Társastánc Budapest több pontján

A társastánc az alapműveltség része. Társastánc tanfolyam keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg velünk, a klasszikus standard táncoktól, a divatos latin táncokig. 

Néha csak meghallod a zenét és táncra perdülnél? Egyszerűen csak belefeledkeznél a táncba? Nem kötelességből, hanem mosolyogva táncolnál, hogy kizökkenj a hétköznapokból? Táncolni jó érzés, táncolni tudni még jobb. A tánc felüdít, szórakoztat, pihentet, mindegy, mennyi idős vagy. Ha sikeresen elsajátítasz néhány lépést, máris élmény lesz számodra a tánc.

A társastánc alapokat nem nehéz megtanulni, társastánc tanfolyamainkon profi oktatóink segítenek elsajátítani a lépéseket, zenét és stílust. Csak egy kis kitartás kell, és kedvet kapsz majd a bonyolultabb figurák elsajátításához is. A tánc a mozgás mellett egyfajta műveltséget is jelent. Ráadásul nálunk a táncért rajongó összetartó közösséget találsz, aminek te is részese lehetsz. Páros tánc oktatás sok budapesti helyszínen: Társastáncot Budapest több pontján, több helyszínünkön is tanítunk, így biztosan találsz Neked is közeli, megfelelő helyszínt.

Szeretnél a Goldance táncos család tagja lenni? Tedd meg nálunk az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra.

Ha érdekel a társastánc, de nem tudod, hol kezdd, akkor csak egy helyen kezdheted: a Goldance Tánciskola kezdő táncóráin. A legismertebb társastáncok elsajátításával bármely társasági összejövetelen sztárrá válhatsz, és egyúttal egy kis szórakozást és kultúrát is hozhatsz az életedbe. Ha társastáncórákra jelentkezel, ebben a bejegyzésben található információk segíthetnek többet megtudni a különböző társastánc-típusokról. Amikor valaki például az "International Ballroom" táncstílusra hivatkozik, akkor 10 különböző táncról beszél. Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól.

 

Intenzív Társastánc kezdő tanfolyam

A Goldance Tánciskola intenzív Társastánc kezdő tanfolyamán 400 perc alatt kapsz ízelítőt 5 táncból és nyűgözhetsz le mindenkit a táncparketten. Emellett pedig pillanatok alatt egy zseniális közösség tagja leszel. 
A 4 hét alatt megismerkedsz az Angolkeringő, Mambo, Rumba Bosanova és Rocky táncokkal. 
Miért várnál szeptemberig, ha már nyáron felpezsdítheted a mindennapokat?! 
Tanfolyamunk teljesen KEZDŐ szintről indul. 

 Helyszín:
 1067 Budapest, Fáklya Klub - Csengery u. 68. 
 

Időpont:
2023. augusztus 7 - 28. hétfőnként 20:00 - 21:40


Ár:
A tanfolyam elővételben augusztus 04. 12:00 óráig: 9.990 Ft.
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 11.990 Ft


REGISZTRÁCIÓ

 

Latin Days

Szeptember 15-től péntekenként két varázslatos Latin - Amerikai tánc technikáját mélyítheted el a Goldance Tánciskolában. 
Sveti és Alex mind a két tánchoz egy - egy koreográfiával készülnek és a fő hangsúly a helyes technikán és a díszítéseken lesz. 
Tarts velünk, hogy táncod egy új szintre léphessen és minden szem rád vetüljön a parketten. 
A tanfolyam KÖZÉPHALADÓ szinttől látogatható! 

 Helyszín:
 1067 Budapest, Oktogon Teréz körút 13.


Időpont:
2023. szeptember 15 - október 6. péntekenként 20:00 - 21:30


ÓRAREND
Szeptember 15. - Cha cha cha koreográfia és technika
Szeptember 22. - Rumba koreográfia és technika
Szeptember 29. - Ismétlés és összefoglalás
Október 6. - Díszítések és styling


Ár:
A tanfolyam elővételben szeptember 14. csütörtök 12:00 óráig: 9.990 Ft.
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 11.990 Ft


REGISZTRÁCIÓ

 

Társastánc oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A Goldance Tánciskola 2003-as indulása óta oktatunk társastáncot Budapesten és vidéken. Ez idő alatt több, mint tízezren vettek részt elégedetten az óráinkon a kezdőtől a versenyzői szintig

A magas színvonalú oktatásról tapasztalt, profi tánctanáraink gondoskodnak. A megfelelő minőségű tánc oktatás nem csupán a lépésekre, hanem sok más pozitív dolog bevonzását is hivatott elérni tanítványaink körében. Hiszünk abban, hogy a tánc nemcsak egy mozgásforma, ezért figyelmet fordítunk a tánckultúra átadására, és a közösség formálására is. Nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben. Közös szenvedélyünk a tánc, amely nagy összetartó erő, és erre büszkék is vagyunk. A társastánc oktatás nálunk nem csak abból áll, hogy eljössz az órára és végigtáncolod - utána sincs vége a Goldance érzésnek!

