Társastánc Budapest több pontján

A társastánc az alapműveltség része. Társastánc tanfolyam keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg velünk, a klasszikus standard táncoktól, a divatos latin táncokig. 

Érdekesen viselkedünk néha mi emberek. Meghalljuk a zenét és elkezdünk a párunkkal mozogni, hajladozni, lépkedni. Eközben nem foglalkozunk semmivel, egyszerűen csak belefeledkezünk a táncba. Mindez nem jelent fáradtságot, elmúlaszthatatlan kötelességet, hiszen önként tesszük, még mosolygunk is hozzá, és eközben jól érezzük magunkat. Társastáncolunk a párunkkal és a többiekkel, a társasággal.

Táncolni jó, táncolni mámorító. A tánc felüdít, szórakoztat, bizonyos szempontból pihentet mind szellemileg, mind testileg. Ráadásul nincs összefüggésben a társadalmi és vagyoni helyzetünkkel. Sőt még az életkorunkkal sem igazán, hiszen a fiataloknak annyi testmozgást biztosít, amennyit igényelnek, a középkorúaknak sem megerőltető, és az idősek is megtalálhatják benne a maguk élvezetét. Mindenki annyit és olyan módon táncolhat, amennyi kedve van, ahogyan jólesik számára.


 

Nincs annál jobb érzés, mint amikor sikeresen elsajátítasz néhány alapvető lépést, figurát, és azokat már könnyedén meg tudod ismételni. Az alapokat nem nehéz megtanulni. Csak egy kis kitartás kell hozzá, és ezután meg fog jönni a kedved a komplikáltabb variációk elsajátításához is. A tánc a mozgáson felül egyfajta kultúra is. Önfegyelemre, mások iránti figyelemre, tiszteletre nevel. Segít a felszabadult, könnyed mozgásban, a kulturált viselkedésben. A tánc szeretetének egyesítő ereje van, így egy összetartó közösséget is alkotunk, aminek Te is részese lehetsz. Szeretnél a Goldance táncos család tagja lenni? Tedd meg nálunk az első lépést, regisztrálj most ingyenes első órádra!
 

Társastánc oktatás vár a Goldance Tánciskolában 

A Goldance Tánciskola 2003kezdő csoportok-as indulása óta oktatunk társastáncot, így már több, mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk társastánc oktatásban. Az évek során több ezren vettek részt elégedetten az óráinkon a teljesen kezdőtől akár a versenyzői szintig. Tánciskolánk versenyzői jelentős sikereket értek már el nemzetközi szinten is, az utánpótlást is folyamatosan képezzük.

 magas színvonalú oktatásról felkészült, profi tánctanáraink gondoskodnak. Hiszünk abban, hogy a tánc nemcsak egy mozgásforma, ezért figyelmet fordítunk a tánckultúra átadására és a közösség formálására is. Nálunk minden tanuló egy nagy táncos család tagja is egyben. A Goldance táncos családjának közös szenvedélye a tánc. Ez nagy összetartó erő, és erre büszkék is vagyunk. Szeretnél táncos családunk tagja lenni? Ehhez nem kell mást tenned, mint megtenned az első lépést.

Társastánc tanfolyamainkon a legnépszerűbb társastánc fajták sajátíthatóak el. Mik is ezek?

 • Standard társastáncok: Angolkeringő, Tangó, Bécsi keringő, Slow foxtrott, Quickstep
 • Latin társastáncok: Cha - cha - cha, Samba, Rumba, Paso doble, Rock"n"Roll, Jive, Mambó

Társastánc figurák 1 percben

Ismerj meg néhány népszerű társastánc figurát. Nézd meg a figurák 1 percben videóinkat!


