Keresed a tökéletes Valentin napi meglepetést, amivel biztosan boldoggá teszed párodat?

Többségében általában jó úton haladsz, ha minőségi időt tudsz teremteni kedveseddel, amiben mindketten remekül érzitek magatokat. Manapság gyakran az élet megszervezése is elég kemény logisztikát igényel, hogy ne csak a kötelező feladatokról szóljanak a napok. Igyekszünk anyagi jólétet teremteni ki - ki igényei szerint, ami általában sok munkával érhető el, de közben fontos, hogy olyan dolgokat csináljunk, ami feltölti lelkünket és úgy érezzük, igen ettől a tevékenységtől boldogabbak vagyunk.

Persze személy szerint mindenkinél változik mivel tud leginkább kikapcsolódni, vagy mi iránt érdeklődik leginkább.

A szerelmesek napjához közeledve sokak életében várt időszak ez, hiszen kifejezhetjük párunknak figyelünk egymásra és akár egy remek programmal, ajándékkal vagy egy új közös hobbival is ápolhatjuk kapcsolatunkat. Lehet most még kicsi ötlettelen vagy de egy szál virágnál többet nyújtanál? Cikkünkben elkalauzolunk a tánc világába, ami lehet eddig eszedbe sem jutott pedig számos verziója párod vagy lehet mindkettőtök életét kiteljesítheti. A tánc világszerte az egyik legnépszerűbb hobbi mivel szinte nincs is, aki ne tudna vagy szeretne maximum még nem találta meg a neki való stílust. Ezen pedig szinte bármikor változtathatsz, ha rá lelsz arra a közösségre, ahol otthonosan érzed magad és van lehetőséged több műfajt is elsajátítani.

Valentin napi meglepetés

A táncolni bárki megtanulhat?

A válasz természetesen igen, bár senki nem ígéri egyetlen táncoktatáson sem, hogy a következő táncszezonban versenyeken fogsz tündökölni, de már az első órák alatt megtapasztalod a mozgás pozitív hatásait. A tanulás alatt remek társaság alakul ki és ebben a közegben egyértelműen hamar feloldódsz te is, még ha gátlásosabb is vagy.

Egy kezdő tánccsoport esetében mindig az alap lépések szintjén kell gondolkodni és ha ez már mindenkinek jól megy újabb és újabb feladatokkal fog tanárod motiválni. A tánc iránti érdeklődés már gyermekkorodban is kialakulhat, de felnőtt éveidtől vagy éppen ötven felett is hódolhatsz szenvedélyednek. Korosztályod és igényeid szerint is válogathatsz a legnépszerűbb társas, egyéni vagy erőnlétet igénylő táncok közül. Számos pozitív tulajdonságod fejlődik és a mindennapi élet nehézségeit is sokkal könnyebben megoldod.

A mozgással nem csak fizikai aktivitásod növelheted, de szellemi frissességed is érezhetően javul. A koncentrálás, ügyesség, kecsesség, ritmusérzék és önbizalom mind olyan tulajdonságok, amik egyértelműen hétről - hétre fejlődnek óráid alatt. Megtanulsz a testeddel kommunikálni és kifejezni, ami hidd el az egyik legérdekesebb folyamatok egyike. Magadon kívül pedig a másokkal való együttműködés sem lesz többé probléma.

Tedd tánccal meghitebbé párkapcsolatod

Talán nem is gondolnád mennyi boldogságot varázsolhatsz egy közös tánctanfolyammal a szürke hétköznapokba. Gyakran még az együttélés alatt is sok időt vagy kénytelen eltölteni szerelmed nélkül? Közös otthonotok pedig mindkettőtöket sok feladattal lát el, amit a hosszú munkaórák után kell megoldanotok?

Az énidő fenntartása pedig minden felnőtt ember természetes igénye, de valószínűleg ez különböző tevékenységeket foglal magában. Amíg neked egy jó könyv elolvasása jelentheti a pihenést addig párod lehet a sportmérkőzések közvetítése alatt tudja megélni a kikapcsolódást. Egy közös hobbit beépítve életetekbe viszont erősíthetitek az összetartozás és harmónia érzését. A tánc azért megfelelő választás mert számos műfaját űzhetitek együtt és az órák alatt egy új oldalatok fog kibontakozni.

A zene, a ritmusok és az új közeg pezsgése még egy fárasztóbb munkanapot is azonnal megfűszerezhetnek. A közös elfoglaltság pedig számtalan új élménnyel ajándékoz meg mindkettőtöket és a kezdeti tüzet is lángra lobbanthatjátok a parketten. Mielőtt rávágod mikor lenne időd mindezt megvalósítani, ismerd meg a Goldance Tánciskola izgalmas ajánlatait! Iskolánk célja, hogy te is könnyedén átélhesd a tánc örömét. Akár párban, akár egyedül érkezel számodra is lesz egy szuper ajánlatunk!

Milyen kedvezményekkel élhetsz Goldance közösségünk tagjaként?

Számunkra rendkívül fontos, hogy személyre szabottan te is fontosnak érezd magad. Termeinket számos helyszínen megtalálod, így akkor sem kell kihagynod táncórádat, ha épp nem a belvárosban akad dolgod. Az első órádra a vendégünk vagy bármelyik táncunk is ragadja meg figyelmed.

Nem csak az órák alatt számíthatsz meglepetésekre, hiszen bármelyik korosztályba is tartozol üdítő kedvezményekre találsz. Senior csoportjaink óráira 50%, nappali tagozatos diákok részére pedig 20% kedvezményt is biztosítunk. Szeretnéd ingyen élvezni a tánc örömeit? Nincs is más dolgod, mint meghívni kedvesedet vagy barátodat is és mi rögtön megajándékozunk egy teljes hónapnyi mozgással! Egy héten több alkalommal is beugranál hozzánk? Vásárolj havi bérletet és korlátlanul élvezheted kedvenc óráidat bármelyik termünkben saját szinteden!

Tanítványaink már egy igazán összetartó közösséggé kovácsolódtak össze, akik büszkék tánctudásukra. Egy kis reklámért cserébe pedig bármelyik órádon féláron vehetsz részt! Már te is láthatod új hobbid még pénztárcádat sem fogja megterhelni. Mire vársz még? Ne habozz tovább élvezd inkább a legmodernebb stílusok lépéseit és az elismerő pillantásokat bármikor is megmutatod izgalmas figuráidat!