Burlesque - Sexy, Csábító, Nőies 

Már egy ideje szemezel ezzel az eseménnyel, de eddig még sosem merted kipróbálni magad?
Már ott tombol benned a vágy, hogy megmutasd a legnőisebb éned? 
Itt a remek alkalom, hogy végre beleenged magad egy igazán dögös szerepbe. Itt gátlások nélkül megmutathatod a legnőiesebb éned. Erotikus tánc, szexi tánc, amit tanulni fogsz, valamint nőies kiállást viszel innen haza.
Ildi csodálatos, igazán nőies mozdulatokkal mutatja meg neked, hogy benned is ott van az a Nő, akit a filmekben csodálsz.

A szexi, erotikus táncot megismerve, kipróbálva egy önbizalomlöketet kapsz és sokkal jobban meg tudod majd élni a nőibb oldaladat is.

Garantáltan magadra vonzod a tekinteteket, amikor bevonulsz a társaságba, lépteid a könnyed nőies csábítót sugározzák majd akit megcsodálnak bárhol is mutatja be magát, nincs más dolgod mint koronát igazítani és kivetíteni ragyogásod!

CSAJOK! Készítsétek a magassarkútokat és a legszexibb ruhátokat, mert ismét várunk egy zseniális workshoppal, ahol a Tiéd a főszerep.

Burlesque Ildivel

Szeptember 30-án érkezik őszi szezonunk indító Burlesque eseménye a Goldance Tánciskolában. Azok számára, akik most is élnek a lehetőséggel és plusz egy órás gyakorlással felléphetnek az aznapi PAW-os Fáklya Klubban tartandó buliban. 

Ildi most is egy hosszabb, pörgősebb koreóval készül, hogy ezáltal még jobban el tudjatok mélyülni a nőies mozdulatokban. 
A fellépési lehetőség természetese nem kötelező. Ha csak szeretnéd átélni ezt a csodás élményt, akkor erre ugyan úgy lehetőséged nyílik most is. Akik pedig szívesen megmutatnák magukat plusz egy órában gyakorolhatnak még Ildivel, hogy este minden tökéletesen működjön. 
Tapasztald meg Te is ezeket a varázslatos női energiákat, melyek minden mozdulat során átjárják a tested és feltöltenek.
Itt az a nő lehetsz, aki valójában vagy. Készen állsz erre a varázslatos utazásra? 

Dress code: fekete / fehér
(Ez lesz a fellépés Dress Code-ja is, így hozd magaddal amiben fellépénél, hogy tudj benne egyet próbálni.)

Ideje kilépni a rivaldafénybe és megcsillantani kacér csáberődet, fedezd fel a nőiesség hatalmát és élvezd az elismerő pillantásokat. Mindenkinek szüksége lehet időnként egy kis önbizalom turbózásra és óráinkon garantáltan előcsalogatjuk és kimaxoljuk nőcis oldaladat.

Ha már most felkeltettük az érdeklődésedet ismerd meg a Burlesque elméletét. Egy könnyed nőies, laza táncról van szó melyben a nőies mozdulatokat kacér vidámsággal fűszerezhetjük. A jelentése tréfa, és az olaszos hangzás sem véletlen, hiszen az olasz burlescó - szóból ered. Az olasz nők pedig a  nőiesség kihangsúlyozásában élen járnak, határozottan tudják hogyan kell vonulni és kacér mosollyal nyugtázni az elismerő pillantásokat. Ebben a táncban határtalan szabadságot is megélhetsz, engedd kreativitásod előtörni, hiszen az órák után már kedvedre kísérletezhetsz saját koreográfiák kigondolásával.

Dobd fel a hétvégédet ne csak a feladatokról szóljon és vegyél részt izgalmas óránkon  engedd el a heti stressz terheit, garantált kikapcsolódás és remek hangulat vár rád. Tegyél valamit csak magadért és ragyogd be személyiségeddel a téged körülvevőket. Ha mindig is szerettél volna középpontban lenni itt a remek alkalom, hogy megcsillogtasd tehetségedet, de ha félénkséged miatt nem tud életed kibontakozni teljes fényében itt a remek alkalom gyere, csatlakozz csapatunkhoz és garantáltan nem lesz gondod a határozott fellépéssel, önbizalmad nővelése pedig a mindennapokban is hatásos lesz.  

Kövesd oldalunkat a Goldance csapata téged is vár!

Nálunk mindenki megtalálja a kedvencét, tanáraink célja, hogy jó hangulatban sajátítsd el a koreókat és felszabadultan éld meg óráinkat. A divatos, trendi zenéktől te is rögtön táncra perdülsz.
Eseményeinken kedvedre gyakorolhatod a nálunk elsajátított mozdulatokat. Számtalan táncos barátot találhatsz akikkel összehoz a közös hobbi, az életérzés pedig kimozdít a hétköznapok rutinjából. 

Ne habozz tovább regisztrálj első Burlesque órádra, élvezd nőiességed minden adottságát, szervezz magadnak egy igazán csajos napot a hétvégén amitől lendüetesen indítod a heted és alig várod majd a következő alkalmat.


2023. szeptember 30. szombat 09:30 - 14:00

>>>ÓRAREND<<<

 2 x 90 perc, atom - dögös workshop

09:30 - Regisztráció
10:00 - 13:00 - Burlesque Express Yourself
13:00 - 14:00 - Gyakorlás az esti fellépésre
(Csak azok számára vehető igénybe, akik részt vesznek az esti fellépésen.
Az óra díja tartalmazza az esti buli belépőjét és az óra díját is.)

Dress code: fekete / fehér
(Ez lesz a fellépés Dress Code-ja is, így hozd magaddal amiben fellépénél, hogy tudj benne egyet próbálni.)


Helyszín:

Fáklya klub, Fsz., 1067 Budapest, Csengery utca 68.


 Belépő: 

A 3 órás workshop díja (fellépés és bulibelépő nélkül) elővételben szeptember 29. péntek 12:00-ig: 6.990 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 8.500 Ft

A 3 órás workshop díja + 1 óra gyakorlás (fellépési lehetőség + buli belépő)
elővételben szeptember 29. péntek 12:00-ig: 11.000 Ft
Ezt követően már csak a helyszínen van módod a jegyvásárlásra, melynek ára: 13.000 Ft

 

REGISZTRÁCIÓ

Kezdő táncosokat is szívesen látunk

Ha még nem voltál Burlesque - en, biztos felmerül benned is pár kérdés:
--> Képes vagyok erre Én is?
--> Vajon hogy mutatnék olyan dögös ruhában egy széken forogva?
--> Megmerem ezt engedni magamnak?


ÉS a válaszok:
 IGEN!!! Lányok, itt az idő, hogy egy kicsit merjünk igazán NŐK lenni, igazán szenvedélyesen, nőiesen mozogni gátlások nélkül és hagyni, hogy előtörjön belőlünk az, ami valahol mélyen mindannyiunkban ott bujkál. (Egyelőre csak magunk közt....persze, otthon annak adjátok elő, akinek csak akarjátok!)

Nézzünk egy példát miről is van szó:

Érdemes magaddal hozni
➡ Kényelmes és magassarkú cipőt 
➡ DÖGÖS szerkót, amiben szexinek, csábítónak érzed magad 
➡ Törcsit, vizet