Induló kezdő csoportjaink

Nem tudod, hogy mely táncstílus számodra a legmegfelelőbb? Ne aggódj ezen könnyen és gyorsan tudunk segíteni. Ismerkedj meg oktatott táncstílusainkkal már most és próbáld ki akár mindegyiket INGYENESEN! ;)
Pár nélkül érkeznél? Semmi probléma, hiszen minden órán van lehetőség párcserére.

Több táncág is megtetszett? Vegyél részt minden stílusunk óráin :) Minél több csoport óráira jársz, annál kedvezőbb áron teheted ezt meg. Regisztrálnod csak az ingyenes első órádra szükséges, ezt követően a helyszínen a recepciósunknál válthatsz bérletet vagy alkalmi belépőt. Kíváncsi vagy mennyire kedvezőek lehetnek számodra bérleteink? Számold ki az árkalkulátorunkkal!

 

Kezdő Társastánc csoportok

Társastánc

Az alapműveltség része a társastánc. A társastánc órák keretében a legnépszerűbb páros táncokat tanulhatod meg a klasszikus standard táncoktól a divatos latin táncokig. Mik is ezek? Standard társastáncok: Angolkeringő, Tangó, Bécsi keringő, Slow foxtrott, Quickstep Latin társastáncok: Cha - cha - cha, Samba, Rumba, Paso doble, Rock"n"Roll, Jive, Mambó

Kiknek ajánljuk a társastáncokat? 
Azoknak, akik szeretik az eleganciát, javítani szeretnének a tartásukon, szeretnének megismerkedni a legnépszerűbb latin és standard táncokkal és egy életvidám csapathoz szeretnének tartozni. 

Többet szeretnél tudni a társastáncokról? Nézd meg társastánc oldalunkat

 
KEZDŐ CSOPORTOK ÓRAREND

Kezdő Salsa csoportok

Salsa

A karibi ritmusok feltüzelik testedet és lelkedet egyaránt, egy egészen különleges kifejezése lehet ez önmagadnak. A salsa sport, művészet és társasági élmény egyben. Ismerkedési szándékkal érkezők könnyedén kapcsolatot létesíthetnek a tánclépések elsajátítása közben. Vagy pároddal is érkezhetsz, hogy salsázás közben megismerjétek egymást egy egészen új oldalatokról.

Kiknek ajánljuk a salsát? 
Azoknak, akik szeretik a vidám ritmusokat és egy olyan táncra vágynak, mely folyamatosan változik, melyet soha nem lehet megunni, mert egyszerre több stílust ötvöz és pontosan ezért olyan különleges. Emellett pedig az egyik legjobb ismerkedési lehetőség egy salsa óra, vagy egy salsa buli.  

Többet szeretnél tudni a salsáról? Nézd meg salsa oldalunkat 

KEZDŐ CSOPORTOK ÓRAREND

Kezdő Bachata csoportok

Bachata

A karibi térség könnyed és romantikus tánca, ahol a nő igazán nő lehet a férfi pedig igazán férfi. Finom, érzéki mozdulatok, melyeket a zene tesz igazán teljessé. Bachata közben a hölgyek megtanulnak igazán nőiesen mozogni, míg a férfiak megtanulják a tökéletes vezető szerepet, melyet a táncparketten és az életben is tudnak kamatoztatni.

Kinek ajánljuk a bachatát? 
Azoknak, akik élvezik a romantikus és finom ritmusokat. A nemek legtökéletesebb kiteljesedése ez a tánc, ahol a férfi megmutathatja érzéki, vezető énjét, a nő pedig beleengedheti magát a kecses és nőies követő állapotba. 

Többet szeretnél tudni a bachataról? Nézd meg bachata oldalunkat

KEZDŐ CSOPORTOK ÓRAREND

Kezdő West Coast Swing csoportok

West Coast Swing

Napjaink legnagyobb slágerei csendülnek fel minden órán, ahol az egyik legimprovizatívabb táncot tanulhatod meg. A West Coast Swinget napjaink társastáncának is nevezik, ahol igazán megtanulod a vezetés - követés, különféle érdekes lépéskombinációkat, bulis elemeket. Emellett tökéletes lehetőséged nyílik az ismerkedésre eleinte az órák, majd később a bulik során is. 

Kiknek ajánljuk a West Coast Swinget? 
Azoknak, akik szívesen buliznak napjaink legjobb slágereire, miközben megtapasztalják, hogy milyen könnyedén lehet végig táncolni a táncparkettet úgy, hogy minden figyelem a zene lüktetésén és a partner reakcióin van. Ha szereted az improvizációt, akkor ez lesz a Te táncod.  

Többet szeretnél tudni a West Coast Swingről? Nézd meg West Coast Swing oldalunkat

KEZDŐ CSOPORTOK ÓRAREND

Kezdő Rocky csoport

Rocky

Felcsendülnek az 50-es, 60-as évek legnagyobb Rock’N’Roll slágerei és ezáltal visszarepülünk az igazi rockabilly világába. Jampik és jampecok újra a táncparketten, ahol minden órán együtt csavarjuk fel a szőnyeget és bulizunk egy hatalmasat.

Kiknek ajánljuk a rockyt? 
Azoknak, akiknek azonnal elkezd járni a lába, ha meghallanak egy rockabilly slágert. Akikben ott él az igazi jampec és jampipi életérzés, mert tudják, hogy az 50-es, 60-as évek világába visszarepülni mindig felejthetetlen élmény. 

Többet szeretnél tudni a Rockyról? Nézed meg a Rocky oldalunkat. 

KEZDŐ CSOPORTOK ÓRAREND

Kezdő Zumba csoport

Zumba

Szeretnéd formálni tested és imádod a latin ritmusokat? Akkor Zumba óráink téged várnak. Napjaink legjobb latin zenéi és a hozzá kapcsolódó fitnessel megspékelt táncos mozdulatok téged is magával ragadnak. Ha nem mersz rögtön a normál órákkal kezdeni, akkor várunk kezdő csoportunkba, ahol megtanítjuk a mozdulatokat és utána már nincs más dolgod csak élvezni azt a hatalmas bulit, mely minden óránkat jellemzi. Óráinkra bármikor tudsz csatlakozni. 

Kiknek ajánljuk a zumbát? 
Azoknak, akik a latin ritmusok és a fitness szerelmesei. Akik bulizva és nevetve szeretnének fogyni és formálódni, hiszen egy zumba órán a jókedv és a fergeteges buli biztosan garantált.  

Többet szeretnél tudni a Zumbáról? Nézd meg a Zumba oldalunkat.

Kezdő csoportok órarend

Próbáld ki további kötelezettségek nélkül! Az első órád minden oktatott táncstílusunkon ingyenes. Válasz csoportot és regisztrálj ingyenes első órádra!

# #Szint Szint Tanár #Nap Nap Időpont Helyszín Érdekel?

Utolsó frissítés dátuma: 2024. 07. 15.

Helyszínek betöltése...