Bachata Lady Styling tanfolyam

4 alkalmas Bachata Lady Styling tanfolyam indul a Goldance Tánciskolában május 24-től, péntekenként. 

Ha azt érzed, hogy szeretnéd bachata tudásod egy magasabb szintre emelni, akkor itt a remek alkalom. A tavaszi évadban Lizi és Cili nagy hangsúlyt fektetnek a technikára, az izolációra, hogy mozgásod még összetettebb és látványosabb legyen. 

Kapsz egy remek lehetőséget, hogy egyes technikákat most még aprólékosabban ismerhess meg. Hiszen minden a kis részletekben rejlik. Lizivel alapozni fogtok, Cilivel pedig erre épülő fantasztikus mini koreográfiákkal tudjátok majd gyakorolni a megszerzett tudást!

 A tanfolyam minimum K2 - es, vagy 4 hónap bachata tudást igényel.

Időpont:
2024. május 24 – június 14. péntekenként 18:30 - 20:00
 

Helyszín:
Fáklya klub, 1067 Budapest, Csengery u. 68.

 

Ár:

A 4 alkalmas tanfolyam díja elővételben május 23. csütörtök 12:00-ig: 11.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 13.000 FtREGISZTRÁLOK

Kérdésed van? Keress minket bátran!
+36 30 442 7902
mail@goldance.hu


Milyenek voltak a korábbi Bachata Ladies' Style workshopjaink?
Nézd meg az összefoglaló videót :)

 
 

Szívesen fejlesztenéd bachata tudásod? 
Szeretnél még nőiesebb mozogni? 
Vágysz a magabiztos csípő és karmozdulatokra? 

Ha igen, akkor tarts velünk május 24-től péntekenként 4 alkalmas bachata lady styling tanfolyamon, hogy magabiztosan és nőiesen tudj a táncparkettre lépni. 

 

Tanárotok Lizi és Cili lesznek.
A lányokból csak úgy sugárzik a nőiesség és pontosan ezt szeretnék neked is átadni ebben a 4 hétben.

 

Mire számíthatsz a workshop során?

Olyan technikai praktikákkal gazdagodhatsz, melyek segítenek, hogy minden mozdulatodból sugározzon a nőiesség. Finom, kecses és csábító mozdulatokkal fogsz távozni, melyeket be tudsz építeni a táncodba, mely ezáltal sokkal színesebb és nőiesebb lesz. Ha eddig csak vágyakozva nézted azokat a hölgyeket, akik gyönyörűen használják a karjaikat, csábítóan dobják a hajukat és szemet gyönyörködtető csípőmozdulatokat is belevisznek a táncukba, akkor most lehetőséged nyílik neked is megtanulni ezeket a mozdulatokat. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy apró mozdulatban mennyi finomság és érzékiség rejlik, de ezeket most mind elsajátíthatod. 
Sokszor tartunk attól, hogy a mozdulataink nem elég kecsesek, nem mutatnak jól tánc közben, így teljesen ki is hagyjuk őket. Most itt a remek alkalom, hogy olyan mozdulatokkal gazdagodj, melyeket gondolkodás nélkül mersz használni, mert igazán a tieddé válnak.

 

Kezdőként is részt vehetek a workshoppon? 

A workshop nem kezdő színtű. Minimum K2 - es, vagy 4 hónap bachata tudás szükséges, hogy a meglévő lépéseket még nőiesebb mozdulatokkal és elemekkel tud kiegészíteni. Emellett a különböző lépéskombinációkat is az alap bachata tudásra építjük. 

 

Mit vigyek magammal a workshopra?

Érkezz abban, ami számodra a legkényelmesebb és jól érzed benne magad. Mindenképp olyan ruhát válassz, mely kényelmes és nem gátol a mozgásban. Hozd magaddal a magassarkú cipőd, ha jól érzed benne magad vagy szeretnéd most magabiztosabbá varázsolni a mozdulataidat. De természetesen a lapos talpú cipőben is lehet nőiesen mozogni, így legyen nálad az, mely számodra a legjobb. Nincs semmilyen megkötésünk. Szeretnénk, hogy jólérezd magad és ehhez fontos, hogy számodra is komfortos legyen minden. 

 

REGISZTRÁLOK