Társastánc Budapest több pontján

A társastánc az alapműveltség része. Társastánc tanfolyam keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg velünk, a klasszikus standard táncoktól, a divatos latin táncokig. 

Néha csak meghallod a zenét és táncra perdülnél? Egyszerűen csak belefeledkeznél a táncba? Nem kötelességből, hanem mosolyogva táncolnál, hogy kizökkenj a hétköznapokból? Táncolni jó érzés, táncolni tudni még jobb. A tánc felüdít, szórakoztat, pihentet, mindegy, mennyi idős vagy. Ha sikeresen elsajátítasz néhány lépést, máris élmény lesz számodra a tánc.

A társastánc alapokat nem nehéz megtanulni, társastánc tanfolyamainkon profi oktatóink segítenek elsajátítani a lépéseket, zenét és stílust. Csak egy kis kitartás kell, és kedvet kapsz majd a bonyolultabb figurák elsajátításához is. A tánc a mozgás mellett egyfajta műveltséget is jelent. Ráadásul nálunk a táncért rajongó összetartó közösséget találsz, aminek te is részese lehetsz. Páros tánc oktatás sok budapesti helyszínen: Társastáncot Budapest több pontján, több helyszínünkön is tanítunk, így biztosan találsz Neked is közeli, megfelelő helyszínt.

Szeretnél a Goldance táncos család tagja lenni? Tedd meg nálunk az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra.

Ha érdekel a társastánc, de nem tudod, hol kezdd, akkor csak egy helyen kezdheted: a Goldance Tánciskola kezdő táncóráin. A legismertebb társastáncok elsajátításával bármely társasági összejövetelen sztárrá válhatsz, és egyúttal egy kis szórakozást és kultúrát is hozhatsz az életedbe. Ha társastáncórákra jelentkezel, ebben a bejegyzésben található információk segíthetnek többet megtudni a különböző társastánc-típusokról. Amikor valaki például az "International Ballroom" táncstílusra hivatkozik, akkor 10 különböző táncról beszél. Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól.

 

BBB Lady Day

BBB, azaz Burlesque, Bailamore ladies és Be yourself
Drága Hölgyek!
Az első sikeres BBB Lady Day után március 02-án szombaton egy újabb igazán különleges nappal készülünk számotokra. 
Régóta szemezel Burlesque workshoppunkkal és Bailamor Ladies óráinkkal? Most itt a remek lehetőség, hogy bepillantást nyerj és 3 órában megtapasztald, milyen érzés, amikor az ajtó előtt hagyod a mindennapokat és igazán megéled a nőiességed. 
Itt nincsenek megvető pillantások vagy rossz mozdulatok. Itt felszabadultság, nőiesség és elfogadás vár, hogy ki merj teljesedni. 
4 csodás és teljesen különböző női tanárunk vár, hogy elkalauzoljon egy varázslatos világba. 
Ildivel megtapasztalhatod, hogy mi történik egy Burlesque workshop során.
Lizi és Dóri a Bailamor Ladies órákból hoz egy kis izelítőt, hogy mozgásod még nőiesebbé váljon.
Eszter pedig megmutatja, hogy az a bizonyos kisugárzás, hogyan jelenik meg a táncodba és mit is jelent, ha szabadon, kötöttségek nélkül mersz mozogni, saját magad adni, Be yourself!
A workshophoz alap tánctudás szükséges. 
Dress code: Kérjük, hozz magaddal egy fehér inget. 

Helyszín:
Fáklya Klub (Csengery u. 68.)
 

Időpont:
2024. március 02. szombat 09:30 - 13:00


Órarend:
09:30 - 10:00: Regisztráció
10:00 - 11:00: Burlesque - Ildi
11:00 - 12:00: Bailamor Ladies - Lizi & Dóri
12:00 - 13:00: Be yourself - Eszter


Tanáraitok Ildi, Lizi, Dóri és Eszter lesznek.