Szeretnél táncos családunk tagja lenni? Tedd meg az első lépést.

Társastánc tanfolyamainkon a legnépszerűbb társastánc fajták sajátíthatóak el. 

 • Standard társastáncok: angolkeringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep
 • Latin társastáncok: csacsacsa, szamba, rumba, paso doble, rock"n"roll, jive, mambó

 


Társastánc figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű társastánc figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 


 A társastánc oktatás / társastánc tanfolyam szintjei

Kezdő szinten kb. 3 hónap alatt elsajátíthatod 7 társastánc alaplépéseit: angolkeringő, bécsi keringő, tangó, csacsacsa, mambó, rocky és rumba bossanova. A tanfolyam végére már kisebb koreográfiákat táncolunk, és bátran kipróbálhatjuk magunkat táncos eseményeken is.

Középhaladó szinten a rumba bossanovát a versenyeken táncolt rumba, a rocky-t pedig a jive váltja fel, valamint megtanuljuk a szamba alaplépéseit is. A többi koreográfiát újabb figurákkal bővítjük.

Haladó szinten ismét érkezik egy új tánc, a quickstep. A szintváltások 3 havonta történnek, így 1 tanév alatt eljuthatunk a haladó szint végére.

Szuperhaladó szinten órákon új táncot nem tanulunk, csak új elemekkel bővítjük a meglévő koreográfiáinkat. Ezen a szinten már a társastáncok alaptechnikájára is hangsúlyt fektetünk.

Extrahaladó szintünk fél évig tart, mert itt teljesen új, magasabb szintű koreográfiákat tanulunk (alapszintű versenyzős figurák). Itt már javasoljuk a legalább heti két alkalommal részvételt, tekintettel a figurák nehézségére, technikai kihívásaira.

Hobbi szintünk a társastáncos órák legmagasabb szintje, ez már 1 évig tart. Itt verseny koreográfiákkal (10 tánc) ismerkedhetnek meg a táncosok, valamint technikai órákra is járhatnak. Új tánc a slowfox és a paso doble.

 

Latin és Standard technika

 Haladó társastáncosok figyelem!  
Sziszka és Anett hétfőnként vár benneteket Latin technika órájukon, Ádám és Kati pedig csütörtökönként Standard technika órájukon. A standard és latin táncok rejtelmeibe fognak elrepíteni, hogy még több tudást és technikai elemet tudhass magadévá. 


Hogy mire számíthatsz? 

- Helyes technika, 
- lépéskombinációk, 
- vezetés és követés fejlesztése lesz a cél, 
- hogy táncod még kifinomultabb legyen. 


Természetesen a fejlődés és technikai tudás mellett a jó hangulat garantált.  Ha készen állsz, hogy táncodat még szebbé varázsoljuk csatlakozz standard és latin technika óráinkhoz. 


Latin és standard technika óráink bérleteden felül + 3000 Ft-os áron érhetőek el, de ha mind a két órára jársz akkor összesen csak +4500 Ft a két technikai óra. A technika órák kiegészítő bérletnek számítanak és főbérleted érvényességi idejével egyeznek meg.  

Senior tánctanfolyam

Nem csak a húszéveseké a világ… A senior tánctanfolyamainkra 55 év feletti örökifjakat várunk. Kevesebb táncstílust tanulunk, több ismétléssel. A csoportokban többet gyakorlunk, nagyobb figyelemmel, nyugodt környezetben. Hölgyeknek női, uraknak férfi tánctanár segít.

