Társastánc Budapest több pontján

A társastánc az alapműveltség része. Társastánc tanfolyam keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg velünk, a klasszikus standard táncoktól, a divatos latin táncokig. 

Néha csak meghallod a zenét és táncra perdülnél? Egyszerűen csak belefeledkeznél a táncba? Nem kötelességből, hanem mosolyogva táncolnál, hogy kizökkenj a hétköznapokból? Táncolni jó érzés, táncolni tudni még jobb. A tánc felüdít, szórakoztat, pihentet, mindegy, mennyi idős vagy. Ha sikeresen elsajátítasz néhány lépést, máris élmény lesz számodra a tánc.

A társastánc alapokat nem nehéz megtanulni, társastánc tanfolyamainkon profi oktatóink segítenek elsajátítani a lépéseket, zenét és stílust. Csak egy kis kitartás kell, és kedvet kapsz majd a bonyolultabb figurák elsajátításához is. A tánc a mozgás mellett egyfajta műveltséget is jelent. Ráadásul nálunk a táncért rajongó összetartó közösséget találsz, aminek te is részese lehetsz.

Szeretnél a Goldance táncos család tagja lenni? Tedd meg nálunk az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra.

Ha érdekel a társastánc, de nem tudod, hol kezdd, akkor csak egy helyen kezdheted: a Goldance Tánciskola kezdő táncóráin. A legismertebb társastáncok elsajátításával bármely társasági összejövetelen sztárrá válhatsz, és egyúttal egy kis szórakozást és kultúrát is hozhatsz az életedbe. Ha társastáncórákra jelentkezel, ebben a bejegyzésben található információk segíthetnek többet megtudni a különböző társastánc-típusokról. Amikor valaki például az "International Ballroom" táncstílusra hivatkozik, akkor 10 különböző táncról beszél. Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól.

 

Társastánc oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A Goldance Tánciskola 2003-as indulása óta oktatunk társastáncot Budapesten és vidéken. Ez idő alatt több, mint tízezren vettek részt elégedetten az óráinkon a kezdőtől a versenyzői szintig

A magas színvonalú oktatásról tapasztalt, profi tánctanáraink gondoskodnak. A megfelelő minőségű tánc oktatás nem csupán a lépésekre, hanem sok más pozitív dolog bevonzását is hivatott elérni tanítványaink körében. Hiszünk abban, hogy a tánc nemcsak egy mozgásforma, ezért figyelmet fordítunk a tánckultúra átadására, és a közösség formálására is. Nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben. Közös szenvedélyünk a tánc, amely nagy összetartó erő, és erre büszkék is vagyunk. A társastánc oktatás nálunk nem csak abból áll, hogy eljössz az órára és végigtáncolod - utána sincs vége a Goldance érzésnek!

Szeretnél táncos családunk tagja lenni? Tedd meg az első lépést.

Társastánc tanfolyamainkon a legnépszerűbb társastánc fajták sajátíthatóak el. 

 • Standard társastáncok: angolkeringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep
 • Latin társastáncok: csacsacsa, szamba, rumba, paso doble, rock"n"roll, jive, mambó

 

Társastánc, WCS és Rocky Gyakorlóest

Május 21-én szombaton este egy elképesztő hangulatú gyakorló esttel vár benneteket a Goldance Tánciskola. 
Egyszerre 3 táncstílussal találkozhatsz a Fáklya Klubban szombat este, ahol a gyakorlási lehetőség mellett Goldys ismerőseiddel és tanáraiddal táncolhatod át az estét. 
Tegyük felejthetetlenné együtt a szombat estét és táncoljuk egy hatalmasat. 

Egy hely, ahol:

- gyakorolhatsz
- kikapcsolódhatsz
- találkozhatsz a legjobb Goldys ismerőseiddel
- kamatoztathatod a workshoppokon vagy az órákon tanultakat
- bármikor kérhetsz tanári segítséget

Helyszín:
Fáklya klub, 1067 Budapest, Csengery u. 68.
 

