Társastánc Budapest több pontján

A társastánc az alapműveltség része. Társastánc tanfolyam keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg velünk, a klasszikus standard táncoktól, a divatos latin táncokig. 

Néha csak meghallod a zenét és táncra perdülnél? Egyszerűen csak belefeledkeznél a táncba? Nem kötelességből, hanem mosolyogva táncolnál, hogy kizökkenj a hétköznapokból? Táncolni jó érzés, táncolni tudni még jobb. A tánc felüdít, szórakoztat, pihentet, mindegy, mennyi idős vagy. Ha sikeresen elsajátítasz néhány lépést, máris élmény lesz számodra a tánc.

A társastánc alapokat nem nehéz megtanulni. Csak egy kis kitartás kell, és kedvet kapsz majd a bonyolultabb figurák elsajátításához is. A tánc a mozgás mellett egyfajta műveltséget is jelent. Ráadásul nálunk a táncért rajongó összetartó közösséget találsz, aminek te is részese lehetsz.

Szeretnél a Goldance táncos család tagja lenni? Tedd meg nálunk az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra.

 

Társastánc oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A Goldance Tánciskola 2003-as indulása óta oktatunk társastáncot. 15 év alatt közel tízezren vettek részt elégedetten az óráinkon a kezdőtől a versenyzői szintig

A magas színvonalú oktatásról tapasztalt, profi tánctanáraink gondoskodnak. Hiszünk abban, hogy a tánc nemcsak egy mozgásforma, ezért figyelmet fordítunk a tánckultúra átadására, és a közösség formálására is. Nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben. Közös szenvedélyünk a tánc, amely nagy összetartó erő, és erre büszkék is vagyunk.

Szeretnél táncos családunk tagja lenni? Tedd meg az első lépést.

Társastánc tanfolyamainkon a legnépszerűbb társastánc fajták sajátíthatóak el. 

 • Standard társastáncok: angolkeringő, tangó, bécsi keringő, slow fox, quickstep
 • Latin társastáncok: csacsacsa, szamba, rumba, paso doble, rock"n"roll, jive, mambó


Társastánc figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű társastánc figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 

A társastánc oktatás szintjei

Kezdő szinten kb. 3 hónap alatt elsajátíthatod 7 társastánc alaplépéseit: angolkeringő, bécsi keringő, tangó, csacsacsa, mambó, rocky és rumba bossanova. A tanfolyam végére már kisebb koreográfiákat táncolunk, és bátran kipróbálhatjuk magunkat táncos eseményeken is.

Középhaladó szinten a rumba bossanovát a versenyeken táncolt rumba, a rocky-t pedig a jive váltja fel, valamint megtanuljuk a szamba alaplépéseit is. A többi koreográfiát újabb figurákkal bővítjük.

Haladó szinten ismét érkezik egy új tánc, a quickstep. A szintváltások 3 havonta történnek, így 1 tanév alatt eljuthatunk a haladó szint végére.

Szuperhaladó szinten órákon új táncot nem tanulunk, csak új elemekkel bővítjük a meglévő koreográfiáinkat. Ezen a szinten már a társastáncok alaptechnikájára is hangsúlyt fektetünk.

Extrahaladó szintünk fél évig tart, mert itt teljesen új, magasabb szintű koreográfiákat tanulunk (alapszintű versenyzős figurák). Itt már javasoljuk a legalább heti két alkalommal részvételt, tekintettel a figurák nehézségére, technikai kihívásaira.

Hobbi szintünk a társastáncos órák legmagasabb szintje, ez már 1 évig tart. Itt versenykoreográfiákkal (10 tánc) ismerkedhetnek meg a táncosok, valamint technikai órákra is járhatnak. Új tánc a slow fox és a paso doble.


Gyermek tánctanfolyam

Akár kedvtelésből, akár versenyszerűen táncolnak a gyerekek, élvezni fogják a mozgást. A testmozgás fejlesztése mellett mentális fejlődésükhöz is hozzájárul a tánc. A gyerekek megtanulnak koncentrálni, ritmusra mozogni, együttműködni párjukkal. Akik fiatal koruk óta táncolnak, könnyebben teremtenek kapcsolatot. A tánc révén hozzászoknak a másik nem közelségéhez, ami magabiztossá teszi őket, és önbizalmat ad nekik.

