Salsa tánc Budapesten és környékén

A salsa tánc feltüzeli testedet és lelkedet egyaránt. Érkezz párban, vagy párkeresési szándékkal, a salsa garantáltan különleges élmény lesz számodra.

A salsa egyszerre sport, művészet és inspiráló társasági esemény. A forró, latinos szenvedély mágával ragad és felpezsdít mindenkit, aki táncolja. Egy salsa tanfolyam a tüzesen lüktető ritmusok ellenállhatatlan életérzését közvetíti. Salsa tanáraink tapasztalatból állítják, akit egyszer megérint eme tánc esszenciális élménye, örökké a rabjává válik és rendszeresen át akarja élni örömét. A salsa tánc jellemzője a változatos, érdekes figura- és lépéskombinációk. Megjelenik a férfi, mint vezető és a nő, mint követő szerepe. Lehetőség van szabad improvizációra, ötletességre, játékosságra. Jó hír, hogy a salsa figurák könnyen elsajátíthatóak és a kezdeti lépések után hamar élvezni fogod a táncolást. Az igazi salsa táncossá váláshoz azonban rengeteg alázat és kitartó gyakorlás szükséges, ami végtelen fejlődési lehetőséget tartogat számodra. Szeretnél a salsa igazi virtuózává válni? Vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad?
 


 

Táncolj a legjobb latin zenékre, érezd jól magadat velünk és ismerkedj családias közösségünkben! A Salsa oktatás "ruedában" azaz körtáncban történik, melynek lényege a folyamatos párcsere, tehát mindenki sorra kerül. Az ismerkedési szándékkal érkezők könnyedén kapcsolatot létesíthetnek az ellenkező nem képviselőivel a különböző tánclépések elsajátítása közben. Természetesen pároddal is érkezhetsz, hogy salsázás közben megismerjétek egymást egy egészen új oldalatokról. Táncos előképzettség egyáltalán nem szükséges, és nem baj az sem, ha falábúnak érzed magad. A kezdéshez nincs szükséged másra, mint egy váltócipőre és egy kis felszabadult önbizalomra. Próbáld ki milyen nagy táncos közösségünkben salsázni. Regisztrálj MOST az első ingyenes órádra!
 

Salsa oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A salsa az egyik legnépszerűbb oktatott táncágunk, már a Goldance Tánciskola indulásakor is része volt a táncoktatásunknak. 2003 óta, több, mint 15 év tapasztalattal oktatunk salsát. A teljesen kezdő szinttől a haladó szintig és ezen felül „Club Cubano” szinten is tartunk órákat, így jelenlegi tánctudásodnak megfelelően Te is megtalálhatod nálunk a számodra megfelelő salsa csoportot. És ez még nem minden. Rendszeresen tartunk salsa gyakorlóesteket és partykat, ahol éjszakába nyúló önfeledt salsázással, szuper zenékre, remek hangulatban táncoljuk át az éjszakát.

A salsa órákon ruedában azaz egy körben állva gyakoroljuk a figurákat, a tanár bemondja a figurát a fiú pedig levezeti azt a lánynak majd egy lépéssel tovább megy a következő lányhoz. Tehát a kubai salsa órák párcserések, de ha nem szeretnétek cserélni, akkor nem kötelező, a körön kívül is tudtok táncolni.

Tanáraink egytől-egyik jól felkészült, tapasztalt salsa tanárok, akik nem csak a salsa figurák csinját-binját ismerik, hanem a salsa kultúra elkötelezett hívei is egyben. Minden tanárunk óráról órára örömmel fog bevezetni Téged is a salsa szenvedélyes világába. A  salsa órák során a közösség formálására is figyelmet fordítunk, hiszen nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben, így Te is az leszel. :)

Korlátlan felhasználású 30 napos havi bérleteddel bármennyi salsa óránkon részt vehetsz, bármelyik oktatási helyszínünkön, a szinteden belül és a szinted alatt. Máris kipróbálnád milyen nálunk egy salsa óra? Regisztrálj MOST az ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy salsa óra nagy táncos családunkban.
 