 
ÁR
A workshop díja elővételben március 01. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 8.500 Ft


REGISZTRÁCIÓ

 

Tangó és Bécsi keringő technika workshop

Március 9-én szombaton a Standard táncoké lesz a főszerep, melyen mindenkit vár Gergő és Anita a Goldance Tánciskolában. 
A workshop első felében a Tangóban történő gyorsításokra és lassításokra helyezzük a hangsúlyt, hogy még látványosabb és precízebb legyen a táncod. 
A második részében pedig a Bécsi keringő fordulatok és váltások technikáját vesszük át és gyakoroljuk. 
A workshop KÖZÉPHALADÓ szinttől látogatható! 
 

Helyszín:
MTA Irodaház (Etele út 59-61.)


Időpont:
2024. március 09. szombat 09:30 - 13:00


Tanáraitok Gergő és Anita lesznek.


ÓRAREND
09:30 - 10:00: Regisztráció
10:00 - 11:30: Tangó
11:30 - 13:00: Bécsi keringő


ÁR
A workshop díja elővételben március 08. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 8.500 Ft


REGISZTRÁCIÓ

 

Társastánc oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A Goldance Tánciskola 2003-as indulása óta oktatunk társastáncot Budapesten és vidéken. Ez idő alatt több, mint tízezren vettek részt elégedetten az óráinkon a kezdőtől a versenyzői szintig

A magas színvonalú oktatásról tapasztalt, profi tánctanáraink gondoskodnak. A megfelelő minőségű tánc oktatás nem csupán a lépésekre, hanem sok más pozitív dolog bevonzását is hivatott elérni tanítványaink körében. Hiszünk abban, hogy a tánc nemcsak egy mozgásforma, ezért figyelmet fordítunk a tánckultúra átadására, és a közösség formálására is. Nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben. Közös szenvedélyünk a tánc, amely nagy összetartó erő, és erre büszkék is vagyunk. A társastánc oktatás nálunk nem csak abból áll, hogy eljössz az órára és végigtáncolod - utána sincs vége a Goldance érzésnek!

Szeretnél táncos családunk tagja lenni? Tedd meg az első lépést.

Társastánc tanfolyamainkon a legnépszerűbb társastánc fajták sajátíthatóak el. 

 • Standard társastáncok: angolkeringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep
 • Latin társastáncok: csacsacsa, szamba, rumba, paso doble, rock"n"roll, jive, mambó

 


Társastánc figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű társastánc figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 


 A társastánc oktatás / társastánc tanfolyam szintjei

Kezdő szinten kb. 3 hónap alatt elsajátíthatod 7 társastánc alaplépéseit: angolkeringő, bécsi keringő, tangó, csacsacsa, mambó, rocky és rumba bossanova. A tanfolyam végére már kisebb koreográfiákat táncolunk, és bátran kipróbálhatjuk magunkat táncos eseményeken is.

Középhaladó szinten a rumba bossanovát a versenyeken táncolt rumba, a rocky-t pedig a jive váltja fel, valamint megtanuljuk a szamba alaplépéseit is. A többi koreográfiát újabb figurákkal bővítjük.

Haladó szinten ismét érkezik egy új tánc, a quickstep. A szintváltások 3 havonta történnek, így 1 tanév alatt eljuthatunk a haladó szint végére.

Szuperhaladó szinten órákon új táncot nem tanulunk, csak új elemekkel bővítjük a meglévő koreográfiáinkat. Ezen a szinten már a társastáncok alaptechnikájára is hangsúlyt fektetünk.

Extrahaladó szintünk fél évig tart, mert itt teljesen új, magasabb szintű koreográfiákat tanulunk (alapszintű versenyzős figurák). Itt már javasoljuk a legalább heti két alkalommal részvételt, tekintettel a figurák nehézségére, technikai kihívásaira.

Hobbi szintünk a társastáncos órák legmagasabb szintje, ez már 1 évig tart. Itt verseny koreográfiákkal (10 tánc) ismerkedhetnek meg a táncosok, valamint technikai órákra is járhatnak. Új tánc a slowfox és a paso doble.

 

Latin és Standard technika

 Haladó társastáncosok figyelem!  
Sziszka és Anett hétfőnként vár benneteket Latin technika órájukon, Ádám és Kati pedig csütörtökönként Standard technika órájukon. A standard és latin táncok rejtelmeibe fognak elrepíteni, hogy még több tudást és technikai elemet tudhass magadévá. 


Hogy mire számíthatsz? 