Időpont:
május 21. szombat 18:00 – 00:00


Földszint

18:00 - 18:30: Workshop ➡ Gábor & Kati

18:30 - 19:15: Latin vezetett edzés ➡ Gábor & Kati
Cha cha cha, szamba, rumba, jive gyakorlás tanári segítséggel.
19:15 - 20:00: Standard vezetett edzés ➡ Gábor & Kati
Angolkeringő, tangó, bécsi keringő,
quickstep gyakorlás tanári segítséggel.

I. emelet
20:00 – 00:00 Társastánc gyakorlóest ➡ Zenefelelős: Miguel

 

Jegyár
2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóestet és ruhatár árát is!
 

További információért KATTINTS IDE!


Társastánc figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű társastánc figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 


 A társastánc oktatás szintjei

Kezdő szinten kb. 3 hónap alatt elsajátíthatod 7 társastánc alaplépéseit: angolkeringő, bécsi keringő, tangó, csacsacsa, mambó, rocky és rumba bossanova. A tanfolyam végére már kisebb koreográfiákat táncolunk, és bátran kipróbálhatjuk magunkat táncos eseményeken is.

Középhaladó szinten a rumba bossanovát a versenyeken táncolt rumba, a rocky-t pedig a jive váltja fel, valamint megtanuljuk a szamba alaplépéseit is. A többi koreográfiát újabb figurákkal bővítjük.

Haladó szinten ismét érkezik egy új tánc, a quickstep. A szintváltások 3 havonta történnek, így 1 tanév alatt eljuthatunk a haladó szint végére.

Szuperhaladó szinten órákon új táncot nem tanulunk, csak új elemekkel bővítjük a meglévő koreográfiáinkat. Ezen a szinten már a társastáncok alaptechnikájára is hangsúlyt fektetünk.

Extrahaladó szintünk fél évig tart, mert itt teljesen új, magasabb szintű koreográfiákat tanulunk (alapszintű versenyzős figurák). Itt már javasoljuk a legalább heti két alkalommal részvételt, tekintettel a figurák nehézségére, technikai kihívásaira.

Hobbi szintünk a társastáncos órák legmagasabb szintje, ez már 1 évig tart. Itt verseny koreográfiákkal (10 tánc) ismerkedhetnek meg a táncosok, valamint technikai órákra is járhatnak. Új tánc a slowfox és a paso doble.

 

Senior tánctanfolyam

Nem csak a húszéveseké a világ… A senior tánctanfolyamainkra 55 év feletti örökifjakat várunk. Kevesebb táncstílust tanulunk, több ismétléssel. A csoportokban többet gyakorlunk, nagyobb figyelemmel, nyugodt környezetben. Hölgyeknek női, uraknak férfi tánctanár segít.

A senior csoportok 50% kedvezményes havi bérlettel látogathatóak.

Társastánc órarend Vélemények társastánc óráinkról

"2014-ben kezdtem teljesen kezdőként társastáncot tanulni a Goldance-ben. Azonnal megtetszett a tanárok kedvessége, közvetlensége. Éppen ettől, valamint a tánc iránti alázatuk miatt szimpatikusak annyira mindenkinek. Lenyűgöz a tánctudásuk, céljuk pedig ennek átadása a tanítványaiknak. Az órákon amellett, hogy egy gondosan és tudatosan felépített stratégia mentén tanuljuk meg az egyes tánc fajtákat, nagyon jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, amitől hihetetlen jó hangulat alakul ki minden alkalommal. Az évek alatt pedig tényleg összeérik a csoport egy kis családdá, ezek az egyes kis családok pedig a bemutatók, táborok és egyéb, az egész tánciskolát érintő események alkalmával egy "nagycsaláddá" válnak. Fantasztikus érzés ennek a családnak a tagjának lenni." Böbe (Balázs Erzsébet)