Gyermekcsoportjainkba 10 - 16 év közötti fiúkat és lányokat várunk.
 

Senior tánctanfolyam

Nem csak a húszéveseké a világ… A senior tánctanfolyamainkra 50 év feletti örökifjakat várunk. Kevesebb táncstílust tanulunk, több ismétléssel. A csoportokban többet gyakorlunk, nagyobb figyelemmel, nyugodt környezetben. Hölgyeknek női, uraknak férfi tánctanár segít.

A senior csoportok 50% kedvezményes havi bérlettel látogathatóak.

Társastánc órarend


Vélemények társastánc óráinkról

"2014-ben kezdtem teljesen kezdőként társastáncot tanulni a Goldance-ben. Azonnal megtetszett a tanárok kedvessége, közvetlensége. Éppen ettől, valamint a tánc iránti alázatuk miatt szimpatikusak annyira mindenkinek. Lenyűgöz a tánctudásuk, céljuk pedig ennek átadása a tanítványaiknak. Az órákon amellett, hogy egy gondosan és tudatosan felépített stratégia mentén tanuljuk meg az egyes tánc fajtákat, nagyon jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, amitől hihetetlen jó hangulat alakul ki minden alkalommal. Az évek alatt pedig tényleg összeérik a csoport egy kis családdá, ezek az egyes kis családok pedig a bemutatók, táborok és egyéb, az egész tánciskolát érintő események alkalmával egy "nagycsaláddá" válnak. Fantasztikus érzés ennek a családnak a tagjának lenni." Böbe (Balázs Erzsébet)

"Mindig is vonzott a tánc, de sajnos fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem, hogy rendszeresen űzzem ezt a tevékenységet. Mikor a gyerekek kirepültek, és több szabadidőm lett, nekiálltam megfelelő egyesületet keresni. Szempontjaim között szerepelt a könnyű elérhetőség, a heti többszöri alkalom, a megfizethető ár és különböző táncstílusok kipróbálásának lehetősége. Ezeknek a kritériumoknak a Goldance Tánciskola felelt meg a legjobban. Amikor összeszedtem a bátorságomat és végre beiratkoztam a Goldance-be, még nem gondoltam, hogy az elvárásaimon felül mennyi mindent kapok még. Egyedül mentem oda, de hamarosan lett egy csomó ismerősöm, néhány barátom is. Akár a hét minden napján táncolhatok, és egy nap több órára is bejárhatok. A tanárok kedvesek, türelmesek, és meghallgatják a kéréseinket. Zene - ritmus - mozgás - társaság - életöröm - mindezt megkapod, ha táncolsz. Ezt a lehetőséget kínálja Neked is a Goldance Tánciskola, remek tanárokkal, a hét minden napján."

"Több éve veszünk részt a Goldance Tánciskola óráin, és tapasztalataink alapján állítjuk itt igazán megtalálhatja mindenki azt amit a táncban keres. Amikor kezdőként csatlakozol, szinte azt sem tudod eldönteni, hogy a rengeteg rendelkezésedre álló lehetőség közül melyiket válaszd. Egy héten rengeteg óra van a szinteden, amire járhatsz. Kipróbálhatsz több tanárt és tanítási stílust is.  A legjobban akkor jársz - anyagilag is - ha mindent kipróbálsz. Amint haladsz felfelé a szinteken, az órák egyre családiasabbak, lassan mindenkit ismersz és büszke lehetsz rá, hogy minden eddigi kihívást sikeresen teljesítettél. Tanuló helyett egyre inkább egy baráti kör tagjának érezheted magadat." Balázs és Eni

Máris kipróbálnád milyen nálunk társastáncolni? Regisztrálj most ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!
 

