Salsa tánc Budapesten és környékén

A salsa tánc feltüzeli testedet és lelkedet egyaránt. Érkezz párban, vagy párkeresési szándékkal, a salsa garantáltan különleges élmény lesz számodra. Hagyd hogy elvarázsoljon a karibi hangulat és érezd minden porcikádban a zenét.

A salsa egyszerre sport, művészet és inspiráló társasági esemény. A forró, latinos szenvedély mágával ragad és felpezsdít mindenkit, aki táncolja. Egy salsa tanfolyam a tüzesen lüktető ritmusok ellenállhatatlan életérzését közvetíti. Növeld önbizalmad és legyen a hobbid a szenvedélyed. Salsa tanáraink tapasztalatból állítják, akit egyszer megérint eme tánc esszenciális élménye, örökké a rabjává válik és rendszeresen át akarja élni örömét. A salsa tánc jellemzője a változatos, érdekes figura- és lépéskombinációk. Megjelenik a férfi, mint vezető és a nő, mint követő szerepe. Lehetőség van szabad improvizációra, ötletességre, játékosságra. Jó hír, hogy a salsa figurák könnyen elsajátíthatóak és a kezdeti lépések után hamar élvezni fogod a táncolást. Az igazi salsa táncossá váláshoz azonban rengeteg alázat és kitartó gyakorlás szükséges, ami végtelen fejlődési lehetőséget tartogat számodra. Szeretnél a salsa igazi virtuózává válni? Vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad?


 

Táncolj a legjobb latin zenékre, érezd jól magadat velünk és ismerkedj családias közösségünkben! A Salsa oktatás "ruedában" azaz körtáncban történik, melynek lényege a folyamatos párcsere, tehát mindenki sorra kerül. Az ismerkedési szándékkal érkezők könnyedén kapcsolatot létesíthetnek az ellenkező nem képviselőivel a különböző tánclépések elsajátítása közben. Természetesen pároddal is érkezhetsz, hogy salsázás közben megismerjétek egymást egy egészen új oldalatokról. Táncos előképzettség egyáltalán nem szükséges, és nem baj az sem, ha falábúnak érzed magad. A kezdéshez nincs szükséged másra, mint egy váltócipőre és egy kis felszabadult önbizalomra. Próbáld ki milyen nagy táncos közösségünkben salsázni. Regisztrálj MOST az első ingyenes órádra!

 

 

Salsa oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A salsa az egyik legnépszerűbb oktatott táncágunk, már a Goldance Tánciskola indulásakor is része volt a táncoktatásunknak. 2003 óta, több, mint 15 év tapasztalattal oktatunk salsát. A teljesen kezdő szinttől a haladó szintig és ezen felül „Club Cubano” szinten is tartunk órákat, így jelenlegi tánctudásodnak megfelelően Te is megtalálhatod nálunk a számodra megfelelő salsa csoportot. És ez még nem minden. Rendszeresen tartunk salsa gyakorlóesteket és partykat, ahol éjszakába nyúló önfeledt salsázással, szuper zenékre, remek hangulatban táncoljuk át az éjszakát.

A salsa órákon ruedában azaz egy körben állva gyakoroljuk a figurákat, a tanár bemondja a figurát a fiú pedig levezeti azt a lánynak majd egy lépéssel tovább megy a következő lányhoz. Tehát a kubai salsa órák párcserések, de ha nem szeretnétek cserélni, akkor nem kötelező, a körön kívül is tudtok táncolni. A mi célunk, hogy mindenki jól érezze magát és remek hangulatban élvezzétek a táncot.

Tanáraink egytől-egyik jól felkészült, tapasztalt salsa tanárok, akik nem csak a salsa figurák csinját-binját ismerik, hanem a salsa kultúra elkötelezett hívei is egyben. Minden tanárunk óráról órára örömmel fog bevezetni Téged is a salsa szenvedélyes világába. A vidámság és életérzés hamar rád is átragad, a jóleső testmozgás pedig feltölti mindennapjaidat. A  salsa órák során a közösség formálására is figyelmet fordítunk, hiszen nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben, így Te is az leszel. :)

Korlátlan felhasználású 30 napos havi bérleteddel bármennyi salsa óránkon részt vehetsz, bármelyik oktatási helyszínünkön, a szinteden belül és a szinted alatt. Töltsd szabadidődet hasznosan és kapcsolódj ki táncóráinkon. Máris kipróbálnád milyen nálunk egy salsa óra? Regisztrálj MOST az ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy salsa óra nagy táncos családunkban.

