Gyakori kérdések

 

Regisztrálni minden tánctanfolyamunkra folyamatosan, egész év alatt lehet az órák előtt, nem szükséges előzetes bejelentkezés. :-)

 

A táncbérlet mindig adott naptári hónapra érvényes, függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. Ha egy táncfajtára 2 x egy héten jársz még akkor is megéri kb. 20-áig váltani. Ha 2 táncfajtára is jársz 2 x egy héten (pl. Salsa és Zumba) akkor akár 25-én is megéri váltani.

 

Társastánc és Salsa kurzusainkhoz az indulástól számított 4 hétig lehet csatlakozni.

 

IGEN, amennyiben a hozott ember befizeti a havi tagsági díjat és neked már volt / van Goldance táncbérleted, amelyet be tudsz mutatni és együtt érkeztek az Ő első táncbérlet vásárlásakor!! :)

 

Minden tánctanfolyam egy-egy szintje kb. 3 hónapig tart ( kivéve Zumba ), ami (heti 1 alkalommal számolva) 10 - 12 alkalmat jelent.

 

Amennyiben a másik csoport is ugyanazon a szinten van (pl. haladó), akkor igen. (miniális eltéréssel) Tananyagunk a szabad átjárás érdekében szintenként egységes.

 

Igen, bármely csoportunkba lehet pár nélkül is jelentkezni.

 

Ilyen esetben magán táncórák vételét javasoljuk, ahol tanáraink néhány alkalom alatt felzárkóztatnak a csoporthoz. (Információ telefonon, vagy e-mailben)

 

Bármilyen kényelmes utcai viselet megteszi. Nem árt, ha van nálad valamilyen váltó öltözet, de nem kötelező. Váltócipőt kérjük hozz magaddal! Zumba órákra hozz magaddal törölközőt és sok innivalót!

 

A kezdő zumbát, a nem olyan régóta zumbázóknak ajánljuk. A csoportokban kevesebb koreográfiát táncolunk, több ismétléssel.

 

Zumbán bármelyik órára be lehet "esni", hisz nincs kötött koreográfia.

 

Egy havidíjért az ÖSSZES táncórát látogathatod naptól, szinttől, helyszíntől függetlenül egy adott táncfajtán  belül !!! :)))

 

Semmi, csak a megfogalmazás.Mindegyik ugyanazt takarja. :-)

 

Havi díjunk 8990 Ft egységesen, alkalmi díjunk Társastánc / Salsára / Bachatára / Rockyra / West coast swingre 2250 Ft, Zumbára 1500 Ft. A táncbérlet tárgyhóra szól függetlenül attól, hogy mikor lett váltva. Létszámstopp esetén a bérlettel rendelkezők előnyt élveznek!

 

Alapdíjunk a havi táncbérlet ára, ami 8990 Ft. Az első kiegészítő bérlet 3000 Ft, a második CSAK 999 Ft! (korlátlan használattal :)))

 
Bármelyik Zumba csoportunkhoz bármikor csatlakozhatsz. A Zumba koreográfiát minden órán egyszerűen elsajátíthatod. Lehetséges, hogy nem leszel olyan gyakorlott, mint a csoporttársaid, akik régóta a csoportba járnak, és ismerik a koreokat, de emiatt ne érezd magadat zavarban.

A társastánc óráinkon a legnépszerűbb standard és latin táncokat sajátíthatod el. A következő táncokat tanítjuk: angol keringő, bécsi keringő, tangó, slow foxtrott, quickstep, cha-cha-cha, szamba, rumba, mambó, jive 
 

A kubai salsában a párok körben, azaz ruedában táncolnak, a vonalas salsában pedig egy képzeletbeli vonalon, ami elegánsabbá teszi a táncot. 
 

Igen, amennyiben van a csoportban szabad ellenkező nemű partner, így lehetőséged lesz párban táncolni, azonban a bachata nagyon közvetlen, érzelmes tánc, ezért inkább a táncparketten kívül is párt alkotóknak ajánljuk. 
 

 

A Rocky a Rock'n'Roll vagy Jive társastánc stílus, amit önállóan oktatunk Rocky tanfolyamunk keretében, retró zenékre.

 
A West Coast Swing órákon jellemzően napjaink népszerű slágereire táncolunk. Több zenei műfaj is felcsendül, legyen az R'n'B, Swing, Blues, Funk, Disco, Jazz, Soul, Motown.
 

 

A táncóráinkat felnőttek számára tartjuk, az alsó korhatár 14 év.. Társastáncból az 50+ korosztály számára külön senior csoportokat is indítunk. 

Igen, a táncoktatás a rekráció alá esik, tehát munkaadódtól kérd a 3 - as kódot (3-as zseb). A Fáklya klub I. emeleti Titkárság irodában, vagy a BHG helyszínen az órák ideje alatt érvényesítheted a SZÉP kártyát (más recepción nem). Mindhárom SZÉP kártyát kibocsátó bank (OTP, K&H, MKB) kártyáját használhatod.

Nincs, de régi épület, jó hűvös, ventillátorok vannak a termekben. Télen pedig központi fűtés van.

Igen, lehet. 5200 Ft / 60 perc + terembérleti díj. Keress minket telefonon a vagy e-mail-ben a részletek egyeztetéséhez!

Igen. Amennyiben nem hónap elején veszed a bérletet, Neked kell kiszámolni, eldönteni, hogy még megéri-e, vagy inkább alkalmi díjjal jársz a hónap hátralévő részében. 

A diákkedvezmény csak és kizárólag a főbérletre vehető igénybe, amennyiben be tudod mutatni érvényes diákigazolványod és személy azonosító okmányod.