Bachata Lady Styling Workshop


Bachata Lady Styling workshop a Goldance Tánciskolában november 13-án szombaton.

Egy workshop, mely a bachatáról, a nőies mozdulatokról, technikákról és Rólatok szól, drága hölgyek!
Megtanuljuk, hogyan mozgassuk kecsesen a testünket, hogyan használjuk tánc közben a karunkat vagy, hogyan dobjuk csábítóan a hajunkat. Lesz szó izolációról, testhullámról, forgástechnikáról, karvezetésről és egyéb nőies fortélyokról, mindezt koreográfiákba építve. Garantáljuk, hogy a workshop végére sokkal magabiztosabban, technikásabban és főleg önbizalommal telve mondtok majd igent a fiúk felkéréseire. 
A workshop nem kezdő szintű, alap bachata tudásra szükség van.

Időpont: 2021. november 13. szombat 9:30 - 13:00

Helyszín: Fáklya klub, 1067 Budapest, Csengery u. 68.

 

Órarend: 

9:30 - 10:00: Regisztráció
10:00 - 11:30: Be a woman
11:30 - 13:00: Feel it, do it, show it

 

Ár:
A workshop díja: 5.500 FtREGISZTRÁLOK

Kérdésed van? Keress minket bátran!
+36 30 442 7902
mail@goldance.hu


Milyenek voltak a korábbi Bachata Ladies' Style workshopjaink?
Nézd meg az összefoglaló videót :)

 
 

Szívesen fejlesztenéd bachata tudásod? 
Szeretnél még nőiesebb mozogni? 
Vágysz a magabiztos csípő és karmozdulatokra? 

Ha igen, akkor tarts velünk november 13-án szombaton egy 3 órás bachata lady styling workshopra, hogy magabiztosan és nőiesen tudj a táncparkettre lépni. 

 

Tanárotok Lizi lesz.
Lizi elképesztő profizmusának köszönhetően könnyedén repít el a csábító mozdulatok és a nőiesség fantasztikus világába. Társastánc és bachata óráin is megtapasztalható, hogy mennyire könnyedén tudja kihozni mindenkiből a legtöbbet. Képzeld csak el, ha ott ilyen jól sikerül, mire lesz képes ebben a 4 hétben.

 

Mire számíthatsz a workshop során?

Olyan lépéskombinációkkal, mozdulatokkal és praktikákkal gazdagodhatsz, melyek segítenek, hogy minden mozdulatodból sugározzon a nőiesség. Finom, kecses és csábító mozdulatokkal fogsz távozni, melyeket be tudsz építeni a táncodba, mely ezáltal sokkal színesebb és nőiesebb lesz. Ha eddig csak vágyakozva nézted azokat a hölgyeket, akik gyönyörűen használják a karjaikat, csábítóan dobják a hajukat és szemet gyönyörködtető csípőmozdulatokat is belevisznek a táncukba, akkor most lehetőséged nyílik neked is megtanulni ezeket a mozdulatokat. Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy apró mozdulatban mennyi finomság és érzékiség rejlik, de ezeket most mind elsajátíthatod. 
Sokszor tartunk attól, hogy a mozdulataink nem elég kecsesek, nem mutatnak jól tánc közben, így teljesen ki is hagyjuk őket. Most itt a remek alkalom, hogy olyan mozdulatokkal gazdagodj, melyeket gondolkodás nélkül mersz használni, mert igazán a tieddé válnak.

 

Kezdőként is részt vehetek a workshoppon? 

A workshop nem kezdő színtű. Alap bachata tudásra szükség van, hogy a meglévő lépéseket még nőiesebb mozdulatokkal és elemekkel tud kiegészíteni. Emellett a különböző lépéskombinációkat is az alap bachata tudásra építjük. 

 

Mit vigyek magammal a workshopra?

Érkezz abban, ami számodra a legkényelmesebb és jól érzed benne magad. Mindenképp olyan ruhát válassz, mely kényelmes és nem gátol a mozgásban. Hozd magaddal a magassarkú cipőd, ha jól érzed benne magad vagy szeretnéd most magabiztosabbá varázsolni a mozdulataidat. De természetesen a lapos talpú cipőben is lehet nőiesen mozogni, így legyen nálad az, mely számodra a legjobb. Nincs semmilyen megkötésünk. Szeretnénk, hogy jólérezd magad és ehhez fontos, hogy számodra is komfortos legyen minden. 

 

REGISZTRÁLOK