- Helyes technika, 
- lépéskombinációk, 
- vezetés és követés fejlesztése lesz a cél, 
- hogy táncod még kifinomultabb legyen. 


Természetesen a fejlődés és technikai tudás mellett a jó hangulat garantált.  Ha készen állsz, hogy táncodat még szebbé varázsoljuk csatlakozz standard és latin technika óráinkhoz. 


Latin és standard technika óráink bérleteden felül + 3000 Ft-os áron érhetőek el, de ha mind a két órára jársz akkor összesen csak +4500 Ft a két technikai óra. A technika órák kiegészítő bérletnek számítanak és főbérleted érvényességi idejével egyeznek meg.  

Senior tánctanfolyam

Nem csak a húszéveseké a világ… A senior tánctanfolyamainkra 55 év feletti örökifjakat várunk. Kevesebb táncstílust tanulunk, több ismétléssel. A csoportokban többet gyakorlunk, nagyobb figyelemmel, nyugodt környezetben. Hölgyeknek női, uraknak férfi tánctanár segít.

A senior csoportok 50% kedvezményes havi bérlettel látogathatóak. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

Társastánc órarend Vélemények társastánc óráinkról

"2014-ben kezdtem teljesen kezdőként társastáncot tanulni a Goldance-ben. Azonnal megtetszett a tanárok kedvessége, közvetlensége. Éppen ettől, valamint a tánc iránti alázatuk miatt szimpatikusak annyira mindenkinek. Lenyűgöz a tánctudásuk, céljuk pedig ennek átadása a tanítványaiknak. Az órákon amellett, hogy egy gondosan és tudatosan felépített stratégia mentén tanuljuk meg az egyes tánc fajtákat, nagyon jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, amitől hihetetlen jó hangulat alakul ki minden alkalommal. Az évek alatt pedig tényleg összeérik a csoport egy kis családdá, ezek az egyes kis családok pedig a bemutatók, táborok és egyéb, az egész tánciskolát érintő események alkalmával egy "nagycsaláddá" válnak. Fantasztikus érzés ennek a családnak a tagjának lenni." Böbe (Balázs Erzsébet)

"Mindig is vonzott a tánc, de sajnos fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem, hogy rendszeresen űzzem ezt a tevékenységet. Mikor a gyerekek kirepültek, és több szabadidőm lett, nekiálltam megfelelő egyesületet keresni. Szempontjaim között szerepelt a könnyű elérhetőség, a heti többszöri alkalom, a megfizethető ár és különböző táncstílusok kipróbálásának lehetősége. Ezeknek a kritériumoknak a Goldance Tánciskola felelt meg a legjobban. Amikor összeszedtem a bátorságomat és végre beiratkoztam a Goldance-be, még nem gondoltam, hogy az elvárásaimon felül mennyi mindent kapok még. Egyedül mentem oda, de hamarosan lett egy csomó ismerősöm, néhány barátom is. Akár a hét minden napján táncolhatok, és egy nap több órára is bejárhatok. A tanárok kedvesek, türelmesek, és meghallgatják a kéréseinket. Zene - ritmus - mozgás - társaság - életöröm - mindezt megkapod, ha táncolsz. Ezt a lehetőséget kínálja Neked is a Goldance Tánciskola, remek tanárokkal, a hét minden napján."

"Több éve veszünk részt a Goldance Tánciskola óráin, és tapasztalataink alapján állítjuk itt igazán megtalálhatja mindenki azt amit a táncban keres. Amikor kezdőként csatlakozol, szinte azt sem tudod eldönteni, hogy a rengeteg rendelkezésedre álló lehetőség közül melyiket válaszd. Egy héten rengeteg óra van a szinteden, amire járhatsz. Kipróbálhatsz több tanárt és tanítási stílust is.  A legjobban akkor jársz - anyagilag is - ha mindent kipróbálsz. Amint haladsz felfelé a szinteken, az órák egyre családiasabbak, lassan mindenkit ismersz és büszke lehetsz rá, hogy minden eddigi kihívást sikeresen teljesítettél. Tanuló helyett egyre inkább egy baráti kör tagjának érezheted magadat." Balázs és Eni

Máris kipróbálnád milyen nálunk társastáncolni? Regisztrálj most ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!
 