Salsa figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű salsa figurát. Nézd meg az alábbi bemutató videóinkat!
 

 

További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.
 Vélemény Salsa oktatásunkról

"Óvodás korom óta táncolok, de a salsa mindig csak érintő jelleggel jelent meg. Aztán rettenetesen kíváncsi voltam rá milyen is, és annak is örültem, hogy nem kell görcsölni a partner kérdésen. Versenytánc után ez elég megnyugtató volt. Már az első óra után azt éreztem, jól döntöttem. Annyira jól éreztem magam, hogy tudtam ez egy új szerelem. Azóta is visz magával és nincs megállás.
Rengetegszer találkoztam a Goldance hirdetéseivel mire végül beadtam a derekam. Szimpatikus volt, hogy mindenhol őket látom, mindig jönnek az infók. Jó látni, hogy itt a tanárok mennyire egyediek a saját kis stílusukkal.
Tasék órája igazán pörgős, és zseniálisan kötik össze a figurákat. A fiúk nagyon jól tudják használni ezeket az összekötéseket bulikban is és nagyon jól megtanulnak gyorsan reagálni. Az pedig, ahogy Tas keveri a street elemeket a salsával, még egyedibbé és érdekesebbé teszi az órákat.
Tibiék órája igazán technikás, hisz már a bemelegítés után kap az ember egy kis ízelítőt a salsán belül alkalmazható kis stílusokból. Az egyedi technikák és praktikák, amit Tibitől kap az ember mindig rengeteg segítséget nyújtanak mindenkinek. Jó látni, hogy Tibi milyen precízen és lassan nyúl egy figurához, nála kérdezés nélkül is mindenre megkapod a választ. Precíz, pontos megközelítés, hatalmas tudással a háttérben jellemzi őket." Dorn Eszter


"Mindig is szerettem a latin zenéket, így amikor egy új hobbit kerestem, könnyen eldöntöttem, hogy a salsát fogom kipróbálni. Tibi és Eszti első órája után már tudtam, hogy a tánc egy olyan dolog lesz az életemben, amit sokáig fogok csinálni.
Lenyűgözött az, hogy mindig változatos ez a tánc, a figurákat végtelen kombinációban táncolhatod és mindig tudsz valami újat tanulni, fejlődni.
Nagyon hálás vagyok Goldance-es tanáraimnak, akik motivációként szolgálnak, hogy a salsa sohasem befejezetlen, mindig meg tudsz újulni benne.
Nagyon szeretem, hogy az aktuális tudásodnak megfelelő órákon kívül alacsonyabb szintű órákra is be tudsz járni, hogy ismételhetsd a már rég elfelejtett dolgokat vagy csak tökéletesítsd az addig tanultakat.
A Goldance-ben a táncon kívül egy közösséget is kaptam: barátokat, számtalan szép emléket az órák utáni beülésekről, ezenkívül felejthetetlen táborokat, gyakorlóesteket és bulikat.
Aki szeretné valamivel megfűszerezni a szürke hétköznapokat, próbálja ki a Goldance salsa óráit." Bozány Tímea


"Azt hiszem úgy kezdődött, hogy hallottam egy igazán vidám, lendületes zenét, ami először a társastánchoz vezetett, annak is a latin ágához.  A partnerhiány sokszor kellemetlenséget okozott, emiatt kevésbé voltak élvezetesek a táncórák, de egyre több zenét megismerve kedvet kaptam, hogy kipróbáljak több táncstílust, így a salsát is.  Megérte!
És lám, jó helyre kerültem. Ez az a hangulat, ami jó kedvre derít.  Ohh, hogy nincs táncpartnered?  Sebaj!  Biztosan lesz.  Sőt!  Egy-egy rueda alatt - ami nagy kedvencem - nem egy, hanem több is van.
Amikor kimarad néhány nap, az nagyon nem jó, mert hiányzik a tánc, a zene.  Amióta táncolok sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mert olyan élményt kapok, ami sokáig és hosszan hat rám. 
Végtelen a fejlődés, kimeríthetetlen a tárház, ezért az egyik legjobb döntésem, hogy elkezdtem táncolni." Réti Erika 

 

Salsa zenék

Te is rögtön táncra perdülsz ha felcsendülnek a latin ritmusok? Összegyűjtöttünk neked egy - két salsa számot YouTube lejátszási listánkba. Hangolódj Te is a legjobb salsa slágerekkel.