"Mindig is vonzott a tánc, de sajnos fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem, hogy rendszeresen űzzem ezt a tevékenységet. Mikor a gyerekek kirepültek, és több szabadidőm lett, nekiálltam megfelelő egyesületet keresni. Szempontjaim között szerepelt a könnyű elérhetőség, a heti többszöri alkalom, a megfizethető ár és különböző táncstílusok kipróbálásának lehetősége. Ezeknek a kritériumoknak a Goldance Tánciskola felelt meg a legjobban. Amikor összeszedtem a bátorságomat és végre beiratkoztam a Goldance-be, még nem gondoltam, hogy az elvárásaimon felül mennyi mindent kapok még. Egyedül mentem oda, de hamarosan lett egy csomó ismerősöm, néhány barátom is. Akár a hét minden napján táncolhatok, és egy nap több órára is bejárhatok. A tanárok kedvesek, türelmesek, és meghallgatják a kéréseinket. Zene - ritmus - mozgás - társaság - életöröm - mindezt megkapod, ha táncolsz. Ezt a lehetőséget kínálja Neked is a Goldance Tánciskola, remek tanárokkal, a hét minden napján."

"Több éve veszünk részt a Goldance Tánciskola óráin, és tapasztalataink alapján állítjuk itt igazán megtalálhatja mindenki azt amit a táncban keres. Amikor kezdőként csatlakozol, szinte azt sem tudod eldönteni, hogy a rengeteg rendelkezésedre álló lehetőség közül melyiket válaszd. Egy héten rengeteg óra van a szinteden, amire járhatsz. Kipróbálhatsz több tanárt és tanítási stílust is.  A legjobban akkor jársz - anyagilag is - ha mindent kipróbálsz. Amint haladsz felfelé a szinteken, az órák egyre családiasabbak, lassan mindenkit ismersz és büszke lehetsz rá, hogy minden eddigi kihívást sikeresen teljesítettél. Tanuló helyett egyre inkább egy baráti kör tagjának érezheted magadat." Balázs és Eni

Máris kipróbálnád milyen nálunk társastáncolni? Regisztrálj most ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!
 


 Társastánc inspirációk 

Összegyűjtöttünk néhány népszerű társastáncos filmjelenetet, és bemutató videót profiktól. Nézd meg és inspirálódj! Itt a lejátszási lista


A társastáncokról bővebben

A középkorban a csoportos táncokból egyre jelentősebben kezdett kiválni a páros tánc, ami a társastáncok kialakulásához vezetett. A társastáncok történetének nagy része olyan összejövetelekhez köthető, amelyeken a tánc különösen fontos volt ahhoz, hogy az emberek találkozhassanak egymással. Rengetegen táncoltak abban a reményben, hogy közel kerüljenek a másik nemhez és megismerjék életük párját. A társastánc szinte az alapműveltség része, a hagyományos és a latin táncokat is beleértve.

Standard társastáncok - Egyszerű útmutató a társastánc hagyományos táncaihoz

Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól:

Bécsi keringő: A legrégebbi hagyományú társastánc, eredete egészen a XVI. századig vezethető vissza, és a bálok előszeretettel előadott tánca lett. Későbbi népszerűségében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia lenyűgöző zenéivel, majd az osztrák császár rajongása. A bálok királynőjének is szokták mondani. Részletesebben itt

Angol keringő: A standard kategória első táncaként szerepel a versenyeken. Táncoktatásban az egyik alapstílus. Népszerű táncfajta, eleganciájának köszönhetően bálok kedvelt nyitótánca. Nevéből is látszik, hogy származási helye Anglia. Részletesebben itt

Tangó: A 19. század végén alakult ki Argentína és Uruguay területén, majd hamarosan a világ többi részén is népszerűvé vált. Ma a tangónak sok formája létezik, de minden esetben a szenvedélyes, érzéki ritmus és az elegáns stílus jellemzi. Részletesebben itt

Slowfox: Az 1920-as években alakult ki, sok ismert táncos kedvence. Hasonló a keringőhöz, de ezt nem ¾-re, hanem 4/4-re táncolják. A slowfox táncolása magas szintű technikai tudást, sok tapasztalatot, és jó fizikai állóképességet igényel. Részletesebben itt

Quickstep: A 20. század elején alakult ki New York-ban. Először karibi és afrikai táncosok táncolták, azonban eredetét tekintve ez egy angol tánc, mely a slowfox és a charleston kombinációjaként született, de később teljesen különvált elődeitől. Részletesebben itt

