Rocky táncoktatás Budapest belvárosában

Party, tánc, jó hangulat, puskaporos lábak és mosolygó arcok. Ismerd meg a rocky tánc kultúráját.
"Csavard fel a szőnyeget" Te is velünk! 
 

Éld át velünk az 50 - es évek világát

Napjainkban újra hatalmas érdeklődès övezi a rock and roll kultúrát, ami nem csak zenéből és pörgős szoknyából áll. Sajátítsd el a rocky tánc alapjait, és tanulj menőbbnél menőbb figurákat, hogy a következő rock and roll buliban Te lehess a parkett ördöge. A jó hangulaton, és a még jobb zenéken kívül egy olyan komplex tanfolyamra számíthatsz, ami túlmutat a klasszikus táncoktatáson. 

  • Neked is beindul a lábad, amikor pörgős rock and roll zenét hallasz?
  • Szeretnél Te lenni a következő Csókkirály?
  • Netán oda vagy a retró hangulatért?

Te is beindulsz, amikor pörgős, rock"n"roll zenét hallasz? Odavagy a retró hangulatért? Megelevenítheted az 50-es, 60-as évek korszakalkotó életérzését! Party, tánc, jó hangulat, puskaporos lábak és mosolygó arcok. Ezt nyújtja Neked a Rocky tanfolyam a Goldance Tánciskolában!

 

 

 

 


 

 

A rocky sokkal több, mint tánc. Gyere és csatlakozz, sajátísd el az alapokat és hagyd, hogy magával ragadjon a rock 'n' roll kultúra színes világa. Aki nálunk tanul, egy családias közösség tagja is lesz egyben, és nem maradnak el a közös programok, új barátságok, hajnalig tartó rocky bulik sem. 

 

Vélemény Rocky oktatásunkról

"Köszönjük szépen a mai órát, remekül érezzük magunkat Veletek. Meglepően jól haladunk. Többször láttam ezt a típusú rockyt, és nagyon tetszett mindig. Remélem sikerül elsajátítani legalább az alapokat. Nagyon lelkesek vagyunk. Tőletek jön a jó hangulat. Köszönjük."
Princzkel Ilona

"Nagyon kedves és jól felkészült tánctanárokat ismerhettünk meg bennetek. A nyári intenzív kurzus annyira fellelkesített bennünket, ahol nagyon sokat tanultunk és szuperül éreztük magunkat, hogy beiratkoztunk a mostani tanfolyamra is. Nem hittem volna, de már a második órán is tudtatok újat mutatni, nagyon élvezzük! Köszönjük!" Kopcsák Zsuzsa 

"A legjobb döntésünk volt a barátainkkal, hogy kipróbáljuk nálatok a rocky-t. Függők lettünk. Sőt annyit meséltünk róla, hogy csatlakoztak hozzánk. Nagyon élvezzük az óráitokat, korosztálytól függetlenül, mert mindig jó a hangulat, és mindig tanulunk valami csuda jó kis új figurát. Mivel odafigyeltek a csoportra, és ha kell segítetek, így mindenki sikerélménnyel megy haza, jól kimerülve :-) minden óra után. Már nagyon várjuk a rocky day-t is. Köszönjük nektek!" Szeleczkyné Nagy Szonja 

 

Rocky zenék

Az 50-es, 60-as évek nagy slágerei mindenkit táncra perdítenek, így mi is összeszedtünk egy - két klasszikust YouTube lejátszási listánkon, hogy már otthon is elinduljon a rocky party. 


Na de mi is az a Rock and Roll?

A zene és a tánc gyökerei a századelőre nyúlnak vissza, bár történelmük külön utakon fejlődött. A mai értelemben vett Rock & Roll zene születését 1954-re tehetjük, amikor is Bill Halley sikerre vitte a ma is mindenki által ismert "Rock around the clock" című számát. A kezdeti időkben furcsa volt, hogy fehér zenészek játszanak "feketének" tartott zenét, de ez a stílus hamar népszerűvé vált a fiatalok körében, akik szakítani akartak szüleik szokásaival, zenéjével és táncával. Az ún. Rock & Roll forradalom nemcsak zenében, táncban, öltözködésben nyilvánult meg, hanem a fiatalok egész új életformájában is.  A Rock & Roll nagy generációja az 50-es, 60-as évek zenészei közül kerültek ki. Bill Haley, Little Richard, Buddy Holly, Carl Perkins, Chuck Berry, és a király Elvis nevét ma is szinte mindenki ismeri. 

Magyarországon a stílus nem válhatott népszerűvé az akkori nyugat ellenes politikai viszonyok miatt. Az 1980-as években végigsöprő nosztalgiahullám azonban hazánkban is divatba hozta a rock 'n' roll - t, leginkább a Hungária, Dolly Roll, Kovács Kati, Komár László és Fenyő Miklós révén.

Röviden és tömören így indult hódító útjára a rock and roll, mely ma is igen nagy népszerűségnek örvend szerte a világban

Máris kipróbálnád milyen nálunk egy rocky óra? 

Rocky tanáraink

Borkai Anita
  • Ha keresel valamit, ami kiteljesít, vagy csak szeretnéd felhőtlenül jól érezni magad, gyere és táncolj!

Merkovics Katalin
  • Ez az egyik kedvenc táncom, mert életvidám, improvizatív, lehet lassú, de nagyon pörgős zenére is táncolni.  Minden óra egy buliba csap át, ezt sosem lehet megunni!!!!

Somodi Gábor
  • Ha egy jó rocky zenére elindul a lábad, és szeretnél a táncparkett ördöge lenni, akkor várlak Rock&Roll óráimon.

Áraink
Kedvezmények
Gyakori kérdések

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 

A Rocky a Rock'n'Roll vagy Jive társastánc stílus, amit önállóan oktatunk Rocky tanfolyamunk keretében, retró zenékre.

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

Órarend

Találatok

Jelenleg nem indul új kezdő csoportunk. Szeretnél értesítést kapni új kezdő csoport indulásáról?
# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?
3 10 Rocky - Intenzív kezdő tánctanfolyam
A workshop díja elővételben augusztus 02. péntek 12:00-ig: 12.000 Ft. Ezt követően a helyszínen: 14.000 Ft
Tanár: Gábor , Lili 1 Nap: Hétfő
Aug.12-15.
Időpont: 20:00-21:40
Helyszín: MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.
Jelentkezem!

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...
Helyszínek

MABÉOSZ - 1064. Bp, Vörösmarty u. 65.

 
Hétfő 20:00 - 21:40
Aug.12-15.
Rocky - Intenzív kezdő tánctanfolyam -
A workshop díja elővételben augusztus 02. péntek 12:00-ig: 12.000 Ft. Ezt követően a helyszínen: 14.000 Ft