Kezdő salsa tanfolyam Budapesten és környékén 

Budapesten és környékén több helyszínen teheted meg velünk az első salsa lépéseidet. Egy salsa csoportnak hetente egy alkalommal, egy 90 perces órája van, azonban korlátlan felhasználású 30 napos havi bérleteddel minden csoportunk óráján részt vehetsz, a szinteden belül és a szinted alatta. A kezdő szintű csoport kb. 3 hónapig tart, ezt követően a csoport a következő szinten folytatódik. A kezdő salsa tanfolyam alatt elsajátíthatod a salsa alaplépéseket, és alkalom adtán tudni fogsz salsázni egy közösségi eseményen is. Regisztrálj ingyenes első órádra, és ismerkedj meg a salsa tánccal további kötelezettségek nélkül. Lemaradtál az első óráról? Sebaj! Az órák elején átismételjük a korábban tanultakat. Kezdő csoportjainkhoz az első 3 alkalommal lehet csatlakozni. 
 


Salsa figuralista a Goldance Tánciskolában 

Kezdő I.
Alaplépések, Abajo, Exhíbela, doble, Dile que si, Un tarrito, Medio, Guapea, Directo, Dile que no, Tropicana, Enchufla, doble, Vamos al medio, Dame, El uno, Vacila, Medio sombrero, Uno a hombro

Kezdő II.
Vacilala, Adios, Sombrero, Siete, Vacilala con double play / mambo, Candado, Enchufla (párcserés), Vacilala y exhíbela, Zorro, Hombres/mujeres derecha/izquierda, Pa'ti pa'mi, Coco, El uno loco, Dame dos, Candado y exhíbela doble, Zero, Setenta

Középhaladó I. 
Vacila con dos manos, Exhíbela loca, Evelyn, Dame y no llegas, Dedo, El dos, Montana, Adios con la Hermana, Enchufla/Adios arriba, Back to back, Adios con la familia, Siete con coca-cola, Yoghurt, Setenta y dame una, Ochenta y ocho, Setenta con guancho, Paseala, por arriba

Középhaladó II. 
Balsero, Kentucky, Abanico, Setenta cubana, Besito, Siete moderno, Dame arriba, Setenta doble, Abrazala, Gloria, Setenta y exhíbela, Enchufla complicado, Ocho ( 8 ), Coco complicado, Reverencia, Juana la cubana, Setenta complicado

Középhaladó III.
El cinco, DQN + coca-cola, Tunel, La Habana, Sombrero doble, Cadena hombres / mujeres / todos, El tres, Dedo saboreado, Siete loco, Balsero doble, Puente (2 pár együtt), Montana Estrellas, Bebe, Lazo, Ponle sabor, Sombrero con coca-cola, Guapea variáció

Haladó I. 
El doce, Paseala complicado, Setenta y dos, Pelota con 2 / 4 / clave / gipsy, Setenta con lasszó, Dedo guarapo y bota, Setenta nuevo, Niagara, Setenta y alarde, Setenta y alarde, Coca-cola por atraz, Puente, Machucho, Vacila con dos manos variáció, La cuadra


Haladó II.
Dedo loco, Sombrero de manny, Setenta comp. con. g. g., Hurrikán, Setenta con paseala, Avioneta, Three way stop, Setenta con coca-cola, Manolin, Madrid, La Cunada, Sesenta y cuatro, Rubenada, Setenta y tres, Noventa, Micaela

Haladó III. 
Thalia, Coca-cola por atraz var., La Rosa, Mona Lisa, Habana con tres giros, Paseala comp. tun turun, La Rodilla, El uno complicado, Septimbal, La Mayi, La Jenny, Registrala, Tres sabores, Las tijeras, Sabrosura