 Társastánc inspirációk 

Összegyűjtöttünk néhány népszerű társastáncos filmjelenetet, és bemutató videót profiktól. Nézd meg és inspirálódj! Itt a lejátszási lista


A társastáncokról bővebben

A középkorban a csoportos táncokból egyre jelentősebben kezdett kiválni a páros tánc, ami a társastáncok kialakulásához vezetett. A társastáncok történetének nagy része olyan összejövetelekhez köthető, amelyeken a tánc különösen fontos volt ahhoz, hogy az emberek találkozhassanak egymással. Rengetegen táncoltak abban a reményben, hogy közel kerüljenek a másik nemhez és megismerjék életük párját. A társastánc szinte az alapműveltség része, a hagyományos és a latin táncokat is beleértve.

Standard társastáncok - Egyszerű útmutató a társastánc hagyományos táncaihoz

Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól:

Bécsi keringő: A legrégebbi hagyományú társastánc, eredete egészen a XVI. századig vezethető vissza, és a bálok előszeretettel előadott tánca lett. Későbbi népszerűségében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia lenyűgöző zenéivel, majd az osztrák császár rajongása. A bálok királynőjének is szokták mondani. Részletesebben itt

Angol keringő: A standard kategória első táncaként szerepel a versenyeken. Táncoktatásban az egyik alapstílus. Népszerű táncfajta, eleganciájának köszönhetően bálok kedvelt nyitótánca. Nevéből is látszik, hogy származási helye Anglia. Részletesebben itt

Tangó: A 19. század végén alakult ki Argentína és Uruguay területén, majd hamarosan a világ többi részén is népszerűvé vált. Ma a tangónak sok formája létezik, de minden esetben a szenvedélyes, érzéki ritmus és az elegáns stílus jellemzi. Részletesebben itt

Slowfox: Az 1920-as években alakult ki, sok ismert táncos kedvence. Hasonló a keringőhöz, de ezt nem ¾-re, hanem 4/4-re táncolják. A slowfox táncolása magas szintű technikai tudást, sok tapasztalatot, és jó fizikai állóképességet igényel. Részletesebben itt

Quickstep: A 20. század elején alakult ki New York-ban. Először karibi és afrikai táncosok táncolták, azonban eredetét tekintve ez egy angol tánc, mely a slowfox és a charleston kombinációjaként született, de később teljesen különvált elődeitől. Részletesebben itt

Latin társastáncok

Csacsacsa: A 20. század közepén, a mambó és a rumba ötvözetéből született. Először Észak-Amerikát hódította meg. Három fajtája van: a nyugati, a latin és a kubai. A variációgazdag, vidám figurákkal nagyon gyors áttörést hozott. Érdekessége, hogy számos popzenére is táncolható. Részletesebben itt

Szamba: A szamba afrikai eredetű, ősi népi tánc, amely a rabszolga-kereskedés útján jutott el Brazíliába. Szaggatott, rövid mozdulatai a megbilincselt rabszolgák mozgását jelképezik, azt, hogy még tánc közben sem tudtak láncaiktól megszabadulni. A szamba egyszerű lépéseit a kezdők gyorsan megtanulhatják. Részletesebben itt

Rumba: A szó jelentése: ünnep, tánc, felkiáltás. Maga a rumba több kubai páros tánc összefoglaló neve. Zenéjét az afro-kubai ritmusok jellemzik. Az első rumba koreográfiát az angolok dolgozták ki, amit a franciák és a németek átvettek. 1964-től versenyeken is táncolják. Részletesebben itt 

Paso doble: Spanyol tánc, táncparketten nem gyakran látható. A paso doble bikaviadalt jelképez, ahol a férfi a matador szerepét ölti magára, a nő pedig a piros kendőét. A férfi és a nő együtt mozog egy képzelt bika körül, miközben flamenco-elemeket és az aréna béli küzdelemre jellemző stilizált figurákat adnak elő. Részletesebben itt 

Jive: 4/4-es ütemű szalontánc, mely az USA-ban élő afro-amerikaiaktól ered, az 1930-as évekből. Egyike a swing zenére táncolható táncoknak. Sok alaplépése hasonlít más stílusokra, a fő különbség a sasszék kiélezett ritmusában van. Részletesebben itt

Mambó: Kezdetben egy afro-kubai zene elnevezése volt, a szó vallási értelemben szent cselekedetet, az istenekkel való beszédet jelentette. A modern mambóban különböző ritmusok kapcsolata és átfedése található meg. A Dirty Dancing film által vált igazán népszerűvé. Részletesebben itt 
 

9 indok, amiért érdemes társastáncolnod

1. Nehezen tudod kifejezni önmagad?

 • A tánc segítségével könnyebben megélheted őszinte érzéseidet. Megismerheted önmagad, és növelheted az önbizalmad. Ennek kedvező hatását életed sok területén érezni fogod.