A senior csoportok 50% kedvezményes havi bérlettel látogathatóak. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

Társastánc órarend Vélemények társastánc óráinkról

"2014-ben kezdtem teljesen kezdőként társastáncot tanulni a Goldance-ben. Azonnal megtetszett a tanárok kedvessége, közvetlensége. Éppen ettől, valamint a tánc iránti alázatuk miatt szimpatikusak annyira mindenkinek. Lenyűgöz a tánctudásuk, céljuk pedig ennek átadása a tanítványaiknak. Az órákon amellett, hogy egy gondosan és tudatosan felépített stratégia mentén tanuljuk meg az egyes tánc fajtákat, nagyon jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, amitől hihetetlen jó hangulat alakul ki minden alkalommal. Az évek alatt pedig tényleg összeérik a csoport egy kis családdá, ezek az egyes kis családok pedig a bemutatók, táborok és egyéb, az egész tánciskolát érintő események alkalmával egy "nagycsaláddá" válnak. Fantasztikus érzés ennek a családnak a tagjának lenni." Böbe (Balázs Erzsébet)

"Mindig is vonzott a tánc, de sajnos fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem, hogy rendszeresen űzzem ezt a tevékenységet. Mikor a gyerekek kirepültek, és több szabadidőm lett, nekiálltam megfelelő egyesületet keresni. Szempontjaim között szerepelt a könnyű elérhetőség, a heti többszöri alkalom, a megfizethető ár és különböző táncstílusok kipróbálásának lehetősége. Ezeknek a kritériumoknak a Goldance Tánciskola felelt meg a legjobban. Amikor összeszedtem a bátorságomat és végre beiratkoztam a Goldance-be, még nem gondoltam, hogy az elvárásaimon felül mennyi mindent kapok még. Egyedül mentem oda, de hamarosan lett egy csomó ismerősöm, néhány barátom is. Akár a hét minden napján táncolhatok, és egy nap több órára is bejárhatok. A tanárok kedvesek, türelmesek, és meghallgatják a kéréseinket. Zene - ritmus - mozgás - társaság - életöröm - mindezt megkapod, ha táncolsz. Ezt a lehetőséget kínálja Neked is a Goldance Tánciskola, remek tanárokkal, a hét minden napján."

"Több éve veszünk részt a Goldance Tánciskola óráin, és tapasztalataink alapján állítjuk itt igazán megtalálhatja mindenki azt amit a táncban keres. Amikor kezdőként csatlakozol, szinte azt sem tudod eldönteni, hogy a rengeteg rendelkezésedre álló lehetőség közül melyiket válaszd. Egy héten rengeteg óra van a szinteden, amire járhatsz. Kipróbálhatsz több tanárt és tanítási stílust is.  A legjobban akkor jársz - anyagilag is - ha mindent kipróbálsz. Amint haladsz felfelé a szinteken, az órák egyre családiasabbak, lassan mindenkit ismersz és büszke lehetsz rá, hogy minden eddigi kihívást sikeresen teljesítettél. Tanuló helyett egyre inkább egy baráti kör tagjának érezheted magadat." Balázs és Eni

Máris kipróbálnád milyen nálunk társastáncolni? Regisztrálj most ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!
 


 Társastánc inspirációk 

Összegyűjtöttünk néhány népszerű társastáncos filmjelenetet, és bemutató videót profiktól. Nézd meg és inspirálódj! Itt a lejátszási lista


A társastáncokról bővebben

A középkorban a csoportos táncokból egyre jelentősebben kezdett kiválni a páros tánc, ami a társastáncok kialakulásához vezetett. A társastáncok történetének nagy része olyan összejövetelekhez köthető, amelyeken a tánc különösen fontos volt ahhoz, hogy az emberek találkozhassanak egymással. Rengetegen táncoltak abban a reményben, hogy közel kerüljenek a másik nemhez és megismerjék életük párját. A társastánc szinte az alapműveltség része, a hagyományos és a latin táncokat is beleértve.

Standard társastáncok - Egyszerű útmutató a társastánc hagyományos táncaihoz

Az alábbiakban egy egyszerű magyarázatot találsz a társastánc legnépszerűbb stílusairól:

Bécsi keringő: A legrégebbi hagyományú társastánc, eredete egészen a XVI. századig vezethető vissza, és a bálok előszeretettel előadott tánca lett. Későbbi népszerűségében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia lenyűgöző zenéivel, majd az osztrák császár rajongása. A bálok királynőjének is szokták mondani. Részletesebben itt

