Rocky táncoktatás Budapest belvárosában

Party, tánc, jó hangulat, puskaporos lábak és mosolygó arcok. Ismerd meg a rocky tánc kultúráját.
"Csavard fel a szőnyeget" Te is velünk! 
 

4 alkalmas Rocky tanfolyam régi motorosoknak

4 alkalmas Rocky tanfolyammal várunk titeket a Goldance Tánciskolában Legyen ez a nyár a rock’n’roll slágerektől hangos. Gábor és Kati eddig még sosem látott koreográfiákkal készül. Készen állsz rá, hogy felidézzük a 50-es, 60-as évek legnagyobb slágereit és minden órán hatalmasat bulizzunk?? Voltál már rockyzni és azonnal magával ragadott ennek a világnak a hangulata? Akkor most is itt a helyed, mert fokozzuk a hangulatot. Mi már alig várjuk, hogy újra átéljük a rockabilly életérzést. 

IDŐPONT 
2020. június 18. – július 09-ig (csütörtökönként)
18:30 – 20:00

AZ ÁR
Elővételben június 15-ig (hétfőig): 5.990 Ft
Június 16-tól és a helyszínen: 7.500 Ft

Regisztráció

 

Éld át velünk az 50 - es évek világát

Napjainkban újra hatalmas érdeklődès övezi a rock and roll kultúrát, ami nem csak zenéből és pörgős szoknyából áll. Sajátítsd el a rocky tánc alapjait, és tanulj menőbbnél menőbb figurákat, hogy a következő rock and roll buliban Te lehess a parkett ördöge. A jó hangulaton, és a még jobb zenéken kívül egy olyan komplex tanfolyamra számíthatsz, ami túlmutat a klasszikus táncoktatáson. 

  • Neked is beindul a lábad, amikor pörgős rock and roll zenét hallasz?
  • Szeretnél Te lenni a következő Csókkirály?
  • Netán oda vagy a retró hangulatért?

Rocky tanfolyam a Goldance Tánciskolában

Te is beindulsz, amikor pörgős, rock"n"roll zenét hallasz? Odavagy a retró hangulatért? Megelevenítheted az 50-es, 60-as évek korszakalkotó életérzését! Party, tánc, jó hangulat, puskaporos lábak és mosolygó arcok. Ezt nyújtja Neked a Rocky tanfolyam a Goldance Tánciskolában!

Ismerd meg a Rocky lépéseit és válj Te is függővé! Bűvöld el (tánc)partnered a parketten vagy bárhol a nálunk tanultakkal, és zsebeld be az elismerő pillantásokat a többiektől a rocky tudásoddal!

 

Rocky Day

Egy nap, mely a buliról és olyan figurákról szól, melyekkel eddig még nem találkoztál. Bizony ide azokat a jampecokat és jampipiket várjuk, akik már voltak rockyzni és vágynak valami újdonságra. Természetesen mindezt a fergeteges buli mellet. Azok a feledhetetlen rock’n’roll slágerek, melyet, ha meghallasz Te sem bírod ki tánc nélkül mind velünk lesznek, hogy visszarepítsenek minket ebbe a világba.
 

A rocky sokkal több, mint tánc. Gyere és csatlakozz, sajátísd el az alapokat és hagyd, hogy magával ragadjon a rock 'n' roll kultúra színes világa. Aki nálunk tanul, egy családias közösség tagja is lesz egyben, és nem maradnak el a közös programok, új barátságok, hajnalig tartó rocky bulik sem. Regisztrálj MOST az ingyenes első órádra, és ismerd meg Te is további kötelezettségek nélkül, milyen egy rocky óra nagy táncos családunkban.


Na de mi is az a Rock and Roll?

A zene és a tánc gyökerei a századelőre nyúlnak vissza, bár történelmük külön utakon fejlődött. A mai értelemben vett Rock & Roll zene születését 1954-re tehetjük, amikor is Bill Halley sikerre vitte a ma is mindenki által ismert "Rock around the clock" című számát. A kezdeti időkben furcsa volt, hogy fehér zenészek játszanak "feketének" tartott zenét, de ez a stílus hamar népszerűvé vált a fiatalok körében, akik szakítani akartak szüleik szokásaival, zenéjével és táncával. Az ún. Rock & Roll forradalom nemcsak zenében, táncban, öltözködésben nyilvánult meg, hanem a fiatalok egész új életformájában is.  A Rock & Roll nagy generációja az 50-es, 60-as évek zenészei közül kerültek ki. Bill Haley, Little Richard, Buddy Holly, Carl Perkins, Chuck Berry, és a király Elvis nevét ma is szinte mindenki ismeri. 

Magyarországon a stílus nem válhatott népszerűvé az akkori nyugat ellenes politikai viszonyok miatt. Az 1980-as években végigsöprő nosztalgiahullám azonban hazánkban is divatba hozta a rock 'n' roll - t, leginkább a Hungária, Dolly Roll, Kovács Kati, Komár László és Fenyő Miklós révén.

Röviden és tömören így indult hódító útjára a rock and roll, mely ma is igen nagy népszerűségnek örvend szerte a világban

Máris kipróbálnád milyen nálunk egy rocky óra? Regisztrálj első órádra!

 

Rocky tanáraink

Merkovics Katalin
  • Ez az egyik kedvenc táncom, mert életvidám, improvizatív, lehet lassú, de nagyon pörgős zenére is táncolni.  Minden óra egy buliba csap át, ezt sosem lehet megunni!!!!

Somodi Gábor
  • Ha egy jó rocky zenére elindul a lábad, és szeretnél a táncparkett ördöge lenni, akkor várlak Rock&Roll óráimon.

Áraink
Kedvezmények
Órarend

Találatok

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
2 0 ÚJ Rocky - Kezdő szint
Teljesen kezdő 4 alkalmas intenzív tanfolyam. Június 29-től július 2-ig.
Tanár: Kati , Gábor 1 Nap: Hétfő
Jún. 29 - től!
Időpont: 20.00-22.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub földszinti terem
Részletes információ
3 1 Rocky - Középhaladó szint
4 alkalmas tanfolyam régi motorosoknak
Tanár: Kati , Gábor 4 Nap: Csütörtök
Jún. 18 - tól!
Időpont: 18.30-20.00
Helyszín: Nyugati/Oktogon Fáklya Klub I.em. terem
Jelentkezem!

Utolsó frissítés dátuma: 2020.05.14. A járványhelyzetre tekintettel figyelembe vesszük a higiéniai javaslatokat.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. földszinti terem

ÚJ
Hétfő 20.00 - 22.00
Jún. 29 - től!
Rocky - Kezdő -
Teljesen kezdő 4 alkalmas intenzív tanfolyam. Június 29-től július 2-ig.

NYUGATI / OKTOGON - FÁKLYA KLUB, 1067 Bp., Csengery utca 68. I.em. terem

 
Csütörtök 18.30 - 20.00
Jún. 18 - tól!
Rocky - Középhaladó - 4 alkalmas tanfolyam régi motorosoknak
Újranyitás kedvezménnyel 2020. június 2-án! Nyári órarend és workshopok itt