, mert minden hozzád van igazítva. 

Sokan minél intenzívebben szeretnének megtanulni táncolni, mert közeleg egy családi esemény, esetleg egy céges buli, ahol szeretnének magabiztosan táncolni. Ilyenkor a magánórák igénybevétele a legjobb megoldás. A privát légkörnek köszönhetően lehetőség van a gyorsabb haladásra, több táncstílus megtanulására, hogy a közelgő események ne még nagyobb teherként legyenek jelen a mindennapokban. A táncórák során nem csak a lépéseket tanulod meg, de sokkal magabiztosabb is leszel, melynek köszönhetően sokkal bátrabban fogsz megjelenni az eseményeken és görcsösség nélkül, felszabadultan tudod élvezni a táncparketten töltött időt. A család, barátok vagy esetleg a munkatársak pedig csak ámulva figyelhetik, hogy milyen jól érzed magad a bőrödben és a táncparketten.

Természetesen az órák során lehetőség van arra is, hogy a csoportos táncórákon vett lépéseket még jobban ki tud gyakorolni. Hiszen lehet, hogy túl sokan voltatok, valaki beszélt és ezáltal nem láttad vagy nem hallottad, hogy mit mondott a tanár, majd azon kaptad magad, hogy elvesztél az információk tengerében. Esetleg nem merted feltenni a kérdést, mert attól tartottál, hogy mások furcsa pillantásokat vetnek majd rád? Bizonytalanná válsz és azon aggódsz, hogy ezt te nem fogod tudni megtanulni? Álljunk meg egy pillanatra és nyugodjunk meg. Meg tudod tanulni az összes tánclépést csak szükséged van a magánórák nyugodt és bizalmas légkörére. Egy helyre, ahol bátran, bármikor tudsz kérdezni, ahol mindent láthatsz és hallhatsz, mert senki és semmi nem veszi el a figyelmed, hiszen te is a tanárra tudsz figyelni és ő is kizárólag rád. Nincs elvesztegetett idő, nem rohanunk sehova, mindennel akkor megyünk tovább, ha azt érzed te is és mi is, hogy készen állsz a folytatásra.

Az intenzív tudás és a gyakorlás mellett ott van még a lehetőség a technikai elmélyülésre, amikor már tudod a lépéseket, de szeretnéd még részletesebben elsajátítani, esetleg olyan elemeket megtanulni, melyre az órán nincs lehetőség. A csoportos órákon sokszor nincs idő arra, hogy a legapróbb részletekbe is belemenjünk, így ezt a magánórák során lehet a legjobban megtenni. Még részletesebben felfedezni a táncokat és ezáltal bővíteni tudásod és mozgáskoordinációd. Ha számodra a fejlődés a cél, akkor mindenképp ezt a lehetőséget ajánljuk, hiszen itt olyan információkat tudunk átadni, melyek a csoportos órák során nem hangzanak el. Többet megtudhatsz a vezetés – követés technikai részleteiről és nem utolsó sorban önmagadról is. Hogy hogyan válj igazán magabiztossá, hogyan tudod a tánccal elérni, hogy minden szem rád szegeződjön.

Bármi is legyen a célod magánórák során biztosan megtalálod a számításaid, hiszen profi oktatóink mindent megtesznek, hogy az órák a legjobban alkalmazkodjanak hozzád, az időbeosztásodhoz és a céljaidhoz.

Ha készen állsz arra, hogy egy tapasztalt szakember irányításával kezdj el táncolni, szükséged lesz egy tanárra. Szerencsére csupa kedves, türelmes tánctanár közül választhatsz a Golddance-nél. 

ÉRDEKLŐDÖM

 

$ Áraink


8.400 Ft / 60 perc
+ terembérleti díj

12.600 Ft / 90 perc
+ terembérleti díj


 

Magánóra helyszínek

Pesten: 

Fáklya Klub VI. ker.: Csengery u. 68. ( Terembérlet 60 percre: 1600 Ft, 90 percre: 2400 Ft )

Oktogon VI. ker.: Teréz krt. 13. ( Terembérlet 60 percre: 1600 Ft, 90 percre 2400 Ft )

Vagy egy általatok biztosított helyszínen.

 

Tánctanáraink

Borkai Anita
 • Táncfajták:
 • Társastánc, Rocky, Esküvő tánctanítás, Magánórák
 • Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Borza Veronika
 • Táncfajták:
 • Salsa, Magánórák
 • Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a számításait a táncban, nagyon sok élményt, vidámságot éljetek át és sok - sok tudást tegyetek magatokévá! ;)

Dorn Eszter
 • Táncfajták:
 • Zumba, Salsa, Esküvő tánctanítás, Szalagavató tánctanítás, Magánórák
 • Szeretném, ha te is megtapasztalnád, milyen érzés az, amikor a zene és a tánc teljesen magával ragad, és csak visz előre.

Gombos Tímea
 • Táncfajták:
 • West Coast Swing, Magánórák
 • Szeretem átadni az embereknek ennek a táncnak a tudását és az élvezetét, és hozzásegíteni őket ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban és szívből táncoljanak.

Lukács Krisztián
 • Táncfajták:
 • Bachata, Magánórák
 • Táncoljunk együtt, tanuljunk együtt!

Merkovics Katalin
 • Táncfajták:
 • Zumba, Társastánc, Rocky, Esküvő tánctanítás, Szalagavató tánctanítás, Magánórák
 • A tánc kitölti és beszínezi az unalmas napokat, ettől lesz tartalmas az életed. Merj élni, merj táncolni!

Patai Ádám
 • Táncfajták:
 • Társastánc, Esküvő tánctanítás, Magánórák
 • A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések.

Somodi Gábor
 • Táncfajták:
 • Zumba, Társastánc, Rocky, Esküvő tánctanítás, Szalagavató tánctanítás, Magánórák
 • A tánc lehet szenvedély, vagy csak szórakozás. A lényeg, hogy megtaláld benne önmagad.

   

Takács Vendel
 • Táncfajták:
 • Salsa, Bachata, Magánórák
 • Hogy miért is a salsa és a bachata lett a kedvencem? Talán a salsa lazasága, vidámsága? Talán a bachata romantikussága? Talán a zeneiség, amit könnyen lehet interpretálni mozdulatokkal? Talán mert rengeteg stílus irányzata van? Talán mind ezek összessége!

Takácsné Schmidt Ildikó
 • Táncfajták:
 • Salsa, Bachata, Esküvő tánctanítás, Magánórák
 • „Nem az a lényeg, hogy mit, hanem az, hogy hogyan!”

Vajda Zsolt
 • Táncfajták:
 • West Coast Swing, Magánórák
 • Szeretném hozzásegíteni tanítványaimat ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban, és a saját stílusukban szívből táncoljanak.