Angol keringő: A standard kategória első táncaként szerepel a versenyeken. Táncoktatásban az egyik alapstílus. Népszerű táncfajta, eleganciájának köszönhetően bálok kedvelt nyitótánca. Nevéből is látszik, hogy származási helye Anglia. Részletesebben itt

Tangó: A 19. század végén alakult ki Argentína és Uruguay területén, majd hamarosan a világ többi részén is népszerűvé vált. Ma a tangónak sok formája létezik, de minden esetben a szenvedélyes, érzéki ritmus és az elegáns stílus jellemzi. Részletesebben itt

Slowfox: Az 1920-as években alakult ki, sok ismert táncos kedvence. Hasonló a keringőhöz, de ezt nem ¾-re, hanem 4/4-re táncolják. A slowfox táncolása magas szintű technikai tudást, sok tapasztalatot, és jó fizikai állóképességet igényel. Részletesebben itt

Quickstep: A 20. század elején alakult ki New York-ban. Először karibi és afrikai táncosok táncolták, azonban eredetét tekintve ez egy angol tánc, mely a slowfox és a charleston kombinációjaként született, de később teljesen különvált elődeitől. Részletesebben itt

Latin társastáncok

Csacsacsa: A 20. század közepén, a mambó és a rumba ötvözetéből született. Először Észak-Amerikát hódította meg. Három fajtája van: a nyugati, a latin és a kubai. A variációgazdag, vidám figurákkal nagyon gyors áttörést hozott. Érdekessége, hogy számos popzenére is táncolható. Részletesebben itt

Szamba: A szamba afrikai eredetű, ősi népi tánc, amely a rabszolga-kereskedés útján jutott el Brazíliába. Szaggatott, rövid mozdulatai a megbilincselt rabszolgák mozgását jelképezik, azt, hogy még tánc közben sem tudtak láncaiktól megszabadulni. A szamba egyszerű lépéseit a kezdők gyorsan megtanulhatják. Részletesebben itt

Rumba: A szó jelentése: ünnep, tánc, felkiáltás. Maga a rumba több kubai páros tánc összefoglaló neve. Zenéjét az afro-kubai ritmusok jellemzik. Az első rumba koreográfiát az angolok dolgozták ki, amit a franciák és a németek átvettek. 1964-től versenyeken is táncolják. Részletesebben itt 

Paso doble: Spanyol tánc, táncparketten nem gyakran látható. A paso doble bikaviadalt jelképez, ahol a férfi a matador szerepét ölti magára, a nő pedig a piros kendőét. A férfi és a nő együtt mozog egy képzelt bika körül, miközben flamenco-elemeket és az aréna béli küzdelemre jellemző stilizált figurákat adnak elő. Részletesebben itt 

Jive: 4/4-es ütemű szalontánc, mely az USA-ban élő afro-amerikaiaktól ered, az 1930-as évekből. Egyike a swing zenére táncolható táncoknak. Sok alaplépése hasonlít más stílusokra, a fő különbség a sasszék kiélezett ritmusában van. Részletesebben itt

Mambó: Kezdetben egy afro-kubai zene elnevezése volt, a szó vallási értelemben szent cselekedetet, az istenekkel való beszédet jelentette. A modern mambóban különböző ritmusok kapcsolata és átfedése található meg. A Dirty Dancing film által vált igazán népszerűvé. Részletesebben itt 
 

9 indok, amiért érdemes társastáncolnod

1. Nehezen tudod kifejezni önmagad?

 • A tánc segítségével könnyebben megélheted őszinte érzéseidet. Megismerheted önmagad, és növelheted az önbizalmad. Ennek kedvező hatását életed sok területén érezni fogod.

2. Gyakran vagy feszült és ideges?

 • A tánc stresszoldó hatásának köszönhetően felszabadulsz a gondterheltebb, feszültebb időszakokban, sőt, megelőzheted a depressziós hangulatot.

3. Elégedetlen vagy önmagaddal?

 • A rendszeres tánc a testtudatosságot fejleszti, így könnyebben megállapíthatod, mire van szüksége a szervezetednek, és elfogadod a testképedet.

4. Gondod van az erőnléteddel?

 • A tánccal töltött órák során jobb állóképességre teszel szert. Megerősödik az immunrendszered, és egészségesebb leszel.

5. Egyre rosszabb a testtartásod? 

 • A tánccal javulni fog. Nem fogsz annyit görnyedni, mint korábban, ami a gerincproblémák megelőzését, enyhülését is jelenti.

