Bachata Lady Styling tanfolyam

4 + 2 alkalmas Bachata Lady Styling tanfolyam indul a Goldance Tánciskolában április 21-től, péntekenként. 

A tavasz elhozza számunkra az új energiákat és a megújulást Bachata Lady Step by Step tanfolyam során pontosan ez vár rád Bachata Lady Styling tanfolyamunk során. 
Az első 4 hétben Lizi vezet végig az alapokon, hogy elengedd a görcsösséget és bátran, nőiesen merd használni a tested. Az utolsó 2 hétben pedig Lizi mellé megérkezik Dóri is, így már egyszerre 2 tanár, még nagyobb figyelemmel és odaadással segíti és figyeli fejlődésed. 
Mozdulataid és Te magad is teljesen átalakulsz ebben a 6 hétben. 
 A tanfolyam nem kezdő szintű, minimum 3 hónap bachata tudásra szükség van.

Időpont:
2023. április 21 - május 26-ig péntekenként 18.30 – 20.00
 

Helyszín:
Fáklya klub, 1067 Budapest, Csengery u. 68.

 

Ár:

A 6 alkalmas workshop díja elővételben április 20. csütörtök 12:00-ig: 14.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 17.000 Ft

A 4 alkalmas workshop díja elővételben április 20. csütörtök 12:00-ig: 9.990 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 12.000 FtREGISZTRÁLOK

Kérdésed van? Keress minket bátran!
+36 30 442 7902
mail@goldance.hu


Milyenek voltak a korábbi Bachata Ladies' Style workshopjaink?
Nézd meg az összefoglaló videót :)

 
 

Szívesen fejlesztenéd bachata tudásod? 
Szeretnél még nőiesebb mozogni? 
Vágysz a magabiztos csípő és karmozdulatokra? 

Ha igen, akkor tarts velünk április 21-től péntekenként egy 4+2 alkalmas bachata lady styling tanfolyamon, hogy magabiztosan és nőiesen tudj a táncparkettre lépni. 

 

Tanáraitok Lizi és Dóri lesznek.
Lizi elképesztő profizmusának köszönhetően könnyedén repít el a csábító mozdulatok és a nőiesség fantasztikus világába. Bachata óráin is megtapasztalható, hogy mennyire könnyedén tudja kihozni mindenkiből a legtöbbet.
Dórit a Bailamor Ladies során gyorsan a szívükbe zárták a lányok. Szorgalma, odafigyelése és kecsessége irigylésreméltó. Olyan finomsággal vezet a női mozdulatok világába, hogy csak arra leszel figyelmes, hogy máris képes vagy rá.
 

 

Mire számíthatsz a workshop során?

Olyan technikai praktikákkal gazdagodhatsz, melyek segítenek, hogy minden mozdulatodból sugározzon a nőiesség. Finom, kecses és csábító mozdulatokkal fogsz távozni, melyeket be tudsz építeni a táncodba, mely ezáltal sokkal színesebb és nőiesebb lesz. Ha eddig csak vágyakozva nézted azokat a hölgyeket, akik gyönyörűen használják a karjaikat, csábítóan dobják a hajukat és szemet gyönyörködtető csípőmozdulatokat is belevisznek a táncukba, akkor most lehetőséged nyílik neked is megtanulni ezeket a mozdulatokat. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy apró mozdulatban mennyi finomság és érzékiség rejlik, de ezeket most mind elsajátíthatod. 
Sokszor tartunk attól, hogy a mozdulataink nem elég kecsesek, nem mutatnak jól tánc közben, így teljesen ki is hagyjuk őket. Most itt a remek alkalom, hogy olyan mozdulatokkal gazdagodj, melyeket gondolkodás nélkül mersz használni, mert igazán a tieddé válnak.

 

Kezdőként is részt vehetek a workshoppon? 

A workshop nem kezdő színtű. Alap bachata tudásra szükség van, hogy a meglévő lépéseket még nőiesebb mozdulatokkal és elemekkel tud kiegészíteni. Emellett a különböző lépéskombinációkat is az alap bachata tudásra építjük. 

 

Mit vigyek magammal a workshopra?

Érkezz abban, ami számodra a legkényelmesebb és jól érzed benne magad. Mindenképp olyan ruhát válassz, mely kényelmes és nem gátol a mozgásban. Hozd magaddal a magassarkú cipőd, ha jól érzed benne magad vagy szeretnéd most magabiztosabbá varázsolni a mozdulataidat. De természetesen a lapos talpú cipőben is lehet nőiesen mozogni, így legyen nálad az, mely számodra a legjobb. Nincs semmilyen megkötésünk. Szeretnénk, hogy jólérezd magad és ehhez fontos, hogy számodra is komfortos legyen minden. 

 

REGISZTRÁLOK