Társastánc tanáraink

Somodi Gábor - társastánc tanárSomodi Gábor tánctanár

Gábor 10 évnyi versenytáncos múltja alatt számos klubközi versenygyőzelmet ért el. Nemzetközi versenyeken döntös helyezett lett, Budapest és Országos Bajnokságon a dobogó második fokára is léphetett. A tánc az életévé vált, ennek része a tanítás is.
1999 óta tanít társastáncot, 2010 óta nagy táncos családunk tagjaként teszi ezt. A tánc az élete, a hobbija és a munkája is egyben. Szeretné átadni a tudását és a tánc élményét minél több tanítványának és öröm számára látni a fejlődést.
A társastánc tanulást mindenkinek javasolja, hiszen ezen belül lehet megismerkedni a legtöbb táncstílussal, akár a klasszikus standard táncokkal, vagy a lazább és vidámabb latin táncokkal.
A kezdő táncosoknak azt tanácsolja, ne adják fel. Mindig az első lépések a legnehezebbek, de mindenki azért jön el, hogy jó társaságban és jó hangulatban tanuljanak. Szorgalommal, kitartó gyakorlással mindenki fejlődik és a táncolás gyorsan egyedülálló élménnyé válik.

 


Merkovics Kati - társastánc tanár Merkovics Kati tánctanár

Kati már 4 évesen elkezdte táncos pályafutását, 9 évesen indult élete első táncversenyén, amit még 13 év versenyzés követett. Latin és Standard táncokból is sikerült Országos, valamint Budapest bajnokságot nyernie, Savaria Grand Prix 4. helyet szerzett, és nemzetközi versenyekre is eljutott.
A tánctól mindent megkapott, amiről egy lány csak álmodhat, sőt táncpartnerével össze is házasodtak és családot alapítottak. Egész életét végigkíséri a tánc, a versenyzést felváltotta a táncoktatás, amiben nagy örömét leli és teljesnek érzi magát. Szeret táncot oktatni, hisz benne, hogy a tánc által egy olyan pluszt is kaphatnak az emberek, ami akár még az életüket is megváltoztathatja. A tánc tanítása nem munka, hanem egy élvezetes tevékenység számára.
Meglátása szerint kezdő táncosoknak a legfontosabb a kitartás. Minden kezdet nehéz, ez a táncban is igaz. Ahhoz, hogy már élvezni tudjuk a táncot, meg kell tanulnunk egy-két alaplépést és alapfigurát. Ez nem mindenkinek lehet egyszerű, de senkinek sem lehetetlen. Ezt követően jöhet a figurák színesítése, majd az improvizáció, ami már megadja a tánc tényleges varázsát.

 

Csábi Dávid tánctanár

Dávid 9 évesen kezdett táncolni, amikor anyukája elvitte nővérével egy kezdő társastánc tanfolyamra. Kezdetben ez csak pár alkalmas tánctanulást jelentett számára, majd eltelt két-három hónap és annyira megszerette a táncot, hogy nem tudta abbahagyni. Onnantól hétről hétre járt az órákra, egyre többet és egyre jobban szeretett táncolni. Későbbiekben nagy fordulópont volt számára, amikor az addig megszerzett tánctudását táncversenyeken mutathatta be.
Tagadhatatlanul versenytáncos lett, és törekedett minél jobb táncossá válni. Gyerek és Junior korcsoportban Budapest bajnok lett, Országos bajnokságon döntőt táncolt. Több táncpartner váltás után 2009-ben kezdett el együtt táncolni a nővérével. Ebben az évben egy hosszas felkészülés után elindultak a Kelet- Területi Táncbajnokságon felnőtt B osztályos kategóriában, ahol az aranyérem boldog tulajdonosai lehettek. Ez sokat segített számukra abban, hogy minden erejüket a közelgő Országos Bajnokság felkészülésére szánják. A kitartó edzések és a sok munka meghozta eredményét, a dobogó legfelső fokára állhattak itt is. Több külföldi táncversenyen is részt vett szép eredményekkel. 
A tánc nem csak a hobbija, hanem a hivatásává is vált. Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskolán végezte el. 


További tánctanárainkat itt ismerheted meg

 

Társastánc inspirációk 

Összegyűjtöttünk néhány népszerű társastáncos filmjelenetet, és bemutató videót profiktól. Nézd meg és inspirálódj! Itt a lejátszási lista


A társastáncokról bővebben

A középkorban a csoportos táncokból egyre jelentősebben kezdett kiválni a páros tánc, ami a társastáncok kialakulásához vezetett. A társastáncok történetének nagy része olyan összejövetelekhez köthető, amelyeken a tánc különösen fontos volt ahhoz, hogy az emberek találkozhassanak egymással. Rengetegen táncoltak abban a reményben, hogy közel kerüljenek a másik nemhez és megismerjék életük párját. A társastánc szinte az alapműveltség része, a hagyományos és a latin táncokat is beleértve.