6. Félsz a nyilvános szerepléstől? 

 • A tánccal fellépési gyakorlatra tehetsz szert, és könnyebben, felszabadultabban fogsz megjelenni mások előtt.

7. Gondod van a csapatmunkával?

 • A tánccal javíthatod az együttműködési készségedet. Hiszen a táncpartnereddel akkor tudtok jól együtt mozogni, ha megvan a bizalom köztetek, és figyeltek egymásra.

8. Szeretnéd fejleszteni a memóriád? 

 • A tánc aktívan fejleszti a memóriádat, hiszen minden mozdulatsor, amit begyakorolsz, hozzájárul az emlékezőképességed fejlődéséhez

9. Szeretnél új barátokat, közösséget? 

 • A tánc aktív társasági élmény, ami összetartó erővel bír. Egy remek közösség részese lehetsz az együtt átélt élménynek köszönhetően. Társastánc oktatásunk Budapest több pontján érhető el.


Regisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!

Társastánc tanáraink

Bagdasaryan Svetlana
 • Szeretném, hogy társastáncok által Te is megtapasztald azt a felszabadultságot, melyet a tánc tud adni számodra. 

Balikó Gergő
 • Hamarosan feltöltjük...

Borkai Anita
 • Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Czibulka Alex
 • “Az önirónia a boldog élet kulcsa” - merjünk neveti magunkon, merjünk hibázni, mikor valami újba kezdünk! 

Erdélyi Szilárd
 • ”Nem a cél számít, hanem az oda vezető út”

Herczeg Dóra
 • Ha szeretnél te is feltöltődni a tánc erejével, akkor várlak táncóráimon.

Keresztes Petra
 • “A mosoly a legrövidebb út két ember között, a tánc pedig a legrövidebb út két lélek között.”

Kovács Ottó
 • Hiszek abban, hogy a sikeres táncoshoz elég 5% tehetség, a többi az kitartás, elhivatottság, fokozatos jól felépített edzés.

Merkovics Katalin
 • A tánctól mindent megkaptam, amiről álmodtam, szeretném, hogy a te is megtapasztald ezt az érzést.

Papp Krisztina
 • A lényeg az, hogy élvezzük a táncot. Jó kedv, sok nevetés, és persze rengeteg izgalmas tánc stílus vár Rád az órákon.

Patai Ádám
 • A jó táncost a szíve teszi, nem a betanult lépések.

Somodi Gábor
 • Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni, jó hangulatban megtanulni táncolni, akkor várlak szeretettel!

Szabó András
 • Hamarosan feltöltjük... :)

Szőke Gábor
 • “... Álljatok ellent a gyűlöletnek. A tánc gyógyír, a tánc boldogság, a tánc fiatalság. A tánc az élet. Én minden mozdulatomat e célért hoztam a világra” - Seregi László

Varga Gergely
 • Hamarosan feltöltjük... :) 

Áraink

Főbérlet 14.990 Ft egy választott táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Érvényes a váltás napjától egy hónapig. (Következő hónap azonos napja mínusz 1 nap, ünnepnapokkal nem hosszabbodik)

 

Első kiegészítő bérlet +4000 Ft a főbérlet mellé plusz egy táncstílusra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)

 

Második kiegészítő bérlet +2000 Ft az összes oktatott táncstílusunkra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. (Érvényességi ideje megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével)


Alkalmi díj (90 perces órákra) 3.500 Ft, szeptember 4-től 3.600 Ft

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk. (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)


55+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják! (Más kedvezményekkel és akciókkal NEM összevonható!)

2023. szeptember 04 és 10. között első kiegészítőbérleted INGYENES egy általad még nem táncolt táncágra (vagy egy olyan táncágra, melyet egy éve már nem táncoltál). 
Ha bérletedet augusztus 28 és szeptember 1. között megvetted még lehetőséged van élni ezzel a lehetőséggel, de kiegészítő bérleted abban az esetben is megegyezik majd főbérleted érvényességével. 

Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben a hozott ember befizeti a havi tagsági díjat és neked már volt / van Goldance táncbérleted, amelyet be tudsz mutatni és együtt érkeztek az Ő első táncbérlet vásárlásakor!! :)

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

A társastánc óráinkon a legnépszerűbb standard és latin táncokat sajátíthatod el. A következő táncokat tanítjuk: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow foxtrott, quickstep, cha-cha-cha, szamba, rumba, mambó, jive 
 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Nincs szükséged, azért vagyunk hogy megtanítsunk, az már csak tőled függ, hogy milyen szintre szeretnéd fejleszteni magad. Nálunk mindenre is lesz lehetőséged.