További figurák 1 percben videókat nézhetsz meg a YouTube csatornánkon
 

Vélemények társastánc óráinkról

"2014-ben kezdtem teljesen kezdőként társastáncot tanulni a Goldance-ben. Azonnal megtetszett a tanárok kedvessége, közvetlensége. Éppen ettől, valamint a tánc iránti alázatuk miatt szimpatikusak annyira mindenkinek. Lenyűgöz a tánctudásuk, céljuk pedig ennek átadása a tanítványaiknak. Az órákon amellett, hogy egy gondosan és tudatosan felépített stratégia mentén tanuljuk meg az egyes tánc fajtákat, nagyon jól érezzük magunkat, rengeteget nevetünk, amitől hihetetlen jó hangulat alakul ki minden alkalommal. Az évek alatt pedig tényleg összeérik a csoport egy kis családdá, ezek az egyes kis családok pedig a bemutatók, táborok és egyéb, az egész tánciskolát érintő események alkalmával egy "nagycsaláddá" érnek össze. Fantasztikus érzés ennek a családnak a tagjának lenni." Böbe (Balázs Erzsébet)

"Mindig is vonzott a tánc, de sajnos fiatalabb koromban nem volt rá lehetőségem, hogy rendszeresen űzzem ezt a tevékenységet. Mikor a gyerekek kirepültek, és több szabadidőm lett, nekiálltam megfelelő egyesületet keresni. Szempontjaim között szerepelt a könnyű elérhetőség, a heti többszöri alkalom, a megfizethető ár és különböző táncstílusok kipróbálásának lehetősége. Ezeknek a kritériumoknak a Goldance Tánciskola felelt meg a legjobban. Amikor összeszedtem a bátorságomat és végre beiratkoztam a Goldance-be, még nem gondoltam, hogy az elvárásaimon felül mennyi mindent kapok még. Egyedül mentem oda, de hamarosan lett egy csomó ismerősöm, néhány barátom is. Akár a hét minden napján táncolhatok, és egy nap több órára is bejárhatok. A tanárok kedvesek, türelmesek, és meghallgatják a kéréseinket. Zene - ritmus - mozgás - társaság - életöröm - mindezt megkapod, ha táncolsz. Ezt a lehetőséget kínálja Neked is a Goldance Tánciskola, remek tanárokkal, a hét minden napján."

"Több éve veszünk részt a Goldance Tánciskola óráin, és tapasztalataink alapján állítjuk itt igazán megtalálhatja mindenki azt amit a táncban keres. Amikor kezdőként csatlakozol, szinte azt sem tudod eldönteni, hogy a rengeteg rendelkezésedre álló lehetőség közül melyiket válaszd. Egy héten rengeteg óra van a szinteden, amire járhatsz. Kipróbálhatsz több tanárt és tanítási stílust is.  A legjobban akkor jársz - anyagilag is - ha mindent kipróbálsz. Amint haladsz felfelé a szinteken, az órák egyre családiasabbak, lassan mindenkit ismersz és büszke lehetsz rá, hogy minden eddigi kihívást sikeresen teljesítettél. Tanuló helyett egyre inkább egy baráti kör tagjának érezheted magadat." Balázs és Eni

Máris kipróbálnád milyen nálunk társastáncolni? Regisztrálj most ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban!
 

Társastánc tanáraink

Somodi Gábor - társastánc tanárSomodi Gábor tánctanár

Gábor 10 évnyi versenytáncos múltja alatt számos klubközi versenygyőzelmet ért el. Nemzetközi versenyeken döntös helyezett lett, Budapest és Országos Bajnokságon a dobogó második fokára is léphetett. A tánc az életévé vált, ennek része a tanítás is.
1999 óta tanít társastáncot, 2010 óta nagy táncos családunk tagjaként teszi ezt. A tánc az élete, a hobbija és a munkája is egyben. Szeretné átadni a tudását és a tánc élményét minél több tanítványának és öröm számára látni a fejlődést.
A társastánc tanulást mindenkinek javasolja, hiszen ezen belül lehet megismerkedni a legtöbb táncstílussal, akár a klasszikus standard táncokkal, vagy a lazább és vidámabb latin táncokkal.
A kezdő táncosoknak azt tanácsolja, ne adják fel. Mindig az első lépések a legnehezebbek, de mindenki azért jön el, hogy jó társaságban és jó hangulatban tanuljanak. Szorgalommal, kitartó gyakorlással mindenki fejlődik és a táncolás gyorsan egyedülálló élménnyé válik.