2. Gyakran vagy feszült és ideges?

 • A tánc stresszoldó hatásának köszönhetően felszabadulsz a gondterheltebb, feszültebb időszakokban, sőt, megelőzheted a depressziós hangulatot.

3. Elégedetlen vagy önmagaddal?

 • A rendszeres tánc a testtudatosságot fejleszti, így könnyebben megállapíthatod, mire van szüksége a szervezetednek, és elfogadod a testképedet.

4. Gondod van az erőnléteddel?

 • A tánccal töltött órák során jobb állóképességre teszel szert. Megerősödik az immunrendszered, és egészségesebb leszel.

5. Egyre rosszabb a testtartásod? 

 • A tánccal javulni fog. Nem fogsz annyit görnyedni, mint korábban, ami a gerincproblémák megelőzését, enyhülését is jelenti.

6. Félsz a nyilvános szerepléstől? 

 • A tánccal fellépési gyakorlatra tehetsz szert, és könnyebben, felszabadultabban fogsz megjelenni mások előtt.

7. Gondod van a csapatmunkával?

 • A tánccal javíthatod az együttműködési készségedet. Hiszen a táncpartnereddel akkor tudtok jól együtt mozogni, ha megvan a bizalom köztetek, és figyeltek egymásra.

8. Szeretnéd fejleszteni a memóriád? 

 • A tánc aktívan fejleszti a memóriádat, hiszen minden mozdulatsor, amit begyakorolsz, hozzájárul az emlékezőképességed fejlődéséhez

9. Szeretnél új barátokat, közösséget? 

 • A tánc aktív társasági élmény, ami összetartó erővel bír. Egy remek közösség részese lehetsz az együtt átélt élménynek köszönhetően. Társastánc oktatásunk Budapest több pontján érhető el.


Regisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!

Társastánc tanáraink

Bagdasaryan Svetlana
 • Szeretném, hogy társastáncok által Te is megtapasztald azt a felszabadultságot, melyet a tánc tud adni számodra. 

Balikó Gergő
 • “Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.” – Martha Graham.

Bátor Tamás
 • "A test elmondja, amit a szavak képtelenek."
  Martha Graham

Berényi Bernadett
 • Ha nem csak a tánclépésekkel szeretnél megismerkedni, gyere táncolni! :) „A tánc felemel, erőt ad, gyógyít és közel visz a szívekhez." (Radák János)

Borkai Anita
 • Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Erdélyi Szilárd
 • ”Nem a cél számít, hanem az oda vezető út”

Herczeg Dóra
 • Ha szeretnél te is feltöltődni a tánc erejével, akkor várlak táncóráimon.

Kiss Domonkos
 • Merj kérdezni! Kérdések által tanulunk.

Kiss Nikolett
 • Ne csak szemléld, álmodd, hanem merd megLÉPNI, merd megÉLNI!

Kovács Ottó
 • Hiszek abban, hogy a sikeres táncoshoz elég 5% tehetség, a többi az kitartás, elhivatottság, fokozatos jól felépített edzés.

Merkovics Katalin
 • A tánctól mindent megkaptam, amiről álmodtam, szeretném, hogy a te is megtapasztald ezt az érzést.

Papp Krisztina
 • A lényeg az, hogy élvezzük a táncot. Jó kedv, sok nevetés, és persze rengeteg izgalmas tánc stílus vár Rád az órákon.

Patai Ádám
 • A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések.

Poór István
 • Kapd fel a cipőd,
  Szánd rá az időd
  Gyere el a táncórámra,
  Lépj bátran a parkettára!

Sebesi Daniella
 • “Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt nem pedig az akadályokat.”