Salsa figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű salsa figurát. Nézd meg az alábbi bemutató videóinkat!
 

 

További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon.
 

Salsa tanáraink 

Rauscher EszterRauscher Eszter salsa tanár 

Eszter általános iskolásként művészeti osztályos volt, ami azt jelentette, hogy délutánonként klasszikus balett, néptánc és kortárstánc foglalkozásokon vett részt. Egy fél évig társastáncra is járt 9 évesen, majd gimnazista korában folytatta aktívabban a társastáncolást. 
Egy ismerőse invitálására 2006 februárjától társastáncra és - az akkor még nem régen indult - salsára kezdett járni hozzánk a Goldance-be. Visszaemlékezése szerint rögtön megtetszett neki a közösség, a családias hangulat. Egyik otthona lett a Goldance. Latin, standard edzések, salsa csoportok, bulik, bemutatók. Akkoriban majdnem egy órára volt otthonától a tánciskolánk, de mindig megérte eljönni. 
Három évig tanult latin és standard táncokat. Állandó párja hol volt, hol nem volt. 2007-ben részt vett két tánciskolás versenyen. Párjával standard kategóriában kétszer arany érmet vittek haza, latinból harmadik illetve negyedik helyezést értek el.
Később háttérbe szorult a társastánc és maradt a salsa, egyre intenzívebben: bulizás, tanítás, fellépések. Számára a táncban, mozgásban nincs szabály, nincsenek korlátok. Szerinte a salsát nem lehet megunni, mindig tele van új kihívásokkal, amiben szabad lehetsz és önmagadat adhatod. 


Kövér Tibi salsa tanár Kövér Tibor salsa tanár

Tibi életét végigkísérte a tánc, de sokáig csak egy hobbi volt a sok közül, amit sokszor elkezdett, abbahagyott, majd újrakezdett. Aztán egy salsa buliban kiszúrt egy srácot, akinek tetszett a stílusa. Összeszedetten, pontosan, változatosan táncolt, úgy, ahogy akkoriban magát is el tudta volna képzelni. A szám után odament, hogy megkérdezze, hol tanult, Ő pedig azt mondta, menjen a Goldance-be. Másnap este már nálunk is volt. Párhuzamosan több órára is járni kezdett, és hamar rájött, hogy a salsában sokkal több van, mint amit addig hit. Meglátása szerint nem árt ha az ember ismer néhány vagány figurát, de a zenében ott lapul megannyi más izgalmas ritmus is, amiknek mind saját mozgásviláguk van, és ha ezeket észrevesszük, beleszőhetjük a táncba. Nincs olyan, hogy az ember hátradőlhet: vége, megtanultam salsázni. És talán pont ezért olyan izgalmas és szórakoztató az egész, hiszen amíg az ember tanul és fejlődik, az állandó sikerélmény garantált, a tánc pedig magabiztosságot ad és az önkifejezés eszközévé válik. 
Véleménye szerint a salsa három dolognak a tökéletes kombinációja. Ez a három dolog a tánc kreativitása, a mozgás maga és a jó társaság. A Goldance-ben ezt mind megtalálta, és azt szeretné, hogy azok, akik még csak most ismerkednek a salsával, ugyanúgy átélhessék majd ezt az élményt.