 


Merkovics Kati - társastánc tanár Merkovics Kati tánctanár

Kati már 4 évesen elkezdte táncos pályafutását, 9 évesen indult élete első táncversenyén, amit még 13 év versenyzés követett. Latin és Standard táncokból is sikerült Országos, valamint Budapest bajnokságot nyernie, Savaria Grand Prix 4. helyet szerzett, és nemzetközi versenyekre is eljutott.
A tánctól mindent megkapott, amiről egy lány csak álmodhat, sőt táncpartnerével össze is házasodtak és családot alapítottak. Egész életét végigkíséri a tánc, a versenyzést felváltotta a táncoktatás, amiben nagy örömét leli és teljesnek érzi magát. Szeret táncot oktatni, hisz benne, hogy a tánc által egy olyan pluszt is kaphatnak az emberek, ami akár még az életüket is megváltoztathatja. A tánc tanítása nem munka, hanem egy élvezetes tevékenység számára.
Meglátása szerint kezdő táncosoknak a legfontosabb a kitartás. Minden kezdet nehéz, ez a táncban is igaz. Ahhoz, hogy már élvezni tudjuk a táncot, meg kell tanulnunk egy-két alaplépést és alapfigurát. Ez nem mindenkinek lehet egyszerű, de senkinek sem lehetetlen. Ezt követően jöhet a figurák színesítése, majd az improvizáció, ami már megadja a tánc tényleges varázsát.

 

Csábi Dávid tánctanár

Dávid 9 évesen kezdett táncolni, amikor anyukája elvitte nővérével egy kezdő társastánc tanfolyamra. Kezdetben ez csak pár alkalmas tánctanulást jelentett számára, majd eltelt két-három hónap és annyira megszerette a táncot, hogy nem tudta abbahagyni. Onnantól hétről hétre járt az órákra, egyre többet és egyre jobban szeretett táncolni. Későbbiekben nagy fordulópont volt számára, amikor az addig megszerzett tánctudását táncversenyeken mutathatta be.
Tagadhatatlanul versenytáncos lett, és törekedett minél jobb táncossá válni. Gyerek és Junior korcsoportban Budapest bajnok lett, Országos bajnokságon döntőt táncolt. Több táncpartner váltás után 2009-ben kezdett el együtt táncolni a nővérével. Ebben az évben egy hosszas felkészülés után elindultak a Kelet- Területi Táncbajnokságon felnőtt B osztályos kategóriában, ahol az aranyérem boldog tulajdonosai lehettek. Ez sokat segített számukra abban, hogy minden erejüket a közelgő Országos Bajnokság felkészülésére szánják. A kitartó edzések és a sok munka meghozta eredményét, a dobogó legfelső fokára állhattak itt is. Több külföldi táncversenyen is részt vett szép eredményekkel. 
A tánc nem csak a hobbija, hanem a hivatásává is vált. Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskolán végezte el. 


Lóránt Szandra tánctanárLóránt Szandra tánctanár

Szandra több mint 10 éves versenysportolói múlttal rendelkezik. A latin és standard táncok mellett balettezett, jazz táncolt, salsázott, kizombázott, bachatázott, és a reggaeton-ba, valamint az argentin tangóba is belekóstolt. Eredetileg közgazdászként végzett, de a szíve más irányba húzta.
2009-ben végzett táncoktatóként, 2013-ban személyi edzőként és gyermekkori mozgásprogram vezetőként. 2014-ben Olaszországban fejlesztette tánctudását, 2015-ben részt vett egy latin tánc show-ban a Stockholm és Tallin között közlekedő komphajón, 2016-ban pedig a Szentmargitbányai Kőfejtő szabadtéri színpadán előadott Szerelmi bájital című opera tánckarában szerepelt.
Jelenleg is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tudása naprakész legyen, folyamatosan képzi magát, hogy minél többet tudjon tanítványainak segíteni, nemcsak szakmailag, hanem pszichológiailag egyaránt. Évek óta foglalkozik tánctanítással különféle műfajokban. A Goldance családhoz 2015-ben csatlakozott. Szeretné, ha minél több gyermek és felnőtt átélhetné a tánc csodáját.További tánctanárainkat itt ismerheted meg

 

Társastánc inspirációk 

Összegyűjtöttünk néhány népszerű társastáncos filmjelenetet, és bemutató videót profiktól. Nézd meg és inspirálódj! Itt a lejátszási lista


Szeretnéd tudni, hogy mi a társastánc?