A salsa tánc eredete 

Az 1950-es években zenészek tömegei indultak el a Karib-térségből Amerikába szerencsét próbálni. Az amerikaiak körében idővel nagy népszerűségre tett szert a latin zene, sorra alakultak a latin zenekarok, melyek közül a legjobbak a 70-es évek végére már a Madison Square Gardenben adtak telt házas koncerteket. Itt, New Yorkban született meg a "salsa" kifejezés, melyet először a latin amerikai zenék gyűjtőneveként használtak. Miközben a latin zene folyamatosan igazodott az amerikai (és európai) fülhöz elkezdtek megalkotni egy táncot is, mely a latin táncosok ösztönös mozgását szabályos mederbe terelve immár az amerikaiak számára is érthetővé és táncolhatóvá vált. Így alakult ki lépésről lépésre a vonalas salsa, mely a mai napig nagy népszerűségnek örvend szerte a világon.

Eközben Kubában a zene és a tánc is egy másfajta evolúción ment át. Bár a kubai salsa története több száz évre nyúlik vissza, talán a legjelentősebb mérföldkő az 1920-as években a son megjelenése volt, melyet a mai napig táncolnak és amelyet sokan a mai értelemben vett kubai salsa elődjének is szoktak tekinteni. A 20. század első felében sorra jelentek meg Kubában a különböző zenék és táncok, a son mellett például a chachacha és a mambo. Ezek kombinációjából alakult ki idővel a Casino, melyet a világ ma kubai salsaként ismer. Rendkívül szabad és improvizatív táncról van szó, ahol a páros általában egymás körül egy köríven mozog, számos helycsere, forgás és a karok egymásba fűzésének bonyolult kombinációi biztosítják a tánc érdekességét és virtuozitását. Gyakran táncolják körtánc formájában is, itt a párok kör alakba rendeződnek és a hagyományos páros figurák mellett egyszerűbb és bonyolultabb párváltós figurák és játékos elemek is megjelennek, ezt hívják Rueda de Casino-nak, röviden ruedának.

Az 1980-as évektől kezdve a kubai salsa még egy fontos változáson ment keresztül. Mind a zenében, mind pedig a táncban megjelentek olyan egyéb stílusjegyek, amelyek korábban vagy külön már léteztek a felszín alatt, vagy külső hatásra szivárogtak be. Például a spanyol gyarmatosítók által Kubába hurcolt rabszolgák kultúrája, mely egy sajátos többistenhitből, kifejlett rituálékból, ősi ritmusokból és szent táncokból állt, vagy a már Kubában kialakuló kubai rumba. Külső elemként pedig mind a Karib-térség, mind az európai illetve amerikai zenék és táncok is hatással voltak a salsára, mint a jazz, a hip-hop, vagy ennek latin megfelelője, a reggaeton. Ez a keveredés hozta el a kubai salsa evolúcióját, mely mind a zene, mind pedig a tánc korábban soha nem látott változatosságához vezetett. A modern kubai salsában a figurák mellett rengeteg más mozgásforma is megjelenik, a táncosoknak így óriási és szinte kimeríthetetlen eszközkészlet áll rendelkezésükre, hogy kedvük szerint kifejezzék magukat a táncban és soha ne unják meg ezt a rendkívül szabad, kötetlen, vidám és improvizatív táncot.

Fontos még megemlíteni, hogy amikor salsáról beszélünk nem egy hagyományt tisztelünk, hanem egy rendkívül friss és élő dologról ejtünk szót. A kubai salsa a mai napig változik, fejlődik, hetente jönnek ki új zenék és albumok, kubai együttesek egyre gyakrabban tartanak koncerteket számos helyen Európában, ahol az órán hallott zenékre akár élőben is táncolhatunk. A latin zenék és táncok népszerűsége folyamatosan nő,  egyre többen ismerik és szeretik meg szerte a világon. Ne habozz tovább, látogass el tánciskolánkba és fejleszd tánctudásod nálunk, próbáld ki a salsa táncot, regisztrálj MOST ingyenes első órádra

Salsa tanáraink

Aszalos Viktor
 • Nálam a hangulat, a vezetés, az egyéni stílusok mutatkoznak meg. Pont ezekkel próbálok jó kedvet teremteni az órán részt vevőknek

Bán Kitti Dorina
 • Zárd ki a világ zaját és tapasztald meg a zene-tánc-társaság háromszög harmóniáját.