Latin társastáncok

Csacsacsa: A 20. század közepén, a mambó és a rumba ötvözetéből született. Először Észak-Amerikát hódította meg. Három fajtája van: a nyugati, a latin és a kubai. A variációgazdag, vidám figurákkal nagyon gyors áttörést hozott. Érdekessége, hogy számos popzenére is táncolható. Részletesebben itt

Szamba: A szamba afrikai eredetű, ősi népi tánc, amely a rabszolga-kereskedés útján jutott el Brazíliába. Szaggatott, rövid mozdulatai a megbilincselt rabszolgák mozgását jelképezik, azt, hogy még tánc közben sem tudtak láncaiktól megszabadulni. A szamba egyszerű lépéseit a kezdők gyorsan megtanulhatják. Részletesebben itt

Rumba: A szó jelentése: ünnep, tánc, felkiáltás. Maga a rumba több kubai páros tánc összefoglaló neve. Zenéjét az afro-kubai ritmusok jellemzik. Az első rumba koreográfiát az angolok dolgozták ki, amit a franciák és a németek átvettek. 1964-től versenyeken is táncolják. Részletesebben itt 

Paso doble: Spanyol tánc, táncparketten nem gyakran látható. A paso doble bikaviadalt jelképez, ahol a férfi a matador szerepét ölti magára, a nő pedig a piros kendőét. A férfi és a nő együtt mozog egy képzelt bika körül, miközben flamenco-elemeket és az aréna béli küzdelemre jellemző stilizált figurákat adnak elő. Részletesebben itt 

Jive: 4/4-es ütemű szalontánc, mely az USA-ban élő afro-amerikaiaktól ered, az 1930-as évekből. Egyike a swing zenére táncolható táncoknak. Sok alaplépése hasonlít más stílusokra, a fő különbség a sasszék kiélezett ritmusában van. Részletesebben itt

Mambó: Kezdetben egy afro-kubai zene elnevezése volt, a szó vallási értelemben szent cselekedetet, az istenekkel való beszédet jelentette. A modern mambóban különböző ritmusok kapcsolata és átfedése található meg. A Dirty Dancing film által vált igazán népszerűvé. Részletesebben itt 
 

9 indok, amiért érdemes társastáncolnod

1. Nehezen tudod kifejezni önmagad?

 • A tánc segítségével könnyebben megélheted őszinte érzéseidet. Megismerheted önmagad, és növelheted az önbizalmad. Ennek kedvező hatását életed sok területén érezni fogod.

2. Gyakran vagy feszült és ideges?

 • A tánc stresszoldó hatásának köszönhetően felszabadulsz a gondterheltebb, feszültebb időszakokban, sőt, megelőzheted a depressziós hangulatot.

3. Elégedetlen vagy önmagaddal?

 • A rendszeres tánc a testtudatosságot fejleszti, így könnyebben megállapíthatod, mire van szüksége a szervezetednek, és elfogadod a testképedet.

4. Gondod van az erőnléteddel?

 • A tánccal töltött órák során jobb állóképességre teszel szert. Megerősödik az immunrendszered, és egészségesebb leszel.

5. Egyre rosszabb a testtartásod? 

 • A tánccal javulni fog. Nem fogsz annyit görnyedni, mint korábban, ami a gerincproblémák megelőzését, enyhülését is jelenti.

6. Félsz a nyilvános szerepléstől? 

 • A tánccal fellépési gyakorlatra tehetsz szert, és könnyebben, felszabadultabban fogsz megjelenni mások előtt.

7. Gondod van a csapatmunkával?

 • A tánccal javíthatod az együttműködési készségedet. Hiszen a táncpartnereddel akkor tudtok jól együtt mozogni, ha megvan a bizalom köztetek, és figyeltek egymásra.

8. Szeretnéd fejleszteni a memóriád? 

 • A tánc aktívan fejleszti a memóriádat, hiszen minden mozdulatsor, amit begyakorolsz, hozzájárul az emlékezőképességed fejlődéséhez

9. Szeretnél új barátokat, közösséget? 

 • A tánc aktív társasági élmény, ami összetartó erővel bír. Egy remek közösség részese lehetsz az együtt átélt élménynek köszönhetően. Társastánc oktatásunk Budapest több pontján érhető el.


Regisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!