Kocza AnikóKocza Anikó salsa tanár

Anikó 2009-ben egy ismerőse unszolására jött el a Goldance egyik salsa órájára, ahol nem csak a táncstílus nyűgözte le, hanem a fantasztikus tanárok is. Az akkor szerzett benyomások egy olyan csodálatos komplexet alkottak, mely teljesen magával ragadta. Megjegyzi, hogy az első órák valóságos türelemjátéknak tűnhetnek, mikor nézed az órát és rájössz, hogy már negyvenöt perce alapot lépsz és megkérded:„vajon lesz ebből ma figura is?”. Majd mikor túlélted az ötvenezredik alaplépést is úgy, hogy még mindig van benned buzgóság, jönnek a várva-várt figurák. Röpke néhány óra alatt már elkezdesz zsibongani, hogy „Úristen akkor most tényleg elkezdünk táncolni?”. Ez a lelkesedés nem múlik el csak átalakul egy olyan rajongássá, ahol már nem a figurák mennyisége, hanem a minősége, az érzelmek és a zene lesz a lényeg. Ekkor eljutsz oda, hogy tánc közben kiüríted elmédet, kidobsz minden felesleget, és abban a pár percben nem engedsz be semmit kívülről csak a zenére koncentrálsz. Nem csak a ritmusát, a mondanivalóját is figyeled, átérzed, és a zenét táncolod. A rajongás eme állapotában pedig rádöbbensz, milyen súlya is volt a kezdő óra negyvenötödik percében lépett alaplépésnek, és milyen az, amikor egy setenta doble-t letáncolsz.
Idő közben már Anikó is azok táborát erősíti a Goldance-ben, akikre évről-évre az a nemes feladat vár, hogy átadják tudásukat, tapasztalataikat a salsa közösség ifjainak. 

További salsa tánctanárainkat itt ismerheted meg


Vélemény Salsa oktatásunkról

"Óvodás korom óta táncolok, de a salsa mindig Dorn Esztercsak érintő jelleggel jelent meg. Aztán rettenetesen kíváncsi voltam rá milyen is, és annak is örültem, hogy nem kell görcsölni a partner kérdésen. Versenytánc után ez elég megnyugtató volt. Már az első óra után azt éreztem, jól döntöttem. Annyira jól éreztem magam, hogy tudtam ez egy új szerelem. Azóta is visz magával és nincs megállás.
Rengetegszer találkoztam a Goldance hirdetéseivel mire végül beadtam a derekam. Szimpatikus volt, hogy mindenhol őket látom, mindig jönnek az infók. Jó látni, hogy itt a tanárok mennyire egyediek a saját kis stílusukkal.
Tasék órája igazán pörgős, és zseniálisan kötik össze a figurákat. A fiúk nagyon jól tudják használni ezeket az összekötéseket bulikban is és nagyon jól megtanulnak gyorsan reagálni. Az pedig, ahogy Tas keveri a street elemeket a salsával, még egyedibbé és érdekesebbé teszi az órákat.
Tibiék órája igazán technikás, hisz már a bemelegítés után kap az ember egy kis ízelítőt a salsán belül alkalmazható kis stílusokból. Az egyedi technikák és praktikák, amit Tibitől kap az ember mindig rengeteg segítséget nyújtanak mindenkinek. Jó látni, hogy Tibi milyen precízen és lassan nyúl egy figurához, nála kérdezés nélkül is mindenre megkapod a választ. Precíz, pontos megközelítés, hatalmas tudással a háttérben jellemzi őket." Dorn Eszter


"Mindig is szerettem a latin zenéket, így amikor egy új hobbit kerestem, könnyen eldöntöttem, hogy a salsát fogom kipróbálni. Tibi és Eszti első órája után már tudtam, hogy a tánc egy olyan dolog lesz az életemben, amit sokáig fogok csinálni.
Lenyűgözött az, hogy mindig változatos ez a tánc, a figurákat végtelen kombinációban táncolhatod és mindig tudsz valami újat tanulni, fejlődni.
Nagyon hálás vagyok Goldance-es tanáraimnak, akik motivációként szolgálnak, hogy a salsa sohasem befejezetlen, mindig meg tudsz újulni benne.
Nagyon szeretem, hogy az aktuális tudásodnak megfelelő órákon kívül alacsonyabb szintű órákra is be tudsz járni, hogy ismételhetsd a már rég elfelejtett dolgokat vagy csak tökéletesítsd az addig tanultakat.
A Goldance-ben a táncon kívül egy közösséget is kaptam: barátokat, számtalan szép emléket az órák utáni beülésekről, ezenkívül felejthetetlen táborokat, gyakorlóesteket és bulikat.
Aki szeretné valamivel megfűszerezni a szürke hétköznapokat, próbálja ki a Goldance salsa óráit." Bozány Tímea


