Szalagavató

Egy koreográfia betanulása még kevés ahhoz, hogy jó produkció legyen belőle. Szeretünk profi munkát végezni, és ezt mindig szem előtt tartjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy a szalagavató megszervezése mennyi munkával jár, de felejthetetlen élmény nem csak a tinédzserek számára.

Szalagavató táncoktatás Budapesten

Elérkezett az középiskola utolsó éve, mely több szempontból is különleges. Egy izgalmas korszak lezárul, melynek egyik fontos pillanata a szalagavató, azon belül is a szalagavató tánc. A szebbnél szebb ruhák, elegancia és meghatottság jellemzi az eseményt. Ez az esemény megkoronázza az utolsó éveteket és összefoglalja középiskolai mindennapjaitokat. Ilyenkor mindenki vágyik valami elképesztőre, egyedire, valamire, amit senki sem felejt el. Minden szalagavató tánc bemutatja kicsit az osztályt, a hangulatát, a mindennapjait. Ilyenkor tudjátok igazán megmutatni magatokat a szülőknek, tanároknak és a barátaitoknak. De pontosan ettől lesz különleges. Hiszen minden pillanat, melyet a táncparketten töltötök, titeket fog megmutatni, Ti pedig bátran, magabiztosan, de mégis könnyedén lesztek majd jelen. A figyelem rátok irányul de tanáraitok és családotok számára is épp oly fontos, hogy az ünnep örök élménnyé váljon.

Szeretnétek felejthetetlenné és különlegessé varázsolni szalagavatótokat? Egy olyan szalagavatós táncot szeretnétek bemutatni, mely örök emlék marad, melyet évekkel később is még mindenki szívesen emleget? Fordulj hozzánk, hogy vidáman, jó hangulatban élvezhesd a végzős évek eseményeit!

Pontosan ezért vagyunk itt mi. Segítünk, hogy ez a tánc pontosan olyan legyen, mely benneteket fog tükrözni. Minden osztályközösség különböző, érdekes és egyedi, melyet jó megmutatni a közönségnek. Ebben leszünk mi a segítségetekre. Táncotok magabiztos, laza de mégis elegáns produkcióvá válik.

Garantáljuk, hogy a szalagavató táncoktatás a legjobb kezekben van nálunk! 

 

 

MIÉRT JÓ EZ NEKTEK?
 

- Lendületes és tapasztalt tanári gárda vár.

- Szalagavató táncok széles választékát kínáljuk.

- Egy jó tánchoz megfelelő ruha is kell. Elintézzük!

- Árainkat teljes mértékben rátok szabjuk, meghatározott próbaszám nélkül.

- Ti mondjátok meg, hogy hol és mikor legyenek a táncpróbák.

- Tudjuk, hogyan szabjuk rátok a legmodernebb zenéket.

 

JELENTKEZÜNK

 

Hogy lesz egyedi a táncunk?

Mindenki szeretne kitűnni a tömegből, megmutatni az osztály igazi arcát, a hangulatot, mely jellemzi a mindennapokra, mi pedig ezért mindent megteszünk. A koreográfiát tanáraink teljes mértékig a Ti elképzeléseitekhez és tudásotokhoz fogják kialakítani. Ez a nap rólatok szól és szeretnénk, hogy gátlások nélkül önmagatokat tudjátok adni. Nem kell majd azon aggódni, hogy valami nem fog sikerülni, mert tanáraink mindent megtesznek azért, hogy a szalagavató napján mindenki magabiztosan és könnyedén tudjon a színpadra állni.  A közös próbák még jobban összekovácsolnak benneteket és műsorotok összehangolt és meseszép lesz. 

Nincs konkrét elképzelésünk még, ilyenkor mi a teendő?

Ha még nincs meg a pontos irányvonal, akkor sincs semmi gond. Tanáraink az első alkalommal feltérképezik azokat az ötleteket, melyek felmerültek és több éves tapasztalatuknak köszönhetően segítenek megtalálni, azt az irányt, amely számotokra a legtökéletesebb lesz. Nekünk is az a célunk, hogy jól érezzétek magatokat és mindenki számára jól kivitelezhető koreográfiát tudjunk létrehozni. Tudunk segíteni a megfelelő zene kiválasztásában is. Örülünk, ha nyitottak vagytok és meghallgatjátok a mi ötleteinket is, hogy biztosan a legjobb táncot tudjuk kitalálni nektek. 

Természetesen örülünk, hogy ha van konkrét elképzelésetek a zenéről vagy a táncról, hiszen még könnyebben és gyorsabban tudunk elindulni. Megköszönjük viszont, hogy ha engeditek, hogy segítsünk hozzátok alakítani szalagavató táncotokat. 


Hol és mikor lesznek a táncórák?

