Nyári intenzív kezdő tánctanfolyamok

Táncolás? Ismerkedés? Egy szuper közösség? A Goldance Tánciskola nyári intenzív tanfolyamain mindebben részed lesz! Vesd bele magad a nyári forgatagba. Bulizz, táncolj és ismerkedj, mi adjuk hozzá a tánclépéseket. Intenzív nyári tanfolyamainkon 400 perc alatt tanulhatod meg a táncokat és nyűgözhetsz le mindenkit a táncparketten. Emellett pedig pillanatok alatt egy zseniális közösség tagja leszel. 
Viszlát bezártság és egyedüllét. Hello nyári bulik és új ismeretségek. 
Tarts velünk, hogy ez a nyár más legyen, mint a többi.
 

Nyári intenzív kezdő tanfolyamok

Itt a nyár, a felhőtlen bulik és a kikapcsolódás időszaka. Végre kiszakadhatunk az otthoni környezetből, ismerkedhetünk és táncolhatunk. Hiszen táncolva minden sokkal könnyebb. Egy pillanat alatt leszel részese egy nyitott és vidám csapatnak, ahol party képes tudást szerzel és még ismerkedsz is. Sokkal bátrabban indulsz el bulizni is, hogy ha van egy jó kis társaság, akikkel már az órákon megismerkedtél. Innen már egyenes út a nyári bulik világa, ahol könnyedén tudod elkápráztatni a körülötted lévőket. 


Nyári intenzív kezdő tanfolyamunk során 400 perc alatt sajátíthatod el a salsa, bachata, West Coast Swing és a rocky alapjait. Bizony 400 perc a partyképes tudásért és máris táncban és élményekben gazdag lesz a nyár. Tanfolyamunk után nem kell attól tartanod, hogy nem tudsz majd megmozdulni egy buliban, mert magabiztosan tudod élvezni a pillanatot és a tánclépéseket egyaránt. Minden hölgy számára vonzó, ha egy férfi tud táncolni és nem csak a pult mellett ácsorog és természetesen az urak is nagyon kedvelik, hogy ha a nők mernek felszabadultan mozogni és jól érzik magukat a bőrükben. Mi pontosan ezt a felszabadultságot és magabiztosságot fogjuk átadni neked ebben a 4 napban. Hagyd magad mögött a jól megszokott mindennapokat és ugorj fejest a nyár táncban gazdag világába. 
 

Minden tanfolyamunk teljesen kezdő és az a célunk, hogy egyetlen nyári bulit se kelljen kihagynod vagy azon aggódnod, hogy nem fogsz tudni megmozdulni. Itt bizony megtanulod a táncok alapjait, melyet azonnal tudsz kamatoztatni és ezáltal semmiről sem fogsz lemaradni. Ha pedig intenzív kezdő tanfolyamunk után úgy döntesz, hogy szeretnél még több tudást és figurát megtanulni, azonnal be tudsz csatlakozni csoportjainkba. Tehát bulizhatsz, táncolhatsz és azonnal fejlődhetsz is egy elképesztően kedvezményes áron, melyről áraink menüpontunkban tudsz tájékozódni.  

Indul a nyári buli szezon és szívesen elkápráztatnál mindenkit a parketten? 
Intenzív nyári tanfolyamaink 4 nap alatt segítenek változtatni ezen. Már az órákon is igazi party hangulat uralkodik így utána a nyári bulikban is igazán magabiztosan fogsz mozogni. Tarts velünk, táncolj és érezd magad jól a Goldance Tánciskola vidám csapatával. 

Minden intenzív tanfolyam O km-es, teljesen KEZDŐ szintről indul. A részvételhez táncos előképzettség nem szükséges.
Helyszín: Fáklya Klub (VI. ker, Csengery utca 68.)

REGISZTRÁCIÓ

Milyen táncstílusokat tanulhatsz nyári intenzív tanfolyamainkon?
 

 

BACHATA
Dominikai lüktetésű, érzéki tánc
Időpont: 2021. augusztus 9 – 12. (hétfőtől csütörtökig) 18:15 – 19:55
Tanáraitok Bálint és Lizi lesznek

 

WEST COAST SWING
A modern idők társastánca
Időpont: 2021. augusztus 9 – 12. (hétfőtől csütörtökig) 20:00 - 21:40
Tanáraitok Bence és Kriszti lesznek


 


NINCS PÁROD? Sebaj! Nálunk a pár nélkül érkezők is párra találhatnak az órákon, ezt azonban nem tudjuk garantálni.


ÁRAK 

Egy workshop : 8.500 Ft. 
 Két workshop : 13.000 Ft. 
 

 

KEDVEZMÉNY

Ha részt vettél intenzív kezdő tanfolyamunkon 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg főbérleted 09.30-ig.


Regisztrációd a tanfolyam részvételi díjának befizetésével válik biztossá.
A fizetést átutalással teljesítheted, vagy készpénzzel és SZÉP kártyával (bármely zseb használatával) Fáklya klubban az I. emeleti irodánkban (hétköznap: 14:00 - 19:30), valamint a helyszínen.

 Váltócipőt hozz magaddal. Átöltözésre van lehetőség. Javasoljuk a kényelmes, táncolásra alkalmas ruhát. Innivalót és törölközőt is érdemes hoznod.

REGISZTRÁCIÓ