"Azt hiszem úgy kezdődött, hogy hallottam egy igazán vidám, lendületes zenét, ami először a társastánchoz vezetett, annak is a latin ágához.  A partnerhiány sokszor kellemetlenséget okozott, emiatt kevésbé voltak élvezetesek a táncórák, de egyre több zenét megismerve kedvet kaptam, hogy kipróbáljak több táncstílust, így a salsát is.  Megérte!
És lám, jó helyre kerültem. Ez az a hangulat, ami jó kedvre derít.  Ohh, hogy nincs táncpartnered?  Sebaj!  Biztosan lesz.  Sőt!  Egy-egy rueda alatt - ami nagy kedvencem - nem egy, hanem több is van.
Amikor kimarad néhány nap, az nagyon nem jó, mert hiányzik a tánc, a zene.  Amióta táncolok sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mert olyan élményt kapok, ami sokáig és hosszan hat rám. 
Végtelen a fejlődés, kimeríthetetlen a tárház, ezért az egyik legjobb döntésem, hogy elkezdtem táncolni." Réti Erika 


Kezdő salsa tanfolyam Budapesten és környékén 

Budapesten és környékén több helyszínen teheted meg velünk az első salsa lépéseidet. Egy salsa csoportnak hetente egy alkalommal, egy 90 perces órája van, azonban korlátlan felhasználású 30 napos havi bérleteddel minden csoportunk óráján részt vehetsz, a szinteden belül és a szinted alatta. A kezdő szintű csoport kb. 3 hónapig tart, ezt követően a csoport a következő szinten folytatódik. A kezdő salsa tanfolyam alatt elsajátíthatod a salsa alaplépéseket, és alkalom adtán tudni fogsz salsázni egy közösségi eseményen is. Regisztrálj ingyenes első órádra, és ismerkedj meg a salsa tánccal további kötelezettségek nélkül. Lemaradtál az első óráról? Sebaj! Az órák elején átismételjük a korábban tanultakat. Kezdő csoportjainkhoz az első 3 alkalommal lehet csatlakozni. 
 

Salsa Man Style workshop

Sokszor érezted már, hogy hiányzik valami a táncodból? Nézed a tanáraid, de nem tudod, hogyan alkalmazhatnád az afro elemeket? Szeretnél igazán férfias Salsa táncos lenni? 
Ne hagyd ki a 3 alkalmas Salsa Man Style tanfolyamot Janival a Goldance Tánciskolában.

A 3 alkalmas Salsa Man Style tanfolyamunkon megtanulod, hogy milyen afro elemekkel tudod színesíteni táncod. Az órák során tanult gyakorlatokkal egyre tudatosabb és magabiztosabb táncossá válhatsz. Eltűnnek a görcsös mozdulatok, ha elengeded a lányt tánc közben és igazán át tudod adni magad a zenének. 

A workshopon a zeneiség, az afro elemek tudatos használata a fókusz. Gyakorló sorok és koreográfiák is lesznek. Részletek itt. 

Salsa figuralista a Goldance Tánciskolában 

Kezdő I.
Alaplépések, Abajo, Exhíbela, doble, Dile que si, Un tarrito, Medio, Guapea, Directo, Dile que no, Tropicana, Enchufla, doble, Vamos al medio, Dame, El uno, Vacila, Medio sombrero, Uno a hombro

Kezdő II.
Vacilala, Adios, Sombrero, Siete, Vacilala con double play / mambo, Candado, Enchufla (párcserés), Vacilala y exhíbela, Zorro, Hombres/mujeres derecha/izquierda, Pa'ti pa'mi, Coco, El uno loco, Dame dos, Candado y exhíbela doble, Zero, Setenta

Középhaladó I. 
Vacila con dos manos, Exhíbela loca, Evelyn, Dame y no llegas, Dedo, El dos, Montana, Adios con la Hermana, Enchufla/Adios arriba, Back to back, Adios con la familia, Siete con coca-cola, Yoghurt, Setenta y dame una, Ochenta y ocho, Setenta con guancho, Paseala, por arriba