Standard társastáncok

Bécsi keringő: A legrégebbi hagyományú társastánc, eredete egészen a XVI. századig vezethető vissza, és a bálok előszeretettel előadott tánca lett. Későbbi népszerűségében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia lenyűgöző zenéivel, majd az osztrák császár rajongása. A bálok királynőjének is szokták mondani. Részletesebben itt

Angol keringő: A standard kategória első táncaként szerepel a versenyeken. Táncoktatásban az egyik alapstílus. Népszerű táncfajta, eleganciájának köszönhetően bálok kedvelt nyitótánca. Nevéből is látszik, hogy származási helye Anglia. Részletesebben itt

Tangó: A 19. század végén alakult ki Argentína és Uruguay területén, majd hamarosan a világ többi részén is népszerűvé vált. Ma a tangónak sok formája létezik, de minden esetben a szenvedélyes, érzéki ritmus és az elegáns stílus jellemzi. Részletesebben itt

Slow fox: Az 1920-as években alakult ki, sok ismert táncos kedvence. Hasonló a keringőhöz, de ezt nem ¾-re, hanem 4/4-re táncolják. A slow fox táncolása magas szintű technikai tudást, sok tapasztalatot, és jó fizikai állóképességet igényel. Részletesebben itt

Quickstep: A 20. század elején alakult ki New York-ban. Először karibi és afrikai táncosok táncolták, azonban eredetét tekintve ez egy angol tánc, mely a slowfox és a charleston kombinációjaként született, de később teljesen különvált elődeitől. Részletesebben itt

Latin társastáncok

Csacsacsa: A 20. század közepén, a mambó és a rumba ötvözetéből született. Először Észak-Amerikát hódította meg. Három fajtája van: a nyugati, a latin és a kubai. A variációgazdag, vidám figurákkal nagyon gyors áttörést hozott. Érdekessége, hogy számos popzenére is táncolható. Részletesebben itt

Szamba: A szamba afrikai eredetű, ősi népi tánc, amely a rabszolga-kereskedés útján jutott el Brazíliába. Szaggatott, rövid mozdulatai a megbilincselt rabszolgák mozgását jelképezik, azt, hogy még tánc közben sem tudtak láncaiktól megszabadulni. A szamba egyszerű lépéseit a kezdők gyorsan megtanulhatják. Részletesebben itt

Rumba: A szó jelentése: ünnep, tánc, felkiáltás. Maga a rumba több kubai páros tánc összefoglaló neve. Zenéjét az afro-kubai ritmusok jellemzik. Az első rumba koreográfiát az angolok dolgozták ki, amit a franciák és a németek átvettek. 1964-től versenyeken is táncolják. Részletesebben itt 

Paso doble: Spanyol tánc, táncparketten nem gyakran látható. A paso doble bikaviadalt jelképez, ahol a férfi a matador szerepét ölti magára, a nő pedig a piros kendőét. A férfi és a nő együtt mozog egy képzelt bika körül, miközben flamenco-elemeket és az aréna béli küzdelemre jellemző stilizált figurákat adnak elő. Részletesebben itt 

Jive: 4/4-es ütemű szalontánc, mely az USA-ban élő afro-amerikaiaktól ered, az 1930-as évekből. Egyike a swing zenére táncolható táncoknak. Sok alaplépése hasonlít más stílusokra, a fő különbség a sasszék kiélezett ritmusában van. Részletesebben itt

Mambó: Kezdetben egy afro-kubai zene elnevezése volt, a szó vallási értelemben szent cselekedetet, az istenekkel való beszédet jelentette. A modern mambóban különböző ritmusok kapcsolata és átfedése található meg. A Dirty Dancing film által vált igazán népszerűvé. Részletesebben itt 
 

9 indok, amiért érdemes társastáncolnod

1. Nehezen tudod kifejezni önmagad?

 • A tánc segítségével könnyebben megélheted őszinte érzéseidet. Megismerheted önmagad, és növelheted az önbizalmad. Ennek kedvező hatását életed sok területén érezni fogod.

2. Gyakran vagy feszült és ideges?

 • A tánc stresszoldó hatásának köszönhetően felszabadulsz a gondterheltebb, feszültebb időszakokban, sőt, megelőzheted a depressziós hangulatot.