A helyszínt és az időpontot is hozzátok alakítjuk. Tanáraink rugalmasan igyekeznek hozzátok alkalmazkodni, hogy mindenki számára megfelelő legyen az időpont és a helyszín is. Ha van rá lehetőség, akkor az iskola tornaterme vagy osztályterme tökéletes helyszínt ad a szalagavató tánc megtanulásához. Figyelembe vesszük órarendeteket és ehhez igazodva beszéljük meg a táncórák időpontját. Természetesen helyszínnel kapcsolatban mi is tudunk nektek segíteni, hogy ezzel is megkönnyítsük a szervezési feladatokat. Tanáraink sok osztállyal dolgozva, remekül átlátják melyik figurák lesznek a leglátványosabbak közönségetek szempontjából is.


Biztos, hogy mindent meg fogunk tudni tanulni?

Természetesen! Tanáraink senkitől sem kérnek olyat, amit nem tud biztonságosan és magabiztosan megcsinálni. Azt szeretnénk megmutatni, hogy mennyi mindenre vagytok képesek, így minden lépéskombináció és látványosabb elem úgy lesz kialakítva, hogy közben a legjobban tudjátok érezni magatokat. Tanáraink profik és pillanatok alatt leszűrik, hogy mire vagytok képesek és ezt fogják hangsúlyozni. Aggodalomra semmi ok, biztonságban lesztek. Viszont felfedezitek a tánc varázsát és a mozdulatok szépségét


Mikor érdemes elkezdeni a szalagavató tánc betanulását?

A szalagavató táncoktatás 9-10 hét alatt kényelmesen betanulható és elkerülhető az esetleges kapkodás, idegeskedés. Ha az osztály több tánccal szeretne készülni, akkor természetesen az idő is kitolódik, hiszen nem csak egy koreográfiára koncentrálunk. Amit javasolni szoktunk, hogy semmiképp se hagyjátok az utolsó pillanatra a tánc betanulását, hogyha bármilyen váratlan fordulat adódik, akkor is biztosan készen álljatok a táncok bemutatására. 


Hogyan zajlik a szalagavató táncoktatás? 

Első lépésként kitöltitek a jelentkezési lapot, ez alapján megtudjuk, hogy mikor lesz a szalagavatótok, hányan vagytok, hány táncot szeretnétek, mikor és hol lenne számotokra optimális a táncoktatás. Itt már meg tudtok velünk osztani zenéket, ötleteket, videókat, hogy milyen típusú táncra gondoltatok. Gábor felveszi veletek a kapcsolatot, ahol már kaptok egy árajánlatot is. Ezt követően Gábor elmegy hozzátok egy személyes egyeztetésre, ahol már jelen van a tánctanárotok is. Megismerkedtek és megbeszéltek egy irányt a szalagavató táncot illetően. Gyűjtsétek ötleteiteket, alkossunk együtt egy életre szóló táncot! Örülünk, hogy ha van egy konkrét elképzelésetek, amelyen el tudunk indulni, így bátran készüljetek zenékkel, videókkal. A tánctanulásra tánconként 9-10 alkalmat érdemes kalkulálni, melyek minimum 60 vagy 90 perces órák lesznek. Ha két táncot szeretnétek akkor külön-külön mind a két táncnál 9-10 alkalomra érdemes készülni. Ami a fizetést illeti; az első pár alkalom után fizetitek ki az összeg első felét, majd a főpróba előtt a fennmaradót. Tanárunk jelen van veletek a főpróbán is, hogy minden a legjobban működjön a szalagavatótok napján. 

 

Áraink

ÁRAK

35 fő felett: 5500.-/fő
30-34 fő között 6000.-/fő
25-29 fő között 6500.-/fő
20-24 fő között 7000.-/fő
15-19 fő között 8000.-/fő

15 fő alatt egyedi megbeszélés

KEDVEZMÉNYEK

  • 2. tánc esetén 500.-/fő kedvezmény
  • Továbbajánlás és megvalósulás esetén 500.-/fő 1 táncra

 

Az árak tájékoztató jellegűek. 
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot és kérjetek árajánlatot. 

 

JELENTKEZÜNK

 

 

Tanáraink
Dorn Eszter

Szeretném élménnyé varázsolni a felkészülést és egy olyan táncot alkotni, mely a legjobban illik hozzátok. 

Merkovics Katalin

Nagyon szeretem, ha az osztály eláraszt ötletekkel, elképzelésekkel, amit az én kreativitásommal, tapasztalatommal ötvözök, és a közös munkából kikerekedik a lehető legoptimálisabb produkció! 

Somodi Gábor

Több mint 20 éve tanítok szalagavató táncokat minden stílusban, legyen az klasszikus, modern, filmzene vagy mix tánc.