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
1 47 Társastánc - Latin Days
A tanfolyam elővételben szeptember 14. csütörtök 12:00 óráig: 9.990 Ft. Ezt követően a helyszínen: 11.990 Ft
Tanár: Sveti , Alex 5 Nap: Péntek
Szept.15-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
Jelentkezem!
2 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz szept. 25-ig!
Tanár: Kriszti , Sz.Gábor 1 Nap: Hétfő
Szept. 11-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
3 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz szept. 27-ig!
Tanár: Anita , Gábor 3 Nap: Szerda
Szept. 13-tól!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
4 14 ÚJ Társastánc - Senior - Kezdő
Csatlakozz szept. 28-ig! Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Dóri 4 Nap: Csütörtök
Szept. 14-től!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: ETELE út II. emelet
5 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz szept. 29-ig!
Tanár: Kriszti , Andris 5 Nap: Péntek
Szept. 15-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
6 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz okt. 1-jéig!
Tanár: Petra , Kriszti , Sz.Gábor 7 Nap: Vasárnap
Szept. 17-től!
Időpont: 12:30-14:00
Helyszín: ETELE út II. emelet
7 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz okt. 16-ig!
Tanár: Sveti , Gergő 1 Nap: Hétfő
Okt. 02-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
8 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz okt. 20-ig!
Tanár: Sveti , Alex 5 Nap: Péntek
Okt. 06-től!
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
9 0 ÚJ Társastánc - Kezdő
Csatlakozz okt. 20-ig!
Tanár: Kriszti , Andris 5 Nap: Péntek
Okt. 06-tól!
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
10 0 Társastánc - Kezdő
Tavaszi kezdő csoport folytatása!
Tanár: Petra , Kriszti , Sz.Gábor 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 14:00-15:30
Helyszín: ETELE út II. emelet
11 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kriszti , Sz.Gábor 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
12 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kriszti , Andris 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
13 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Anita , Gábor 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
14 1 Társastánc - Középhaladó Tanár: Kati , Gábor 5 Nap: Péntek
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
15 2 Társastánc - Haladó Tanár: Sveti , Alex 3 Nap: Szerda
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
16 2 Társastánc - Haladó Tanár: Sveti , Gergő 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.
17 2 Társastánc - Haladó Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: ETELE út II. emelet
18 3 Társastánc - Szuperhaladó
A csoport megszűnik, beolvad a 20:00-as órába. Utolsó óra 09.25-én!
Tanár: Sveti , Gergő 1 Nap: Hétfő
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
19 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Sveti , Gergő 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Körút / Oktogon - Teréz krt. 13.
20 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Sveti , Gábor 2 Nap: Kedd
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
21 3 Társastánc - Szuperhaladó Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 15:30-17:00
Helyszín: ETELE út II. emelet
22 39 Társastánc - Extrahaladó l. Tanár: Kriszti , Andris 3 Nap: Szerda
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
23 49 Társastánc - Senior - Extrahaladó I.
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
Tanár: Ottó 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub IV.em. 411.
24 5 Társastánc - Extrahaladó II. Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 20.00-21.30
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Apor terem
25 7 Társastánc - Hobbi light
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
Tanár: Anita , Ádám 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Móricz - Szent Margit - Szent Margit terem
26 6 Társastánc - Hobbi
Koreók
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
Tanár: Anita , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
27 6 Társastánc - Hobbi
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
Tanár: Anita , Ádám 7 Nap: Vasárnap
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: ETELE út II. emelet
28 48 Társastánc - Hobbi Extra
EH2-es szinttől, havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező! SZEPTEMBERBEN INGYENES, ha rendelkezik a megfelelő szintű főbérlettel (EH2-es szinttől)!
Tanár: Gergő , Anita 1 Nap: Hétfő
Szept.4-től!
Időpont: 17:00-18:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.em. 201.
29 32 Társastánc - Standard technika
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Anita , Ádám 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
30 20 Társastánc - Latin technika
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Sziszka 1 Nap: Hétfő
Időpont: 20:00-21:30
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
44 51 Társastánc - Bailamor Ladies - Középhaladó
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Lizi , Dóri 2 Nap: Kedd
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III.em. terem
45 52 Társastánc - Bailamor Ladies - Kezdő
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
Tanár: Dóri 4 Nap: Csütörtök
Időpont: 18:30-20:00
Helyszín: ETELE út II. emelet
46 33 Társastánc - Társastánc party
Belépő 2.500 Ft. Érvényes bérlettel (bármely tánciskola) 2.000 Ft
Tanár: Sziszka 6 Nap: Szombat
Okt.07.
Időpont: 18:00-23:00
Helyszín: ETELE út
További információ