Társastánc tanáraink

Balogh Diána
 • Megtapasztalni, hogyan tudod jól érezni magad tánc közben a legfelemelőbb érzés. 

Borkai Anita
 • Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Csábi Dávid
 • A tanítás során fontossá vált számomra, hogy megismerjem diákjaim lelkivilágát, segítsem őket a táncok elsajátításában. 

Demeter Csilla
 • Szeretném átadni azt az érzést a tanítványaimnak, ami engem is megfogott a táncban, illetve szeretném, ha a mindennapjaik részévé válna a tánc és feltöltődni jönnének az órákra.

Erdélyi Szilárd
 • A tánc nem csak egymás utáni lépések tömege, hanem egy külön életérzés, ahol megtalálhatjuk minden napi rohanásban a kikapcsolódásunk és feltöltődésünk helyét!

Gál Krisztián
 • Nincs olyan, akit ne lehetne megtanítani táncolni, mert a tánc mindenkié. 

Kiss Nikolett
 • Ne csak szemléld, álmodd, hanem merd megLÉPNI, merd megÉLNI!

Kovács Ottó
 • Hiszek abban, hogy a sikeres táncoshoz elég 5% tehetség, a többi az kitartás, elhivatottság, fokozatos jól felépített edzés.

Merkovics Katalin
 • A tánctól mindent megkaptam, amiről álmodtam, szeretném, hogy a te is megtapasztald ezt az érzést.

Mészáros Krisztián
 • Nincs jó, vagy rossz mozdulat, csak mozdulat.

Papp Krisztina
 • A lényeg az, hogy élvezzük a táncot. Jó kedv, sok nevetés, és persze rengeteg izgalmas tánc stílus vár Rád az órákon.

Patai Ádám
 • A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések.

Pollák Anna
 • A tánc ne a megfelelés, hanem a harmónia a pár, a test és a zene között, hiszen, azért táncolunk, mert boldoggá tesz.

Somodi Gábor
 • Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni, jó hangulatban megtanulni táncolni, akkor várlak szeretettel!

Áraink

Főbérlet 11.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


Alkalmi díj (90 perces órákra) 2990 Ft

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. 


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! 

 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben a hozott ember befizeti a havi tagsági díjat és neked már volt / van Goldance táncbérleted, amelyet be tudsz mutatni és együtt érkeztek az Ő első táncbérlet vásárlásakor!! :)

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

A társastánc óráinkon a legnépszerűbb standard és latin táncokat sajátíthatod el. A következő táncokat tanítjuk: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow foxtrott, quickstep, cha-cha-cha, szamba, rumba, mambó, jive 
 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Nincs szükséged, azért vagyunk hogy megtanítsunk, az már csak tőled függ, hogy milyen szintre szeretnéd fejleszteni magad. Nálunk mindenre is lesz lehetőséged.