Középhaladó II. 
Balsero, Kentucky, Abanico, Setenta cubana, Besito, Siete moderno, Dame arriba, Setenta doble, Abrazala, Gloria, Setenta y exhíbela, Enchufla complicado, Ocho ( 8 ), Coco complicado, Reverencia, Juana la cubana, Setenta complicado

Középhaladó III.
El cinco, DQN + coca-cola, Tunel, La Habana, Sombrero doble, Cadena hombres / mujeres / todos, El tres, Dedo saboreado, Siete loco, Balsero doble, Puente (2 pár együtt), Montana Estrellas, Bebe, Lazo, Ponle sabor, Sombrero con coca-cola, Guapea variáció

Haladó I. 
El doce, Paseala complicado, Setenta y dos, Pelota con 2 / 4 / clave / gipsy, Setenta con lasszó, Dedo guarapo y bota, Setenta nuevo, Niagara, Setenta y alarde, Setenta y alarde, Coca-cola por atraz, Puente, Machucho, Vacila con dos manos variáció, La cuadra


Haladó II.
Dedo loco, Sombrero de manny, Setenta comp. con. g. g., Hurrikán, Setenta con paseala, Avioneta, Three way stop, Setenta con coca-cola, Manolin, Madrid, La Cunada, Sesenta y cuatro, Rubenada, Setenta y tres, Noventa, Micaela

Haladó III. 
Thalia, Coca-cola por atraz var., La Rosa, Mona Lisa, Habana con tres giros, Paseala comp. tun turun, La Rodilla, El uno complicado, Septimbal, La Mayi, La Jenny, Registrala, Tres sabores, Las tijeras, Sabrosura


A salsa tánc eredete 

Az 1950-es években zenészek tömegei indultak el a Karib-térségből Amerikába szerencsét próbálni. Az amerikaiak körében idővel nagy népszerűségre tett szert a latin zene, sorra alakultak a latin zenekarok, melyek közül a legjobbak a 70-es évek végére már a Madison Square Gardenben adtak telt házas koncerteket. Itt, New Yorkban született meg a "salsa" kifejezés, melyet először a latin amerikai zenék gyűjtőneveként használtak. Miközben a latin zene folyamatosan igazodott az amerikai (és európai) fülhöz elkezdtek megalkotni egy táncot is, mely a latin táncosok ösztönös mozgását szabályos mederbe terelve immár az amerikaiak számára is érthetővé és táncolhatóvá vált. Így alakult ki lépésről lépésre a vonalas salsa, mely a mai napig nagy népszerűségnek örvend szerte a világon.

Eközben Kubában a zene és a tánc is egy másfajta evolúción ment át. Bár a kubai salsa története több száz évre nyúlik vissza, talán a legjelentősebb mérföldkő az 1920-as években a son megjelenése volt, melyet a mai napig táncolnak és amelyet sokan a mai értelemben vett kubai salsa elődjének is szoktak tekinteni. A 20. század első felében sorra jelentek meg Kubában a különböző zenék és táncok, a son mellett például a chachacha és a mambo. Ezek kombinációjából alakult ki idővel a Casino, melyet a világ ma kubai salsaként ismer. Rendkívül szabad és improvizatív táncról van szó, ahol a páros általában egymás körül egy köríven mozog, számos helycsere, forgás és a karok egymásba fűzésének bonyolult kombinációi biztosítják a tánc érdekességét és virtuozitását. Gyakran táncolják körtánc formájában is, itt a párok kör alakba rendeződnek és a hagyományos páros figurák mellett egyszerűbb és bonyolultabb párváltós figurák és játékos elemek is megjelennek, ezt hívják Rueda de Casino-nak, röviden ruedának.

