Gyakori kérdések

Az ingyenes első óra regisztrációdat az órarendünkben egy csoport kiválasztását követően tudod megtenni. Ezt követően az órákon résztvételhez nem szükséges semmilyen előzetes regisztráció.  

 

A táncbérlet 30 napig érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. 

 

Kezdő csoportjainkhoz az indulástól számított 3 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben az ismerősöd még nem Goldance-es, Te már rendelkezel érvényes Goldance bérlettel és együtt vásároljátok meg a bérleteteket!

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni, hiszen minden óránkon van lehetőség párcserére. 

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 

A kezdő zumbát, a nem olyan régóta zumbázóknak ajánljuk. A csoportokban kevesebb koreográfiát táncolunk, több ismétléssel.

 

Zumbán bármelyik órára be lehet "esni", hisz nincs kötött koreográfia.

A főbérlet a választott táncstílus összes órája látogatható bármelyik helyszínünkön (a szinteden belül és a szinted alatt).

 

Semmi, csak a megfogalmazás.Mindegyik ugyanazt takarja. :-)

 

Havi díjunk 13.990 Ft egységesen, Társastáncra / Salsára / Bachatára / West coast swingre / Zumbára. 90 perces óradíjunk: 3.300 Ft. 60 perces órára: 2.200 Ft. A bérleted 30 napig érvényes a megváltás napjától. Bérleteddel korlátlanul járhatsz az érvényésségi időn belül a válaszott táncág óráira, bármelyik helyszínünkre, a szinteden és a szinted alatti csoportokba. 

 
Bármelyik Zumba csoportunkhoz bármikor csatlakozhatsz. A Zumba koreográfiát minden órán egyszerűen elsajátíthatod. Lehetséges, hogy nem leszel olyan gyakorlott, mint a csoporttársaid, akik régóta a csoportba járnak, és ismerik a koreokat, de emiatt ne érezd magadat zavarban.

A társastánc óráinkon a legnépszerűbb standard és latin táncokat sajátíthatod el. A következő táncokat tanítjuk: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow foxtrott, quickstep, cha-cha-cha, szamba, rumba, mambó, jive 
 

A kubai salsában a párok körben, azaz ruedában táncolnak, a vonalas salsában pedig egy képzeletbeli vonalon, ami elegánsabbá teszi a táncot. 
 

Igen, amennyiben van a csoportban szabad ellenkező nemű partner, így lehetőséged lesz párban táncolni, azonban a bachata nagyon közvetlen, érzelmes tánc, ezért inkább a táncparketten kívül is párt alkotóknak ajánljuk. 
 

 

A Rocky a Rock'n'Roll vagy Jive társastánc stílus, amit önállóan oktatunk Rocky tanfolyamunk keretében, retró zenékre.

 
A West Coast Swing órákon jellemzően napjaink népszerű slágereire táncolunk. Több zenei műfaj is felcsendül, legyen az R'n'B, Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown.
 

 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, a táncoktatás a rekráció alá esik, tehát munkaadódtól kérd a 3 - as kódot (3-as zseb). A Fáklya klub I. emeleti Titkárság irodában, vagy a BHG helyszínen az órák ideje alatt érvényesítheted a SZÉP kártyát (más recepción nem). Mindhárom SZÉP kártyát kibocsátó bank (OTP, K&H, MKB) kártyáját használhatod.

Nincs, de régi épület, jó hűvös, ventillátorok vannak a termekben. Télen pedig központi fűtés van.

Igen, minden táncstílusunkból van lehetőség magánórára. További információ: https://goldance.hu/tancoktatas-maganora

A diákkedvezmény csak és kizárólag a főbérletre vehető igénybe, amennyiben be tudod mutatni érvényes diákigazolványod és személy azonosító okmányod.
 

Fontos a kényelmes sportruházat és sportcipő használata, hiszen egész órán táncolni és ugrálni fogsz, így biztosan meg fogsz izzadni. Mindemellett ajánlott egy törölköző és ivóvíz is.