Bitter Zsuzsi
 • Gyere salsázni, érezd a ritmust, szerezz élményeket, új barátokat és lépj ki a komfortzónádból, mert a legjobb dolgok azon kívül történnek! :)

Boda Bence
 • "Baby-t senki sem ültetheti a sarokba."

Borza Veronika
 • Szeretem látni az örömöt az arcokon, amikor a táncosaim sikerélményt élnek meg. :) 

Deák Gabriella
 • Egy táncot kerestem, mely nekem szól és nem a külső szemlélőknek, így jött a nagy szerelem, a Salsa.

Domán Vivien
 • Imádom azt az életérzést, amit a salsa ad. Ezt szeretném átadni azoknak is, akik eljönnek hozzám.

Dorn Eszter
 • Szeretném, ha te is megtapasztalnád, milyen érzés az, amikor a zene és a tánc teljesen magával ragad, és csak visz előre.

Garaba Andrea
 • Bűvös dolog a tánc, mert energiát teremt. Ha egy hosszú nap után szeretnéd kicsit töltőre tenni magad, akkor gyere el hozzánk, várunk szeretettel. Az élet itt zajlik, ne maradj ki belőle!

Garas Gusztáv
 • Aki hozzám jön, azért legjobb tudásom szerint mindent megteszek, hogy megtanuljon salsa-zni.

Kis - Jakab Kálmán
 • A "Salsa" kezdetben nem más, csak egy tánc... Aztán mozgást, ritmust, történelemet, stílust és egyéni célokat jelent... Majd egy társasággá és közösséggé fejlődik a jelentése... Végül egy életérzés lesz, és minden, ami "Salsa", az életed meghatározó részévé válik... 

Kisházi Csaba
 • El tudod képzelni a terminátort tánccipőben? Ha nem, gyere el és nézd meg! Ha igen, próbáld ki, és mondd velem: Még visszatérek!

Kocsis Dóra
 •  "A táncteremben, amikor idegenekkel találkozol a zene ütemében, lehetőséged van levetni az álarcodat és megpihenni a kapcsolat ritmusában." Gabrielle Roth

Kocza Anikó
 • Tánc közben kiüríted elmédet, kidobsz minden felesleget s abban a pár percben nem engedsz be semmit kívülről csak a zenére koncentrálsz.

Koska Viktória
 • "Táncolok, mert nincs jobb érzés a világon, mint mozogni egy zenére és hagyni, hogy a világ többi része eltűnjön."
  Nem hiszed? Gyere és próbáld ki! ;)

Kovács Lilla
 • Tanárként az a célom, hogy másokat is megfertőzzek a tánc imádatával, hogy másoknak is az élete részévé váljon ez a pezsgő új világ.

Kövér Tibor
 • Számomra a salsa három dolognak a tökéletes kombinációja. Ez a három dolog a tánc kreativitása, a mozgás maga és a jó társaság. A Goldance-ben én ezt mind megtaláltam, és azt szeretném, hogy, akik csak most ismerkednek a salsával, ugyanúgy átélhessék majd ezt az élményt.

Nagy Gábor
 • Minden tánc más, minden tánc egyedi és megunhatatlan, megismételhetetlen.

Paál Alexandra
 • Célom, hogy megmutathassak egy olyan világot, ahol megtapasztalhatjátok a tánc nyújtotta flow élményt, ami biztosan benneteket is magával ragad.

Rigó András
 • A salsa EGY táncstílus, de ahány ember annyi egyedi stílus szinesíti a táncparkettet. 
   

Sarkady Csaba
 • A vidám hangulat és az alapos tanítás jellemez az órákon. 

Scheff János
 • „Nem azért nem táncolunk, mert megöregszünk, hanem azért öregszünk, mert nem táncolunk.”

Seprenyi Zsuzsanna
 • A salsa egy életérzés.
  A pezsgés, a vidámság, a jókedv együttes kombinációja.
  Minden mást elfelejtesz, ha megszólal a zene, és táncra perdülsz.
  Gyere, járjuk egy ritmusra!:)

Szakács Gábor
 • „Fiúk-lányok, táncolni menő. Gyertek le, próbáljátok ki! :)”

Takács Vendel
 • Hogy miért is a salsa és a bachata lett a kedvencem? Talán a salsa lazasága, vidámsága? Talán a bachata romantikussága? Talán a zeneiség, amit könnyen lehet interpretálni mozdulatokkal? Talán mert rengeteg stílus irányzata van? Talán mind ezek összessége!