Az 1980-as évektől kezdve a kubai salsa még egy fontos változáson ment keresztül. Mind a zenében, mind pedig a táncban megjelentek olyan egyéb stílusjegyek, amelyek korábban vagy külön már léteztek a felszín alatt, vagy külső hatásra szivárogtak be. Például a spanyol gyarmatosítók által Kubába hurcolt rabszolgák kultúrája, mely egy sajátos többistenhitből, kifejlett rituálékból, ősi ritmusokból és szent táncokból állt, vagy a már Kubában kialakuló kubai rumba. Külső elemként pedig mind a Karib-térség, mind az európai illetve amerikai zenék és táncok is hatással voltak a salsára, mint a jazz, a hip-hop, vagy ennek latin megfelelője, a reggaeton. Ez a keveredés hozta el a kubai salsa evolúcióját, mely mind a zene, mind pedig a tánc korábban soha nem látott változatosságához vezetett. A modern kubai salsában a figurák mellett rengeteg más mozgásforma is megjelenik, a táncosoknak így óriási és szinte kimeríthetetlen eszközkészlet áll rendelkezésükre, hogy kedvük szerint kifejezzék magukat a táncban és soha ne unják meg ezt a rendkívül szabad, kötetlen, vidám és improvizatív táncot.

Fontos még megemlíteni, hogy amikor salsáról beszélünk nem egy hagyományt tisztelünk, hanem egy rendkívül friss és élő dologról ejtünk szót. A kubai salsa a mai napig változik, fejlődik, hetente jönnek ki új zenék és albumok, kubai együttesek egyre gyakrabban tartanak koncerteket számos helyen Európában, ahol az órán hallott zenékre akár élőben is táncolhatunk. A latin zenék és táncok népszerűsége folyamatosan nő,  egyre többen ismerik és szeretik meg szerte a világon. 



Próbáld ki nálunk a salsa táncot, regisztrálj MOST ingyenes első órádra

Áraink

 

Főbérlet 9990 Ft, egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet + 3000 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet + 1500 Ft, az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


6 alkalmas bérlet 12.000 Ft. Érvényes a váltás napjától két hónapig. (Következő utáni hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)
 

Alkalmi díj (90 perces órákra) 2.500 Ft
 

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. 


 

 

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
2 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Már. 2-ig!
Tanár: Anikó , Péter 1 Nap: Hétfő
Febr. 17 - től!
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
3 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Márc. 3-ig!
Tanár: Vendel , Ildi 2 Nap: Kedd
Feb. 18 - tól!
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: La Place
4 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Ápr. 1-ig! KEDVEZMÉNYES árak csak Budaörsön! 6 alkalmas bérlet: 9600 Ft
Tanár: Bogi , Jani 3 Nap: Szerda
Márc. 18 - tól!
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Budaörs - Illyés Gy. Gimnázium
5 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Márc. 4-ig!
Tanár: Viktor , Gabi 3 Nap: Szerda
Febr. 19 - től!
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
6 0 ÚJ Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Márc. 5-ig!
Tanár: Bogi , Jenő 4 Nap: Csütörtök
Feb. 20 - tól!
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
7 0 Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Jan. 23-ig!
Tanár: Viktor , Zsófi 4 Nap: Csütörtök
Jan. 9 - től!
Időpont: 18.15-19.45
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
8 0 Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Jan. 22-ig!
Tanár: Bogi , Jani 3 Nap: Szerda
Jan. 8 - tól!
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
9 0 Salsa - Kezdő I. szint
Csatlakozási lehetőség Jan. 20-ig!
Tanár: Anikó , Péter 1 Nap: Hétfő
Jan. 6 - tól!
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
12 0 Salsa - Kezdő I. szint Tanár: Bogi , Jani 5 Nap: Péntek
Időpont: 19.30-21.00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
14 0 Salsa - Kezdő I. szint Tanár: Guszti , Zsófi 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
17 11 Salsa - Vonalas salsa - Kezdő II. szint Tanár: Gábor , Ági 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
18 1 Salsa - Kezdő II. szint Tanár: Anikó , Gábor 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
19 1 Salsa - Kezdő II. szint
A csoport utolsó órája március 11-e.
Tanár: Bogi , Jani 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Budaörs - Illyés Gy. Gimnázium
21 1 Salsa - Kezdő II. szint Tanár: Franci , Jani 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Imre
24 1 Salsa - Kezdő II. szint Tanár: Zsófi , Tibi 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
26 2 Salsa - Középhaladó I. szint Tanár: Gábor , Ági 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
27 2 Salsa - Középhaladó I. szint Tanár: Gabi , Zoli 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
28 3 Salsa - Középhaladó II. szint Tanár: Gabi , Csabi 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
30 3 Salsa - Középhaladó II. szint Tanár: Viktor , Eszti 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
31 3 Salsa - Középhaladó II. szint Tanár: Tibi , Eszti 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
33 4 Salsa - Középhaladó III. szint Tanár: Bogi , Jani 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
34 5 Salsa - Haladó I. szint Tanár: Gabi , Csabi 5 Nap: Péntek
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
36 5 Salsa - Haladó I. szint Tanár: Guszti , Zsófi 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
37 5 Salsa - Haladó I. szint Tanár: Lilla , Tibi 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
38 6 Salsa - Haladó II. szint Tanár: Franci , Jani 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Móricz - Szent Imre
39 7 Salsa - Haladó III. szint
Csütörtöki Club Cubano folytatása!
Tanár: Lilla , Tibi 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
40 9 Salsa - Club Cubano szint
Izoláció. Látogatható haladó szinttől!
Tanár: Tibi , Eszti 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.