Somodi Gábor
 • Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni, jó hangulatban megtanulni táncolni, akkor várlak szeretettel!

Szabó András
 • A tánc szívből jön, nem csak a betanult lépésekből.

Varga Gergely
 • Szeretném a táncot a mozgás örömét minél több emberhez eljuttatni. 

Áraink

Főbérlet 15.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


Alkalmi díj (90 perces órákra) 3800 Ft

 

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

A társastánc óráinkon a legnépszerűbb standard és latin táncokat sajátíthatod el. A következő táncokat tanítjuk: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow foxtrott, quickstep, cha-cha-cha, szamba, rumba, mambó, jive 
 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Nincs szükséged, azért vagyunk hogy megtanítsunk, az már csak tőled függ, hogy milyen szintre szeretnéd fejleszteni magad. Nálunk mindenre is lesz lehetőséged.

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 53 Társastánc - BBB Lady Day
A workshop díja elővételben március 01. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft Ezt követően a helyszínen: 8.500 Ft
Tanár: Eszter , Lizi , Dóri , Ildi 6 Nap: Szombat
Márc.02.
Időpont: 09:30-13:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Jelentkezem
2 56 Társastánc - Tangó és Bécsi keringő technika
A workshop díja elővételben március 08. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft Ezt követően a helyszínen: 8.500 Ft
Tanár: Gergő , Anita 6 Nap: Szombat
Márc.09.
Időpont: 09:30-13:00
Helyszín: ETELE út
Jelentkezem!
3 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc.8-ig!
Tanár: Kriszti , Andris 5 Nap: Péntek
Febr.23-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
4 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc.11-ig!
Tanár: Sveti , Gergő 1 Nap: Hétfő
Febr.26-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
5 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc. 13-ig!
Tanár: Tomi , Daniella 3 Nap: Szerda
Febr. 28-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Imre
6 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc.14-ig!
Tanár: Sveti , Gergő 4 Nap: Csütörtök
Febr.29-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.
7 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc.10-ig!
Tanár: Detti , Domi 7 Nap: Vasárnap
Febr.25-től!
Időpont: 12:00-13:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
8 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz márc.10-ig!
Tanár: Niki , Isti 7 Nap: Vasárnap
Febr.25-től!
Időpont: 14:00-15:30
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
9 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz jan.22-ig!
Tanár: Dóri , Greg 1 Nap: Hétfő
Jan.08-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: ETELE út
10 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz jan.23-ig!
Tanár: Tomi , Niki 2 Nap: Kedd
Jan.09-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
11 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz jan.24-ig!
Tanár: Gergő , Kriszti 3 Nap: Szerda
Jan.10-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
12 14 Társastánc - Senior - Kezdő
Csatlakozz jan.25-ig! Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Ottó 4 Nap: Csütörtök
Jan.11-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
13 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz jan.26-ig!
Tanár: Sveti , Alex 5 Nap: Péntek
Jan.12-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
14 0 Társastánc - Kezdő
Csatlakozz jan. 28-ig!
Tanár: Niki , Isti 7 Nap: Vasárnap
Jan. 14-től!
Időpont: 11:00-12:30
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
15 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Dóri , Greg 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: ETELE út - 206 C
16 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Sveti , Gergő 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
17 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kriszti , Isti 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
18 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
19 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Tomi , Niki 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
20 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
21 15 Társastánc - Senior - Középhaladó
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Dóri 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: ETELE út - 206 C
22 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kriszti , Andris 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
23 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Sveti , Domi 5 Nap: Péntek
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
24 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Niki , Isti 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 12:30-14:00
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
25 2 Társastánc - Haladó Tanár: Kriszti , Isti 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
26 2 Társastánc - Haladó Tanár: Anita , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
27 2 Társastánc - Haladó Tanár: Kati , Gábor 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
28 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Sveti 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
29 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
30 39 Társastánc - Extrahaladó l. Tanár: Sveti , Gábor 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
31 39 Társastánc - Extrahaladó l. Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 15:30-17:00
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
32 49 Társastánc - Senior - Extrahaladó I.
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Ottó 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
33 5 Társastánc - Extrahaladó II. Tanár: Gergő , Kriszti 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
34 7 Társastánc - Hobbi light Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
35 6 Társastánc - Hobbi
Koreók
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
Tanár: Anita , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
36 6 Társastánc - Hobbi
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: ETELE út - 206 Markó terem
37 48 Társastánc - Hobbi Extra
EH2-es szinttől, havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Gergő , Anita 1 Nap: Hétfő
Szept.4-től!
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
38 32 Társastánc - Standard technika
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Anita , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
39 20 Társastánc - Latin technika
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Sziszka 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
55 51 Társastánc - Bailamor Ladies - Középhaladó
A 02.20-ai óra ELMARAD! Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Lizi , Dóri 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.
56 52 Társastánc - Bailamor Ladies - Kezdő
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Dóri 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: ETELE út - 206 C
58 33 Társastánc - Társastánc party
Belépő 2.500 Ft. Érvényes bérlettel (csak goldance) 2.000 Ft
Tanár: Sziszka 5 Nap: Péntek
Márc.23.
Időpont: 18:00-23:00
Helyszín: ETELE út
További információ