Takácsné Schmidt Ildikó
 • Az óráimon a legnagyobb célom az, hogy a tánctudás és a fantasztikus hangulat mellett átadjam a tánc iránti szeretetem, és megtanítsalak Titeket élvezettel és felszabadultam táncolni!
   

Torbágyi Tas
 • A salsa egy teljesen táncmentes világot változtatott bennem olyanná, ahol az egyik legjobb dolog a tánc.

Vasas Ádám
 • Hamarosan feltöltjük...:) 

Áraink

Főbérlet 15.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

Alkalmi díj (90 perces órákra) 3800 Ft

 

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)


 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

A kubai salsában a párok körben, azaz ruedában táncolnak, a vonalas salsában pedig egy képzeletbeli vonalon, ami elegánsabbá teszi a táncot. 
 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 28 Salsa - Intenzív kezdő tánctanfolyam
A workshop díja elővételben augusztus 02. péntek 12:00-ig: 12.000 Ft. Ezt követően a helyszínen: 14.000 Ft
Tanár: Viki 1 Nap: Hétfő
Aug.5-8.
Időpont: 18:15-19:55
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Jelentkezem!
2 0 Salsa - Kezdő I.
Intenzív folytatása!
Tanár: Dorina , Szandi , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
3 67 Salsa - K1 összevont Tanár: Lilla , Tibi 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
4 36 Salsa - K1 - K2 összevont Tanár: Eszter , Tibi 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
5 48 Salsa - K2 összevont Tanár: Andris , S.Zsuzsi , Szaki 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
6 48 Salsa - K2 összevont Tanár: Dorina , Bence , Eszter 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
7 66 Salsa - KH1 összevont Tanár: Andris , S.Zsuzsi , Szaki 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
8 66 Salsa - KH1 összevont Tanár: Eszter , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
9 31 Salsa - KH1 - KH2 összevont Tanár: Zsuzsi , Eszter , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
10 65 Salsa - KH2 összevont Tanár: Bence , Anikó 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
11 21 Salsa - Középhaladó II – Középhaladó III Tanár: Andi , Guszti 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
12 34 Salsa - KH3 összevont Tanár: Bence , Anikó 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
14 68 Salsa - H2 - H3 összevont Tanár: Anikó , Tas 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
15 64 Salsa - H3 összevont Tanár: Eszter , Tibi 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
16 37 Salsa - Izoláció
Minden szint számára látogatható!
Tanár: Lilla , Tibi 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
17 69 Salsa - Weekend preparty
KH1 - es szinttől!
Tanár: Anikó , Tas 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
57 63 Salsa - Cuba Baila Casino
Csak meghívással!
Tanár: Bence , Verocs 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Salsa - K2 összevont -
 
Szerda 18:30 - 20:00
Salsa - KH1 összevont -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Salsa - KH1 - KH2 összevont -
 
Kedd 20:00 - 21:30
Salsa - KH2 összevont -
 
Kedd 18:30 - 20:00
Salsa - KH3 összevont -
 
Péntek 18:30 - 20:00
Salsa - H2 - H3 összevont -
 
Péntek 20:00 - 21:30
Salsa - Weekend preparty -
KH1 - es szinttől!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Szerda 18:30 - 20:00
Salsa - K1 összevont -
 
Hétfő 18:30 - 20:00
Salsa - K1 - K2 összevont -
 
Hétfő 20:00 - 21:30
Salsa - H3 összevont -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Salsa - Izoláció -
Minden szint számára látogatható!
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Salsa - Cuba Baila Casino -
Csak meghívással!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Salsa - Kezdő I. -
Intenzív folytatása!

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Hétfő 18:15 - 19:55
Aug.5-8.
Salsa - Intenzív kezdő tánctanfolyam -
A workshop díja elővételben augusztus 02. péntek 12:00-ig: 12.000 Ft. Ezt követően a helyszínen: 14.000 Ft

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 18:30 - 20:00
Salsa - K2 összevont -
 
Kedd 20:00 - 21:30
Salsa - KH1 összevont -
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Salsa - Középhaladó II – Középhaladó III -