A középkor során a csoportos táncokból egyre jelentősebben kezdett kiválni a páros tánc, ami a társastáncok kialakulásához vezetett. Európában a társastáncok történetének nagy része olyan társadalmi összejövetelekhez köthető, amelyeken a tánc különösen fontos volt ahhoz, hogy az emberek találkozhassanak egymással. Rengetegen táncoltak abban a reményben, hogy a tánc által megismerjék életük párját. A báli tánc lehetővé tette a pároknak, hogy egymás közelébe kerülve benyomást szerezzenek a másikról. A társastánc szinte az alapműveltség része. A társastáncban megkülönböztetjük a standard és a latin táncokat.

Standard társastáncok

Bécsi keringő: A legrégebbi hagyományú társastánc, eredete egészen a XVI. századig vezethető vissza, kialakulását követően báli programok előszeretettel előadott tánca lett. Későbbi népszerűségében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia lenyűgöző zenéivel, majd az osztrák császár rajongása. A bálok királynőjének is szokták mondani.

Angolkeringő: A standard kategória első táncaként szerepel a versenyeken. Táncoktatásban az egyik alap stílus. Népszerű táncfajta, eleganciájának köszönhetően bálok kedvelt nyitótánca. Nevéből nem bonyolult kikövetkeztetni, hogy származási helye Anglia.

Tangó: A 19. század végén alakult ki Argentína és Uruguay területén, majd hamarosan a világ többi részébe is kiterjedt. Ma a tangónak sok formája létezik, de minden esetben jellemzik a szenvedélyes, érzéki lüktetés és az elegáns stílus.

Slow foxtrott: Az 1920-as években alakult ki, sok ismert táncos kedvence. Hasonló a keringőhöz, de ezt nem ¾, hanem 4/4-re táncolják. A slow foxtrott táncolása magas szintű technikai tudást, sok tapasztalatot, és jó fizikai állóképességet igényel.

Quickstep: A 20. század elején alakult ki New York-ban és először karibi és afrikai táncosok táncolták, azonban eredetét tekintve ez egy angol tánc, mely a slowfox és a charleston kombinációjaként született, de később teljesen különvált elődeitől.

Latin társastáncok

Cha-cha-cha: A 20. század közepén, a mambó és a rumba ötvözetéből született meg, először Észak-Amerikát hódította meg. Három fajtája van: a nyugati, a latin és a kubai. A variációgazdag, vidám figurákkal nagyon gyors áttörést hozott. Érdekessége, hogy rendkívül sok diszkó zenére is lehet táncolni.

Szamba: A szamba afrikai eredetű, ősi népi tánc, amely a rabszolga-kereskedés útján jutott el Brazíliába. Szaggatott, rövid mozdulatai a megbilincselt rabszolgák mozgását jelképezik, azt, hogy még tánc közben sem tudtak láncaiktól megszabadulni. A szamba egyszerű lépéseit a kezdők gyorsan megtanulhatják, míg a jó táncosok tánckészségüknek megfelelő variációkat találnak.

Rumba: A szó jelentése: ünnep, tánc, felkiáltás. Maga a rumba több kubai páros tánc összefoglaló neve. Zenéjét az afrokubai ritmusok jellemzik. Az első rumba koreográfiát az angolok dolgozták ki, melyet a franciák és a németek átvettek. 1964-től versenyeken is táncolják.

Pasodoble: Spanyol tánc, táncpaketten nem igen szokták bemutatni. A pasodoble bikaviadalt jelképez, ahol a férfi a matador szerepét ölti magára, a nő pedig a piros kendőét. A férfi és a nő együtt mozog egy képzelt bika körül, miközben flamenco-elemeket és az aréna béli küzdelemre jellemző stilizált figurákat adnak elő.

Jive: 4/4-es ütemű szalontánc, mely az USA-ban élő afro-amerikaiaktól ered, az 1930-as évekből. Egyike a Swing zenére alkalmazható táncoknak. Sok alaplépése hasonlít más swing-re táncolható stílusokra, a fő különbség a sasszék kiélezett ritmusában van.