Utolsó frissítés dátuma: 2023. 09. 24.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Társastánc - Hobbi - Koreók
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

ÚJ
Hétfő 18:30 - 20:00
Szept. 11-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz szept. 25-ig!
ÚJ
Szerda 18:30 - 20:00
Szept. 13-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz szept. 27-ig!
 
Szerda 20:00 - 21:30
Társastánc - Középhaladó -
 
Péntek 18:30 - 20:00
Társastánc - Középhaladó -
 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Társastánc - Standard technika -
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II.em. 201.

 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Középhaladó -
 
Szerda 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Kedd 20:00 - 21:30
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Hétfő 17:00 - 18:30
Szept.4-től!
Társastánc - Hobbi Extra -
EH2-es szinttől, havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező! SZEPTEMBERBEN INGYENES, ha rendelkezik a megfelelő szintű főbérlettel (EH2-es szinttől)!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III.em. terem

 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Latin technika -
Haladó szinttől, havi díj + 3.000 Ft, a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!
 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Bailamor Ladies - Középhaladó -
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!

OKTOGON - VI. ker.,Teréz körút 13.

 
Péntek 20:00 - 21:30
Szept.15-től!
Társastánc - Latin Days -
A tanfolyam elővételben szeptember 14. csütörtök 12:00 óráig: 9.990 Ft. Ezt követően a helyszínen: 11.990 Ft
ÚJ
Hétfő 18:30 - 20:00
Okt. 02-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz okt. 16-ig!
ÚJ
Péntek 18:30 - 20:00
Okt. 06-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz okt. 20-ig!
 
Hétfő 18:30 - 20:00
Társastánc - Szuperhaladó -
A csoport megszűnik, beolvad a 20:00-as órába. Utolsó óra 09.25-én!
 
Hétfő 20:00 - 21:30
Társastánc - Szuperhaladó -

ETELE - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker.

 
Szombat 18:00 - 23:00
Okt.07.
Társastánc - Társastánc party -
Belépő 2.500 Ft. Érvényes bérlettel (bármely tánciskola) 2.000 Ft

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 18:30 - 20:00
Társastánc - Hobbi light -
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!

MÓRICZ - APOR TEREM - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

ÚJ
Péntek 18:30 - 20:00
Szept. 15-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz szept. 29-ig!
ÚJ
Péntek 20:00 - 21:30
Okt. 06-tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz okt. 20-ig!
 
Szerda 20:00 - 21:30
Társastánc - Középhaladó -
 
Szerda 18:30 - 20:00
Társastánc - Extrahaladó l. -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Extrahaladó II. -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. IV.em. 411.

 
Csütörtök 20:00 - 21:30
Társastánc - Haladó -
 
Csütörtök 17:00 - 18:30
Társastánc - Senior - Extrahaladó I. -
Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.

ETELE II. emelet - 1119 Bp., Etele út 59. XI. ker.

ÚJ
Csütörtök 20:00 - 21:30
Szept. 14-től!
Társastánc - Senior - Kezdő -
Csatlakozz szept. 28-ig! Kizárólag 55 év felettieknek, 50% főbérlet kedvezménnyel.
ÚJ
Vasárnap 12:30 - 14:00
Szept. 17-től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozz okt. 1-jéig!
 
Vasárnap 14:00 - 15:30
Társastánc - Kezdő -
Tavaszi kezdő csoport folytatása!
 
Vasárnap 17:00 - 18:30
Társastánc - Haladó -
 
Vasárnap 15:30 - 17:00
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Vasárnap 18.30 - 20.00
Társastánc - Hobbi -
EH2-es szinttől részt lehet venni az órán!
 
Csütörtök 18:30 - 20:00
Társastánc - Bailamor Ladies - Kezdő -
Havi díj: 3000 Ft a főbérleten és kiegészítő bérleteken felül fizetendő! Érvényessége a főbérletével megegyező!