Mindenki megtanítható a táncra?!
Mostantól nincs kifogás fedezd fel tánc szépségét! 

Napjainkban a tánc mindenki számára elérhető. Modern korunk pozitív hozadékai közé tartozik, hogy megélhetjük a mozgás szabadságát a számunkra legkényelmesebb formákban. Történelmünk során számos alkalommal előfordult a tánc tilalma, vagy egyes stílusok gyakorlásának akadályozása. A művészetek fejlődését hátráltatni nem lehet manapság pedig már könnyedén rátalálhatunk saját stílusunkra.

Rohanó mindennapjainkban fontos, hogy testünket és lelkünket is megfelelően ápoljuk. Sokat tehetünk egészségünkért, ha szívünknek kedves mozgásformával adunk lendületet dolgos napjainknak. Mozgással számos betegséget elkerülhetsz, oldod a napi stresszt és egy közös hobbival számos értékes barátságra lelsz. Tánccal pedig nem csak alakodat hozhatod szuper formába, de jó hangulatban számos képességedet is fejlesztheted. Hagyd, hogy elvarázsoljanak a ritmusok és lelked is szárnyalni fog.

Tánc mindenkinek

A táncolj ahogy kedved tartja!

Már kisgyermekeknél megfigyelhető a zene és tánc szeretete minden fajta képzés nélkül. Eredendően reagál testünk a dallamokra, érezzük a ritmust és egyik legkedveltebb szórakozásaink között is fontos szerepet tölt be. Később közösségekben is többfajta tánccal ismerkedünk meg a néptánctól a modern táncokig sokfajta stílusban fejlődhetünk.

Persze nem mindenki válik a parkett ördögévé, viszont a tánc egy életen át végigkíséri napjainkat. A legtöbb rendezvény alkalmat ad tánctudásunk fejlesztésére, de miért ne élveznéd a mozgás örömét amikor csak kedved tartja? 
Már számtalan tánc oktató videót találhatsz, amik segítségével otthonod kényelméből is fejlesztheted magad.

Amit viszont nem tudsz átérezni az a közösség ereje. Szeretnél lendületet vinni a hétköznapokba? Tanulj profiktól és válaszd ki saját stílusodat! Tanáraink több éves tapasztalattal, fergeteges hangulatot teremtenek az órákra, számos alkalmat kínálunk, ahol személyesen is átélheted a mozgás örömét.

Tánciskolánkban sokféle táncban kipróbálhatod magad a kezdő szinttől egészen a magasabb szintű koreográfiák elsajátításában is. Kíváncsi vagy mit is foglalnak magukba a különböző szintek? Egy társastánc tanfolyam esetében kezdő csoportban nagyjából három hónap alatt több fajta társastánc lépéseit sajátítod el.

A tanulás magában foglalja az angol és bécsi keringő, tangó, csacsacsa, mambó, rocky és rumba bossanova alaplépéseit. A tanfolyam vége felé már koreográfiákat tanulhatsz, illetve táncesteken is gyakorolhatod az izgalmas figurákat.

Középhaladó szinten a rumba bossanovát, a rumba versenyeken táncolt változatát, új táncként a jive és a szamba alaplépéseit tanulhatod meg, a korábbi táncok koreográfiáit pedig folyamatosan bővítjük és új figurákkal ismerkedsz meg.

A haladó szintre lépve a quickstep figuráival gazdagodik tudásod, körülbelül három hónap alatt fejlődsz annyit, hogy fentebb lépj egy szintet és még több tánc mozdulattal gazdagodj.

Szuperhaladó szintünkön bár új táncokat nem tanulunk, de magasabb szintű koreokkal bővítjük az eddig tanultakat és nagy hangsúlyt fektetünk az alaptechnikádra. Ilyenkor már a lépések biztonsággal mennek és tudsz koncentrálni például a helyes fej - és testtartás részleteire is.

Extrahaladó szinten már legalább fél éve jársz óráinkra, még több technikai tudást adunk át, már versenyfigurákkal tetézzük az izgalmakat, javaslatunk szerint ezen a szinten már heti 2 napot érdemes szakítanod szabadidődből, hogy ne maradj le egyik figuráról sem.

Ezután megérkezel iskolánk legmagasabb szintű oktatásához a hobbi szint már 1 évig tart és tíz táncstílus verseny koreográfiáját gyakorlod, új táncként pedig megjelenik a slowfox és a paso doble. Ugye milyen izgalmasan hangzik?

Nem feledkeztünk meg a fiatalos ötven feletti korosztályról sem, számukra a senior csoportunk nyújt kikapcsolódást, ahol bár kevesebb stílust tanítunk, több időt szánunk a gyakorlásra. 

Táncok

A tánc kortalanná tesz

A tánc mindenkié és bárhol gyakorolható! Lelkedet és testedet is megfiatalítják, az egyik legizgalmasabb mozgásformát sajátíthatod el kortól és képzettségtől
függetlenül is. Számos tánciskola biztosít gyermek, kezdő, illetve senior csoportokat, sőt amennyiben komolyabb szinten szeretnél tanulni folyamatos fejlődést is kaphatsz.

A tánc egyszerre kapcsol ki és számtalan képességedet is fejlesztheted. A mozgás által kecsesebb, kifinomultabb és magabiztosabb leszel. Egy remek közösség tagjává válsz, barátságok, programok, kalandok és szerelmek is rád találhatnak. Fiatalon tart, segít koncentrálni, fejleszti egyensúlyérzékedet és boldogabbá teszi az életedet.

Szeretsz táncolni, de nem tudod melyik stílusban érzed magad otthon? Klikkelj a Goldance Tánciskola oldalára és biztosan találsz kedvedre valót. Nálunk megtalálod a társastáncok széles választékát de számos nőies táncban is otthon vagyunk. Első órádra a vendégünk vagy, ne hagyd ki kedvezményeinket sem!