Mambó: Kezdetben egy afro-kubai zene elnevezése volt, a szó vallási értelemben szent cselekedetet, az istenekkel való beszédet jelentette. A modern mambóban különböző ritmusok kapcsolata és átfedése található meg. A Dirty Dancing film által vált igazán népszerűvé.
 

A társastánc oktatás szintjei

Kezdő társastánc tanfolyam keretében 7 tánc alaplépéseivel ismerkedhetünk meg: angol keringő, bécsi keringő, tangó, cha-cha-cha, mambo, rocky és rumba bossanova. A tanfolyam végére már kisebb koreográfiákat tudunk táncolni, és már bátran kipróbálhatjuk magunkat a táncos eseményeken is.

Középhaladó szinten a rumba bossanova-t a versenyeken táncolt rumba, a rocky-t pedig a jive váltja fel, valamint megtanuljuk a samba alaplépéseit is. A többi koreográfiát újabb figurákkal bővítjük.

Haladó szinten ismét érkezik egy új tánc, a quick step. A szintváltások 3 havonta történnek, így 1 tanév alatt eljuthatunk a haladó szint végére. 

Szuperhaladó órákon új táncot nem tanulunk, csak új elemekkel bővítjük a meglévő koreográfiáinkat. Ezen a szinten már a társastáncok basic, alaptechnikájára is hangsúlyt fektetünk.

Extrahaladó szintünk fél évig tart, mert itt teljesen új, magasabb szintű koreográfiákat tanulunk (alap szintű versenyzős figurák). Itt már javasoljuk a legalább heti két alkalommal részvételt, tekintelttel a figurák nehézségére, technikai kihívásaira. 

Hobbi szintünk a társastáncos órák legmagasabb szintje, ez már 1 évig tart. Itt magas osztályos versenykoreográfiákkal (10 tánc) ismerkedhetnek meg a táncosok, valamint technikai órákra is járhatnak. Új tánc a slow fox és a paso doble.
 

Gyermek tánctanfolyam

Akár kedvtelésből, akár versenyzői célokkal, a tánc minden gyerek számára nagyszerű tevékenység. A gyerekek azontúl, hogy sportolnak, a mentális fejlődésükhöz is hozzájárul a tánc. A tánckultúra remek hatással van a gyerekek személyiségfejlődésre, megtanulnak koncentrálni, ritmusra mozogni, együttműködni ellenkező nemű párjukkal. Elsajátítják a figyelmesség, az alkalmazkodás és az alázatosság készségeit. Akik kiskoruk óta táncolnak, könnyebben teremtenek kapcsolatot és nem gátlásosak a másik nemmel szemben. A tánc révén hozzászoktak a másik nem közelségéhez, ami magabiztossá teszi őket és önbizalmat ad nekik. Gyermek csoportjainkba 10 - 16 év közötti fiúkat és lányokat várunk. 
 

Senior tánctanfolyam

Nem csak a 20 éveseké a világ. A senior tánctanfolyamainkra 50 év feletti örökifjakat várunk. Kevesebb táncstílust tanulunk, több ismétléssel. A csoportokban többet gyakorlunk, nagyobb figyelemmel, nyugodt környezetben. Hölgyeknek női, uraknak férfi tánctanár segít. A senior csoportok 50% kedvezményes havi bérlettel látogathatóak. 
 

Miért érdemes társastáncolni?

 • Nehezen tudod kifejezni önmagadat? A tánc segítségével könnyebben megélheted őszinte érzéseidet, jobban megismerheted önmagadat és növelheted az önbizalmadat. Ennek kedvező hatását az életed minden területére ki fogod tudni terjeszteni. 
   
 • Gyakran vagy feszült és ideges? A tánc stresszoldó hatásának köszönhetően felszabadulsz a gondterheltebb, feszültebb időszakokban, sőt megelőzheted a depressziós hangulatot.
   
 • Elégedetlen vagy önmagaddal? A rendszeres tánc a testtudatosságot eredményezi, így könnyebben megállapíthatod mire van szüksége a szervezetednek és elfogadod a testképedet.
   
 • Gondod van az erőnléteddel? A tánccal töltött órák során jobb állóképességre teszel szert, megerősödik az immunrendszered és egészségesebb leszel.
   