3. Elégedetlen vagy önmagaddal?

 • A rendszeres tánc a testtudatosságot fejleszti, így könnyebben megállapíthatod, mire van szüksége a szervezetednek, és elfogadod a testképedet.

4. Gondod van az erőnléteddel?

 • A tánccal töltött órák során jobb állóképességre teszel szert. Megerősödik az immunrendszered, és egészségesebb leszel.

5. Egyre rosszabb a testtartásod? 

 • A tánccal javulni fog. Nem fogsz annyit görnyedni, mint korábban, ami a gerincproblémák megelőzését, enyhülését is jelenti.

6. Félsz a nyilvános szerepléstől? 

 • A tánccal fellépési gyakorlatra tehetsz szert, és könnyebben, felszabadultabban fogsz megjelenni mások előtt.

7. Gondod van a csapatmunkával?

 • A tánccal javíthatod az együttműködési készségedet. Hiszen a táncpartnereddel akkor tudtok jól együtt mozogni, ha megvan a bizalom köztetek, és figyeltek egymásra.

8. Szeretnéd fejleszteni a memóriád? 

 • A tánc aktívan fejleszti a memóriádat, hiszen minden mozdulatsor, amit begyakorolsz, hozzájárul az emlékezőképességed fejlődéséhez

9. Szeretnél új barátokat, közösséget? 

 • A tánc aktív társasági élmény, ami összetartó erővel bír. Egy remek közösség részese lehetsz az együtt átélt élménynek köszönhetően.


Regisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!

Társastánc tanáraink

Bagdasaryan Svetlana
 • Szeretném, hogy társastáncok által Te is megtapasztald azt a felszabadultságot, melyet a tánc tud adni számodra. 

Balogh Diána
 • Megtapasztalni, hogyan tudod jól érezni magad tánc közben a legfelemelőbb érzés. 

Borkai Anita
 • Mindig is vonzott a tánc, de évtizedeken keresztül valahogy mégis elkerültük egymást. Aztán úgy alakult, hogy 2012-ben rátaláltam a Goldance tánciskolára. Itt ismerkedtem meg a társastánc alapjaival. Szerelem volt első látásra, amely azóta is tart. Mérhetetlen tudásszomj volt bennem, az első pillanattól a fejlődésre törekedtem. Aztán többévnyi kitartó tanulás után egyszer csak a másik oldalon találtam magam, tanárként megismerhettem a tanítás örömét is. Fantasztikus érzés, amit mind a tánc, mind pedig a tanítás okoz, nap mint nap egyfajta flow érzéssel gazdagodva lépek ki a táncterem ajtaján. Örömmel tölt el, hogy átadhatom azt, amit tudok, hogy én nyújthatok segítséget másoknak ahhoz, hogy elinduljanak a tánctanulás csodálatos útján. Mindezeken túl, ez egyben egy önismereti folyamat is, türelemre és alázatra tanít, meg kell tanulnod figyelni másokra. Talán az én példám bizonyítja, hogy hittel, kitartással és alázattal elérhetsz bármit, amit csak akarsz. És merjünk nagyot álmodni, mert nem csak a húszéveseké a világ!

Csábi Dávid
 • A tánc nem csak a hobbim, hanem a hivatásommá is vált. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem el. A tanítás során fontossá vált számomra, hogy megismerjem diákjaim lelkivilágát, segítsem őket a táncok elsajátításában. A csoportos óráimon figyelek, hogy a tudás megszerzése mellett a hangulat is megfelelő legyen. Sokan ismerősük ajánlására kíváncsiságból jönnek el az első alkalomra, majd a megtapasztalás után maradnak is.

Erdélyi Szilárd
Falvi Lizi
 • A társastánc számomra, minden alapja és koronája, ami a párban táncolandó stílusokat illeti.

  Egy széles színpaletta, amelyből mindenki kedvére, választhatja meg a saját ízlésének hangulatának erőnlétének megfelelő táncot, 10 tánc mely egymással karöltve egymást kiegészítve, kísérik, fejlesztik a tánctudást évekre biztosítva állandó fejlődési tanulási lehetőséget. Azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan a mindig változó érzelmeket, érzéseket szeretnék a test legelemibb formájában a tánccal kifejezni.