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 02. 27.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Szombat 09:30 - 13:00
Márc.02.
Társastánc - BBB Lady Day -
A workshop díja elővételben március 01. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft Ezt követően a helyszínen: 8.500 Ft
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Társastánc - Hobbi - Koreók
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Társastánc - Standard technika -
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Jan.11-től!
Társastánc - Senior - Kezdő -
Csatlakozz jan.25-ig! Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
 
Szerda 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Péntek 18:30 - 20:00
Társastánc - Haladó -
 
Kedd 20:00 - 21:30
Társastánc - Extrahaladó l. -
 
Csütörtök 17:00 - 18:30
Társastánc - Senior - Extrahaladó I. -
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 201.

 
Hétfő 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Hétfő 17:00 - 18:30
Szept.4-től!
Társastánc - Hobbi Extra -
EH2-es szinttől, havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Latin technika -
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

ÚJ
Hétfő 20:00 - 21:30
Febr.26-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc.11-ig!
ÚJ
Vasárnap 12:00 - 13:30
Febr.25-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc.10-ig!
 
Péntek 18:30 - 20:00
Jan.12-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz jan.26-ig!
 
Hétfő 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Péntek 20:00 - 21:30
Társastánc - Középhaladó -

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker.

 
Szombat 09:30 - 13:00
Márc.09.
Társastánc - Tangó és Bécsi keringő technika -
A workshop díja elővételben március 08. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft Ezt követően a helyszínen: 8.500 Ft
 
Hétfő 20:00 - 21:30
Jan.08-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz jan.22-ig!
 
Péntek 18:00 - 23:00
Márc.23.
Társastánc - Társastánc party -
Belépő 2.500 Ft. Érvényes bérlettel (csak goldance) 2.000 Ft

MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.

 
Kedd 20:00 - 21:30
Jan.09-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz jan.23-ig!
 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -

MÓRICZ - SZENT IMRE - Szent Imre Gimnázium, XI. ker. Villányi út 27.

ÚJ
Szerda 18:30 - 20:00
Febr. 28-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc. 13-ig!

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

ÚJ
Péntek 20:00 - 21:30
Febr.23-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc.8-ig!
 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Péntek 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Szerda 20:00 - 21:30
Jan.10-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz jan.24-ig!
 
Szerda 18:30 - 20:00
Társastánc - Extrahaladó II. -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Hobbi light -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. IV.em. 411.

ÚJ
Csütörtök 20:00 - 21:30
Febr.29-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc.14-ig!
 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Bailamor Ladies - Középhaladó -
A 02.20-ai óra ELMARAD! Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker. 206 Markó terem

ÚJ
Vasárnap 14:00 - 15:30
Febr.25-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz márc.10-ig!
 
Vasárnap 11:00 - 12:30
Jan. 14-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz jan. 28-ig!
 
Vasárnap 12:30 - 14:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Vasárnap 17:00 - 18:30
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Vasárnap 15:30 - 17:00
Társastánc - Extrahaladó l. -
 
Vasárnap 18.30 - 20.00
Társastánc - Hobbi -
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker. 206C

 
Hétfő 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Társastánc - Senior - Középhaladó -
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Társastánc - Bailamor Ladies - Kezdő -
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!