 • Egyre rosszabb a testtartásod? A tánccal javulni fog. Nem fogsz annyit görnyedni, mint korábban, ami a gerincproblémák megelőzését, enyhítését is eredményezi majd. 
   
 • Félsz a nyílvános szerepléstől? A tánccal fellépési gyakorlatra tehetsz szert és ennek következtében könnyebben, felszabadultabban fogsz megnyilvánulni mások előtt.
   
 • Időnként gondod van a csapatmunkával? A tánccal javíthatod az együttműködési készségedet, hiszen a táncpartnereddel akkor tudtok jól együtt mozogni, ha megvan a bizalom köztetek és figyeltek egymásra.
   
 • Szeretnéd fejleszteni az emlékezőképességedet? A tánc aktívan fejleszti a memóriádat, hiszen minden mozdulatsor, amit begyakorolsz, hozzájárul az emlékezőképességed fejlődéséhez. 
   
 • Szeretnél új barátokat, ismerős közösséget? A tánc aktív társasági élmény, ami összetartó erővel bír, és egy remek közösség részese lehetsz az együtt átélt élménynek köszönhetően.
   

Regisztrálj most ingyenes első órádra és tapasztald meg további kötelezettségek nélkül, milyen egy társastánc óra nagy táncos családunkban! 

 

Áraink

Főbérlet  9500 Ft, egy táncágra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. A váltás napjától 30 napig érvényes.

 

Első kiegészítő bérlet + 2500 Ft, a főbérlet mellé plusz egy táncágra, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Bármikor vásárolható, de érvényessége megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével.

 

Második kiegészítő bérlet  + 1000 Ft, az összes táncstílus összes táncórájára, korlátlan alkalommal, tudásszinteden és alatta. Bármikor vásárolható, de érvényessége megegyezik a vásárlás napján aktuális főbérleted érvényességével.


Alkalmi díj (90 perces órákra) 2.250 Ft

Alkalmi díj (60 perces órákra) 1.500 Ft

Árkalkulátor

Kedvezmények

Az első órád - online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 25% kedvezményt adunk. (Zumbára nem érvényes)


50+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják!

 

Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
39 0 ÚJ Pest Társastánc - Kezdő szint
Csatlakozási lehetőség Jan. 21-ig!
Dave Anna 1 Hétfő
Jan. 7 - től!
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
45 0 ÚJ Pest Társastánc - Kezdő szint
Csatlakozási lehetőség Jan. 25-ig!
Kati Gábor 5 Péntek
Jan. 11 - től!
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I. Em
46 0 ÚJ Buda Társastánc - Kezdő szint
Csatlakozási lehetőség Feb. 03. - ig!
Dave Szandi 7 Vasárnap
Jan. 20 - tól!
15.30-17.00
Kelenföld
48 0 Pest Társastánc - Kezdő szint Szandi Gábor 3 Szerda
Nov. 7 - től
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
49 1 Buda Társastánc - Középhaladó szint Sveti Dave 2 Kedd
20.00-21.30
Móricz - Szent Margit - Tükör terem
50 1 Pest Társastánc - Középhaladó szint
Senior
Csoport 50 év felettieknek! 50% bérletkedvezmény! A bérlet csak erre a csoportra érvényes!
Anita Dave 3 Szerda
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III. Em
55 1 Pest Társastánc - Középhaladó szint Dave Szandi 4 Csütörtök
18.00-19.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
56 1 Pest Társastánc - Középhaladó szint Kati Gábor 5 Péntek
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I. Em
93 1 Buda Társastánc - Középhaladó szint Dave Szandi 7 Vasárnap
Jan. 20 - tól!
18.30-20.00
Kelenföld
108 3 Pest Társastánc - Szuperhaladó szint Robi Kati 2 Kedd
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
112 12 Pest Társastánc - Senior szint
Extrahaladó csoport 50 év felettieknek!
50% bérletkedvezmény! A bérlettel kizáróleg ez az óra látogatható!
Anita Dave 3 Szerda
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub III. Em
125 4 Pest Társastánc - Extrahaladó szint Dave Szandi 5 Péntek
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II.Em 214.
126 13 Pest Társastánc - Latin szint
Extrahaladó
Látogatható haladó szinttől!
Dave Szandi 5 Péntek
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
127 4 Pest Társastánc - Extrahaladó szint Dave Anna 1 Hétfő
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
142 3 Pest Társastánc - Szuperhaladó szint
Standard
Minimum 1 éves társastánc tudásszinttől ajánlott!
Robi Kati 2 Kedd
18.30-20.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
147 4 Pest Társastánc - Extrahaladó szint Szandi Gábor 3 Szerda
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es
155 8 Pest Társastánc - Hobbi és Hobbi light szint
Technikai óra
Technikai óra! Látogatható extrahaladó szinttől!
Kati Gábor 1 Hétfő
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
159 6 Pest Társastánc - Hobbi szint
Koreók
Szandi Gábor 4 Csütörtök
20.00-21.30
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub Fsz.
160 6 Buda Társastánc - Hobbi szint Dave Szandi 7 Vasárnap
Jan. 20 - tól!
17.00-18.30
Kelenföld
168 12 Pest Társastánc - Senior szint
Privát csoport!
Szuperhaladót végzett párokat és szóló fiúkat várunk szeretettel csoportunkban! Érdeklődj a 0630/592-6517 telefonszámon!
Dave 4 Csütörtök
19.30-21.00
Nyugati/Oktogon Fáklya Klub II. em. 201-es