  22 éve élek ebben a varázslatos színes világban, foglalkozom, tanulom és 10 éve már, hogy tanítok is társas táncot,

  12 éven át formációs és egyéni táncosként bejártam Európát, képviseltem Hazánkat, rangos versenyeken Európa és világ szintű megmérettetéseken.

  3 önálló, egész estés tánc produkcióban, táncgálákon fellépéseken szerzett élményeim, pedagógia végzettségem, s 8 évnyi külföldi tánctanári és edzői tapasztalatom kamatoztatom egy éve a Goldance tánciskola tanáraként.

  A társastánc lényege a számomra a közösség élménye, a test a szellem és a lélek együttes edzése, művelése, szépülése. A harmónia megteremtése. A mindennapi gondokból való kiszakadás, az aktív kikapcsolódás, s a jó közösséghez való tartozás forrása. Ezért írnám fel receptre mindenkinek kortól nemtől függetlenül.

Lóránt Szandra
 • Esküvői tánc repertoárom: Angolkeringő, Bécsi keringő, Tangó, Cha-cha-cha, Rocky, Salsa
   
  Válasszatok bármilyen zenét az esküvői nyitótáncotokhoz ami a szívetekhez közel áll, örömmel állok rendelkezésetekre!
Merkovics Katalin
 • A tánc kitölti és beszínezi az unalmas napokat, ettől lesz tartalmas az életed. Merj élni, merj táncolni!

Patai Ádám
 • A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések.

Pollák Anna
 • A táncos érdeme a közönség jutalma, a Taps.

Somodi Gábor
 • Somodi Gábor vagyok, 10 év versenyzés után kezdtem el a tánc oktatással foglalkozni. 2010 óta tanítom itt a tánciskolában a társastáncot. Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni, jó hangulatban megtanulni táncolni, akkor várlak szeretettel!

Váradi Norbert
 • Sziasztok Váradi Norbert vagyok.

  20 év versenytánc után most a fodrászat és a zene teszi ki a napjaim nagy részét.

  A tánc imádata azonban mit sem változott bennnem, egy remek lehetőség számomra hogy oktatni tudom, és egy remek csapat tagjaként, újra részese lehetek.

Áraink

Főbérlet 9990 Ft, egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet + 3000 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet + 1500 Ft, az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


6 alkalmas bérlet 12.000 Ft. Érvényes a váltás napjától két hónapig. (Következő utáni hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)
 

Alkalmi díj (90 perces órákra) 2.500 Ft
 

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk.


50+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják!

 

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 0 ÚJ Társastánc - Kezdő szint
Kezdési dátum hamarosan...
Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
2 0 ÚJ Társastánc - Kezdő szint
Kezdési dátum hamarosan...
Tanár: Sveti , Ádám 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
3 14 Társastánc - Senior - Kezdő szint Tanár: Anita , Dave 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Érdekel
4 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Anita , Dave 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
Érdekel
5 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Sveti , Ádám 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
6 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Kati , Gábor 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Érdekel
7 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Lizi , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
8 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
9 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Sveti , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
11 0 Társastánc - Kezdő szint Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
12 1 Társastánc - Középhaladó szint Tanár: Sveti , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
Érdekel
16 1 Társastánc - Középhaladó szint Tanár: Dave , Lizi 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18.00-19.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
17 1 Társastánc - Középhaladó szint Tanár: Dave , Szandi 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 18.25-19.55
Helyszín: Kelenföld
Érdekel
18 1 Társastánc - Középhaladó szint Tanár: Dave , Anna 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
19 15 Pest Társastánc - Senior - Középhaladó szint
Senior csoport 50 év felettieknek!
50% korlátlan főbérlet kedvezmény! A bérlettel kizárólag a senior csoportok látogathatóak!
Tanár: Anita , Dave 2 Nap: Kedd
Időpont: 19:30-21:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Érdekel
20 15 Társastánc - Senior - Középhaladó szint
Senior csoport 50 év felettieknek!
50% korlátlan főbérlet kedvezmény! A bérlettel kizárólag a senior csoportok látogathatóak!
Tanár: Anita , Dave 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
Érdekel
22 2 Társastánc - Haladó szint Tanár: Kati , Norbi 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
23 2 Társastánc - Haladó szint Tanár: Lizi , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Érdekel
25 3 Társastánc - Szuperhaladó szint Tanár: Dave , Szandi 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 15.25-16.55
Helyszín: Kelenföld
Érdekel
27 17 Társastánc - Senior - Szuperhaladó szint
Senior csoport 50 év felettieknek! 50% bérletkedvezmény!
Tanár: Anita , Dave 3 Nap: Szerda
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
Érdekel
28 12 Társastánc - Standard technika szint
Szuperhaladó
Minimum 1 éves társastánc tudásszinttől ajánlott!
Tanár: Kati , Norbi 2 Nap: Kedd
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
29 19 Társastánc - Latin szint
Extrahaladó
Látogatható haladó szinttől!
Tanár: Dave , Lizi 5 Nap: Péntek
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
30 4 Társastánc - Extrahaladó szint Tanár: Lizi , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
31 4 Társastánc - Extrahaladó szint Tanár: Dave , Lizi 5 Nap: Péntek
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel
33 6 Társastánc - Hobbi szint
Koreók
Tanár: Kati , Gábor 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 19.30-21.30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Érdekel
34 6 Társastánc - Hobbi szint Tanár: Dave , Szandi 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 16.55-18.25
Helyszín: Kelenföld
Érdekel
35 13 Társastánc - Senior szint
Privát csoport!
Szuperhaladót végzett párokat és szóló fiúkat várunk szeretettel csoportunkban! Érdeklődj a 0630/592-6517 telefonszámon!
Tanár: Dave 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 16.30-18.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
Érdekel