Utolsó frissítés dátuma: 2020.02.14. Érvényes 2020. január 7-től.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

ÚJ
Hétfő 18.30 - 20.00
Febr. 17 - től!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Már. 2-ig!
 
Hétfő 20.00 - 21.30
Jan. 6 - tól!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Jan. 20-ig!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 214.

ÚJ
Szerda 18.30 - 20.00
Febr. 19 - től!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Márc. 4-ig!
 
Kedd 18.30 - 20.00
Salsa - Vonalas salsa - Kezdő II. -
 
Szerda 20.00 - 21.30
Salsa - Középhaladó I. -
 
Péntek 18.30 - 20.00
Salsa - Középhaladó II. -
 
Hétfő 20.00 - 21.30
Salsa - Középhaladó II. -
 
Péntek 20.00 - 21.30
Salsa - Haladó I. -
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Salsa - Club Cubano -
Izoláció. Látogatható haladó szinttől!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Csütörtök 18.15 - 19.45
Jan. 9 - től!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Jan. 23-ig!
 
Kedd 20.00 - 21.30
Salsa - Kezdő II. -
 
Péntek 18.00 - 19.30
Salsa - Kezdő II. -
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Salsa - Középhaladó I. -
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Salsa - Középhaladó II. -

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Hétfő 18.30 - 20.00
Salsa - Kezdő I. -
 
Hétfő 20.00 - 21.30
Salsa - Haladó I. -
 
Szerda 20.00 - 21.30
Salsa - Haladó I. -
 
Szerda 18.30 - 20.00
Salsa - Haladó III. -
Csütörtöki Club Cubano folytatása!

MÓRICZ - SZENT IMRE - Szent Imre Gimnázium, XI. ker. Villányi út 27.

 
Szerda 20.00 - 21.30
Jan. 8 - tól!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Jan. 22-ig!
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Salsa - Kezdő II. -
 
Csütörtök 18.30 - 20.00
Salsa - Haladó II. -

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

ÚJ
Csütörtök 18.00 - 19.30
Feb. 20 - tól!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Márc. 5-ig!
 
Péntek 19.30 - 21.00
Salsa - Kezdő I. -
 
Péntek 18.00 - 19.30
Salsa - Középhaladó III. -

BUDAÖRS - Illyés Gyula Gimnázium - Illyés Gyula Gimnázium, Budaörs Szabadság út 162

ÚJ
Szerda 18.00 - 19.30
Márc. 18 - tól!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Ápr. 1-ig! KEDVEZMÉNYES árak csak Budaörsön! 6 alkalmas bérlet: 9600 Ft
 
Szerda 18.00 - 19.30
Salsa - Kezdő II. -
A csoport utolsó órája március 11-e.

La Place

ÚJ
Kedd 18.00 - 19.30
Feb. 18 - tól!
Salsa - Kezdő I. -
Csatlakozási lehetőség Márc. 3-ig!