Utolsó frissítés dátuma: 2018.11.30. Érvényes 2019 január 3 - tól.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

KELENFÖLD - ELTE Budai Sportközpont Budapest, XI. ker. Mérnök u. 35.

ÚJ
Vasárnap 15.30 - 17.00
Jan. 20 - tól!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozási lehetőség Feb. 03. - ig!
 
Vasárnap 18.30 - 20.00
Jan. 20 - tól!
Társastánc - Középhaladó -
 
Vasárnap 17.00 - 18.30
Jan. 20 - tól!
Társastánc - Hobbi -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. Fsz.

 
Hétfő 20.00 - 21.30
Társastánc - Hobbi és Hobbi light - Technikai óra
Technikai óra! Látogatható extrahaladó szinttől!
 
Csütörtök 20.00 - 21.30
Társastánc - Hobbi - Koreók

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I. Em.

ÚJ
Péntek 20.00 - 21.30
Jan. 11 - től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozási lehetőség Jan. 25-ig!
 
Péntek 18.30 - 20.00
Társastánc - Középhaladó -

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II. Em. 214.

 
Péntek 18.30 - 20.00
Társastánc - Extrahaladó -

NYUGATI / OKTOGON FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. II. em. 201-es

ÚJ
Hétfő 20.00 - 21.30
Jan. 7 - től!
Társastánc - Kezdő -
Csatlakozási lehetőség Jan. 21-ig!
 
Szerda 18.30 - 20.00
Nov. 7 - től
Társastánc - Kezdő -
 
Csütörtök 18.00 - 19.30
Társastánc - Középhaladó -
 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Szuperhaladó -
 
Péntek 20.00 - 21.30
Társastánc - Latin - Extrahaladó
Látogatható haladó szinttől!
 
Hétfő 18.30 - 20.00
Társastánc - Extrahaladó -
 
Kedd 18.30 - 20.00
Társastánc - Szuperhaladó - Standard
Minimum 1 éves társastánc tudásszinttől ajánlott!
 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Extrahaladó -
 
Csütörtök 19.30 - 21.00
Társastánc - Senior - Privát csoport!
Szuperhaladót végzett párokat és szóló fiúkat várunk szeretettel csoportunkban! Érdeklődj a 0630/592-6517 telefonszámon!

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. III. Em.

 
Szerda 20.00 - 21.30
Társastánc - Középhaladó - Senior
Csoport 50 év felettieknek! 50% bérletkedvezmény! A bérlet csak erre a csoportra érvényes!
 
Szerda 18.30 - 20.00
Társastánc - Senior - Extrahaladó csoport 50 év felettieknek!
50% bérletkedvezmény! A bérlettel kizáróleg ez az óra látogatható!

MÓRICZ - SZENT MARGIT - Szent Margit Gimnázium, XI. Villányi út 5-7

 
Kedd 20.00 - 21.30
Társastánc - Középhaladó -