Utolsó frissítés dátuma: 2020.03.13. Érvényes 2020. január 7-től.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Kezdő -
 
Csütörtök 18.00 - 19.30
Társastánc - Középhaladó -
 
Csütörtök 19.30 - 21.30
Társastánc - Hobbi - Koreók

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Kedd 18.00 - 19.30
Társastánc - Senior - Kezdő -
 
Péntek 18.30 - 20.00
Társastánc - Kezdő -
 
Kedd 19:30 - 21:00
Társastánc - Senior - Középhaladó - Senior csoport 50 év felettieknek!
50% korlátlan főbérlet kedvezmény! A bérlettel kizárólag a senior csoportok látogathatóak!

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 201.

ÚJ
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Kezdő -
Kezdési dátum hamarosan...
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Társastánc - Kezdő -
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Társastánc - Kezdő -
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Társastánc - Középhaladó -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Haladó -
 
Kedd 18.30 - 20.00
Társastánc - Standard technika - Szuperhaladó
Minimum 1 éves társastánc tudásszinttől ajánlott!
 
Péntek 20.00 - 21.30
Társastánc - Latin - Extrahaladó
Látogatható haladó szinttől!
 
Szerda 18.30 - 20.00
Társastánc - Extrahaladó -
 
Péntek 18.30 - 20.00
Társastánc - Extrahaladó -
 
Csütörtök 16.30 - 18.00
Társastánc - Senior - Privát csoport!
Szuperhaladót végzett párokat és szóló fiúkat várunk szeretettel csoportunkban! Érdeklődj a 0630/592-6517 telefonszámon!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Kezdő -
 
Szerda 18.30 - 20.00
Társastánc - Senior - Középhaladó - Senior csoport 50 év felettieknek!
50% korlátlan főbérlet kedvezmény! A bérlettel kizárólag a senior csoportok látogathatóak!
 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Senior - Szuperhaladó -
Senior csoport 50 év felettieknek! 50% bérletkedvezmény!

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Társastánc - Haladó -

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

ÚJ
Szerda 18:30 - 20:00
Társastánc - Kezdő -
Kezdési dátum hamarosan...
 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Kezdő -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Kezdő -
 
Kedd 18.30 - 20.00
Társastánc - Középhaladó -

KELENFÖLD - ELTE Budai Sportközpont Budapest, XI. ker. Mérnök u. 35.

 
Vasárnap 18.25 - 19.55
Társastánc - Középhaladó -
 
Vasárnap 15.25 - 16.55
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Vasárnap 16.55 - 18.25
Társastánc - Hobbi -
A járványhelyzet miatt határozatlan ideig zárva tartunk RÉSZLETEK ITT