Zumba Salsa Társastánc Tánc fellépések Esküvői tánctanítás Szalagavató tánctanítás Sensual Corner Rocky Vonalas salsa USA táncai Gyermektánv Bachata
Zumba oktatás
Társastánc oktatás
Salsa oktatás
Esküvői táncoktatás
West Coast Swing oktatás
Rocky táncoktatás
Bachata tánoktatás
Szalagavató tánoktatás

Sokan egy éven keresztül még a szalvéta színét is megtervezik, és aztán az esküvő előtt pár nappal eszükbe jut: Hoppá, elfeledkeztünk a nyitótáncról!

Ma már sokan gondolják úgy, hogy a zenekar vagy a DJ önmagában semmit sem ér. A zenét élővé kell varázsolni, és ezt a legkönnyebben akkor tehetjük meg, ha mi magunk keltjük életre - az esküvői nyitótánccal. A megfelelő ruhában, keringő közben, álmodozva lebegni, nincs ennél csodálatosabb, maradandóbb élmény.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, az esküvői táncoktatással. Esküvős párjaink részére nem csupán lépések kombinációit kínáljuk, hanem a tánc élvezetét. Azt az érzést, mely különleges módon nem csak a táncosokat, hanem az őket néző vendégeket is megérinti. Az sem jelent problémát, ha a pár soha nem táncolt még, mivel intenzív magánóráink keretében egyéni ütemben sajátíthatók el a személyre szabott koreográfiák.

Egy esküvői nyitótánc betanítása minimum 4 alkalomból áll az esküvői táncoktatás folyamán.

Az esküvői tánctanítás teljes mértékben igazodik az Ön igényeihez; több helyszín közül válogathatnak, sőt, kérésükre a tanár házhoz megy. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is. Lehet az klasszikus, elegáns nyitótánc, bohókás, elsősorban szórakoztatónak szánt táncokra, vagy akár ezek ötvözete is. Koreográfiai repertoárunk gyakorlatilag korlátlan, tekintettel esküvői tánctanáraink számára, képzettségére.

Hengereljék le rokonaikat, barátaikat fergeteges tánctudásukkal a nagy napon!

eskűvői tánctanítás
 

Esküvői táncoktatás során a következő táncok az elmúlt év "slágerei":

Angolkeringő Tipikus esküvői nyitótánc
Bécsi keringő Tipikus esküvői nyitótánc
Foxtrott Varázslatos esküvői nyitótánc
Latin táncok Tökéletes bemutató tánc; cha-cha-cha,Samba,Rumba
Rocky Tökéletes bulizós esküvői tánc
Salsa Tüzes. vérpezsdítő látványos esküvői tánc
Videoklipp Kiválasztott videoklipp táncának betanítása, meglepetés esküvői tánc
Mix-tánc Bármilyen 2 vagy több táncból álló meglepetés esküvői tánc
TIPPEK ÉS TANÁCSOK
Az alábbiakban pár hasznos tippet és tanácsot találtok, amik sokat segíthetnek az esküvői táncra való felkészülésben.

ZENEVÁLASZTÁS
Nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, mivel nagyon sok zeneszám fog megtetszeni, és választani közülük már igazi kihívás. Érdemes szem előtt tartani, hogy ez a Ti nagy napotok, ezért válasszatok olyan számot amihez emléketek kötődik vagy illik rátok, így sokkal személyesebb jellegűvé tudjátok varázsolni az első táncotokat.

TÁNCCIPŐ - ESKÜVŐI CIPŐ
A három legfontosabb kulcsszó: kényelem, biztonság, esztétikum. Ebben a sorrendben!
Hiába gyönyörű a cipő, ha nem tartja a bokát stabilan és úgy tör, hogy öt perc után már hajítanánk ki az ablakon. Illeszkedjen természetesen a ruhához, legyen csinos, de figyelj oda, hogy a lábad ne mozogjon benne és jól érezd magad benne, mivel nem csak táncolni fogsz benne, de egész nap rajtad lesz. Erősen ajánlott ebben a cipőben próbálni az órákon is.

MIKOR KEZDJÜK EL A NYITÓTÁNC BETANULÁSÁT?
Ez teljesen páros függő, van akik rendelkeznek némi táncos múlttal és magabiztosabban mozognak ezen a téren. Nekik elég lehet 3-4 alkalom, persze itt is javasolt a gyakorlásra is időt fordítani, így az az optimális, ha 1-1 alkalom között hagyunk 1 hét szünetet.
Amennyiben kevesebb az önbizalmatok, vagy úgy érzitek igazi kihívás előtt álltok, érdemes több időt fordítani erre, akár heti 2 alkalommal órát venni, de ebben az esetben is 1 maximum 2 hónap alatt tökélyre tudjuk fejleszteni a nyitótáncotokat és annak előadását.

MI VAN HA TÚL KÉSŐN GONDOLTUNK A NYITÓTÁNCRA ÉS MÁR CSAK PÁR NAPUNK MARADT AZ ESKÜVŐIG?
Tánctanáraink mind gyakorlott oktatók számos koreográfia betanításával maguk mögött, így tudják azt, hogy egy ilyen helyzetben mit kell tenni. Van lehetőség intenzív betanításra is, amivel akár napokon belül is fel tudtok készülni a meglepetéstánc bemutatására.

SZERETNÉNK BEVONNI A NÁSZNÉPET IS A NYITÓ-, MEGLEPETÉSTÁNCBA. VAN ERRE LEHETŐSÉG?
Természetesen. Tánctanáraink rugalmasan állnak az általatok elképzelt ötletek megvalósításához, így ez sem akadály. Ha nem tud mindenki eljönni a próbákra, van lehetőség a lépéseket videóra venni, így a távoli rokonok sem maradnak ki.

SZERETNÉNK PROFI TÁNCOSOKAT BEVONNI A LAGZIBA. MEGOLDHATÓ?
Igen. Nálunk van lehetőség versenytáncosokat felkérni a hangulat fokozására. Igény szerint rögtönzött tánctanítást is elvállalunk a násznép örömére.

Esküvői táncoktatóink állnak rendelkezésükre előre egyeztetett időpontban.

További információt itt találtok: http://eskuvoitancoktatas.hu/

esküvői tánc, esküvői tánc budapest, esküvői táncoktatás, esküvői táncoktatás budapest, esküvői tánctanítás, esküvői tánctanítás budapest,esküvői tánctanár, esküvői tánctanár budapest, esküvői tánctanfolyam, esküvői tánctanfolyam budapest


Táncpartner kereső
Piactér
BEJELENTKEZÉS
VERSENYZŐINKNEK
Hírlevél, Iratkozz fel!
Share
TÁNCOKTATÁS
Goldance TSE Tánciskola
Budapest , Pest , 1067 Magyarország
Csengery utca 68.
+36 30 442 7902
társastánc oktatás

© Copyright 2017 | Goldance Tánciskola
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!