//

Rocky táncoktatás Budapest belvárosában

Party, tánc, jó hangulat, puskaporos lábak és mosolygó arcok. Ismerd meg a rocky tánc kultúráját.
"Csavard fel a szőnyeget" Te is velünk! 
 

Éld át velünk az 50 - es évek világát

Napjainkban újra hatalmas érdeklődès övezi a rock and roll kultúrát, ami nem csak zenéből és pörgős szoknyából áll. Sajátítsd el a rocky tánc alapjait, és tanulj menőbbnél menőbb figurákat, hogy a következő rock and roll buliban Te lehess a parkett ördöge. A jó hangulaton, és a még jobb zenéken kívül egy olyan komplex tanfolyamra számíthatsz, ami túlmutat a klasszikus táncoktatáson. 

  • Neked is beindul a lábad, amikor pörgős rock and roll zenét hallasz?
  • Szeretnél Te lenni a következő Csókkirály?
  • Netán oda vagy a retró hangulatért?

Rocky oktatás a Goldance Tánciskolában

Robi és Blanka már több mint 4 éve viszik a rocky csoportokat. Soha el nem fogyó lelkesedéssel újabb és újabb figurákon és bulikon törik a fejüket. Ők is nagyon megszerették a rock and roll kultúrát, és eltökélt céljuk, hogy azt az érzést, amit ez ad, tovább örökítsék a tanítványaiknak is.

Nézd meg Robi és Blanka rocky fellépését az egyik bemutatónkon: 
 


A rocky sokkal több, mint tánc. Gyere és csatlakozz, sajátísd el az alapokat és hagyd, hogy magával ragadjon a rock 'n' roll kultúra színes világa. Aki nálunk tanul, egy családias közösség tagja is lesz egyben, és nem maradnak el a közös programok, új barátságok, hajnalig tartó rocky bulik sem. Regisztrálj MOST az ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy rocky óra nagy táncos családunkban.


Na de mi is az a Rock and Roll?

A zene és a tánc gyökerei a századelőre nyúlnak vissza, bár történelmük külön utakon fejlődött. A mai értelemben vett Rock & Roll zene születését 1954-re tehetjük, amikor is Bill Halley sikerre vitte a ma is mindenki által ismert "Rock around the clock" című számát. A kezdeti időkben furcsa volt, hogy fehér zenészek játszanak "feketének" tartott zenét, de ez a stílus hamar népszerűvé vált a fiatalok körében, akik szakítani akartak szüleik szokásaival, zenéjével és táncával. Az ún. Rock & Roll forradalom nemcsak zenében, táncban, öltözködésben nyilvánult meg, hanem a fiatalok egész új életformájában is.  A Rock & Roll nagy generációja az 50-es, 60-as évek zenészei közül kerültek ki. Bill Haley, Little Richard, Buddy Holly, Carl Perkins, Chuck Berry, és a király Elvis nevét ma is szinte mindenki ismeri. 

Magyarországon a stílus nem válhatott népszerűvé az akkori nyugat ellenes politikai viszonyok miatt. Az 1980-as években végigsöprő nosztalgiahullám azonban hazánkban is divatba hozta a rock 'n' roll - t, leginkább a Hungária, Dolly Roll, Kovács Kati, Komár László és Fenyő Miklós révén.

Röviden és tömören így indult hódító útjára a rock and roll, mely ma is igen nagy népszerűségnek örvend szerte a világban

Máris kipróbálnád milyen nálunk egy rocky óra? Regisztrálj ingyenes első órádra!

 

Áraink

Az első alkalom INGYENES, amennyiben előzetesen regisztrálsz itt: https://goo.gl/forms/k7VjUaCbSwaJ37J03


 

RÉSZVÉTELI DÍJ
A tanfolyam díja: 12.000 Ft (legkésőbb az első alkalmad végén vásárolható, amennyiben van még hely.)

 


AKCIÓ NAGY TÁNCOS CSALÁDUNK AKTÍV TAGJAI SZÁMÁRA: a megvásárlásakor érvényes bármilyen Goldance Tánciskola bérlettel a tanfolyam díja 10.000 Ft (legkésőbb az első alkalmad végén vásárolható, amennyiben van még hely.)

Kedvezmények

Az első órád- online regisztrációt követően - minden táncstílusban ingyenes, bármikor csatlakozol!


Hívd meg ismerősödet és megajándékozunk egy teljes ingyenes hónappal! 

 (Amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!)


Havi bérleteddel korlátlan alkalommal táncolhatsz minden helyszínünkön és csoportunkban! (A szintednek megfelelő és a szinted alatti csoportokban, az adott táncstílusra érvényes bérlettel!) 


Diákkedvezmény! 25 éves korig, érvényes diákigazolványod felmutatásával 20% kedvezményt adunk.


50+ évesek a senior csoportokat 50% főbérlet kedvezménnyel látogathatják!

 

Órarend

Találatok

A keresett feltételekkel nem találtunk csoportot.

Utolsó frissítés dátuma: 2019.06.14. Érvényes 2019. 06.15 - től - 08.31-ig..

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
Helyszínek