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 0 Társastánc - Kezdő Tanár: Niki , Ádám 3 Nap: Szerda
Ápr. 6-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
2 0 Társastánc - Kezdő Tanár: Dave , Kati 4 Nap: Csütörtök
Ápr. 07-től!
Időpont: 18:30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
3 0 Társastánc - Kezdő Tanár: Krisztián , Kriszti 7 Nap: Vasárnap
Ápr. 24-től!
Időpont: 11.00-12.30
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
4 0 Társastánc - Kezdő Tanár: Krisztián , Kriszti 7 Nap: Vasárnap
Febr. 20-tól!
Időpont: 12:30-14:00
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
5 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Niki , Ádám 3 Nap: Szerda
Febr. 16-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
6 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Dave , Csilla 3 Nap: Szerda
Febr.16-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
7 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Ottó 4 Nap: Csütörtök
Febr. 17-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
8 15 Társastánc - Senior - Középhaladó
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
9 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Jan. 3-tól!
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
10 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Jan. 4-től!
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
11 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Dave , Csilla 5 Nap: Péntek
Jan. 7-től!
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
12 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Krisztián 7 Nap: Vasárnap
Jan. 9-től!
Időpont: 14.00-15.30
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
13 2 Társastánc - Haladó Tanár: Csilla , Ádám 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
14 2 Társastánc - Haladó Tanár: Kati , Gábor 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
15 2 Társastánc - Haladó Tanár: Anita , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
16 2 Társastánc - Haladó Tanár: Kati , Gábor 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
17 2 Társastánc - Haladó Tanár: Anita , Krisztián 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 15.30-17.00
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
18 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
19 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 17.00-18.30
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
20 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Kati , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 214.
21 17 Társastánc - Senior - Szuperhaladó
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Anita , Ottó 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
22 4 Társastánc - Extrahaladó Tanár: Csilla , Ádám 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
23 4 Társastánc - Extrahaladó Tanár: Dave , Csilla 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
24 4 Társastánc - Extrahaladó Tanár: Kati , Gábor 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
25 6 Társastánc - Hobbi
Koreók
Tanár: Kati , Gábor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
26 18 Társastánc - Senior - Hobbi
Privát csoport (érdeklődj a + 36 20 960 7008 telefonszámon)
Tanár: Dave 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
27 6 Társastánc - Hobbi Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Kelenföld - ELTE Budai Sportközpont
28 20 Társastánc - Latin technika
Haladó szinttől lehet csatlakozni! havi díj: 3000 forint a bérleten felül fizetendő 03.11-től
Tanár: Dave , Csilla 5 Nap: Péntek
Febr. 11-től
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
29 26 Társastánc - Gyakorlóest
Jegyár 2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóest és ruhatár árát is!
Tanár: Kati , Gábor 6 Nap: Szombat
Máj.21.
Időpont: 18:00-00:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
További információ

Utolsó frissítés dátuma: 2022. 05. 16.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Társastánc - Senior - Szuperhaladó -
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
 
Hétfő 18:30 - 20:00
Társastánc - Extrahaladó -
 
Hétfő 20.00 - 21.30
Társastánc - Extrahaladó -
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Társastánc - Hobbi - Koreók
 
Szombat 18:00 - 00:00
Máj.21.
Társastánc - Gyakorlóest -
Jegyár 2.000 Ft, ami tartalmazza a gyakorlóest és ruhatár árát is!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Szerda 18.30 - 20.00
Társastánc - Haladó -

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 201.

 
Csütörtök 18:30 - 20.00
Ápr. 07-től!
Társastánc - Kezdő -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Febr.16-tól!
Társastánc - Középhaladó -
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Febr. 17-től!
Társastánc - Középhaladó -
 
Péntek 18.30 - 20.00
Jan. 7-től!
Társastánc - Középhaladó -
 
Szerda 18:30 - 20:00
Társastánc - Extrahaladó -
 
Péntek 20.00 - 21.30
Febr. 11-től
Társastánc - Latin technika -
Haladó szinttől lehet csatlakozni! havi díj: 3000 forint a bérleten felül fizetendő 03.11-től

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 214.

 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Szuperhaladó -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Kedd 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Péntek 18.30 - 20.00
Társastánc - Haladó -

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Hétfő 18.30 - 20:00
Társastánc - Senior - Középhaladó -
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
 
Hétfő 20.00 - 21.30
Jan. 3-tól!
Társastánc - Középhaladó -
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Társastánc - Senior - Hobbi -
Privát csoport (érdeklődj a + 36 20 960 7008 telefonszámon)

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Szerda 18:30 - 20:00
Febr. 16-tól!
Társastánc - Középhaladó -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Jan. 4-től!
Társastánc - Középhaladó -

KELENFÖLD - ELTE Budai Sportközpont Budapest, XI. ker. Mérnök u. 35.

 
Vasárnap 11.00 - 12.30
Ápr. 24-től!
Társastánc - Kezdő -
 
Vasárnap 12:30 - 14:00
Febr. 20-tól!
Társastánc - Kezdő -
 
Vasárnap 14.00 - 15.30
Jan. 9-től!
Társastánc - Középhaladó -
 
Vasárnap 15.30 - 17.00
Társastánc - Haladó -
 
Vasárnap 17.00 - 18.30
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Vasárnap 18.30 - 20.00
Társastánc - Hobbi -

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Szerda 20:00 - 21:30
Ápr. 6-tól!
Társastánc - Kezdő -
 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Szuperhaladó -